-
Ο χρήστης FiatCoupe20V έγραψε:
Λοιπόν μου ήρθε μια φοβερή ιδέα!!!Αυτά τα τεχνητά καρύδια ( σε διάφορα χρώματα) να τα παίρνουμε μαζί μας στο γήπεδο. Φαντάζεστε 20.000 κίτρινα καρύδια ή πράσινα στο γήπεδο να τα επιδικνύει η μια κερκίδα στην άλλη. Δηλαδή μαζί με το κασκόλ σας δε θα παίρνατε μαζί σας τα καρύδια σας. Φαντάζομαι συζητηση του στιλ 'εγώ δε πάω πουθενά χωρίς τα καρύδια μου'
Εχω αμερικάνικο επιχειρηματικό μυαλό
Ετσι και αρχισει καρυδοπολεμος τι γινεται ομως???
-
Ρε παιδιά, παρατήστε την Γαβρίλο και τον πόλεμό του, και πήτε μου τη προβλέπετε την Πέμπτη με την Πανάθα
Κοίταξε εαν δεν πάτε για άμυνα θα τους πατήσετε, θα ανοικτούν αναγκαστικά και θα φάνε πολλά γκολάκια. Προλαβένετε να παραγγείλετε πράσινα καρύδια για τα ημιτελικά.
Πάντως το 81 η ΑΕΚ είχε κερδίσει τη Πορτο 6-1. Στο 20΄ λεπτό νικούσαμε 3-0. Οταν αργότερα αυτή η ομάδα πήρε τη κούπα δε πίστευα ότι ήταν αυτή που είχαμε ξεφτιλίσει τότε
Και το ήξερα οτι υπήρχε κάποιος λόγος που σε συμπαθούσα FiatCoupe!
ΑΕΚάρα είναι αυτή!!! -
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Ρε παιδιά, παρατήστε την Γαβρίλο και τον πόλεμό του, και πήτε μου τη προβλέπετε την Πέμπτη με την Πανάθα
Δεν ειναι μονο δικος μου ο πολεμος Τακη. Ειναι και δικος σου.
Να σου πώ Γαβρίλο, νομίζω έχεις δίκιο. Για σκέψου να μείνουμε απο ULG. Αντε και να δούμε μετά πως θα την κάνεις το βράδυ στην παραλιακή?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ξεκινάμε απο τα basics?
Εχει δικαίωμα μια ξένη χώρα να επεμβαίνει στα εσωτερικά μιάς άλλης?ΟΧΙ!!Βεβαιως και δεν εχω δικαιωμα να εισβαλω στην Ελλαδα π.χ. Η Ελλαδα δεν αποτελει απηλη για την αποσταθεροποιηση της περιοχης και του κοσμου. Το Ιρακ του Σανταμ αποτελει κατι τετοιο ομως. Εισαι ικανος να δεις την διαφορα?
Το θέμα δεν είναι αν εγω ή εσυ μπορούμε να δούμε κάποια διαφορά.
Είναι οτι κανείς δεν μπορεί να αποφασίσει για κάτι τέτοιο.Αν στις ΗΠΑ ή στην Ελλάδα δεν αρέσει το καθεστώς Σαντάμ ας του κάνουν μποϊκοτάζ!! Οπως στην Νότια Αφρική για 30 χρόνια!!!Οχι να εισβάλουν όμως στην χώρα!!!Διαβαζω τετοιες προτασεις και ανναρωτιεμαι εαν μιλαμε για τον ιδιο κοσμο/πλανητη.
Εσυ ΚΟυκ ξερεις καποιον τροπο μποικοταζ που να εγγυατε την αποτρεψη του Σανταμ απο οπλα μαζικης καταστροφης (αυτο που ΘΑ κατασκευασει στο μελλον και αυτα που εχει ηδη)? Εαν ναι, ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν εκκετονταδες υψιστα μελη του στρατου και του πολιτικου κοσμου στις ΗΠΑ που θα εδιναν το ενα νεφρο τους μονο για να την ακουσουν.
-
1.Να μην αγοράσουν πετρέλαιο Ιρακινό?
2.Να μην του πουλήσουν οι Αμερικανικές και Ευρωπαϊκές εταιρείες τα εργαλεία με τα οποία φτιάχνει΄τα όπλα αυτά?
3.Να μην τον είχαν χρησιμοποιήσει στον πόλεμο κατά του Ιράν?Στον ίδιο πλανήτη ζούμε!Απλώς ο ένας είναι στην μια όχθη και ο άλλος στην άλλη.Και όπως εχω ξαναπεί,οι ρόλοι εναλλάσσονται απο τότε που ο άνθρωπος περπάτησε.Δυστυχώς ή ευτυχώς.
-
Βρε, καλώς τον γαβρίλο, καλώς τα φρύδια μου τα δυό, Πάλι ξεσπαθώνεις μεγάλε? Θεραπεία και αυτή που σου δώσανε ε?
Moderators?
Αυτο μου θυμηζει κατι απο φαση,'μαμα ο Κωστακης με λεει χοντρο πες του κατι'
-
Ο χρήστης Jeep-akias έγραψε:
Αυτή όμως η λογική οδηγεί σε απίστευτες ακρότητες. Αν δηλαδή αύριο ο Μπους και ο κάθε αμερικάνος φονταμενταλιστής/εθνικιστής (διότι περι αυτού πρόκειται) που θα έχουμε την ατυχία να είναι πρόεδρος της 'υπερδύναμης' δεί όραμα ότι το Τσιμπουκιστάν απειλεί την παγκόσμια ειρήνη και ασφάλεια θα εξαπολύει τα Β52 και τους κρουζ και θα σκοτώνει τους κακούς τρομοκράτες.
Ακριβως! Εσυ, εχεις καποια καλυτερη ιδεα? Τι νομιζεις ειναι ο κοσμος που ζεις? Αγγελικος και μονο? Υπαρχουν πολλες διαβολικες προθεσεις γυρω σου και μας φιλε μου. ΤΟ 9/11 το εχεις ακουσει? Το ειδες? Αυτο ακριβως ειναι αποδειξη οτι υπαρχουν εχθροι για ολους μας και συγκεκριμενα για τις ΗΠΑ. Ενας απο αυτους ειναι ο Σανταμ. Βγαλτον εξω. Next...
Εσυ εχεις καμια καλυτερη ιδεα? Ω ναι ξεχασα. Τα ενσυμα του ΟΗΕ. Καναμε μοκο 12 χρονια να δουμε την δυναμη των ενσυμων. Οχι αλλο, δεν θα παρω πια. Τωρα ειρθε η ωρα για να μιλησουμε B2 και F117. Ω και Μ16. Ουτως ή αλλως, αυτο που θελουμε εμεις (συμπεραλαμβανομενων και των Ελληνων) θα γινει. Και αυτο ειναι η εξαγωγη του Σανταμ απο την εξουσια του Ιρακ. Στο τελος μαζι ειμαστε. Μην το ξεχνας αυτο.
-
Με αυτό βέβαια κανείς δεν μας εξασφαλίζει ότι αύριο - μεθαύριο δεν θα έρθει και στην δική μας πόρτα αφού με το κακό προηγούμενο του συγκεκριμένου επερχόμενου πολέμου δεν θα χρειάζετε πλέον να ρωτήσει κανένα OHE και κανένα οργανισμό ασφαλείας.
Γιατι να ερθω στην δικη σου πορτα? Εισαι υπο της πεποιθεσης οτι η Ελλαδα ειναι απηλη για την παγκοσμια σταθεροτητα? Ή την σταθεροτητα της περιοχης?
-
Ο χρήστης jimded έγραψε:
Κοίταξε καλύτερα να πετάνε πλαστικά καρύδια παρά πέτρες και φωτοβολίδες
-
Στο ξαναλέω και μακάρι να είμαστε εδω να το ξανασυζητήσουμε.
Το θέμα ΔΕΝ είναι η έξοδος του Σαντάμ!!
Είναι η σύγκρουση Ευρώ-Δολλαρίου!! -
Οδηγούμαστε λοιπόν στην παγκόσμια δικακτορία και αναρχία με την δύναμη και την πειθώ των όπλων του ενός επικυρίαρχου λαού (Χαίρε Γαβριήλ κυρίαρχε!!!).Οδηγουμαστε στο παραπανω ΕΑΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝΤΑΜ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΧΩΡΕΣ που εχουν την οιονομικη δυνατοτητα να κατασκευασουν ή να αγορασουν οπλα μαζικης καταστροφης!
-
Κοίταξε καλύτερα να πετάνε πλαστικά καρύδια παρά πέτρες και φωτοβολίδες
τουλαχιστον θα εχουν ολοι το ιδιο οπλο, ασε που καθε ομοδα θα εχει το χρωμα της και σε περιπτωση τραυματισμου θα ξερεις τι οπαδος σου το πεταξε
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
2.Να μην του πουλήσουν οι Αμερικανικές και Ευρωπαϊκές εταιρείες τα εργαλεία με τα οποία φτιάχνει΄τα όπλα αυτά?
3.Να μην τον είχαν χρησιμοποιήσει στον πόλεμο κατά του Ιράν?Στον ίδιο πλανήτη ζούμε!Απλώς ο ένας είναι στην μια όχθη και ο άλλος στην άλλη.Και όπως εχω ξαναπεί,οι ρόλοι εναλλάσσονται απο τότε που ο άνθρωπος περπάτησε.Δυστυχώς ή ευτυχώς.
Τα παραπανω νομιζεις οτι θα εγγυηθουν την οχι-απηλη του Σανταμ στον κοσμο? wow. Το παραπανω ειναι τουλαχιστον αφελης. Και η υποθεση ειναι τοσο σοβαρη που δεν χωραει αφελειες Κουκ. Ακριβως αυτη ειναι η θεση μας προς τον ΟΗΕ. Τα ενσυμα και τα μποικοταζ ειναι αφελη πραγματα και οδηγουν σε αυτο που ειδαμε μεχρι τωρα. ΑΠΡΑΞΙΑ. Τιποτε. Γραφειοκρατια και ατελειωτη διπλωματια.
Οπως ειπα. Ο ΟΗΕ μπορει να σινεχισει να γλυφει ενσυμα. Οχι ειμαι πια. Σε ενα μηνα καθαρισε το θεμα και αρχιζει το γυρισμα του Ιρακ σε Δημοκρατια ή κατι παρομοια, τουλαχιστον στην αρχη. Τα ενσυμα ειναι για τους γραφειοκρατες.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
[Και το ήξερα οτι υπήρχε κάποιος λόγος που σε συμπαθούσα FiatCoupe!
ΑΕΚάρα είναι αυτή!!!Εμ, βλέπεις ευρωπαϊκό παιχνίδι της ΑΕΚάρας και χαίρεσαι μπάλα. Κι άμα χάσει, τουλάχιστον δε θα'χει ανοίξει τα πόδια, αλλά θα το'χει παλέψει! Χώρια που αλλιώς είναι να παίζεις με ομάδες επιπέδου κι αλλιώς με το... Αιγάλεω!
Καλά, έχω να σας λέω κοτσάνες που μου'λεγε ένας γαύρος φίλος μου για το Champions League, να τρελαίνεστε!
-
Ο χρήστης jimded έγραψε:
Βρε, καλώς τον γαβρίλο, καλώς τα φρύδια μου τα δυό, Πάλι ξεσπαθώνεις μεγάλε? Θεραπεία και αυτή που σου δώσανε ε?
Moderators?
Αυτο μου θυμηζει κατι απο φαση,'μαμα ο Κωστακης με λεει χοντρο πες του κατι'
ΟΠως ειπα. Υπαρχουν πολλες γνωμες σε αυτο το κοσμο. Και εμενα μου θυμιζει κατι ας πουμε...απρεπει αυτο που εγραψες πιο πανω, αλλα δεν καθομαι και στο περιγραφω. Καταλαβες την διαφορα μεταξυ εμενα και σενα?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στο ξαναλέω και μακάρι να είμαστε εδω να το ξανασυζητήσουμε.
Το θέμα ΔΕΝ είναι η έξοδος του Σαντάμ!!
Είναι η σύγκρουση Ευρώ-Δολλαρίου!!Δηλαδη? Για πες μου και μενα να μαθω.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αν στις ΗΠΑ ή στην Ελλάδα δεν αρέσει το καθεστώς Σαντάμ ας του κάνουν μποϊκοτάζ!! Οπως στην Νότια Αφρική για 30 χρόνια!!!Οχι να εισβάλουν όμως στην χώρα!!!Χμμμμ... Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, αλλά Αγγλία και ΗΠΑ τα πήγαιναν πολύ καλά με το καθεστώς του απαρτχάιντ.
-
Τα παραπανω νομιζεις οτι θα εγγυηθουν την οχι-απηλη του Σανταμ στον κοσμο? wow. Το παραπανω ειναι τουλαχιστον αφελης. Και η υποθεση ειναι τοσο σοβαρη που δεν χωραει αφελειες Κουκ. Ακριβως αυτη ειναι η θεση μας προς τον ΟΗΕ. Τα ενσυμα και τα μποικοταζ ειναι αφελη πραγματα και οδηγουν σε αυτο που ειδαμε μεχρι τωρα. ΑΠΡΑΞΙΑ. Τιποτε. Γραφειοκρατια και ατελειωτη διπλωματια.
Οπως ειπα. Ο ΟΗΕ μπορει να σινεχισει να γλυφει ενσυμα. Οχι ειμαι πια. Σε ενα μηνα καθαρισε το θεμα και αρχιζει το γυρισμα του Ιρακ σε Δημοκρατια ή κατι παρομοια, τουλαχιστον στην αρχη. Τα ενσυμα ειναι για τους γραφειοκρατες.
Αν είναι ετσι,γιατί δεν μπαίνετε και στην Τουρκία βρε Γαβριήλ που εχει
α.Καθαρίσει όλους Αρμένιους το '30
β.Καθαρίσει όλους τους Ελληνες το '50
γ.Κατέχει το 30% της Κύπρου
δ.Σφάζει ακόμα Κούρδους,και
ε.Εχει όπλα μαζικής καταστροφής οτι ώρα θέλει?!!Ξαφνικά τούς έπιασε η πρεμούρα να φροντίσουν την παγκόσμια τάξη και ασφάλεια?
Ποιός είπαμε οτι είναι ο αφελής?Εγω ή εσύ?!!! -
Του έλεγα λοιπόν του γαύρου φίλου μου 'αμ, μάγκα μου, αλλιώς είναι να παίρνετε πρωτάθλημα με παράγκες και κόντρα σε ομαδούλες τύπου Ακράτητου και Προοδευτικής... Πονάτε ακόμα απ'την τσόντα που παίξατε με τη Manchester και τις άλλες, ε; Πονάτε;', παίζοντας με τον πόνο του...
Και μου απαντούσε 'στα @@ μας ρε και το Champions League και οι ευρωπαϊκές ομάδες!!! Εμείς ρε θέλουμε να παίρνουμε το Ελληνικό πρωτάθλημα και μαγκιά μας και οι παράγκες και πιο μεγάλη αξία έχει να κερδίσουμε τον Ακράτητο παρά τη Real ή την Πόρτο ή τη Mancester!!!'
-
Ρε Γαβριήλ,
Όλα τα βλέπω και όλα τα ξέρω ...αλλα δεν δέχομαι την πλύση εγκεφάλου που έσυ και πολοί ακόμα έχετε αποδεκτεί.
Είδες εσύ πουθενά όλα αυτα πυρηνικά και τα χημικά που έχει ο Σαντάμ ?
Ποιος τα λέει όλα αυτά παρα μόνο ο Πρόεδρος σας και οι περί αυτού.Τόσοι επιθεωρητές και δεν βρήκαν απολύτως τίποτα πως εγώ θα δεχτώ λοιπόν όλα αυτα τα λόγια ως αποδείξεις ?
Σκεφτόμενος αυτό και μόνο το αδιαμφισβήτητο γεγονός τότε πως μπορώ να μην φοβάμαι ότι μπορεί και εγώ να αποτελέσω θύτη και στόχο χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο ?Είμαι πολίτης σκεπτόμενος ...όχι μόνο Ελληνας αλλα και του κόσμου και σαν τέτοιος δεν δέχομαι να υποτιμούν την νουμοσύνη μου.
Τέλος ποιος σου είπε ότι σε αυτό το μακελιό που προετιμάζεται είμαστε μαζί ??? Εγώ διαφωνώ κάθετα με ότι θα συμβεί αλλα απο την άλλη ...γιατί τα υψηλά ιδανικά των αμερικανών δεν εφαρμόστηκαν σε χώρες όπως η κύπρος ??? Αν εφαρμοστούν επι ίσοις όροις παντού τότε ίσως να συμφωνήσω με τα αίτια και τους λόγους που σήμερα υποτίθεται πως πρέπει να οδηγήσουν σε έναν πόλεμο.
Ξεχνάς μήπως τι έγινε στο πόλεμο του 90 ?
Ξεχνάς το show κοροιδίας και χυδαιότητας που σκηνοθετήθηκε απο τους τότε αμερικανούς επιτελείς και συμβούλους του 'Μπαμπά' για δήθεν δολοφονίες βρεφών απο τους Ιρακινούς στο Κουβέιτ και μια κλέουσα Μαία που κατήγγειλε στο παγωμένο απο την 'φρικαλεότητα τάυτην' κογκρέσο το γεγονός ????Να σου θυμίσω πως το εν λόγω show παγκόσμιας κοροιδίας αποκαλύφθηκε απο αμερικάνο δημοσιογράφο και έρευνα καναλιού και πως κανείς δεν αρνήθηκε την σκευωρία ?
Πως εγώ να πιστέψω λοιπόν όλα αυτά που οι αμερικανοί και τα πιστά κουτάβια τους οι Αγγλοι υποστιρίζουν ???
Λυπάμαι που θα στο πώ αλλα σε προτιμώ να μιλάς μόνο για αυτοκίνητα και τα σχετικά διότι κατα τα άλλα αποτελείς (και αποτελειτε ως αμερικανοί πολίτες αλλα όχι ως πλειοψηφία) θύμα καθολικής πλύσης εγκεφάλου και η άποψη σου για τέτια ζητήματα κάθε άλλο παρα ακέραια και αντικειμενική μπορεί να χαρακτηριστεί.
Περίεργο ΗΠΑμερικανικό εξάρτημα για αυτοκίνητα! -56k προσοχή