-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Τίποτα δεν θα πάθει το συγκεκριμένο crypton. Το μοτεράκι αυτό είναι σταθμός στα πάπια σε αξιοπιστία. Εφόσον τηρουσες τις αλλαγές σωστα δεν παθαίνει τίποτα. Ντελιβεραδες μονο συμπληρωναν και υπάρχουν ακόμη με 200.000 χλμ και ακόμη φυσάνε στο δρόμο . Φαντασου σε τι σημείο έφτανε το μοτέρ με ίδια λάδια για να τα κάψει.Εντάξει, αλλά θα ήθελα να το έχω με 20/40. Από εδώ και πέρα θα πάω σε 20/40!! Είμαι υπερευχαριστημένος από το παπί! Ειδικά μέσα στην πόλη που είναι ποιο 'ζωντανό' από άλλα.
-
Δεν υπάρχει 20-40 στο εμπόριο. Εγώ βάζω μονο 15-50 φουλ συνθετικά.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Δεν υπάρχει 20-40 στο εμπόριο. Εγώ βάζω μονο 15-50 φουλ συνθετικά.Εντάξει. Τότε θα βάλω αυτά που έγραψες σε παραπάνω post. Δοκιμασμένα και καλά είναι. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια
-
Ο χρήστης Κώστας-Χανιά έγραψε:
... και ίσως σε δύσκολες συνθήκες το 40άρι να μην δώσει επαρκή λίπανση.
Φαντάσου τι θα πάθουν αυτοί που βάνουν 30άρια ακόμα και σε τουρμπάτα.
Αυτοί που βάζουν 20αρια ακόμα και σε τουρμπάτα μιας και το λέει ο κατασκευαστής;
-
Ο χρήστης Super@T έγραψε:
... και ίσως σε δύσκολες συνθήκες το 40άρι να μην δώσει επαρκή λίπανση.
Φαντάσου τι θα πάθουν αυτοί που βάνουν 30άρια ακόμα και σε τουρμπάτα.
Αυτοί που βάζουν 20αρια ακόμα και σε τουρμπάτα μιας και το λέει ο κατασκευαστής;
Ε, τι να ξέρει ο κατασκευαστής;
Εμείς εδώ ξέρουμε καλύτερα! -
Tι πιο ενδιαφέρον από το να κάθεσαι 11 το βράδυ και να βλέπεις diy αλλαγή λαδιών σε F430...
Aυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει νόημα ή κατά πόσο πρέπει να γίνει αυτό που κάνει στο 15.20 γεμίζοντας λίγο το φίλτρο λαδιού πριν το τοποθετήσει. -
Έχω δει ορισμένους να το κάνουν διότι και καλά αν είναι άδειο θέλει 2-3 δέπτερα για να το ξαναγεμίσει η αντλία. Δε καταλαβαίνω γιατί δεν το έβαλε σε επίπεδο σημείο ώστε να αδειάσουν εντελώς τα λιπαντικά.
Αλλαγές Λαδιών: κάθε πότε ?