-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Ναι, και ρουλεμάν ήταν τοποθετημένα.
Πλάκα δεν έχει;Eκανες ερευνα αγορας ή στο πρωτο μαγαζι που βρηκες πηρες?
-
Ναι, και ρουλεμάν ήταν τοποθετημένα.
Πλάκα δεν έχει;Για ποιο αμάξι;Στάρλετ;
-
Έκανα ιντερνετική έρευνα αγοράς, και δεν βρισκόταν καν το ανταλλακτικό.
Στο συνεργείο έψαχναν εξαρχής για ιμιτασιόν, αλλά εις μάτην.
στάρλετ ep70. -
Πού είναι η τέταρτη βίδα;
-
Ο χρήστης XENO έγραψε:
Πού είναι η τέταρτη βίδα;
δεν υπαρχει 4η βιδα, γυριζεις αναποδα το πιατελο και αλλαζει η γωνια καστερ.
-
Ειναι τρελλα λεφτα για το συγκεκριμενο ανταλλακτικο που αλλαξες.
Και δεν ειμαι καθολου της γνωμης οτι αφου κανει σχεδον οσο η αξια του οχηματος τοτε αλλαζουμε αμαξι. Απλα αλλη φορα βγες στη γυρα μονος σου για ψαξιμο. Οχι μονο ιντερνετ και ψαξιμο του συνεργειου.
Φιλικα. -
Η Τoyota έχει πολλούς κωδικούς κλειδωμένους και δεν υπάρχουν aftermarket ανταλλακτικά, οπότε οι τιμές είναι του φαρμακείου, πέρασε ένα στάρλετ για ένα διάστημα από τα χέρια του γιού μου, και με τα εξαρτήματα της ανάρτησης είχαμε το ίδιο πρόβλημα, μόνο Toyota, τίποτα άλλο.
-
Αυτο δεν το γνωριζα.
Γιατι μια εταιρια να κρατησει κλειδωμενους κωδικους σε ενα αυτοκινητο του λαου?
Και γενικα τι σημαινει 'κλειδωμενος' κωδικος? -
Ο χρήστης cson έγραψε:
Αυτο δεν το γνωριζα.
Γιατι μια εταιρια να κρατησει κλειδωμενους κωδικους σε ενα αυτοκινητο του λαου?
Και γενικα τι σημαινει 'κλειδωμενος' κωδικος?Kλειδωμένος κωδικός είναι αυτός που το εξάρτημα το έχι σχεδιάσει η ίδια η εταιρία και δεν επιτρέπει να παράγει άλλος το εξάρτημα αυτό.
Είναι σύνηθες τα υποσυστήματα ή εξαρτήματα να προσφέρονται από τους υποκατασκευαστές και η εταιρία πχ η Τoyota να τα προσαρμόζει στα διάφορα μοντέλα της, όταν όμως σχεδιάζει κάτι μόνη της και της έχει κοστίσει, θέλει να πάρει το κόστος αυτό πίσω, έτσι απαγορεύει την αναπαραγογή τους κρατώντας τα δικαιώματα, και τα χρήματα φυσικά αφού αναγκαστικά αγοράζεις το δικό της εξάρτημα.Όλες οι εταιρίες το κάνουν αυτό, απλά δεν είναι τόσο έντονο το φαινόμενο γιατί αφορά μικρό αριθμό εξαρτημάτων, και βέβαια είναι και ποιοτικότερα αυτά τα εξαρτήματα.
-
Εχει καποιος εμπειρια απο τον επισημο κονι σερβις στην καλλιθεα?
Λεει οτι επισκευαζει και αλλα αμορτισερ.
Εγω θελω να επισκευασω 2 μπροστινα peugeot sport και 2 gaz gha 318(coilover και αυτα)
21 Quadra τι μου προτεινεις να κανω? -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Εγω θελω να επισκευασω 2 μπροστινα peugeot sport και 2 gaz gha 318(coilover και αυτα)
21 Quadra τι μου προτεινεις να κανω?Eίχα επισκευάσει της μοτό μου εκεί πρίν λίγα χρόνια και είμουν ευχαριστημένος, φέτος τον Αύγουστο που ήθελα ανακατασκευή στα μπροστινά του Quadra ήθελα να τα κάνω μόνος μου, είχα πάρει και το κατάλληλο λάδι αλλά δεν ήξερα την ακριβή ποσότητα και τον τρόπο εξαέρωσης, αν υπήρχε τρόπος ή δεν χρειαζότανε εξαέρωση, αποφάσισα να τους στείλω ένα mail, τους είμαι τελείως άγνωστος, δεν περίμενα απάντηση, κι όμως σε μισή ώρα με πήρε τηλ κάποιος Λευτέρης που μάλλον είναι το αφεντικό, και μιλούσαμε 45', μου έκανε τρομερά καλή εντύπωση γιατί δεν συνηθίζεται στουες κύκλους του αυτοκινήτου αυτό το στύλ, μου έλυσε όλες τις απορίες μου, μου είπε ότι αν χρειαστώ κάποιο ανταλλακτικό να πάω να το πάρω, ή να τους αφήσω τα αμορτισέρ και να τα πάρω την άλλη ημέρα, τελικά τα έκανα μόνος μου, αλλά με κέρδισε ο τύπος, οπότε σου συνιστώ να πάς, ξέρουν τη δουλειά τους, και έχουν καλές τιμές από ότι κατάλαβα.
Ζήτα τον Λευτέρη.
-
S3 ενημερωσε μας αν θελεις οταν τα φτιαξεις.
-
Ευχαριστω κ. 21Quadra (δε ξερω και το ονομα σας ) θα κανω απο δευτερα μια τηλεφωνικη επαφη και βλεπουμε.
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Ευχαριστω κ. 21Quadra (δε ξερω και το ονομα σας ) θα κανω απο δευτερα μια τηλεφωνικη επαφη και βλεπουμε.Παναγιώτης.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
21 Quadra τι μου προτεινεις να κανω?Eίχα επισκευάσει της μοτό μου εκεί πρίν λίγα χρόνια και είμουν ευχαριστημένος, φέτος τον Αύγουστο που ήθελα ανακατασκευή στα μπροστινά του Quadra ήθελα να τα κάνω μόνος μου, είχα πάρει και το κατάλληλο λάδι αλλά δεν ήξερα την ακριβή ποσότητα και τον τρόπο εξαέρωσης, αν υπήρχε τρόπος ή δεν χρειαζότανε εξαέρωση, αποφάσισα να τους στείλω ένα mail, τους είμαι τελείως άγνωστος, δεν περίμενα απάντηση, κι όμως σε μισή ώρα με πήρε τηλ κάποιος Λευτέρης που μάλλον είναι το αφεντικό, και μιλούσαμε 45', μου έκανε τρομερά καλή εντύπωση γιατί δεν συνηθίζεται στουες κύκλους του αυτοκινήτου αυτό το στύλ, μου έλυσε όλες τις απορίες μου, μου είπε ότι αν χρειαστώ κάποιο ανταλλακτικό να πάω να το πάρω, ή να τους αφήσω τα αμορτισέρ και να τα πάρω την άλλη ημέρα, τελικά τα έκανα μόνος μου, αλλά με κέρδισε ο τύπος, οπότε σου συνιστώ να πάς, ξέρουν τη δουλειά τους, και έχουν καλές τιμές από ότι κατάλαβα.
Ζήτα τον Λευτέρη.
Αυτοί είναι που αξίζουν διαφήμιση...!!!!!
-
Κάνουν και πωλήσεις?
-
-
Για ΚΟΝΙ βρηκα και αυτους¨:
http://www.koniservice.4ty.gr/el/Ε ... 3%20%CE%94. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Για ΚΟΝΙ βρηκα και αυτους¨:
http://www.koniservice.4ty.gr/el/Ε ... 3%20%CE%94.Να πω την αληθεια πρωτη φορα ακουω για τους συγκεκριμενους (σχετικα με την επισκευη αμορτισερ koni), οποιος εχει αποψη ας μας την καταθεση.
-
Για corsa c 1.4 τι προτεινετε. KYB excel-g η SACHS adventage; Αν ξερετε και τιμές;
Περί Αναρτήσεων