-
Εννοείς τη φουρκέτα στην είσοδο της Αττικής Οδού από Γλυκά Νερά;;;
Αυτό είναι το καλύτερο κομάτι ολόκληρου του δρόμου, αξίζει να πληρώσεις τα διόδια μόνο για να το στρίψεις!
H ΕΛΛΗΝΙΚΗ RASCASSE EINAI EΔΩ...
ΑΛΛΑ ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 200 μ ΘΑ ΚΟΒΟΥΝ ΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΔΗΓΗΣΗ...ΠΑΝΤΩΣ Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 6:45 -09:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΒΑΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ.ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ 4 ΕΙΣΟΔΟΙ ΔΙΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΟΥΡΑ ΕΦΤΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΑΝΙΣΟΠΕΔΗΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ...
-
ΠΡΟΣ ΑΡΗ ΛΕΟΥΣΗ [ΒΑΤΑΝΕΝ] ΓΙΑ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΚΟΠΑΝΕΣ ΚΑΛΕΣ-ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ.
-
Αδέλφια, η Λεωφόρος Κατεχάκη (Περιφερειακός Καρέα) από την ημέρα που άνοιξε η Δυτική Περιφερειακή Υμηττού έχει πήξει πολύ άσχημα. Το φανάρι στο στρατόπεδο του ΣΑΚΕΤΑ και το φανάρι στην ανηφόρα του Καρέα έχουν γίνει πραγματικός Γολγοθάς, σε τέτοιο βαθμού που σε βάζει σε σκέψεις αν τελικά πρέπει να την χρησιμοποιήσεις την Δυτική Περιφερειακή Υμηττού.
Το μπλόκο στήθηκε από χθες λίγο πριν από την έξοδο της Δυτική Περιφερειακή Υμηττού στο ρεύμα προς Καισαριανή με τέσσερα περιπολικά και πολύ πελατεία.
Όσοι ανεβαίνετε από Παπάγου προς Ηλιούπολη μέσω του Περιφερειακού, κάποια στιγμή πάνω στην Στροφή ο δρόμος έχει πέντε λωρίδες, προσοχή η μεσαία καταλήγει σε πεζοδρόμιο. Ακολουθήστε τις διαγραμμίσεις αλλιώς θα το φυτέψετε στο πεζοδρόμιο όπως το έκαναν αρκετοί μέσα στο Σαββατοκύριακο καθώς μάλλον δεν ήξεραν ότι δεν πατάμε τις άσπρες γραμμές
Όσοι βγαίνετε τώρα από την Δυτική Περιφερειακή Υμηττού, καταρχήν πάμε σιγά (για να αποφύγουμε το μπλόκο εντός της ΔΠΥ), μόλις βγαίνουμε προσέχουμε τους καραγκιόζηδες που πάνε διαγώνια δεξιά για να μπουν στην Καισαριανή καθώς δεν ακολουθούν τις ταμπέλες που λένε ότι για Καισαριανή πρέπει να πας από το επόμενο φανάρι και δεν επιτρέπεται να πας διαγώνια δεξιά για να κατέβεις από την γέφυρα. Αλλάζουμε προσεκτικά λωρίδες για να μπούμε στην 4η ή 5η λωρίδα και προσέχουμε γιατί η 3η λωρίδα πλέον πάει πεζοδρόμιο (στου χαντάκι). Τέλος επειδή μπορεί από την ΔΠΥ να έχετε κεκτημένη ταχύτητα το νού σας μόλις βγάινετε στο Καρέα γιατί εκτός των άλλων πλέον πιάνει κίνηση κατευθείαν και έχει και έχει τις γνωστές ωραίες στροφούλες.Θα γίνουν τρελές καραμπόλες,
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Αδέλφια, η Λεωφόρος Κατεχάκη (Περιφερειακός Καρέα) από την ημέρα που άνοιξε η Δυτική Περιφερειακή Υμηττού έχει πήξει πολύ άσχημα. Το φανάρι στο στρατόπεδο του ΣΑΚΕΤΑ και το φανάρι στην ανηφόρα του Καρέα έχουν γίνει πραγματικός Γολγοθάς, σε τέτοιο βαθμού που σε βάζει σε σκέψεις αν τελικά πρέπει να την χρησιμοποιήσεις την Δυτική Περιφερειακή Υμηττού.ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΒΕΝΕΤΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗΣ 45 MIN.
ΩΡΑ 08:15 ΕΩΣ 09:00.ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ Α.Ο. ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ.
ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗΣ.
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ? -
Πάντως η Μεσογείων έχει εμφανώς 'ελαφρύνει'.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
μόλις βγαίνουμε προσέχουμε τους καραγκιόζηδες που πάνε διαγώνια δεξιά για να μπουν στην Καισαριανή καθώς δεν ακολουθούν τις ταμπέλες που λένε ότι για Καισαριανή πρέπει να πας από το επόμενο φανάρι και δεν επιτρέπεται να πας διαγώνια δεξιά για να κατέβεις από την γέφυρα.Χρήστο απ'τους καραγκιόζηδες που πάνε διαγώνια δεξιά είμαι και'γω κάθε πρωί!
Κατ'αρχήν εγώ νόμιζα πως η ταμπέλα αυτή είχε μείνει από πριν που είχε έργα στην πρώτη έξοδο για Καισαριανή οπότε την αγνοώ και μπαίνω κανονικά.
Μετά διαβάζω αυτά που γράφεις και βρίσκω λογικό να μπαίνεις απ'την άλλη είσοδο μήπως και γίνει κάποιο ατύχημα γιατί θα κινούνται διαγώνια και αυτοί που θέλουν να βγουν από Α.Ο για Ηλιούπολη αλλά και αυτοί που έρχονται από κάτω(κατεχάκη) για Καισαριανή.Ωραία και σωστά όλα αυτά,αλλά πες μου τι θα έκανες αν ήσουν στη θέση μου και ακριβώς απ'την πρώτη είσοδο της Καισαριανής μέχρι την δεύτερη(με λίγα λόγια με το που τελειώνει η Α.Ο) για να μην πω μέχρι το Καρέα-Ηλιούπολη, τα αυτοκίνητα είναι ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ.
Το λιγότερο που μπορώ να χαρακτηρίσω την πράξη μου να μποτιλιαριστώ μαζί με τα άλλα αυτ/τα είναι ΑΝΟΗΤΗ-ΠΑΡΑΛΟΓΗ να κάτσω να επιβαρύνω και άλλο την κίνηση χάνοντας παράλληλα πολύτιμο χρόνο(τουλάχιστον 20'-25'επιπλέον) και στην τελική μολύνοντας παραπάνω το περιβάλλον καταναλώνοντας παραπάνω καύσιμο!Αν είναι έτσι προτιμώ να είμαι καραγκιόζης
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
μόλις βγαίνουμε προσέχουμε τους καραγκιόζηδες που πάνε διαγώνια δεξιά για να μπουν στην Καισαριανή καθώς δεν ακολουθούν τις ταμπέλες που λένε ότι για Καισαριανή πρέπει να πας από το επόμενο φανάρι και δεν επιτρέπεται να πας διαγώνια δεξιά για να κατέβεις από την γέφυρα.
Χρήστο απ'τους καραγκιόζηδες που πάνε διαγώνια δεξιά είμαι και'γω κάθε πρωί!
Κατ'αρχήν εγώ νόμιζα πως η ταμπέλα αυτή είχε μείνει από πριν που είχε έργα στην πρώτη έξοδο για Καισαριανή οπότε την αγνοώ και μπαίνω κανονικά.
Μετά διαβάζω αυτά που γράφεις και βρίσκω λογικό να μπαίνεις απ'την άλλη είσοδο μήπως και γίνει κάποιο ατύχημα γιατί θα κινούνται διαγώνια και αυτοί που θέλουν να βγουν από Α.Ο για Ηλιούπολη αλλά και αυτοί που έρχονται από κάτω(κατεχάκη) για Καισαριανή.Ωραία και σωστά όλα αυτά,αλλά πες μου τι θα έκανες αν ήσουν στη θέση μου και ακριβώς απ'την πρώτη είσοδο της Καισαριανής μέχρι την δεύτερη(με λίγα λόγια με το που τελειώνει η Α.Ο) για να μην πω μέχρι το Καρέα-Ηλιούπολη, τα αυτοκίνητα είναι ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ.
Το λιγότερο που μπορώ να χαρακτηρίσω την πράξη μου να μποτιλιαριστώ μαζί με τα άλλα αυτ/τα είναι ΑΝΟΗΤΗ-ΠΑΡΑΛΟΓΗ να κάτσω να επιβαρύνω και άλλο την κίνηση χάνοντας παράλληλα πολύτιμο χρόνο(τουλάχιστον 20'-25'επιπλέον) και στην τελική μολύνοντας παραπάνω το περιβάλλον καταναλώνοντας παραπάνω καύσιμο!Αν είναι έτσι προτιμώ να είμαι καραγκιόζης
Εσύ ότι και να κάνεις εξαιρείσαι γιατί είσαι δικός μας άνθρωπος . Το ξέρω ότι πήζει ο δρόμος και πολλοί την κάνουν λκάτω από τη γέφυρα αλλά είναι πολύ επικίνδυνο και κάποιοι έχουν άγνοια όταν μπαίνουν διαγώνια δεξιά ότι υπάρχουν και άλλοι που πάνε ταυτόχρονα διαγώνια αριστερά. Απο την στιγμή που όμως ο ΚΟΚ (η σήμανση δηλαδή) λέει να πάμε έτσι δεν πρέπει να το ακολοθούμε?
Με τους τύπους που πάνε πάνω στο πεζοδρόμιο του Περιφερειακου και κατεβαίνουν όποτε θέλουν και μλποκάρουν τουςάλλους που κάθονται κανονικά τι να κάνουμε με αυτούς?
Με τους άλλους που περνάνε τέζα από δεξιά στα φανάρια της Καισαριανής Του βύρωνα και του ΣΑΚΕΤΑ πατώντας τις άσπρες γραμμές και κλείνοντας αυτούς που βγαίνουν από τα φανάρια και έχουν λωρίδα εισόδου τι να τους κάνουμε?Γενικότερα στον Περιφαρειακό όλοι πάνε χύμα όπως τους συμφέρει και η κατάσταση έχει γίνει τραγική.
Ειλικρινά έχω αρρωστήσει με αυτά που βλέπω στον Περιφερειακό του Καρέα τις τελευταίες ημέρες.
(Φορτηγά που πάνε στα νταμάρια, στην Καισαριανή όλοι πάνε διαγώνια αγνοώντας την σήμανση, στα φανάρια πατάνε τις άσπρες γραμμές και περνάνε απο δεξιά, οι μισοί πάνε πάνω στο πεζοδρόμιο, στην πρώτη αριστερή τρακάρουν κάθε μα κάθε ημέρα. Στον Καρέα στην μεγάλη ανηφόρα γίνεται κόλαση άλλοι πάνε από μέσα άλλοι πάνε απ΄έξω άλλοι πάνε ανάποδα στα απαγορευτικά, άλλοι παραβιάζουν την διπλή διαχωριστική και τους προσπερνάνε όλους και μετά τους κλείνουν για να ξαναμπούν τι να πώ έχω χάσει το μπούσουλα )Πάντως και εσύ έχεις δίκιο, νομίζω ότι η έξοδος από ΑΟ έπρεπε να ήταν από αριστερα.
[/b]
-
Πάντως εμένα η Α.Ο μου δίνει τη αίσθηση της νοοτροπίας :
Καλώς ήρθατε,περάστε να πληρώσετε παρακαλώ.Από αυτή τη στιγμή θα απολαύσετε τα επόμενα χλμ σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα χωρίς κίνδυνο,ταλαιπωρία μέσα στην απόλυτη ηρεμία.
Όταν θα βγείτε δεν μας καίγεται καρφί τι θα γίνει/ετε!ΜΕΤΑ ΤΗΝ Α.Ο ΤΟ **Χ Α Ο Σ **
Δεν έχει γίνει συνολική προσπάθεια και από άλλους φορείς με συνέπεια με το που θα βγείς απ'την Α.Ο να ζεις την φριχτή Ελληνική πραγματικότητα των δρόμων
-
Επαψα να χρησιμοποιω την Αττικη Οδο οταν μια παρασκευη βραδυ εφυγα για πατρα. Πηρα απο την Πεντελης την Αττικη και με το που βγηκα στον Κηφισο, ολα ηταν σχετικα καλα... Μετα τα φαναρια του περιστεριου και μεχρι την εξοδο για Καβαλας υπηρχε ουρα Μπηκα δεξια και πηγα με το ρευμα.... Οταν εφτασα στην εξοδο, παρατηρω οτι αστυνομικοι την ειχαν κλεισει και μας εστελναν απο κατω! Μπορειτε να φανταστειτε τι γινοταν στην επομενη εξοδο!!! εκανα γυρω στα 7-10 λεπτα να βγω στον Κηφισο και μετα εκανα 1 ωρα για να φτασω στα διοδια!!!!!!
Εκει τελειωσαν ολα! -
Ειλικρινά δεν κατάλαβα τι έπαθες και τι σχέση έχει η ΑΟ με αυτό...
-
Τοτε διεπιστωσα εγω αυτο που ειπε ο gatony. Ναι, εισαι ωραια μεσα στην αττικη, πας ανετα και ολα αυτα, αλλα τη στιγμη που σε βγαζει στη μεταμορφωση και μετα σε αφηνει στο ελεος, για μενα - τουλαχιστον σαββατοκυριακα και τις 'ωρες της μεγαλης φυγεις' - δεν αξιζει να τη χρησιμοποιεις γιατι, ουσιαστικα δεν κερδιζεις κατι!
-
Αυτή η λογική μου φαίνεται κάπως 'μηδενιστική'. Δηλαδή επειδή δεν είμαστε γεμάτοι super-αυτοκινητόδρομους, δεν χρησιμοποιούμε τον έναν που έχουμε ? Δηλαδή εσύ που ξεκίνησες από τα βόρεια προάστεια και έφτασες μέσω ΑΟ στην επίμαχη διασταύρωση στον Κηφισσό σε 15 λεπτά, και μετά έκανες άλλη μία ώρα να φτάσεις στα διόδια, θα προτιμούσες να είχες φτάσει στο ίδιο σημείο μέσω άλλων, εξίσου πηγμένων με την Κηφισσού, δρόμων (πχ. Κηφισίας, Μεσογείων, κέντρο κτλ. κτλ.) και να είχες κάνει άλλη μία ώρα ?
-
Διαφωνώ με τον Τριαντάφυλλο. Μπορεί η Α.Ο. να 'γδύνει' όποιον την χρησιμοποιεί καθημερινά απο την άλλη όμως γλυτώνει πολύ χρόνο στις μετακινήσεις. Το γεγονός ότι έξω απο την Α.Ο. επικρατεί το χάος δεν μειώνει στο ελάχιστο την 'προσφορά' της στις μετακινήσεις. Ακόμη και στο παράδειγμα που έδωσες σκέψου πόση ώρα θα ήθελες να φτάσεις στον Κηφισό χωρίς την Α.Ο.
-
Φίλε tm,
ήμουν και εγώ ένας από αυτούς που χρησιμοποιούσαν την ΑΟ από Πεντέλης μέχρι Κηφισό στην προσπάθειά μου να ξεπεράσω τις σκοπέλους του Ν. ηρακλείου και της Φιλαδέλφειας. Διαπίστωσα όπως και εσύ ότι δεν κερδίζεις τίποτα αν κυκλοφορείς σε ώρες αιχμής ή μεγάλης εξόδου. Περιμένω με αγωνία την ώρα που θα ανοίξει η ΑΟ μέχρι Ελευσίνα. Αν φτάνουμε στα διόδια σε 20 λεπτά θα είναι φοβερό και απίστευτο .
ΥΓ. Είδες τι έγινε στα διόδια της Πεντέλης για αεροδρόμιο; Πιστεύω ότι η περιοχή, με την βύθιση και κάλυψη της ΑΟ, αποκτά ένα φανταστικό μέρος για περπάτημα, χαλάρωση και ξεκούραση. Μπράβο σ'αυτούς που πάλεψαν για να σκεπαστεί η ΑΟ!! -
ομολογώ πως κι εγώ δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί τα παραπάνω αποτελούν μομφή για την ΑΟ
για να αξίζει να τη χρησιμοποιείς πρέπει να τελειώνει μπροστά στο σπίτι σου?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αυτή η λογική μου φαίνεται κάπως 'μηδενιστική'. Δηλαδή επειδή δεν είμαστε γεμάτοι super-αυτοκινητόδρομους, δεν χρησιμοποιούμε τον έναν που έχουμε ? Δηλαδή εσύ που ξεκίνησες από τα βόρεια προάστεια και έφτασες μέσω ΑΟ στην επίμαχη διασταύρωση στον Κηφισσό σε 15 λεπτά, και μετά έκανες άλλη μία ώρα να φτάσεις στα διόδια, θα προτιμούσες να είχες φτάσει στο ίδιο σημείο μέσω άλλων, εξίσου πηγμένων με την Κηφισσού, δρόμων (πχ. Κηφισίας, Μεσογείων, κέντρο κτλ. κτλ.) και να είχες κάνει άλλη μία ώρα ?θα έβγαινε(και προφανώς το έκανε) από ολυμπιακό στάδιο(ή από αγίου κωνσταντινου) και ηράκλειο(ή μεταμόρφωση) σε 25 λεπτά(στάνταρ χρόνος). Αξίζουν τα λίγα λεπτά που κερδίζεις 2ευρώ;;;Αλλωστε, αφού κολλάς μετά για μια ώρα, το να παίζεις με τα λεπτά απλά δεν έχει νόημα.
Παλιά πριν γίνει η αττική οδός, υπήρχαν ερκετές ταμπέλες από ολυμπιακό στάδιο για εθνική οδό. Τώρα καμία!!!Μόνο από αττική οδό σε 'οδηγουν' Εγώ έχω καθοδηγήσει τέσσερις φορές(και άλλες τόσες οι pspor,funny151) με τη μέθοδο του 'follow me' αυτοκινητα ή μηχανες!!(μένουμε μεταμόρφωση, οπότε δεν είναι και πολύ κόπος, όταν γυρνάμε σπίτι) -
συγγνωμη, αλλα το οτι θα εκανα μια ωρα περισσοτερη δεν ειναι βεβαιο. Η κινηση ειναι ενα περιεργο πραγμα. Ξεκινας το πρωι για να πας στη δουλεια σου και με ενα δεκαλεπτο διαφορα στην ωρα εκκινησης, καθυστερεις στο τελος μιση ωρα και πλεον! Το ιδιο ισχυει και με την εξοδο του σαββατοκυριακου.
Μπορει ο overall χρονος να ηταν ιδιος, γιατι την ωρα που θα εφτανα στο συγκεκριμενο σημειο η κινηση να ειχε λασκαρει και να ειχα χασει το μεγαλο κυμα! εχει διαφορα να κυνηγας την κινηση, απο να την αφηνεις να φευγει. Οσοι φευγουν σχεδον καθε σ/κ απο την αθηνα, πιστευω καταλαβαινουν αυτο που λεω...
Το οτι εξυπηρετει, βολευει και ολα αυτα, δεν διαφωνω! Απλα εμενα, για τη χρηση που τον ηθελα δε μου κανει, πως να το κανουμε?(παρεπιπτοντως η Αττικη ειναι ΔΙΠΛΑ στο σπιτι μου, λιγο πιο κατω απο εκει που περιγραφει ο piko)
-
πολύ ωραία, αποσυμφωρήθηκε η μεσογείων. η κατεχάκη όμως τραβάει τον παθών της τον τάραχο. δεν γίνεται σε ένα δρόμο που έχει ένα σωρό φανάρια και πήζει να ρίχνουνε μέσα όλη την κίνηση της α.ο. Κάτι είχαν πει για αλλαγές στα φανάρια. τι περιμένουν? να χιονίσει?
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
πολύ ωραία, αποσυμφωρήθηκε η μεσογείων. η κατεχάκη όμως τραβάει τον παθών της τον τάραχο. δεν γίνεται σε ένα δρόμο που έχει ένα σωρό φανάρια και πήζει να ρίχνουνε μέσα όλη την κίνηση της α.ο. Κάτι είχαν πει για αλλαγές στα φανάρια. τι περιμένουν? να χιονίσει?Είπαν ότι θα ρυθμίσουν τα φανάρια και θα κάνουν δρόμο τα πεζοδρόμια.
Πάντως την Παρασκευή και σήμερα οι τροχονόμοι βοηθούσαν την κατάσταση αρκετά στην Κατεχάκη. -
προς το παρόν, το ρόλο των φαναριών τον παίζουν οι τροχονόμοι, που βρίσκονται κάθε πρωί στις εξόδους καισαριανής και βύρωνα, και διοχετεύουν την κίνηση στον καρέα. συμπερασματικά, το πήξιμο διπλασιάζεται στις εξόδους και εισόδους. το να κερδίσω δέκα λεπτά χάρις στον περιφερειακό του υμηττού, και τα λεπτά αυτά να τα ξαναχάσω (ίσως και προσαυξημένα!) στις εξόδους της περιφερειακής, έχοντας πληρώσει 1,80, δε μου λέει απολύτως τίποτα - για να μην αναφέρουμε τον κίνδυνο που διατρέχω, όταν βγαίνοντας από τη νέα υπερσύγχρονη οδό με τις τέσσερις λωρίδες, διαπιστώνω ξαφνικά ότι οι λωρίδες γίνονται 2, και σε αυτές διοχετεύονται και όσοι έρχονται 'πατημένοι' από την κατεχάκη. όσο για την περίφημη φουρκέτα, στην έξοδο των γλυκών νερών, μπορεί να θυμίζει F1, αλλά πιο πολύ ως λύση ανάγκης μοιάζει, παρά αποτέλεσμα σοβαρού σχεδιασμού.
Αττική Οδός