-
Ευγε..αντι να λαβει μια πειστικη απαντηση ο δικαιως αγανακτησμενος φιλος,εισεπραξε ειρωνιες περι ξανθοπουλου..και επειδη καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση,απο κοντα και επικληση 'στημενης κριτικης'(που προφανως απευθυνεται στους υπολοιπους αναγνωστες για να κατευθυνει την σκεψη τους αλλου και οχι στο θεμα...).
Εντυπωση μου κανει και οτι ο φιλος ελαβε προσωπικο μηνυμα(αν καταλαβα καλα) με εξηγησεις..γιατι οχι κανονικα στο φορουμ?για να κρατησουμε το θεμα στα... κουφα?
Σε απλα ελληνικα...Αγνοειτε μηπως οτι τα θεματα στο εξωφυλλο καθε περιοδικου αποτελουν τον κραχτη για τους αναγνωστες?
Αγνοειτε οτι μια κληρωση αυτοκινητου ειναι ενας πολυ καλος λογος για καποιον οχι φανατικο αναγνωστη να αγορασει το περιοδικο?
Αμφιβαλετε οτι αυτη τη στιγμη παρα πολλοι-κυριως στην επαρχια-αισθανονται οτι πιαστηκαν κοροιδα?(ενα 15χρονο ξαδερφακι που ζει στην επαρχια- και ειναι η αιτια που γραφω-σας κανει σαν παραδειγμα ή ειναι 'στημενο'?)
Δεν νομιζεται οτι ακομα και τα 5,3 ευρο που δινει καποιος δεν πρεπει να νοιωθει οτι του τα υφαρπαξαν?
Οταν ενας κατοικος της υπολοιπης ελλαδας-βασισμενος και στην περσινη εμπειρια- παιρνει το περιοδικο με το ονειρο να κερδισει ενα απιαστο για τα οικονομικα του αυτοκινητο και δεν βρισκει το κουπονι να στειλει,δεν φανταστηκατε οτι θα σας....διαολοστειλει?
Θελετε να μεταφερω αντιδρασεις φιλων που δεν ειναι αλα ξανθοπουλος αλλα....... αλα μακης ψωμιαδης?
Εχετε μηπως την ψευδαισθηση οτι οι πωλησεις του τευχους φεβρουαριου ειναι απο ξετρελαμενους με το micra αναγνωστες που ετρεξαν να το παρουν επειδη πιστευαν οτι το τευχος θα γινει συλλεκτικο?(για να μην πω και για του ιανουαριου οπου στο εξωφυλλο υπηρχε το σημα των αριστειων αλλα μεσα ελεγε 'στο επομενο θα μαθετε λεπτομερειες'!!!ειπαμε,υπαρχει ανταγωνισμος αλλα μην το κανουμε και σαν του Κωστοπουλου που απεξω ελεγε 'κερδιστε το ταδε' και μεσα 'για να το οδηγησετε για 20 μερες')
Αντι λοιπον καποιος να δωσει μια καλη απαντηση(στο τευχος μαρτιου ισως?...)για την ατυχη-μην πω τιποτα αλλο- εμπνευση,ερχομαστε να ενοχοποιουμε οποιον νοιωθει αδικημενος..(το 'ο πελατης εχει παντα δικαιο' το ξεχασατε ή η κορυφη σας δινει το δικαιωμα για αφ'υψηλου αντιμετωπιση καθε αναγνωστη?)Πρεπει να διορθωσετε το λαθος λοιπον,εστω με μια συγγνωμη και να μην κανετε και αλλα με θεωριες περι 'στημενης κριτικης' και τετοιες ανοησιες..(στημενα στο περιπτερο ηταν πολλα παιδακια που ηθελαν να παιξουν με την τυχη τους για να κερδισουν ενα αμαξι των ονειρων τους...)
Χαιρετε...
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ Ν.Τ. ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΕΙΠΑ, Ή ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ. ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΠΑ: 'ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 2,3,4 ΦΟΡΕΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.'
ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΙΣΩΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑ.
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ 4Τ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ Ή ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΦΟΡΕΣ. ΕΤΣΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΕΛΟΙΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ 4Τ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1995 (ΤΟΤΕ ΗΜΟΥΝ 15 ΧΡΟΝΩΝ). ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ Ή ΠΕΤΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΕΥΧΟΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΟΙ 4Τ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΜΒΑΝΩ ΠΕΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ 'ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΚΑΝΔΑΛΟΘΗΡΙΚΕΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ' ΚΤΛ. ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΠΑΞΙΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΑΣΩ, ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Ν.Τ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ BRAVAROS, ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ PM, ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΤΥΧΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗ. ΕΛΑΒΑ E-MAIL ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΗΣΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ 'ΑΠΑΝΤΗΣΗ' ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΙΑΤΥΠΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ 'ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ'.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ, ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΚΑΨΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΒΑΣΗ. ΕΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΝ ΚΑΙ Η ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ, ΙΣΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΠΩΣ ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΟΙ 4Τ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟ;;; ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ (ΕΛΠΙΖΩ).
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΞΗΓΗΘΩ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ 300ΧΙΛ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3ΠΛΑΣΙΟΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ 'ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ;' ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ 5-6 ΩΡΕΣ ΚΑΙ, ΑΦΟΥ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΠΟΥ ΑΡΑΓΕ;;;) ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΜΕΣΩΣ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ 5-6 ΩΡΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΗΣΙ Ή ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ.
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ, ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΝΗΣΙΑ.ΑΥΤΑ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΜΟΥ.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.
-
ΣΥΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΒΗΝΩ ΑΠΟ ΕΔΩ...
-
Λοιπόν επανέρχομαι και κάπου εδώ θα τελειώσω γιατί δεν νομίζω ότι το θέμα αντέχει άλλο, αφήστε που αν συνεχίσουμε σε αυτό το ύφος θα κατεβάσουμε πολύ περισσότερο το επίπεδο (νάστε σίγουροι ότι μπορούμε και εμείς-τουλάχιστον εγώ- να ακολουθήσουμε) από εκεί που το έχουμε φτάσει μέχρι τώρα.
Oι 4Tροχοί έκαναν, κάνουν και θα κάνουν πολλά πράγματα για τους αναγνώστες τους. Σε όλη αυτή την προσπάθεια έχουμε ακούσει πολλές κριτικές που -ευτυχώς - στην πλειοψηφία τους ήταν θετικές. Φυσικά είχαμε και αντίθετες απόψεις τις οποίες σεβαστήκαμε, λάβαμε υπόψη μας και σε επόμενη εκδήλωση πιθανόν κάναμε - με βάση αυτές- διορθώσεις.
Όμως αυτή τη φορά είπαμε να το κάνουμε έτσι και επιμένουμε. Όχι για να σας τη σπάσουμε, ούτε για να αποκλείσουμε όσους δεν είναι παροικούντες το υδροκέφαλο τέρας. Φυσικά μακριά από εμάς και οι σκέψεις του μαρκβαγκ και του βαρβαρος (ή κάπως έτσι). Όμως είναι ωραίο να μαζευτούμε -όσοι μπορούμε-, να δούμε από κοντά αυτά που πρόκειται να αξιολογήσουμε (ορίζοντας εν πολλοίς και την εμπορική τους τύχη), να συνοδηγήσουμε (έστω 100 τυχεροί) και να κληρώσουμε στον πιο τυχερό το αυτοκίνητο.
Όσο άδικο είναι να μην δεχόμαστε κουπόνια ταχυδρομείου ή e-mail για την ψηφοφορία, σκεφτείτε πόσο περισσότερο άδικο είναι για όσους παρευρισκόμενους, να βλέπουν και να ακούν το όνομα ενός τυχερού που δεν είναι μέσα σε αυτή την γιορτή. Mαζεύονται δηλαδή κάποιοι σε μια ζωντανή εκδήλωση, βλέπουν, γεύονται, ψηφίζουν και μετά χειροκροτούν την επιτυχία κάποιου που κατά πάσα πιθανότητα είναι απών. Ψυχρό πράγμα. Tο ζήσαμε πέρσι και δεν άρεσε. Oύτε σε εμάς, ούτε σε αυτούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Kαι επειδή εμείς δεν μπορούμε να βλέπουμε την απογοήτευση σε πρόσωπα φίλων μας, αποφασίσαμε φέτος να είναι κάπως διαφορετικά. Πιο ζεστά, ανθρώπινα και ζωντανά. Ξέρουμε ότι με αυτό τον τρόπο κάποιοι είναι αντικειμενικά αδύνατον να συμμετάσχουν. Γνωρίζουμε ότι όσο περισσότεροι έρθουν τόσο πιο δύσκολη δουλειά θα έχουμε να κάνουμε. Όμως είμαστε σίγουροι πως αυτοί που θα «μπουν στον κόπο» θα αποζημιωθούν με το παραπάνω, τόσο με την φιλοξενία, όσο και με αυτά που θα ζήσουν. Oι υπόλοιποι; Oυσιαστικά απλά θα χάσουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε μια ακόμα κλήρωση από αυτές που πολλές φορές θα τύχουν μπροστά τους. Mικρό το κακό. Θα έλθουν κι άλλες. Tα κουπόνια και τα ταχυδρομεία δεν έχουν μεγάλο κόστος, ούτε κόπο. Oι εκδηλώσεις όμως, σαν και αυτή που θα γίνει την Kυριακή στα Mέγαρα έχουν πολλά έξοδα και ακόμη παραπάνω. Kατάθεση ψυχής. Kάτι που είναι το στίγμα των 4T από το 1970 όταν ο K.K. και μια χούφτα άξιων συνεργατών, άλλαξαν την ιστορία του ειδικού τύπου στην Eλλάδα.
Aυτή η κατάθεση ψυχής είναι που δεν αποτιμάται φίλοι μου (πόσο μάλλον με 5.30 E) και αυτή κρατά 33 χρόνια τώρα το περιοδικό στην κορυφή. Aυτό ξέρουμε να κάνουμε, αυτό προσφέρουμε. Δεν είμαστε μεσάζοντες, ούτε διπλωμάτες για να είμαστε σε όλους ευχάριστοι. Δείτε λοιπόν τις κινήσεις μας χωρίς υστεροβουλία, ακολουθήστε όσες από αυτές μπορείτε και μην μας χρεώνετε ούε τα ελάχιστα από όσα μας καταμαρτυρήσατε σε αυτή την ενότητα.
Eυχαριστώ που με διαβάσατε και συγγνώμη για τις «ειρωνιούλες» αλλά αυτά που διάβασα για μετόχους και στησίματα με έκαναν να θυμηθώ το «τρομερός» που συνοδεύει την προσωπική ηλεκτρονική μου διεύθυνση.
N.T. -
Εγώ, να με συγχωρέσετε, αλλά θα συμφωνήσω με τον ivan. Πέρυσι, παρόλο που ο διαγωνισμός έδινε τη δυνατότητα να συμμετέχει κάποιος στη κλήρωση χώρις να παρεβρίσκεται στα μέγαρα, ταξίδεψα ακτοπλοϊκώς από τη Κρήτη για να δω από κοντά, τα αυτοκίνητα, αλλά πολύ περισσότερο, τους ανθρώπους, που όπως πολλοί αναγνώστες παραδέχονται, διαμόρφωσαν κάποιες πτυχές του χαρακτήρα μου.
Όταν η κλήρωση ανέδειξε ένα νικητή που δεν ήταν εκεί, επειδή προφανώς μένει μακριά, είχα την ευκαιρία να δω από κοντά την απογοήτευση των παρευρισκομένων. (Δε κληρώθηκα καν για συνοδήγηση! )
Αν ο λόγος που ο διαγωνισμός φέτος γίνεται κατ' αυτό το τρόπο μόνο και μόνο για να 'πήξουν' τα μέγαρα και να φανούμε πολλοί, ε τότε αφού όλοι είμαστε, διαμορφωμένοι εκ του περιοδικού, 'ιδανικοί' χαρακτήρες, να μη πάει κανένας, είτε είναι από Αθήνα, είτε είναι από επαρχία!!
Για όποιον λόγο και αν έγινε πάντως σίγουρα ευνούνται αυτοί που θα είναι εκεί, είτε είναι 33 χρόνια αναγνώστες των 4 τροχών είτε είναι....σημερινοί!!
Πιστεύω, τέλος πως αν ο περισυνός διαγωνισμός είχε γίνει με τον φετινό τρόπο, μπορεί να μην είχε διαμαρτηρηθεί κανένας. -
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!
ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ... ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ, Η ΠΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΚΡΗ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ VAGEL1S, ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ 2002, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ (ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΠΑ) ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ, ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΥΣΙ ΣΠΟΥΔΑΖΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ. ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ... ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ, ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ...
ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ. ΟΝΤΩΣ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΡΑΒΗΞΕ ΠΟΛΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ Η ΠΙΚΡΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ. ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΟΙ 4Τ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗ (ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ), ΑΛΛΑ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΛΛΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΟΥ ΑΝΑΨΑΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ... ΕΙΠΑΜΕ...ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ...ΜΙΚΡΗ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.
-
Ωρες-ωρες δεν πιστεύω στα μάτια μου...βρε παιδιά έλεος...δε μας υποχρεώνει κανείς να πάρουμε το περιοδικό...δηλαδή δεν υπήρχε τίποτε άλλο να σας κινήσει το ενδιαφέρον για να αγοράσετε το τεύχος του Φλεβάρη εκτός απο το διαγωνισμό???
Έχουμε μια εταιρεία που προσπαθεί με τις κινήσεις της να ικανοποιήσει όσο περισσότερο κόσμο μπορεί είτε μέσω του περιοδικού, είτε μέσω των site και εμείς το χαβά μας...συνεχίζουμε και παραπονιόμαστε...θυμάμαι τον Δεκέμβρη καλη ώρα, μας έδιναν την πίστα των Μεγάρων για εκδήλωση του forum και αντί να πούμε και ευχαριστώ...αρχίσαμε πάλι τα διαπλεκόμενα...γιατι κάποιοι απο εμάς δεν θα μπορούσαν να παραβρεθούν...βρέθηκε λύση αλλά και πάλι οι συμμετέχοντες δεν ηταν όσοι θα μπορούσαν να είναι...
έγινε εκδήλωση στις Σέρρες όπου μέχρι και πούλμαν συζητήθηκε να δρομολογηθεί με κόστος των Τεχνικών εκδόσεων και όχι μόνο δεν προχώρησε αλλά και αυτοί που παρεβρέθησαν ήταν λιγότεροι απο όσους θα μπορούσαν να παραβρεθούν....Είμαι σίγουρη οτι όλοι αυτοί οι άνθρωποι θα είχαν και καλύτερα πράγματα να κάνουν Κυριακάτικα απο το να βρίσκονται στην πίστα και να ακούνε δεκάδες, εκατοντάδες πορωμένους απο εμάς να τους ζαλίζουμε με τις ερωτήσεις μας. Παρόλαυτά θα είναι εκεί...
Τι άλλο να κάνουν δηλαδή?? Ότι μπορούν το κάνουν και τις απόψεις μας ακούνε και τα παράπονα μας ακούνε και τους «ψαλμούς» μας ακουνε και παρόλαυτα συνεχίζουν και προσφέρουν όσα μπορούν και όπως μπορούν....πως να το κάνουμε, πάντοτε θα υπάρχουν κάποιοι που δεν θα ικανοποιούνται!!! τι θέλουμε? και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο??? Ε...δε γίνετε, ας το πάρουμε απόφαση...άντε και όσοι τρελλοί και πιστοί προσέλθετε, σας περιμένουμε να σας γνωρίσουμε και απο κοντά.... -
Koitwntas to e3wfyllo, leei 'Psifiste, Synodigiste, kai Kerdiste to GTi ths Xronias'. Den leei pou8ena oti prepei na pas sta Megara gia na kaneis to parapanw.
Kai eidika an einai to periodiko se zelatina, den mporeis na deis poioi einai oi oroi an den to agoraseis.
Nomizw oti to e3wfyllo einai paraplanitiko. Eprepe na leei:
'Pareyre8eite stin ekdilwsi sta Megara kai Psifiste, Synodigiste, kai Kerdiste to GTi ths Xronias'.
Ara la8os apo tous 4troxous (ektos kai kanw egw la8os kapou).
H proswpiki mou apopsi einai oti oloi oi anagnwstes prepei na antimetwpizontai to idio ara h klirwsi gia to aytokinito prepei na einai anoixtei se oloys.
-
Δηλ κ Τσαδαρη εκεινοι που δεν μπορεσαν να παρευρεθουν στα μεγαρα δεν ειναι καλοι σας φιλοι?η μηπως ηρθαν ως εκει με την ελπιδα μονο και μονο να φυγουν με το χοντα?την ιδια πικρα παντως φαγαμε και οι υπολοιποι ασχετα με το αν δεν ειδατε τις φατσες μας...
Εγω φοιτω ιταλια και παρμενω φανατικος ανγνωστης σας,αυτη τη φορα ομως γνωριζοντας οτι το τευχος θα περιεχει το κουπονι εχωσα τη μανα μου,η οποια αλλα δουλεια δεν ειχε,να παρει 1η του μηνα,ουτε μερα παραπανωτο περιοδικο,και απαιτησα να το στειλει με κουριερ(!!!!!) μη μπας και χασω την προθεσμια,πληρωνοντας τα κερατα της για ενα περιοδικο.εμεις δηλ δικαιωμα στην ελπιδα να κανουμε πραγματικοτητα τα ονειρα που εσεις μας αναβετε δεν.........
εννοειτε δεν το κανω για να ζητησω αποζημιωση για τα λεφτα του κουριερ,αλλα για να καταλαβετε quando ci tenevo που λενε και εδω,ποσο το ηθελα.
Συγχωρειστε απο μενα αν σε κανα ταξιδακι προς μαρανελο μερια(και μπαλοκο καθολου δεν με χαλαει,αλφιστας γαρ...) με παρετε μαζι σας -
Λοιπόν δεν αμφισβήτησα ποτέ τις καλές σας προθέσεις και πραγματικά χαίρομαι όταν γίνονται εκδηλώσεις σαν και αυτές αλλά...έχουμε δικαίωμα γνώμης νομίζω οπότε καλό είναι να την λέμε.Εύχομαι καλό κουράγιο ( γιατί θα χρειαστεί και αυτό ) και καλή επιτυχία ( που είναι δεδομένη ).Στημένη κριτικη!Ποτέ καλόπιστη ναι άλλωστε μην ξεχνατε οτι έχετε τους πιο φανατικούς και απαιτητικούς αναγνώστες
-
-
Προς...Θ.Β.(ή καπως ετσι)
Να μας συμπαθατε που ριχνουμε το επιπεδο και σας ευχαριστουμε που 'κατεβηκατε' να μας εξηγησετε τα ανεξηγητα.
Τον φιλο κατηγορησατε για σεναρια Ξανθοπουλου αλλα τελικα εσεις καταφυγατε σε σεναρια Μαρθας Βουρτση.('δεν μπορουσαμε να βλεπουμε την απογοητευση στα προσωπα').
Δηλαδη ηταν απογοητευμενοι επειδη ο τυχερος δεν ηταν παρον?Αν ηταν εκει,θα εφευγαν ολοι χαρουμενοι??(ισως το επιπεδο μου δεν ειναι ανταξιο του επιχειρηματος για να το συλλαβω....)
Απο την σταση σας να 'πιασετε απο τα μουτρα' τον φιλο που διαμαρτηρηθηκε δειχνετε οτι οχι μονο δεν δεχεστε οτι διαπραξατε μια χοντροειδεστατη 'πατατα' αλλα και οτι δεν λαμβανετε καν υποψη σας το παραπονο του.
Και αλλοι φιλοι ομως διαμαρτυρονται και ειμαι σιγουρος οτι αν γινουν περισσοτεροι θα αναγκαστειτε να επανορθωσετε(ελπιζω μονο να μην τους θεωρησετε και ολους αυτους 'στημενους')
Ιδου λοιπον τι θα μπορουσε να γινει:
1.Ταχυδρομικη συμμετοχη ΟΛΩΝ με κουπονια στα τευχη Ιανουαριου-Φεβρουαριου
2.Αρχες Μαρτιου καταμετρηση-αναδειξη του GTI της χρονιας και κληρωση στα γραφεια σας του τυχερου(παρουσια συμβολαιογραφου ή χωρις,δεν θα σαν κατηγορησουμε για 'στησιμο')
3.Τελος Μαρτιου εκδηλωση στα Μεγαρα με παραδοση στον τυχερο του αυτοκινητου-συνοδηγηση και (για να εχει και συμμετοχη) κληρωση για τους παρευρισκομενους ενος αυτοκινητου αξιας 10-15χιλ ευρο(αν ειναι και ακριβοτερο δεν μας πειραζει...)
Κοστος εκδηλωσης:το ιδιο με την τωρινη+την αξια του 'μικρου' αυτοκινητου(δεν νομιζω αυτο το επιπλεον εξοδο να σας κοστισει....αναστολη διαπραγματευσης στο ΧΑΑ)
Αποτελεσμα:ολοι ευχαριστημενοι απο το κορυφαιο περιοδικο.(Σκεφτειτε την περιπτωση ο τυχερος ναναι καποιος απο την ακριτικη ελλαδα,τα νησια ή και κατοικος εξωτερικου,ποσο πραγματικα θα λαβει τις διαστασεις 'θεσμου' οπως θελετε να το λετε και οχι 'αρπα κολλα' αποφασεις στο ποδι...)
Για το δικο μου συστημα αξιων ακομα και ενας(1) αναγνωστης να αισθανεται αδικημενος χριζει απαντησεως μεσα απο το περιοδικο και οχι ενοχοποιησεως επειδη τολμησε να εκφραστει στο φορουμ...(στα ανωτερα επιπεδα σας, προφανως αυτα δεν υπαρχουν).
Οσο για τους φιλους που εσπευσαν πριν σκεφτουν καλα να σας δικαιολογησουν,δεν θα το αποδωσω σε 'στημενους' αλλα στον 'αλτρουιστη' Ελληναρα που σκεφτεται 'οσο λιγοτεροι ερθουν στην εκδηλωση,τοσο περισσοτερες πιθανοτητες εχω'...
Για ακομα μια φορα τα θερμα μου συγχαρητηρια στο τμημα μαρκετινγκ ή σε οποιον ειχε αυτη την ΑΝΟΗΤΗ εμπνευση...Χαιρετε....και καληνυχτα σας
-
αγαπητοί υπεύθυνοι των 4τ, στο επόμενο τεύχος μήν ξεχάσετε να κληρώσετε και 5 τηλεοράσεις, 6 ψυγεία, 3 κουζίνες και το ΔΩΡΕΑΝ λούσιμο απο 3 καλλονές/μοντέλες μήπως και ευχαριστηθούν οι αναγνώστες σας...Αλλα να θυμάστε να το διαφημίσετε καλά και σωστά στο εξώφυλλο και να μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι απανταχού Έλληνες....μήπως και γλυτώσουμε τη μουρμούρα τους!!!
-
Για τον markvag αυτό: Προς Θεού μην το πάρεις σαν κατηγορία. Έχω δουλειά αλλά είμαι και ολίγον πορωμένος!! , όσο για το κόστος είναι θέμα προτεραιοτήτων. Άλλος πάει κάθε απόγευμα στη καφετέρια και άλλος τα 'μαζεύει να πάει στα Μέγαρα' Υγεία παιδιά, υγεία
-
Προς kamil ευχαριστώ πολύ για τις ειρωνείες και τα συναφή. Δεν ανταποδίδω τίποτα γιατί δεν θέλω να το κάνουμε Βιετνάμ το thread αλλά ένα θα πώ αν νομίζεις οτι μουρμουράω κάνεις λάθος και μην χαρακτηρίζεις ανθρώπους που δεν ξέρεις έτσι αβασάνιστα.Πήρα απάντηση από τον Ν.Τ που εξέθεσε το σκεπτικό της απόφασης και τον ευχαριστώ πολυ.Τα υπόλοιπα περιτετεύουν.Αυτά και καλημέρα σε όλους σας
-
Προς 4Τ:Μπορείτε ακόμη και για να 'γλιτώσετε από τη μουρμούρα' των άτυχων αναγνωστών εκτός Αττικής και περιχώρων να δώσετε το βραβείο 'Βασιλικότερος του Βασιλέως' σε αυτούς που γνωρίζουν την υπόλοιπη Ελλάδα και τους υπόλοιπους κατοίκους αυτής της χώρας από το 'Οδοιπορικό' του περιοδικού και έχουν την εντύπωση πως ο εκτός Αττικής πλυθησμός συνεισφέρει απλά και μόνο στην αύξηση του πλυθησμού σε 10 εκ από 5 που ζουν στην Αττική.Η απονομή του παραπάνω βραβείου θα μας κάνει αν όχι να γελάσουμε έστω να χαμογελάσουμε με το 'ανοιχτό' μυαλό του νικητή.
Μα είμαστε σοβαροί;
Γιατί τόση ειρωνεία για τα (δικαιολογημένα) παράπονα όσων δεν έχουν την τύχη (ειρωνικά το παραπάνω) να ζούν στην ευρύτερη περιοχή ΣΑΣ;
Το να με 'ρίξουν' το συνήθησα και το ανέχομαι πλέον ως επαρχιώτης.Το να με ειρωνεύονται όμως και από πάνω πάει πολύ.Κι εγώ αγαπάω τους 4Τ.Και εγώ μεγάλωσα μαζί τους,αλλά ακριβώς λόγω αυτής της σχέσης μου μαζί τους κάνω και την ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ κριτική μου.
Δώστε λοιπόν το βραβείο 'Βασιλικότερος του Βασιλέως' σε αυτόν που θα ρητορεύσει και θα συνηγορίσει με όσα μέσα διαθέτει το μυαλουδάκι του στο πλευρό μιας πέρα ως πέρα άδικης και άτυχης (είμαι σίγουρος) απόφασης, γιατί είναι πραγματικά ΑΣΤΕΙΑ η με νύχια και με δόντια υπεράσπιση ενός ΛΑΘΟΥΣ.Ποιός λοιπόν θα κερδίσει την 'εύνοια του βασιλά;'. -
αγαπητέ mirage όντως δεν θα ήθελα να το κάνουμε Βιετνάμ το συγκεκριμένο thread απλά ήθελα να σου πώ οτι πραγματικά δεν έχω τίποτε προσωπικά μαζί σου...και ειλικρινά νομίζω οτι άδικα το πήρες προσωπικά. Αν ήθελες πραγματικά να έρθεις θα μπορούσες να ερθεις και με τρένο...το βραδυνό απο Θεσσαλονίκη [ονομαζόμενος μουτζούρης], θα σε παραλαμβάναμε απο το σταθμό Λαρίσης το πρωί, θα πηγαίναμε στα Μέγαρα και ξανά επιστροφή στο σταθμό Λαρίσης για αναχώρηση με το express για την συμπρωτεύουσα...και με λιγότερο σωματικό και χρηματικό κόστος.!!! αν είχες παραβρεθεί σε κάποια απο τις συγκεντρώσεις του φόρουμ είτε σε εκδηλώσεις των 4Τ είτε σε ταβερνία, θα έβλεπες όλοι αυτοί οι άνθρωποι μας φέρονται σαν να είμαστε παιδιά τους, ακούν τις απορίες μας, συζητούν τις προτάσεις μας και μοιράζονται μαζί μας εμπειρίες [αλλά και κουτσομπολιά] ετών...Θα μου πείς πως να έρθω αφου είμαι Θεσσαλονίκη ενώ όλοι εσείς κάνετε τις συγκεντρώσεις σας στην Αθήνα...Ε! λοιπόν έγινε και στις Σέρρες...ήρθες? δεν θυμάμε να ήρθες!!και μη μου πείς οτι και οι Σέρρες είναι μακρυα...γιατι θα φουντώσω.. Anyway, απλά να εξηγήσω οτι με αυτά και με αυτά...μου τη δίνει και με πνίγει το αδίκο όταν βγαίνουν παιδιά στο φορουμ και αρχίζουν το μακρύ τους και το κοντό τους!!! εκμεταλλευόμενοι την ελευθερία λόγου που μας έχουν δώσει οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι στο δικό τους φορουμ!!! αυτά και συγνώμη αν το πήρες προσωπικά και αν το συνέχισα...απλά έπρεπε να σου εξηγήσω!!! την καλημέρα μου στη θεσσαλονίκη, την οποία και επισκέπτομαι το απόγευμα...[αλήθεια τι καιρό κάνει???]
-
Σκέψου να μπει και η salome τώρα να γράψει που δηλώνει χόμπυ '.. αποκεφαλισμούς κλπ)
Οι κυρίες του forum είναι πάντως 'εκρηκτικές' έτσι? -
Kamil, η μαμά του forum....
Nομίζω ότι διυλίζουμε κουνούπια στο θέμα αυτό. Δώστε βάση σε αυτά που λέει η kamil γιατί έχει απόλυτο δίκιο. Οι 4Τ πήραν απόφαση να διοργανωθεί έτσι αυτή η εκδήλωση. Σίγουρα παράπονα θα υπήρχουν από πολλούς, όπως και σε κάθε εκδήλωση. Να είστε βέβαιοι ότι θα υπάρξουν και άλλες που πάλι κάποιοι άλλοι θα είναι δυσαρεστημένοι. Ωστοσο επίσημη απάντηση υπήρχε από τον ivan. Σίγουρα δεν κάλυψε τους πάντες, αλλά σκεφτήτε πόσο δύσκολο είναι να γίνει αυτό... -
γιατι εχω την εντυπωση οτι διαφωνω με ολους εδω?
ποιος ειναι ο λογος που οι 4Τ κληρωνουν διαφορα?
οποιος θελει να τα αγορασει ξερει ποια ειναι η διαδικασια
δουλεια και παλι δουλεια
εκτος και αν πιστευουμε οτι ετσι μικραινει το χασμα της κοινωνιας και μπορουν επιτελους και οι φτωχοι να αποκτουν αμαξια που αλλιως τους ειναι απαγορευτικα
και μετα βγαινει ο καθενας και σου λεει οτι ο εφηβος πηρε το περιοδικο με το ονειρο να κερδισει -αν ειναι δυνατο- ενα αυτοκινητο
αψογη διαπεδαγωγηση
προσωπικα ουδεποτε εστειλα κουπονια παρολο που μια φορα το συγκεκριμενο αυτοκινητο που κληρωνοταν (στην ελλαδα παντα) θα ηταν αρκετο να με κανει να τα παρατησω ολα για να το αποκτησω
το μοναδικο που θα ηταν λογικο ισως θα ηταν να κληρωθει ενα αυτοκινητο το οποιο και να ειχες τα λεφτα δεν θα το αγοραζες αλλα οι 4Τ συμφωνουν με την υπαρξη του και ετσι ουσιαστικα 'υποχρεωνουν' καποιο απο εμας να το αποκτησει
π.χ. ενα κατερχαμολα τα υπολοιπα για μενα βρωμανε
καλη σας μερα
Το GTi της χρονιάς!