-
Εχω παρει 2 καινουρια αμορτισερ kyb. Στην κλασικη δοκιμη στο πατημα του εμβολου με το χερι βλεπω το ενα πιο μαλακο με εμφανη πιο αργη επιστροφη απο το αλλο. Να παω να επιστρεψω το ενα να μου το αλλαξει ή δεν παιζει κανενα ρολο αυτο που παρατηρησα?
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Εχω παρει 2 καινουρια αμορτισερ kyb. Στην κλασικη δοκιμη στο πατημα του εμβολου με το χερι βλεπω το ενα πιο μαλακο με εμφανη πιο αργη επιστροφη απο το αλλο. Να παω να επιστρεψω το ενα να μου το αλλαξει ή δεν παιζει κανενα ρολο αυτο που παρατηρησα?ναι, ψαξε και βρες 2 που να ταιριαζουν απολυτα μεταξυ τους.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Εχω παρει 2 καινουρια αμορτισερ kyb. Στην κλασικη δοκιμη στο πατημα του εμβολου με το χερι βλεπω το ενα πιο μαλακο με εμφανη πιο αργη επιστροφη απο το αλλο. Να παω να επιστρεψω το ενα να μου το αλλαξει ή δεν παιζει κανενα ρολο αυτο που παρατηρησα?Άνοιξε μπροστά σου το κουτί(τετράδας) και στα έδωσε;...και γιατί πήρες 2;
υγ.άν τα πήρες από το διαδίκτυο,μή ψάχνεις για απαντήσεις.....μπορείς να καταλάβεις!!Το μόνο που μπορείς να κάνεις,είναι να τα επιστρέψεις!!!Και πάρε ΤΕΤΡΑΔΑ!!!!Σαφώς και στο πάτημα που λές του εμβόλου,πρέπει να έχουν την ίδια 'αντίδραση'..... -
Καλημέρα
έχω fiat punto (188) και πρέπει να αλλάξω τα αμορτισερ όλη την τετράδα
έχω σχεδόν καθημερινά δρόμο 150 χλμ Εγνατία και χωριά (Βέροια-Θεσ/νίκη) , οπότε θέλω άνεση στο δρόμο και τις λακούβες
Τι προτείνεται ; Bilstein ; Kayaba ; Sachs (μανίσια) κάτι άλλο ;Ευχαριστώ
-
Τα μαμα ._
-
Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς αν τα ενισχυτικά ελατήρια της Mad συνδυάζονται με ελατήρια χαμηλώματος eibach pro kit (3 ποντα), ή πρέπει να φοράει το αυτοκίνητο τα μαμά ελατήρια προκειμένου να βάλεις τα Mad?
-
δουλευουν και με τα ελατηρια χαμηλωματος απλα ακομα και χωρις εξτρα βαρος στο αυτοκινητο αυτα ειναι φορτισμενα, εχουν σκληρινει δηλαδη την πισω αναρτηση.
-
Ο χρήστης motorola123 έγραψε:
Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς αν τα ενισχυτικά ελατήρια της Mad συνδυάζονται με ελατήρια χαμηλώματος eibach pro kit (3 ποντα), ή πρέπει να φοράει το αυτοκίνητο τα μαμά ελατήρια προκειμένου να βάλεις τα Mad?Δεν θα γινει κουτσουρο;
-
δεν ειναι ιδιαιτερα σκληρα αυτα τα ελατηρια.
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
δεν ειναι ιδιαιτερα σκληρα αυτα τα ελατηρια.Μια χαρα τοτε.
-
Ερωτηση: πως γινεται να βγαζει το κτεο αξιολογιση αναρτησεων 83 μπροστα και 53 πισω, δεν θα πρεπε να ειναι παρομοια ; και β: αυτα τα αμορτισερ τα αλλαζεις τελειως ;
-
Ο χρήστης kospapad έγραψε:
Τα μαμα ._Σε σχέση με τα kayaba που διαβάζω ότι είναι ένα σκαλί πιο πάνω θα είναι καλύτερα ;
-
Ο χρήστης terry308 έγραψε:
Τα μαμα ._
Σε σχέση με τα kayaba που διαβάζω ότι είναι ένα σκαλί πιο πάνω θα είναι καλύτερα ;
Δοκιμασε. Το θεμα αμορτισερ ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα. Σε επιπεδο ΟΕΜ απλων αυτοκινητων το kyb το μαυρο ειναι ανωτερο ολων και κραταει στο χρονο, αυτη ειναι η γνωμη μου.
-
Ψάχνοντας για τιμές σε μαγαζιά , έπεσα σε έναν που μου πρότεινε AL-KO , είναι Γερμανικά θυγατρική της KW και εχει και παρε δωσε με F1 , είναι η καλύτερη επιλογή για Fiat punto (απέναντι στα KAYABA + Sachs)
Έχετε εμπειρία από al ko ; -
Ο χρήστης terry308 έγραψε:
Ψάχνοντας για τιμές σε μαγαζιά , έπεσα σε έναν που μου πρότεινε AL-KO , είναι Γερμανικά θυγατρική της KW και εχει και παρε δωσε με F1 , είναι η καλύτερη επιλογή για Fiat punto (απέναντι στα KAYABA + Sachs)
Έχετε εμπειρία από al ko ;Η μονη εμπειρια απο alko ειναι απο ενα συνεργειο που τα εμπορευοταν και μαλλον ειχε τρελλο κερδος και μου σπασε τα νευρα οταν του πα οτι θελω να μου βαλει KYB μονο. Αυτο. Και απο οτι βλεπω τις ιδιες παπατζες σου λεει και αυτος, ανακατεψε και F1 μεσα αυτος...δυνατος παικτης.
Παντως για φθηνη λυση σε σχεση με τελειωμενα αμορτισερ μια χαρα πιστευω θα ειναι.
-
Αγορασα το peugeot 307cc 2.0 facelift το 2011 με 75.000 απο Γερμανια.
Τωρα εχω 135.000 και δεν εχει αλλαξει ποτε αναρτησεις..
Οταν μπαινω σε κατι καινουρια μικρα φθηνα αμαξια ζηλευω γιατι τις καταπινουν τις λακουβες ενω το δικο μου κοπαναει..
Δηλαδη ειναι μαλακες
( σε fiat punto καινουριο, opel corsa, suzuki κατι μικρο δε θυμαμαι.. )
οτι ειναι μαλακες, δεν κοπανας και επισης δεν κανει σαν βαρκα μετα το αμαξι!
Δεν μπορω να ξερω αν ειναι το αμαξι ετσι ή αν τα εχουν παιξει οι αναρτησεις γιατι το πηρα με 75.000 και ηταν και το **1ο **μου αμαξι..
Μην αλλαξω και εχω την ιδιια συμπεριφορα...
Επισης πως διαλεγω την σωστη σκληροτητα;;
Δηλαδη μαλακες αλλα να μην κανει τραμπαλα μετα την λακουβα..
και στις στροφες να μην παιρνει πολυ κλιση!!
( οι καλυτερες αναρτησεις που εχω νιωσει ειναι σε ενα subaru wrx ενος φιλου )
( οπως καταλαβαινετε ειμαι λιγο ασχετος με το συγκεκριμενο θεμα ) -
Ο χρήστης cson έγραψε:
Έχετε εμπειρία από al ko ;Η μονη εμπειρια απο alko ειναι απο ενα συνεργειο που τα εμπορευοταν και μαλλον ειχε τρελλο κερδος και μου σπασε τα νευρα οταν του πα οτι θελω να μου βαλει KYB μονο. Αυτο. Και απο οτι βλεπω τις ιδιες παπατζες σου λεει και αυτος, ανακατεψε και F1 μεσα αυτος...δυνατος παικτης.
Παντως για φθηνη λυση σε σχεση με τελειωμενα αμορτισερ μια χαρα πιστευω θα ειναι.
Τα ΑΛΚΟ κιτρινια σε σχεση με τα bilstein b6 κιτρινα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο πραγμα.Βαλτα χωρις δευτερη σκεψη(βεβαια εχω εμπειρια μονο από τα κιτρινα)
-
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
Τα ΑΛΚΟ κιτρινια σε σχεση με τα bilstein b6 κιτρινα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο πραγμα.Βαλτα χωρις δευτερη σκεψη(βεβαια εχω εμπειρια μονο από τα κιτρινα)
Για ποια κίτρινα έχεις εμπειρία; Τα αλκο; τιμή;
160€ με είπε εμένα αλλά δεν μου ανέφερε κιτρινα ή μαύρα κτλ -
160ε θα εννοουσε τα μαυρα που είναι σαν τα μαμα.Τα κιτρινα εχουν αρκετα πιο σπορ προσανατολισμο.Δεν είναι κουτσουρα όμως.Μπορει να τα λατρεψεις μπορει και να τα σιχαθεις(απιθανο)
Περί Αναρτήσεων