-
Καλησπέρα σας. ενδιαφέρομαι να αποκτήσω ένα land rover freelander του 2002 2003 στα 1.8 κυβικά αλλά μου είπαν ότι βγάζουν προβλήματα ισχύει αυτό? Όχι τίποτα άλλο το χρειάζομαι καθαρά για οικογενειακό αμάξι γιατί έχει απίστευτους χώρους και από τα suv είναι το μονό 1.8 που έχει και γενικά χαμηλή τιμή. Ευχαριστώ.
-
ΕΙναι τοσα πολλά που πρπει να σου πει καποιος να κοιταξεις που θα γεμιζαμε βιβλίο.
ΑΝ λεω ΑΝ εινει το απολυτο ψηρα ιδιοκτητη παρτο
Α! να 'πιανουν και τα χερια σου' να σωσεις λιγο την τσεπη σου....πετσικαρισμενες κεφαλές
ριγματα
προβληματα στο κεντρικό διαφορικό
προβληματα ψηξης
προβληματα με τα παραθυρα ανεβα κατεβα
προβληματα στεγανωτητας με την ηλιοροφη...γραψου εδω http://www.lrcg.gr/forum/ για ιδιοις ομασι.. ( ειναι δωρεαν η εγγραφη βεβαιως..)
Αν ο 'καραψηρας' που λεγαμε παραπανω 'προλαβεναι' με τις ανακλυσεις βελτιωσεις κ.λ.π. που εβγαιναν ε τοτε ισως...
αλλα το ξερεις??Γιατι θες 4κινητο?
-
Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες σου.Απλα θελω τζιπ στα 1.8 με χωρους τιποτε αλλο.Γιατι εκτος οικογενειακους λογους ειναι και το ψαρεμα που εκει που παω το απλο αμαξακι μου κολλαει παντα στην αμμο!!
-
Θα σου προτεινα κα κοιταξεις κατα 5πορτο vitara μερια ειτε Gran ειτε ακομα και το παλιωτερο ( που ειναι σκυλι κι αυτο ) που εβγαινε και 1600...
Οπου και ποιο 'βατα' μηχανολογικά εχουν
και ευκολα κουσουρια
και πιο πολλα συνεργια τα γνωριζουν
και ανταλλακτικά βρωμαει ο τοπος και σε προσιτες τιμες...πχ
http://www.car.gr/classifieds/cars/?off ... rive_type=http://www.car.gr/classifieds/cars/?off ... rive_type=
Φαντασου οτι δεν σου προτεινω καν αυτο που εγω εχω καθοτι ως ανω τν 1.929 κυβικών....
-
οκ τα ειδα!!αλλα μιλαμε εχουν τρελαθει οι ανθρωποι.δινουν τζιπ του 96 97 5000 και 6000 ευρω?ουτε κλιματισμο?
-
Τα μοντελα ηθελα να δεις να παρεις μια ιδεα
βγαλε τα 'φιλτρα αναζητησης' που εβαλα απλά για να εμφανιστουν τα 2 διαφορετικά 'σουλουπια' και βαλε τα δικά σουαποκει και περα ειμαι σιγουρος οτι οι τιμες εινα...... 'θεωρητικές'..
-
Γιατι δε βλεπεις κατι τετοιο?
-
Θα ήθελα ένα LandCruiser 4.0 Luxury.
Το έχει η γκόμενα και σκάω!!!!!
-
Ο χρήστης sonath έγραψε:
Θα ήθελα ένα LandCruiser 4.0 Luxury.Το έχει η γκόμενα και σκάω!!!!!
Εγω θα ηθελα μια τετοια γκομενα.
-
Υπάρχει λόγος που τα freelander 1,8 δεν κρατάνε τιμή... (ή μάλλον πολλοί λόγοι...)
Καλύτερα να πάρεις κάτι άλλο, το Vitara ή το Pinin είναι για μένα καλύτερες εναλλακτικές.
Αν επιμείνεις όμως πάρε όσο πιο καινούργιο μπορείς και ψάξτο πολύ καλά. -
Κατοχος ενος Τoyota Hilux 2012.Tρομερο ειναι το τερας...
-
Ο χρήστης xristos77 έγραψε:
Κατοχος ενος Τoyota Hilux 2012.Tρομερο ειναι το τερας...Τετραπορτο!
-
Εχω Jeep Cherokee 2,4 του 2005 6ταχυτο.
Θα ηθελα να εχω το ιδιο σε diesel, τωρα που επιτραπηκε η πετρελαιοκινηση σε Αθηνα γιατι η βενζινη με εχει λιανισει...
Υγραεριο δεν παιζει γιατι βαζω μονο 7-8χιλιαδες χιλιομετρα/χρονο και δεν νομιζω να αποσβεσω ποτε... -
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Θα ηθελα να εχω το ιδιο σε diesel, τωρα που επιτραπηκε η πετρελαιοκινηση σε Αθηνα γιατι η βενζινη με εχει λιανισει...
Υγραεριο δεν παιζει γιατι βαζω μονο 7-8χιλιαδες χιλιομετρα/χρονο και δεν νομιζω να αποσβεσω ποτε...Υπαρχει και η λυση του κιτ υδρογονου με τα μισα περιπου λεφτα του υγραεριου.Ριξε μια ματια εδω http://www.teflonclub.gr/viewtopic.php? ... 9&start=30
-
H αγορά ενός καινούργιου αυτοκινήτου με ταυτόχρονη ανταλλαγή ή πώληση του παλαιού έναντι πινακίου φακής (γιατί τόσο θα δοθεί ένα βενζινοκίνητο τζιπ 2.400 κυβικών σήμερις), είναι πολύ πιο δαπανηρή από την μετατροπή του υφιστάμενου σε υγραέριο. Όσα λίγα χλμ και να κάνει κανείς, με κάποια καθυστέρηση κάποια στιγμή θα το αποσβέσει και θα έχει κέρδος, ενώ το άλλο έχει τέτοιο σφάξιμο στην αγοραπωλησία που η όποια οικονομία μετά είναι ψίχουλα, ειδικά με τόσα λίγα χλμ. το χρόνο.
Και μετάχειρο να αγοραστεί το ντίζελ, αν μπορεί να βρεθεί ευρώ5, πάλι ασύμφορο θα είναι για αυτή τη χρήση. -
Ο χρήστης Εαβίτης έγραψε:
Υγραεριο δεν παιζει γιατι βαζω μονο 7-8χιλιαδες χιλιομετρα/χρονο και δεν νομιζω να αποσβεσω ποτε...Υπαρχει και η λυση του κιτ υδρογονου με τα μισα περιπου λεφτα του υγραεριου.Ριξε μια ματια εδω http://www.teflonclub.gr/viewtopic.php? ... 9&start=30
Το υδρογόνο είναι απάτη και μόνο την τσέπη επιβαρύνει (κατά την αγορά).
Ούτε την καύση βελτιώνει (όπως ισχυρίζονται) αλλά και να την βελτίωνε, πόσο άκαυτο καύσιμο βλέπετε να φεύγει από την εξάτμιση ενός αυτοκινήτου; 100 ppm?
Σε 100 χρόνια μπορεί να κάνεις 1 ευρώ οικονομία. -
@ Dstou: εχεις απολυτο δικιο αλλα λειπει το 1,5 χιλιαρικο για τη μετατροπη.
Το αυτοκινητο ειναι στην κυριολεξια καινουργιο και δεν το σκοτωνω για 5-6 χιλιαρικα.
Αστο εχρι το 2015. Αντεχει!
Το υγραεριο ειναι μονοδρομος και καποια στιγμη θα μπει.Βλεπεις οταν το πηρα το 2005 βγαζαμε καποια λεφτα, το πληρωσα με 40 ατοκες, η βενζινη ειχε 0,70 και τα τελη ηταν 485 ευρω. Τωρα βγαζω με το ζορι τα μισα, η βενζινη εχει 1,70 και τα τελη πηγαν 880!
Υπομονη... Θα γυρισει... που θα παει? -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το υδρογόνο είναι απάτη και μόνο την τσέπη επιβαρύνει (κατά την αγορά).
Ούτε την καύση βελτιώνει (όπως ισχυρίζονται) αλλά και να την βελτίωνε, πόσο άκαυτο καύσιμο βλέπετε να φεύγει από την εξάτμιση ενός αυτοκινήτου; 100 ppm?
Σε 100 χρόνια μπορεί να κάνεις 1 ευρώ οικονομία.Ανθρωποι που το βαλανε αλλα λενε.Τεσπα,ο καθενας εχει τις αποψεις του...
-
Ειχα niva λιγο πειραγμενο,δυστηχως το πουλησα και καποια στιγμη θα ξαναπαρω και θα το τουμπανιασω.
-
Έχω ένα panda 4x4 του 1993.
Θα ήθελα ένα νέο DISCOVERY και φυσικά το PANDA μου.
Τί τετρακίνητο έχετε ή θα θέλατε να έχετε;