-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
αχου το καλέ!!! τέλειος ο Μένιος...να τον χαίρεσαιΦχαριστώ,Φχαριστώ
πιάνει πιάνει!!!! Είναι γλύκας!!!!
Πάντως κούκλος ο Μένιος...
Αμάν,και σε άντρες πιάνει
-
Αυτό για τις υπερ-πελαγικές σχέσεις kamil επίτρεψέ μου να το αμφισβητήσω από πρώτο χέρι,καθότι είμαι φοιτητής στη Σάμο...Έχω κάνει πλούσια την Ολυμπιακή κάθε μήνα πήγαινε-έλα,και πάλι τίποτα... Στα μπουζούκια λιγότερα θα ξόδευα!
Υ.Γ.Καρδίτσα;Καλώς να τη δεχτούμε τη δεσποινίδα!
Έπιασες τις δύο από τις τρεις πόλεις διαμονής μου σε 2 ποστ!Μπράβο kamil! -
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Υ.Γ.Καρδίτσα;Καλώς να τη δεχτούμε τη δεσποινίδα!
Έπιασες τις δύο από τις τρεις πόλεις διαμονής μου σε 2 ποστ!Μπράβο kamil!το παλικάρι μπορεί να το ξέρείς είναι γνωστό ζιζάνιο, εκδίδει και μια εφημερίδα που διατίθετε δωρεάν σε διάφορα μαγαζιά στην Καρδίτσα...δεν λέω περισσότερα, αν τον ξέρεις θα έχεις ήδη καταλάβει...
τώρα για τις σχέσεις εξ αποστάσεως, τι να πώ, εξαρτάτε απο την περίπτωση πάντοτε...
όσον αφορά τους τόπους διαμονής σου, που πέτυχα τους 2 απο τους 3, κερδίζω τίποτε???
α ρε forum με τους διαγωνισμούς σου...μας έχεις κάψει -
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Αυτό για τις υπερ-πελαγικές σχέσεις kamil επίτρεψέ μου να το αμφισβητήσω από πρώτο χέρι,καθότι είμαι φοιτητής στη Σάμο...Έχω κάνει πλούσια την Ολυμπιακή κάθε μήνα πήγαινε-έλα,και πάλι τίποτα... Στα μπουζούκια λιγότερα θα ξόδευα!Τι να πουν κι άλλοι φίλε μου... Εγώ με όσα χρήματα έδωσα 1,5 χρόνο στον ΟΤΕ θα είχα κάνει 2 ταξίδια στην Αγγλία στο χαλαρό! Δεν κάνω πλάκα, μετρημένα λεφτά και υπολογισμένα, μαζί με διαμονή στο Λονδίνο! Άσε που αν τα έβαζα μαζί περνούσα βδομάδα άρχοντας στις Μαλβίδες ή στη Hawai (μόνος μου όμως, ή τουλάχιστον μόνος θα ξεκινούσα, χεχεχε)... Τώρα που το σκέφτομαι... Grand Prix Βαρκελώνης, το έβγαζα κι αυτό άνετα! Κοίτα ρε γαμώ το... Να μην το σκεφτώ νωρίτερα;;;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Επειδή η salome έχει αρχίσει να μου βάζει ιδέες, θα αλλάξω σύστημα, για να μη λένε ότι τις κακομαθαίνουμε... Λοιπόν, εγώ κοπέλα χωρίς αυτοκίνητο ΔΕΝ ξανακοιτάω!!! Και προσέξτε, όχι ό,τι να 'ναι... Μιλάμε για CLK και πάνω...Αυτός είσαι!!! Τώρα αρχίζουμε και μιλάμε σοβαρά!!!
Και ξέρεις ε? Θα πρέπει να έχεις και το ανάλογο ξυνισμένο/βαρεμένο στυλάκι.
'Α! Δεν έχεις αυτοκίνητο ε? Μάλιστα... Ε, καλά θα τα πουμε μωρε...'πω πω θα σκάσει η δικιά σου!!! Συμβούλιο φιλενάδων θα συγκαλέσει την άλλη μέρα!!!!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Eχει αλλά δεν το χρησιμοποιεί! Γιαυτό έγραψα 'χωρις αμάξι'
να συμπληρώσω....δεν το χρησιμοποιεί για τον συγκεκριμένο σκοπό , προς αποφυγή παρεξηγήσεων, σωστά γείτονα?
Πολύ σωστά γειτόνισα. Και Porsche Boxter να είχα το ίδιο θα ίσχυε.
γιατι πιστεύεται οτι πρέπει να διαθέτει μεταφορικό μέσο και δη καλό ένας άνδρας για να τον προσέξουμε ??
Πέρα από την ψωνάρα που προαναφέρθηκε (είμαι μια Θεά και πρέπει να με υπηρετούν όλοι, έστω κι αν πρόκειτε παλτό), είναι και πρακτικοί λόγοι. Μίνι, ψιλοτάκουνο, καλτσόν κλπ.
Εδώ που τα λέμε, εάν μου ερχόταν μία με 10ποντο τακούνι και μίνι και μου πρότεινε να με πάει αυτοκινητάδα, εγώ δεν έμπαινα μέσα. Την λέω την αμαρτία μου.
-
βρε και σε χωριο με ένα δρόμο το αμάξι το ζητάνε οι γυνα΄΄ικες, μη κρυβόμαστε τώρα...
ο Μένιος ποιος είναι?
ο Περικλής ποιος είναι?
εγώ ποιος είμαι?
θα το παιζω ζιγκολο, γκομενα με Μ3......κτλ. κτλ. -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
α ρε forum με τους διαγωνισμούς σου...μας έχεις κάψειΆσε kamil, κι εμένα μου είχαν πει ότι κέρδισα μια GT3, αλλά ακόμα την περιμένω... Τι τα συζητάς παιδί μου
Πάντως, συμφωνώ για τα σχόλια που συνδέουν το ποδήλατο με τη βρώμα. Ιδίως το καλοκαίρι... Φαντάζεστε να πας στη δουλειά όταν έχει 40 βαθμούς υπό σκιά έχοντας κάνει 10 χλμ με ποδήλατο;;;; Πόσο μάλλον να ρίξεις γυναίκα. Εκτός κι αν το παίξεις και πολύ άνδρακλας (ξέρετε εκείνοι οι ιδρωμένοι μποντιμπιλντεραδες... Από ιδρώτα καλά πάμε, από μυς λίγο υστερούμε... - σκάσε και κάνε ποδήλατο )
Επίσης να σημειώσω ότι ο έρως αμάξια (ή Μένιους) δεν κοιτά. Απλά τώρα εάν υπάρχει και μια Boxster ή έστω βρε παιδάκι μου μια CLK, απλά το σημειώνει
-
Παιδιά με ειδοποίησαν ότι πρέπει να σταματήσουμε αυτό το θέμα γιατί προσβάλλει την ιδεολογία του forum.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Παιδιά με ειδοποίησαν ότι πρέπει να σταματήσουμε αυτό το θέμα γιατί προσβάλλει την ιδεολογία του forum.Πρωταπριλιά;
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Παιδιά με ειδοποίησαν ότι πρέπει να σταματήσουμε αυτό το θέμα γιατί προσβάλλει την ιδεολογία του forum.Τι;;; Σοβαρά τώρα; Τι θα πει ιδεολογία forum; Είχα την εντύπωση ότι τα fora δεν έχουν ιδεολογία... Εντάξει, το κατάλαβα την πρώτη φορά, όταν συζητάγαμε για περιοδικά Formula 1, επειδή το forum ανήκει στους 4 Τροχούς. Αλλά τώρα... Α, δε μας τα λένε καλά! Εν πάση περιπτώσει, αν μας διώξουν, θα πάμε σε άλλο forum να τα λέμε, οκ; Πρέπει να βρούμε ένα να το ξέρουμε όλοι... Τι λέτε, στήνουμε ένα μόνοι μας;
Αγαπητέ κύριε moderator, μπορούμε να πάρουμε backup το κομμάτι της MySQL που αφορά αυτό το topic; Μάλλον όχι, ε;
Καλό μήνα σε όλους! Χμ, λες να μας δουλεύει ψιλό γαζί η salome, λόγω ημέρας;;;
-
Μα τι είσαστε εσεις!!! Αμέσως το καταλάβατε!!!!
Πρωταπριλιά πρωταπριλιά!!!!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Με ποδήλατο δηλαδή, έχω καμία ελπίδα;;; (ωραίο ποδήλατο βέβαια, πράσινο, γυαλιστερό κτλ... Και μην ξεχνάτε το εξής: Πρόκειται για ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ, κάτι σαν αυτό που καβαλάει ο Schumacher!!! )
Νομίζω πως αν σκεφτούν τι αποτέλεσμα έχει η ποδηλασία στο σχήμα των γλουτών του ποδηλάτη έχεις ελπίδες αφού πια οι γυναίκες παραδέχονται ανοικτά πως προσέχουν πολύ το συγκεκριμμένο μέρος της ανδρικής ανατομίας.
Τι τους αρέσει στα ανδρικά καπούλια ρε παιδιά; Αφού το είπε κι ο ποιητής πως ΕΝΑΣ είναι ο κώλος κι αυτός είναι ο γυναικείος!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Σχετικά με τα ποδήλατα: Εαν οι γυναίκες σας δουν να περνάτε με το ποδήλατο έχετε πολλές ελπίδες (ειδικά εαν φοράτε και την στολή)!! Εαν όμως είναι να ανέβουν στην πλάτη σας για να μετακινήστε, χλωμούς σας κόβωΕπίσης πιθανότατα να πέσουν (ξερές από τα γέλια...) ακόμα κι αν δεν φοράμε τίποτα . Ούτε στολή ούτε φόρμα, ούτε καν εσώρουχα...
Έχω δίκιο;;;
Και γιατί να ανέβουν στην πλάτη μας;;;; Να πιαστεί η καϋμένη η πλατούλα μας για μια γυναίκα( );;; Τόσος χώρος υπάρχει μπροστά από την σέλα...Πάνω στον σκελετό... Θα κάθονται στο πλάι βέβαια, σαν τις χωριατοπούλες στα μουλάρια, αλλά τι πειράζει...
Είπαμε, ο έρως μέσο δεν κοιτά....
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Τι τους αρέσει στα ανδρικά καπούλια ρε παιδιά; Αφού το είπε κι ο ποιητής πως ΕΝΑΣ είναι ο κώλος κι αυτός είναι ο γυναικείος!o ποιητης δεν ξερω τι λεει αλλα η επιστημη λεει οτι τα ενστικτα εχουν διαμορφωθει με βαση πραγματικες βιολογικες λειτουργιες
και επειδη ο συγκεκριμενος μυς ειναι ο κυριοτερος και χρησιμοτερος για την αναπαραγωγη (ρωτηστε οποιον γιατρο θελετε ) μια γυναικα κοιταει εκει οταν ψαχνει να ζευγαρωσει
απλα πραγματα...
-
Ερώτηση:
Η γυναίκα προβάλλει το αυτοκίνητο ή το αυτοκίνητο προβάλλει τη γυναίκα?
-
Τι τους αρέσει στα ανδρικά καπούλια ρε παιδιά; Αφού το είπε κι ο ποιητής πως ΕΝΑΣ είναι ο κώλος κι αυτός είναι ο γυναικείος!Έλα ντε. Είναι ανεξερεύνητα πλάσματα τελικά. Γι'αυτό μας τρελαίνουν...
Εμείς απ'την άλλη είμαστε τόοοοοσο προβλέψιμοι. Γι'αυτό μας δουλεύουν με τόση ευκολία.
Αλλά ας προσέξουμε λίγο με τα σχόλιά μας μην παραγίνει ροζ το θέμα και βγει αληθινό το πρωταπριλιάτικο αστείο της Σαλώμης.
-
Ο χρήστης kilo έγραψε:
Η γυναίκα προβάλλει το αυτοκίνητο ή το αυτοκίνητο προβάλλει τη γυναίκα?Εξαρτάται από τον παρατηρητή. Αν είναι άνδρας το πρώτο, αν είναι γυναίκα το δεύτερο.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Παιδιά με ειδοποίησαν ότι πρέπει να σταματήσουμε αυτό το θέμα γιατί προσβάλλει την ιδεολογία του forum.Καλό!
Έχω κι εγώ ένα:
Φήμες λένε ότι η οικογένεια Μπους ενδέχεται τελικά να ανήκει στο είδος Homo Sapiens.
-
Φήμες λένε ότι η οικογένεια Μπους ενδέχεται τελικά να ανήκει στο είδος Homo Sapiens.Ωχ! Τώρα θα έρθει και ο big 'G' στο θέμα μας. Αστο, ρε συνονόματε, καλά δεν ήμασταν χωίς Ιρακ, Μπους και 'G' ?
Άραγε οι γυναίκες στην Αμερική έχουν ίδιες προτεραιότητες με τις δικές μας;
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα ;)