-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Προσωπικούς χαρακτηρισμούς δεν ανέχομαι SaxoGus!!Περιβόητος moderator!!Αυτός που με προσωπικές του αποφάσεις κλειδώνει θέματα επειδή κατά την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ του άποψη είχε ολοκληρωθεί,πρέπει να είναι έτοιμος να δέχεται ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ!!
Και χαζοχαρούμενα θέματα ποιά είναι κατα την γνώμη σου?Αυτά που αφορούν στις σχέσεις των δύο φύλων και των ρόλων που εχουν στην σύγχρονη κοινωνία?
Σου πέφτει ελαφρό το θέμα?Μην το διαβάσεις.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΕΛΑΦΡΟ,ΟΠΩΣ ΛΕΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ!!!!
Και στο κάτω κάτω της γραφής,οταν πήρα την απόφαση να κλειδώσω το θέμα ήξερα οτι δεν πρόκειται να αρέσει σε όλους.Οι αποφάσεις ετσι είναι αφου διαλέγεις.
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΕΤΕ!
YES,SIR MODERATOR!!Διάβασες το πρώτο μου post οταν άνοιξα το θέμα?
ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΩΣ Ι ΚΑΙ ΙΙ.ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.
Λυπάμαι εάν πήρε αυτή την τροπή η συζήτηση,αλλά εμένα αυτό με ενοχλούσε αυτό δημοσίευσα!Δεν είναι δυνατόν όποτε ένα θέμα ολοκληρώνεται όπως κρίνουν μερικοί,να κλειδώνεται.Έπειτα εσάς τι σας πειράζει....εάν δεν σας αρέσει μην το διαβάζεται.Νομίζω πως η δουλειά σας είναι να αποτρέπετε τους κακούς χαρακτηρισμούς,των οποίων και εγώ υπήρξα θύμα και θύτης ή να ομαδοποιείτε όμοια θέματα.Από εκεί και πέρα απενεργοποιήστε τους χρήστες και όχι τις απόψεις!!!!
ΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ!
ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ -
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
Πρωτοβουλία είναι ΑΥΤΟ:
Ως ένδειξη διαμαρτυρίας, και ως δικιά μας ελάχιστη συμμετοχή στην αντιπολεμική κινητοποίηση που λαμβάνει χώρα στον τόπο μας, όπως και σε όλο τον κόσμο, απενεργοποιούμε σήμερα την λειτουργία του δικτυακού μας τόπου μέχρι τις 19:00 και τη Δευτέρα (24/3) από τις 10:00 μέχρι τις 14:00.
Ας βγούμε να φωνάξουμε για μια φορά ακόμα ειρήνη και ας ελπίσουμε ότι κάποιος θα μας ακούσει .
ΌΧΙ στον παραλογισμό του πολέμου!
Οι εργαζόμενοι στη Phaistos Networks(pathfinder.gr)Όλα τ΄άλλα είναι υπεκφυγές της πραγματικότητας!
Διαφωνώ με τη λογική 'όλα τ΄ άλλα'... Μορφές πάλης υπάρχουν πολλές, και εναπόκειται στον καθένα να διαλέξει αυτή που τον εκφράζει. Αν το Forum των 4Τ (και ως προς αυτό μόνο οι ίδιοι οι 4Τ έχουν λόγο, και οι moderators χρήστες είναι) διάλεξε να μην διαμαρτυρηθεί, με κάποιο τρόπο σαν αυτό που περιγράφεις, αλλά την ίδια στιγμή έδωσε βήμα σε ανθρώπους με τόσο διαφορετικά πιστεύω, όπως στον gavriil1 και σ΄ εσένα, να πουν την άποψή τους για τον πόλεμο και έτσι να πληροφορήσουν, και αυτό συμβολή το θεωρώ. Και ενδεχόμενα ουσιαστικότερη από αυτή που περιγράφεις.
Nass πήγαινε κι΄εσύ στην πορεία κι΄ας την εκμεταλλευτεί το Κ.Κ.Ε.,στείλε κι'εσύ τρόφιμα στο ΙΡΑΚ κι΄ας τα κλέψουν στο δρόμο.Έστω και σ'αυτές τις ακραίες περιπτώσεις θα έχεις κερδίσει κάτι.......θα έχεις ξεφύγει από την ατομιστική σου πραγματικότητα.Θα νιώσεις πολίτης του κόσμου και όχι πολίτης της Ελλάδας,θα έχεις φύγει από τον μικρόκοσμο σου!
(Θεωρώ πως δεν απευθύνεσαι προσωπικά σε εμένα, καθώς δεν ξέρεις αν έκανα κάποια από τα παραπάνω) Δεκτή η προτροπή. Αλλά τα μέσα διαφυγής από το μικρόκοσμο (αν δεχτούμε πως είναι ορθός στόχος, διότι κάποιοι μπορεί να διαφωνήσουν και ως προς αυτό) μπορούν να διαφέρουν, και να είναι εξίσου αποτελεσματικά. Για παράδειγμα, αντί να πάει κανείς στην πορεία, μπορεί να 'φάει' το Διαδίκτυο, να ανακαλύψει πηγές πληροφόρησης ώστε να καταλάβει τι ακριβώς παιχνίδι παίζεται (και μη μου πεις 'να το κάνει και αυτό', η ζωή στους άλλους τους τομείς καλώς ή κακώς συνεχίζεται και δεν έχουν όλοι τον απαιτούμενο χρόνο), ώστε αύριο να μην τον πιάσουν 'κώτσο' κανένας ΗΠΑ και κανένας ΚΚΕ.
Ακόμα όμως και αν δεν συμμετέχει κάποιος και δεν κάνει τίποτα για να ξεφύγει από το μικρόκοσμό του, δεν θεωρώ πως αρμόζουν οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί, ιδίως όταν αναφέρονται σε καθήκοντα που είναι άσχετα με τη συμμετοχή του αυτή (πχ. εκτιμάς λιγότερο και λοιδωρείς τον όποιο άνθρωπο της τέχνης δεν συμμετείχε ?)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
(Θεωρώ πως δεν απευθύνεσαι προσωπικά σε εμένα, καθώς δεν ξέρεις αν έκανα κάποια από τα παραπάνω) Δεκτή η προτροπή. Αλλά τα μέσα διαφυγής από το μικρόκοσμο (αν δεχτούμε πως είναι ορθός στόχος, διότι κάποιοι μπορεί να διαφωνήσουν και ως προς αυτό) μπορούν να διαφέρουν, και να είναι εξίσου αποτελεσματικά.
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!
Εμένα με ενδιαφέρουν τα ¨ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΥΑΛΑ¨!Δεν μ΄αρέσουν τα άτομα που ακολουθούν λάβαρα,αλλά τ΄άτομα με ορθό λόγο!
Και η ορθή λογική στη συγκεκριμένη περίπτωση ,έλεγε πως έπρεπε να συμπορευθούμε για λίγο μ΄εκείνους που αντιπαθούμε!Εάν θεωρούμε τους ευατούς μας ανιδιοτελής!(πχ. εκτιμάς λιγότερο και λοιδωρείς τον όποιο άνθρωπο της τέχνης δεν συμμετείχε ?)
Ο άνθρωπος της τέχνης είναι αρκετά ευαίσθητος επί των πλείστων.Οπότε πιστεύω πως ο πραγματικός καλλιτέχνης θα συμμετείχε!
-
Προσωπικούς χαρακτηρισμούς δεν ανέχομαι SaxoGus!!Περιβόητος moderator!!
Αυτός που με προσωπικές του αποφάσεις κλειδώνει θέματα επειδή κατά την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ του άποψη είχε ολοκληρωθεί,πρέπει να είναι έτοιμος να δέχεται ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ!!
Και χαζοχαρούμενα θέματα ποιά είναι κατα την γνώμη σου?Αυτά που αφορούν στις σχέσεις των δύο φύλων και των ρόλων που εχουν στην σύγχρονη κοινωνία?
Σου πέφτει ελαφρό το θέμα?Μην το διαβάσεις.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΕΛΑΦΡΟ,ΟΠΩΣ ΛΕΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ!!!!
Και στο κάτω κάτω της γραφής,οταν πήρα την απόφαση να κλειδώσω το θέμα ήξερα οτι δεν πρόκειται να αρέσει σε όλους.Οι αποφάσεις ετσι είναι αφου διαλέγεις.
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΕΤΕ!
YES,SIR MODERATOR!!Διάβασες το πρώτο μου post οταν άνοιξα το θέμα?
ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΩΣ Ι ΚΑΙ ΙΙ.ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.
Λυπάμαι εάν πήρε αυτή την τροπή η συζήτηση,αλλά εμένα αυτό με ενοχλούσε αυτό δημοσίευσα!Δεν είναι δυνατόν όποτε ένα θέμα ολοκληρώνεται όπως κρίνουν μερικοί,να κλειδώνεται.Έπειτα εσάς τι σας πειράζει....εάν δεν σας αρέσει μην το διαβάζεται.Νομίζω πως η δουλειά σας είναι να αποτρέπετε τους κακούς χαρακτηρισμούς,των οποίων και εγώ υπήρξα θύμα και θύτης ή να ομαδοποιείτε όμοια θέματα.Από εκεί και πέρα απενεργοποιήστε τους χρήστες και όχι τις απόψεις!!!!
ΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ!
ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣΔΕΚΤΟΝ!!
Νίκος Κούκος..Φιλικά!! -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Kouk, έχεις παρατηρήσει πόσα topics αρχίζουν από το θέμα Α και καταλήγουν στο Λ που όχι δεν έχει καμία σχέση με το Α αλλά ούτε με την αυτοκίνηση.Αυτό είναι το 'Περί Αυτοκίνησης'...Η πρακτικοποίηση της Θεωρίας του Χάους!! (αστειεύομαι,αλλα κάπως ετσι είναι)!!
ΥΓ Μόλις μαζευτούμε,αν πείς για τον Ολυμπιακό..κάηκες..θα σου ορμήξουν οι Βάζελοι!!! Εγω είμαι ΑΕΚάρα...ουδέτερος παρατηρητής!!!
-
EGO IPOSTIRIZO TON KOUK 100% TO THEMA IXE PARAGINI ... KE I DIO PLEVRES KATELIXAN SE AKROTITES...O POLEMOS PRAGMATI INE KATI PU APASXOLI OLUS MAS ALLA AFTO PU GINONTAN STO FORUM ITAN PERISETORO ENAS KATEGISMOS APO PROPAGANDES KE APO TIS DIO PLEVRES.....TI SIMPERASMA VGIKE? 0....THA MU PITE PREPI NA VGI SIMPERASMA? KE THA APNTISO OTI SE TETIA THEMATA N A I PREPI NA VGENUN SIMPERASMATA...ALLIOS PIOS O LOGOS? NA DIMOSIEVUME 'IKONITSES' KATA PROEDRON KE NA LEME AKROTITES OPOS APELEFTHEROSI TON IRAKINON?
KATA TI GNOMI MU (KE SIGNOMI GIA TIN EKFRASI) TO SIGEKRIMENO THEMA ITAN MIA AKATASXETI EMETOXISIA KE APO TIS DIO PLEVRES....
PROSOPIKI APOPSI INE PEDES.... GIAFTO MIN PESETE NA ME FATE.....
KOUK PROSOPIKA SU LEO OTI IME MAZI SU SAFTO.
-
[..............ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΕΛΑΦΡΟ,ΟΠΩΣ ΛΕΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ!!!!........................ΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ!
ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣφιλε saxogus παρακολουθω τα γραφομενα σου και μεχρι ενος σημειου συμφωνω με την μαχητικοτητα που σε διακρινει ....πιστευω ομως οτι το πεδιο που διαλεξες για να προβαλεις αυτες σου τις σκεψεις δεν ειναι το καταλληλο.
πολλοι εκφρασαμε τις αποψεις μας για τον πολεμο αυτον καθως και γιαυτους που προσπαθησαν βαπτιζοντας τον απελευθερωτικο να τον διαφημισουν μεσα απο αυτο το φορουμ.
ομως πιστευω οτι αυτα που υποστηριζεις και με βρισκουν οπως ειπα συμφωνο θε επρεπε να τα γραφεις σε καποιο αλλο φορουμ με γενικοτερα θεματα οπου εκει πιο ευκολα θα βρεις ανθρωπους προθυμους να δεχθουν αυτον τον οχι και τοσο ηπιο τονο που χρησιμοποιεις ο οποιος μπορει να θεωρηθει εως και υπερβολικος,μονομανης και απαξιωτικος απεναντι σε ανθρωπους που καλως ή κακως δεν αντιμετωπιζουν τον πολεμο στο ιρακ με την ιδια μαχητικοτητα με εσενα.
το να επιτιθεσαι λοιπον σε οποιον κατα την γνωμη σου δεν κανει αυτα που εσυ πιστευεις οτι θα επρεπε να κανει για να καταδικασει αυτα τα γεγονοτα δεν οφελει σε τιποτα αντιθετα δημιουργει περαιτερω ενταση και ευγενικα σου λεω οτι καπου πρεπει να σταματησεις.
τελος κακο θα ηταν οταν μιλας για ''ελαφρα θεματα'' ή ''ορθο λογο'' να αποφευγεις δημοσιευσεις του τυπου....... ''τι κοινο εχουν οι γυναικες και οι πατατες;;........και τις δυο τις μαζευεις απο τα χωραφια.'' ........οπως εγραψες στο ''ελαφρο'' θεμα, που οχι μονο επισκευτηκες αλλα δημοσιευσες κιολας ,σχετικα με τις γυναικες και τα ακριβα αυτοκινητα γιατι νομιζω οτι δεν σε τιμουν τετοιες ''ορθολογιστικες'' ατακες και σου χαλανε το image του μαχητη ιδεαλιστη.
-
EGO IPOSTIRIZO TON KOUK 100% TO THEMA IXE PARAGINI ... KE I DIO PLEVRES KATELIXAN SE AKROTITES...O POLEMOS PRAGMATI INE KATI PU APASXOLI OLUS MAS ALLA AFTO PU GINONTAN STO FORUM ITAN PERISETORO ENAS KATEGISMOS APO PROPAGANDES KE APO TIS DIO PLEVRES.....TI SIMPERASMA VGIKE? 0....THA MU PITE PREPI NA VGI SIMPERASMA? KE THA APNTISO OTI SE TETIA THEMATA N A I PREPI NA VGENUN SIMPERASMATA...ALLIOS PIOS O LOGOS? NA DIMOSIEVUME 'IKONITSES' KATA PROEDRON KE NA LEME AKROTITES OPOS APELEFTHEROSI TON IRAKINON?
KATA TI GNOMI MU (KE SIGNOMI GIA TIN EKFRASI) TO SIGEKRIMENO THEMA ITAN MIA AKATASXETI EMETOXISIA KE APO TIS DIO PLEVRES....
PROSOPIKI APOPSI INE PEDES.... GIAFTO MIN PESETE NA ME FATE.....
KOUK PROSOPIKA SU LEO OTI IME MAZI SU SAFTO.
Συμπέρασμα φανερό δε μπορεί να βγεί σε τέτοιες συζητήσεις.
Μπορείς όμως να βγάλεις άλλα συμπεράσματα.
Όπως πως σκέφτονται οι Αμερικάνοι,πως σκέφτονται οι Έλληνες και άλλα πολλά που εάν τα δεις ψύχραιμα μπορούν να σου χρησιμέψουν. -
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
τελος κακο θα ηταν οταν μιλας για ''ελαφρα θεματα'' ή ''ορθο λογο'' να αποφευγεις δημοσιευσεις του τυπου....... ''τι κοινο εχουν οι γυναικες και οι πατατες;;........και τις δυο τις μαζευεις απο τα χωραφια.'' ........οπως εγραψες στο ''ελαφρο'' θεμα, που οχι μονο επισκευτηκες αλλα δημοσιευσες κιολας ,σχετικα με τις γυναικες και τα ακριβα αυτοκινητα γιατι νομιζω οτι δεν σε τιμουν τετοιες ''ορθολογιστικες'' ατακες και σου χαλανε το image του μαχητη ιδεαλιστη.
Πρώτα απ΄όλα για να έχει η άποψη σου βαρύτητα καλό θα ήταν να διαβάζεις καλά τις δημοσιεύσεις!
Εάν παρακολούθησες τα παραπάνω θα έβλεπες ότι δεν είμαι εγώ ο ¨νονός¨της προαναφερόμενης φράσης!Όσον αφορά το image όπως λες my dear! Eάν ήθελα να το φτιάξω δεν θα έγραφα αυτό το ανέκδοτο.Σε όποιον άρεσε γέλασε σε όποιον δεν άρεσε ας εκφέρει την απέχθειά του.Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε σε όλα,ούτε αυτά που διαβάζουμε είναι απαραίτητο να μας αρέσουν!
Αλλά χρειάζεται ν΄αντιδρούμε όταν κάτι μας ενοχλεί και όχι να ποιούμε την νήσσαν!
Άλλωστε δεν μ΄ενδιαφέρει να με αποδεχτείτε σαν άτομο(ΔΕΝ ΘΑ ¨ΚΑΤΕΒΩ¨ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ) αλλά με ενδιαφέρει να δοκιμάζω τις αντοχές των απόψεων μου.ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.
-
[...........Πρώτα απ΄όλα για να έχει η άποψη σου βαρύτητα καλό θα ήταν να διαβάζεις καλά τις δημοσιεύσεις!
Εάν παρακολούθησες τα παραπάνω θα έβλεπες ότι δεν είμαι εγώ ο ¨νονός¨της προαναφερόμενης φράσης!...............ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.
Διαβαζοντας καλυτερα διαπιστωσα οτι εσυ αναφερθηκες σε ''χαζοχαρουμενα'' θεματα που οι moderators τα ενισχυουν ενω το ''αναλαθρο'' το ειπε ο nass ........βεβαια μετα συμφωνησες οτι στα ''αναλαφρα'' απλα δεν μπαινεις και δεν τα διαβαζεις αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο αλλα το ανεκδοτο σου που σιγουρα καποιοι το θεωρησαν αστειο και γελασαν μηπως ειναι λιγο εξευτελιστικο και ''αναλαφρο'' την στιγμη που επικρινεις αυτους που δεν προσδιδουν την απαραιτητη σημασια και σοβαροτητα σε καυτα θεματα και δεν ασχολουνται οσο εσυ θα ηθελες συζητωντας για λαστιχα και αναρτησεις οταν σκοτωνονται αθωοι απο τις ''εξυπνες'' βομβες του junior ;;
επειδη λοιπον νομιζω οτι παρ'ολο που δυστυχως ο πολεμος αυτος δεν θα σταματησει το θεμα αυτο για το συγκεκριμενο forum εξαντληθηκε και εκ των πραγματων αφου ειπωθηκαν τοσα και τοσα..... άλλα σωστα άλλα υπερβολικα και άλλα εξευτελιστικα για αυτους που τα εγραψαν ......θα πρεπει να σταματησουμε ,εδω τουλαχιστον, να ασχολουμαστε με αυτο.
φυσικα για οποιον θα ηθελε να συνεχισει [και καλα θα κανει αν το θελει] να συζητα και να διαμαρτυρεται για τα γεγονοτα αυτα καλλιστα θα μπορουσε να συμμετασχει σε πολλες συζητησεις σε αλλα πιο καταλληλα και με αναλογη θεματολογια forums.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εγω είμαι ΑΕΚάρα...ουδέτερος παρατηρητής!!!
Σώπα..και σε είχα για Ολυμπιακό...
ΑΕΚαρα και εγώ!Μην αρχίσετε, οκ; Δεν είμαι φανατικός... εκτός και να πρόκειται για τα ράλι!
-
Ο χρήστης BTS έγραψε:
ΑΕΚαρα και εγώ!Αν υποψιασθώ ότι θ'αρχίσουμε και τα ποδοσφαιρικά... καήκαμε:D
-
Ο χρήστης BTS έγραψε:
ΑΕΚαρα και εγώ!Και εγω ΑΕΚαρα
Οποτε θα ειμαστε τρεις στην κερκιδα.Νικος
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
φιλε saxogus παρακολουθω τα γραφομενα σου και μεχρι ενος σημειου συμφωνω με την μαχητικοτητα που σε διακρινει ....πιστευω ομως οτι το πεδιο που διαλεξες για να προβαλεις αυτες σου τις σκεψεις δεν ειναι το καταλληλο.
Σωστός ο Alex.
Για να έχει αποτέλεσμα κάθε μας προσπάθεια πρέπει να γίνεται στον κατάλληλο χώρο. Καλύτερα να διοχετεύεται αυτή η ενέργεια εκεί που μετράει, πχ στις πορείες, στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας και σε ότι άλλο μπορεί να φέρει κάποιο χειροπιαστό αποτέλεσμα. Εκεί μάλιστα, είναι αξιέπαινος όποιος βοηθήσει μ'αυτόν τον τρόπο.Άλλο θέμα...
Διάβασα κάποια σχόλια περί έλλειψης δραστηριότητας του φόρουμ....
Θα φέρω ως παράδειγμα τις ενότητες 'Ελληνικοί Αγώνες' ή 'Ράλι Ακρόπολις' σε όσους δεν τις επισκέπτονται σχεδόν ποτέ.
-Ορισμένοι από τους θαμώνες των παραπάνω ενοτήτων έχουν προσφέρει στο φόρουμ με τις ιδέες τους και τη δουλειά τους (σήματα για το φόρουμ, διαγωνισμοί, στατιστικά, συμβουλές για παρακολούθηση ειδικών, διαιτολόγια και ασκήσεις για οδηγούς ).
-Για πολλά πράγματα που θα δούμε φέτος στο Ακρόπολις έχουν βάλει το λιθαράκι τους, είτε σαν αρχική ιδέα, είτε σαν εκτέλεση.
-Χάρη σε συνφορουμίστες μας, φέτος στο Ακρόπολις θα λειτουργήσει ο θεσμός των 'άτυπων κριτών' (παγκόσμια πρωτοπορεία) ο οποίος κέρδισε το ενδιαφέρον της FIA.
-Φορουμάδες έχουν στήσει ολόκληρους διαγωνισμούς σε άλλες ενότητες και με προσωπική εργασία και ανιδιοτελώς βγάζουν αποτελέσματα και στατιστικά.
-Οποιοσδήποτε λάτρης των αγώνων μπορεί χάρη στις εκδηλώσεις του φόρουμ να συνοδηγήσει με τα ινδάλματα του και να ζήσει εμπειρίες που αλλιώς ήταν απλησίαστες.
-Παίρνουμε τα βουνά σαν θεατές, μόνοι μας, και να φεύγοντας έχουμε κάνει νέους φίλους, λόγω του φόρουμ.
Πιθανόν να είναι και άλλα που δεν θυμάμαι τώρα.
Συνεπώς, δεν μπορεί κανείς να πει ότι από αυτό το φόρουμ δεν προκύπτει τίποτα. Σε ενότητες που υπήρχε μια ομοφωνία και καλή διάθεση από όλους, προέκυψε και θα συνεχίσει να προκύπτει έργο.
ΥΓ.Το φόρουμ αυτό δεν είναι ούτε πολιτικός φορέας, ούτε ίδρυμα, ούτε φιλοσοφικό συνέδριο, ούτε χώρος για να βγάζουμε τα απωθημένα μας και να κάνουμε δύσκολη την ζωή των άλλων, κρυμμένοι πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Δεν λέω όχι στις γενικές συζητήσεις. Αυτό έλειπε, το μόνο που μας ενδιαφέρει να είναι τα αυτοκίνητα. Απλώς λέω όχι στους δογματικούς συνομιλητές, στους καβγάδες και τις ατέρμονες διαφωνίες που δεν προσφέρουν τίποτα. Λίγη ωριμότητα ρε παιδιά...
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Και εγω ΑΕΚαρα
Κάντους τέσσερεις... Είμαι κι εγώ εδώ.
-
O ΒΤS είπε πολλά για την έννοια του φόρουμ, που σίγουρα δεν είναι μόνο το 'Περί Αυτοκίνησης', τα οποία πρέπει να δείτε και να κρίνετε μόνοι σας.
Πέρα από αυτά όμως υπάρχει και ένας κανονισμός, τον οποίο όλοι πρέπει να τον σεβόμαστε. Σίγουρα δεν εφαρμόζεται 100%, αφού όλοι οι moderators είναι αρκετά ελαστικοί και είναι πανω από όλα ΚΑΙ χρήστες/μέλη, με άποψη. Πρέπει ο καθένας να κρίνει τα γραφόμενα του, το υφος του, τις αντιπαραθέσεις του σε σχέση με τον κανονισμό και μετά τα γραφόμενα των άλλων. Αν το τηρούσαν όλοι ποτέ δεν θα είχαμε έκτροπα. Επειδή όμως συμβαίνουν και αυτά, τότε επεμβαίνουν οι επόπτες και σίγουρα κάποιοι θα είναι δυσαρεστημένοι. Αν δεν υπήρχε ο κανονισμός θα επικρατούσε στο φόρουμ τουλάχιστον αναρχία. Σεβαστήτε και αυτούς που μας φιλοξενούν, όπως και τον σκοπό του φόρουμ.
Το φόρουμ ποτέ δεν ήταν κλειστό σε ιδέες και προτάσεις, άλλωστε τα περισσότερα εδώ έγιναν μετά από προτροπή κάποιων μελών. Απλά, δεν πρέπει να διαχωριστούν τα ασχετα θέματα, γιατί θα χάσει το νόημα του αυτοκινητιστικού φόρουμ. Έτσι κατά καιρούς και σύμφωνα με την επικαιρότητα συζητάμε και διάφορα άλλα εδώ. Αν το προσωπικό επίπεδο του καθένα μας είναι υψηλό με επιχειριματολογία, ας συζητιέται ότιδήποτε.
Για τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ ας συζητήσουμε από κοντά όταν βρεθούμε, δεν είναι για το φόρουμ των 4Τ (παρόλο που είχαν συζητηθεί τα έκτροπα που είχαν γίνει με τον ΠΑΟ στην Τουρκία και είχε και πολιτικές επεκτάσεις).
Από δραστηριότητες τώρα έχουν γίνει ήδη αρκετές. Συνοδηγήσαμε, φάγαμε, παρακολουθήσαμε αγώνες, πήγαμε Μέγαρα, Σέρρες, παραλληλοδρόμιο, κάνουμε διαγωνισμούς και οι προσκλήσεις είναι ανοικτές για όλους. Ιδέες υπάρχουν και ετοιμάζουμε διάφορες εκπλήξεις. Ωστόσο όποιοσδήποτε μπορεί και θέλει να οργανώσει κάτι καινούργιο ας το κάνει. Γιαυτό έγινε και ο πίνακας ανακοινώσεων για να μπορούν όλοι να διαβάζουν τις δραστηριότητες και να μην χάνονται τα θέματα στην 'αυτοκίνηση' και στους 'Ελλ.Αγώνες'.
Υπάρχουν πολλοί που τους διακρίνει ένας γενικός αρνητισμός και γράφουν μόνο για να ξεδώσουν. Ας γίνουν πιο ουσιαστικοί και να δουν και τη θετική πλευρά του φόρουμ, όχι μόνο παράπονα. -
ΣΩΣΤΟΣ !
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Και εγω ΑΕΚαρα
Κάντους τέσσερεις... Είμαι κι εγώ εδώ.
ΑΕΚ και εδώ πέρα. Πάμε για μπάσκετ (είμαστε πέντε);
Forum και πολιτική