-
OOps!Δικό μου λάθος,3 φορές η ίδια δημοσίευση!Νόμιζα ότι επειδή έγραφε failed sending mail δεν δημοσιευόταν!Και δεν μπορώ και να τις σβήσω κιόλας!
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Μιας που γίνεται κουβέντα για λάπτοπ,ξέρει κανείς τρόπο να το...πειράξω;Μέχρι τώρα ακουγόταν ότι και καλά τα λάπτοπ δεν μπορείς να τα κάνεις τίποτα;Θα σου απαντήσω λοιπον μόνο 1 φορά και όχι 3
Τι εννοείς δεν μπορείς να το πειράξεις? Τα πάντα πειράζονται!!! Απλά στο λαπτοπ θα σου κοστίσει πολύ πιο ακριβά. Θα πάρεις τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία, θα δώσεις τον τύπο του λαπτοπ και θα σου πουνε κόστος!χο χο χο παρε κανα αμάξι καλύτερα, φθηνότερα θα σου 'ρθει!
Και μια και το έφερε η κουβέντα... Υπάρχουν υπολογιστές γκ@@@@παγίδες?
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Και μια και το έφερε η κουβέντα... Υπάρχουν υπολογιστές γκ@@@@παγίδες?Αν υπάρχουν γυναίκες που θα πέσουν από έναν υπολογιστή δεν θέλω να τις γνωρίσω, ευχαριστώ!
Φαντάζεστε στο κρεββάτι να της ψιθυρίζεις της άλλης στο αυτί ...κώδικα C++ ;
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Υπάρχουν υπολογιστές γκ@@@@παγίδες?Apple Powerbook Titanium;
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Και μια και το έφερε η κουβέντα... Υπάρχουν υπολογιστές γκ@@@@παγίδες?Να δώ τι άλλο θα σκεφτείς....
Άπαιχτη... -
Ο χρήστης salome έγραψε:
Και μια και το έφερε η κουβέντα... Υπάρχουν υπολογιστές γκ@@@@παγίδες?Δείξε τον υπολογιστή σου να σου πω ποια είσαι...
ε, δεν παιζεστε μα τίποτα...από gadgets τι γουστάρετε?
-
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!
ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΑΙΔΕΣ!!!!!
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΜΙΑ,ΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΜΙΑ,ΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕακομα δεν έφυγα και μου σκάβετε το λάκκο...
εδώ είμαι ακόμα, ας είναι καλά οι Πρόεδροι της ΕΕ που δεν μπορούμε να μετακινηθούμε -
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Apple Powerbook Titanium;Mόνο με την εμφάνιση θα την ρίξεις?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ε, δεν παιζεστε μα τίποτα...από gadgets τι γουστάρετε?Το μαστίγιο είναι μέσα στα gadgets?
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ακομα δεν έφυγα και μου σκάβετε το λάκκο...Μην ανησυχείς καλή μου!!! Δεν θα τους αφήσω σε χλωρό κλαρί!!! Θα πέσουν κεφάλια όσο λείπεις!!!
(λέω μαλιστα να αρχίσω με αυτούς που είναι στα κόκκινα γράμματα)
-
Yπάρχουν αυτοκίνητα που θεωρούνται αντρικά ή γυναικεία;
Το VW new Beetle πως αντιμετωπίζεται στην Ελλάδα;
-
Απ'όσο ξέρω, δεν υπάρχουν. Άλλωστε, όλα τα PC είναι συναρμολογητών, οπότε είναι ψιλομ'έκαψες. Αλλά αυτό που μετράει εδώ είναι οι γνώσεις και ο λογισμικός πλούτος, δηλαδή πόσες αγγαρείες και διευκολύνσεις μπορείς να κάνεις.
-
Ο νέος σκαραβαίος αντιμετωπίζεται ως ένα υπερτιμημένο Golf, που δεν έχει τίποτα από τη γοητεία του γνήσιου σκαραβαίου, παρά μόνο κάποια οπτική συγγένεια.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΜΙΑ,ΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ!!!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ο νέος σκαραβαίος αντιμετωπίζεται ως ένα υπερτιμημένο Golf, που δεν έχει τίποτα από τη γοητεία του γνήσιου σκαραβαίου, παρά μόνο κάποια οπτική συγγένεια.για το θέμα μας όμως;
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δείξε τον υπολογιστή σου να σου πω ποια είσαι...
ε, δεν παιζεστε μα τίποτα...από gadgets τι γουστάρετε?
Έχει πλάκα πάντως να σου πει κάνα Jim Dunlop Crybaby ή MXR Flanger 90 ή κανένα Electro-Harmonix Deluxe Memory Man ή κανένα Digitech Whammy...
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Ο νέος σκαραβαίος αντιμετωπίζεται ως ένα υπερτιμημένο Golf, που δεν έχει τίποτα από τη γοητεία του γνήσιου σκαραβαίου, παρά μόνο κάποια οπτική συγγένεια.
για το θέμα μας όμως;
Μα για το θέμα μας σου λέω!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αν υπάρχουν γυναίκες που θα πέσουν από έναν υπολογιστή δεν θέλω να τις γνωρίσω, ευχαριστώ!
Φαντάζεστε στο κρεββάτι να της ψιθυρίζεις της άλλης στο αυτί ...κώδικα C++ ;
Φαντάσου να σου λέει την ώρα που κάνετε σεχ: 'Αχ πόσο με φτιάχνει η AGP 8x σου!!! Θέλω κι άλλο Athlon!!!'
Κι εσύ, δίκην Δημήτρη 'Βρωμύλου' Μεντζέλου να της ραπάρεις 'Σ'αρέσει το PC μου; Ρούφα το μωρό μου, κάνε πια δικό σου τον Pentium το δικό μου...'
-
Ωραία, τώρα παρουσιάζει το γνωστό bug που έχει και το ikonboard!
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα ;)