-
Που είναι ο moderator να κλειδώσει το θρεντ;
Εχει ξεφύγει από κάθε λογική.
Υ.Γ. Πάντως, αισθάνομαι υπερηφανος που εδωσα την ευκαιρία στους φορουμάδες να παίξουν λιγο ον-λαιν ξύλο και να ξεδώσουν. Τον επόμενο μήνα παλι παιδιά...
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Που είναι ο moderator να κλειδώσει το θρεντ;Εχει ξεφύγει από κάθε λογική.
Υ.Γ. Πάντως, αισθάνομαι υπερηφανος που εδωσα την ευκαιρία στους φορουμάδες να παίξουν λιγο ον-λαιν ξύλο και να ξεδώσουν. Τον επόμενο μήνα παλι παιδιά...
Συμφωνω. Ποστ μετα απο ποστ απο μπινελικι, προσβλητικους χαρακτηρισμους, ασυναρτησιες. Ελπιζω να βγηκαν τα απωθημενα. Τωρα βεβαια πως ειναι δυνατον να εχεις συζητηση με καποιον που σου εχει κατεβασει της παναγιας τα ματια ξανα ... beats me...
Οταν το περιεχομενο των ποστ κατεβαινει τοσο χαμηλα η αξιοπιστια του ποστερ κατεβαινει ακομα χαμηλωτερα.
Αυτα
Νικος
-
**OΚ το θέμα έχει ξεφύγει εντελώς, αλλά μήπως αντί να ζητάμε διαγραφές, τιμωρίες και κλειδώματα είναι καλύτερα να σταματήσουμε να απαντάμε σε προκλήσεις, ειρωνίες και ύβρεις?
Επιτέλους αγνοήστε όσους πάνε να καταστρέψουν τον χώρο μας !
Αν καταφέρουμε κάτι τέτοιο τότε όλοι αυτοί που συστηματικά παίρνουν ένα θέμα και το οδηγούν σε 'άλλους δρόμους' θα χάσουν το παιχνίδι τους και ή θα συμορφωθούν με τη φιλοσοφία και την θεματολογία του forum ή απλά θα αναγκαστούν να φύγουν...
Το κλείδωμα και η διαγραφή είναι ο ευκολότερος τρόπος, αξίζει όμως να δοκιμάσουμε κάτι καλύτερο!**
-
Φίλοι μου ο moderator εχει δίκιο.
Αλοίμονο αμα φτάσουμε στο σημείο να λογοκρίνουμε ή και να κλειδώνουμε το forum επειδή υπάρχει ένας ηλίθιος που εμφανέστατα προκαλεί τους πάντες με τη στάση του.
Απλά με τον τρόπο μας ας τον πετάξουμε έξω απο το forum.
Τώρα για τους κατά καιρούς χαρακτηρισμούς που γράφουμε, ε! τι να κάνουμε Μεσογειακός λαός είμαστε! -
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Συμφωνω. Ποστ μετα απο ποστ απο μπινελικι, προσβλητικους χαρακτηρισμους, ασυναρτησιες. Ελπιζω να βγηκαν τα απωθημενα. Τωρα βεβαια πως ειναι δυνατον να εχεις συζητηση με καποιον που σου εχει κατεβασει της παναγιας τα ματια ξανα ... beats me...
Οταν το περιεχομενο των ποστ κατεβαινει τοσο χαμηλα η αξιοπιστια του ποστερ κατεβαινει ακομα χαμηλωτερα.
Αυτα
Νικος
Νίκο,
Δεν θα έλεγα ότι το post έπεσε χαμηλά, το αντίθετο. Εκπλήσομαι δε στο ότι ακόμα και σήμερα στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της ισοπέδωσης πολλών αξιών τα νέα παιδιά αυτής εδώ της χώρας, της Ελλάδας, παρά το γεγονός ότι μεγάλωσαν με Coca-Cola και Αμερικάνικά σήριαλ εν τούτοις διατηρούν την εθνική τους ταυτότητα και υπεριφάνεια άσχετα με το αν η Ελλάδα τις περισσότερες φορές τους πληγώνει, και δεν αποδέχονται εύκολα ότι τους σερβίρουν. Αντίθετα εχουν τις απόψεις τους, τα πιστεύω τους και αρνούνται να παραδωθούν αμαχητί σε οποιδήποτε προπαγάνδα.
Απο την άλλη έχουμε τον Γαβριήλ, όχι δε τον συγκεκριμένο αλλά τον οποιονδήποτε του στίλ Γαβριήλ, που μέσα απο τα γραφώμενά του εξαπολύει το μίσος του για αυτήν εδώ την χώρα και την απεριόριστη ειρωνεία του για τους ιθαγενείς της. Λοιπόν πως περιμένεις να αντιδράσουμε μαζί του? Το περίεργο δε μαζί του είναι ότι αφού βλέπει ότι κατ'ουσία κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά, γιατί εξακολουθεί και γράφει?
Εγώ δε κατ'επανάληψη τον προκάλεσα σε ανοιχτό διάλογο, αλλά πάντα τον απέφευγε (θα τα βλέπεις άλλωστε). Τέλος πάντων το συγκεκριμένο post ξέφυγε απο το αρχικό θέμα, και είναι καιρός να επανέλθουμε. Οσο για τον Γαβριήλ είναι στην κρίση των υπολοίπων εδώ στο forum αν θα συνεχείσουν να τον φιλοξενούν ή να του πούν 'άντε γιά'. -
ΛΕΤΕ, ΛΕΤΕ,ΛΕΤΕ ..... ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΚΡΗ ?? !! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΤΑΗ!! ΜΕ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΟΣΑ ΜΕΛΗ ΕΙΜΑΣΤΕ !!
-
Ο χρήστης BOOGIE έγραψε:
ΛΕΤΕ, ΛΕΤΕ,ΛΕΤΕ ..... ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΚΡΗ ?? !! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΤΑΗ!! ΜΕ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΟΣΑ ΜΕΛΗ ΕΙΜΑΣΤΕ !!An einai na bgoume stin Stah tote na synexisoume .
PS Elpizw na kalesei kai tin Lina Sakka...
-
Ο χρήστης takiskoym έγραψε:
Αυτα
Νικος
Νίκο,
Δεν θα έλεγα ότι το post έπεσε χαμηλά, το αντίθετο. Εκπλήσομαι δε στο ότι ακόμα και σήμερα στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της ισοπέδωσης πολλών αξιών τα νέα παιδιά αυτής εδώ της χώρας, της Ελλάδας, παρά το γεγονός ότι μεγάλωσαν με Coca-Cola και Αμερικάνικά σήριαλ εν τούτοις διατηρούν την εθνική τους ταυτότητα και υπεριφάνεια άσχετα με το αν η Ελλάδα τις περισσότερες φορές τους πληγώνει, και δεν αποδέχονται εύκολα ότι τους σερβίρουν. Αντίθετα εχουν τις απόψεις τους, τα πιστεύω τους και αρνούνται να παραδωθούν αμαχητί σε οποιδήποτε προπαγάνδα.
Απο την άλλη έχουμε τον Γαβριήλ, όχι δε τον συγκεκριμένο αλλά τον οποιονδήποτε του στίλ Γαβριήλ, που μέσα απο τα γραφώμενά του εξαπολύει το μίσος του για αυτήν εδώ την χώρα και την απεριόριστη ειρωνεία του για τους ιθαγενείς της. Λοιπόν πως περιμένεις να αντιδράσουμε μαζί του? Το περίεργο δε μαζί του είναι ότι αφού βλέπει ότι κατ'ουσία κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά, γιατί εξακολουθεί και γράφει?
Εγώ δε κατ'επανάληψη τον προκάλεσα σε ανοιχτό διάλογο, αλλά πάντα τον απέφευγε (θα τα βλέπεις άλλωστε). Τέλος πάντων το συγκεκριμένο post ξέφυγε απο το αρχικό θέμα, και είναι καιρός να επανέλθουμε. Οσο για τον Γαβριήλ είναι στην κρίση των υπολοίπων εδώ στο forum αν θα συνεχείσουν να τον φιλοξενούν ή να του πούν 'άντε γιά'.Σωστός Τάκη
'Όπου και να ταξιδέψω η Ελλάδα με πληγώνει'
ΣΕΦΕΡΗΣ -
Ο χρήστης agisd έγραψε:
ΛΕΤΕ, ΛΕΤΕ,ΛΕΤΕ ..... ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΚΡΗ ?? !! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΤΑΗ!! ΜΕ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΟΣΑ ΜΕΛΗ ΕΙΜΑΣΤΕ !!
An einai na bgoume stin Stah tote na synexisoume .
PS Elpizw na kalesei kai tin Lina Sakka...
Χε χε έχω καλύτερη ιδέα, να μας βάλουν όλους στο Big Brother (φτού κακά)
-
Ο χρήστης mm55 έγραψε:
**OΚ το θέμα έχει ξεφύγει εντελώς, αλλά μήπως αντί να ζητάμε διαγραφές, τιμωρίες και κλειδώματα είναι καλύτερα να σταματήσουμε να απαντάμε σε προκλήσεις, ειρωνίες και ύβρεις?Επιτέλους αγνοήστε όσους πάνε να καταστρέψουν τον χώρο μας !
Αν καταφέρουμε κάτι τέτοιο τότε όλοι αυτοί που συστηματικά παίρνουν ένα θέμα και το οδηγούν σε 'άλλους δρόμους' θα χάσουν το παιχνίδι τους και ή θα συμορφωθούν με τη φιλοσοφία και την θεματολογία του forum ή απλά θα αναγκαστούν να φύγουν...
Το κλείδωμα και η διαγραφή είναι ο ευκολότερος τρόπος, αξίζει όμως να δοκιμάσουμε κάτι καλύτερο!**
You got it. Last post here from me.
-
Ο χρήστης takiskoym έγραψε:
Αυτα
Νικος
Νίκο,
Εγώ δε κατ'επανάληψη τον προκάλεσα σε ανοιχτό διάλογο, αλλά πάντα τον απέφευγε (θα τα βλέπεις άλλωστε). Τέλος πάντων το συγκεκριμένο post ξέφυγε απο το αρχικό θέμα, και είναι καιρός να επανέλθουμε. Οσο για τον Γαβριήλ είναι στην κρίση των υπολοίπων εδώ στο forum αν θα συνεχείσουν να τον φιλοξενούν ή να του πούν 'άντε γιά'.Τακη,
Οπως το ειπα ξανα το ξαναλεω. Υπαρχει διαφορετικοι τροποι να απαντησεις σε κατι που θεωρεις προσβλητικο. Υπαρχει ο τροπος που το λες και επισημαινεις οτι δεν ειναι σωστο (Ρε συ Γαβριηλ αυτο που ειπες ειναι προσβλητικο και δεν ειναι σωστο). Και υπαρχει ο τροπος που πολλοι αντιδρασανε και αρχισανε τους χαρακτηρισμους και το βρισιδι. Τι περιμενεις να τρομαξει ο Γαβριηλ και μετα απο το λουσιμο να γινει αρνακι και να καταπιει την γλωσσα του
Επισης λεω και ξαναλεω οτι χρειαζονται δυο (τουλαχιστον δυο) για να τσακωθει κανεις. Οποτε αν θεωρειτε οτι ο Γαβριηλ το λεει επιτηδες τοτε πεστε του το και μην ξαναδωσετε απαντηση. Αλλα φυσικα αν παντα θελουμε να εχουμε τον τελευταιο λογο τοτε δεν υπαρχει τελειωμος.
Επισης δεν μπορει να αναγκασεις κανενα να μιλησει για ενα θεμα αμα δεν θελει να μιλησει. Οποτε αν ο Γαβριηλ δεν θελει να αρχισει συζητηση για τον Σανταμ δεν σημαινει οτι ειναι δειλος η δεν εχει τιποτα να πει. Απλως δεν θελει να πει τιποτα. Και εγω ειναι πολλα θεματα που δεν θελω να μιλησω. Δεν εχω καμμια υποχρεωση να μιλησω αν δεν θελω να μιλησω. Προκαλωντας δεν υπαρχει διαφορα εκτος απο το επιπεδο να πεφτει.
Επισης το οτι αναβουνε τα αιματα ειναι χαρακτηριστικο μας σαν λαος. Τι να κανουμε. Και εγω θυμωνω αλλα τουλαχιστο προσπαθω να μην το παρακανω. Δεν λεμε παντα παν μετρον αριστον;
Νικος
-
Ο χρήστης BOOGIE έγραψε:
ΛΕΤΕ, ΛΕΤΕ,ΛΕΤΕ ..... ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΚΡΗ ?? !! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΤΑΗ!! ΜΕ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΟΣΑ ΜΕΛΗ ΕΙΜΑΣΤΕ !!Δύο σχόλια:
-
Ποια Στάη; Στεφανίδου! Πάνια!
-
Δηλαδή θα σπάσουμε το ρεκόρ του Θέμου Αναστασιάδη; Για να χωρέσουν 2102 παράθυρα στην οθόνη (τόσα μέλη έχει αυτό το φόρουμ), πρέπει να το ρημάξουμε στο eight-way scrolling.
-
-
ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ SCULLONE NA ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ??
-
Του παρατράγουδου το κάγκελο.
-
Τελικά εδώθη ποτέ καμιά απάντηση στο ερώτημα που ξεκίνησε το topic ή όχι. Η το μόνο που έγινε ήταν να αποχωρήσουν από το forum ο Gabriel και ο takiskoym?
-
Είχε δοθεί απάντηση.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Είχε δοθεί απάντηση.Οι απαντήσεις δεν δίδονται φίλε,αλλά κατακτώνται!
δηλ.Όποιος ψάχνει... βρίσκει!
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Γι'αυτό λοιπόν και αισθανόμενος την ανάγκη να επανορθώσω, θα πρότεινα στο φίλο μου τον Γαβριήλ (πες το παράκληση, πες το πρόταση, πες το πρόκληση, όπως θες πες το...), να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να αποφευχθεί ο επερχόμενος πόλεμος, εκτός και αν ο ίδιος θεωρεί πως η αποτροπή ενός πολέμου δεν θα κάνει τη ζωή του καλύτερη. Τότε πάω πάσο...
Πρωσοπικη μου γνωμη: Η αλλαγη κυβερνησης στο Ιρακ ειναι αμεσα αναγκαια ΧΤΕΣ. Σκεψου ποσο αναγκαια ειναι αυριο.
Δεν ζήτησα την προσωπική σου γνώμη. Πάνω κάτω ξέρω τι θα πεις, πριν το πεις... Σου ζήτησα επί της ουσίας και εφόσον αυτοεπικαλείσαι σωτήρας του κόσμου και παντοδύναμος, να κάνεις κάτι επί της ουσίας...Περιμένω...
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Τυχενει λεει το ΗΠΑμερικανικο κρατος να μην ειναι κρατος στα βιβλιο και στην θεωρια. Ετσι μου ειπανε καπου.Μην ακούς τι λένε...Θα πληγωθείς κάποια στιγμή...
Εαν με το παραπανω εννοεις οτι εγω και ο Νικος φυγαμε απο την Ελλαδα γιατι δεν ειχαμε στον ηλιο μοιρα εκει, τοτε δεν εχεις ιδεα. Απορω πως τολμας και νομιζεις οτι ξερεις για το παρελθον αλλων που ουτε καν ξερεις τα ονοματα των. Περιεργο.
Πρώτα απ'όλα δεν μίλησα προσωπικά για κανένα...Αυτά που λές τα πιστεύεις μόνο εσύ και όπως λέει και ο σοφός λαός 'όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται'. Και εκτός των άλλων δεν με ενδιαφέρει για ποιο λόγο πήγες στην Αμερική. Ξαναλέω όμως ότι δεν εννοούσα τίποτα. Όσο για τα παχιά σου λόγια 'πώς τολμάς' και άλλα τέτοια, εσύ δεν έχεις το δικαίωμα να τα λές σε μένα. Σεβάσου πρώτα εσύ τον άλλο για να σε σεβαστεί και εκείνος, αλλά και όλοι οι άλλοι.
Αν εσύ νομίζεις πως προσπάθησα να θίξω κάποιον συνομιλητή μου, τότε 'ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ' χωρίς να ξέρεις το παρελθόν μου, το ηθικό μου υπόβαθρο, ούτε καν το όνομά μου? Περίεργο...
Πλακα κανεις ετσι? Και φυσικα εχει ο ΗΠΑμερικανο πολιτης να σταματησει τον πολεμο. Εδω και 9 μηνες τα polls λενε οτι απο 58% εως 75% των ΗΠΑμερικανων πολιτων συμφωνουν για 'εξαγωγη' της κυβερνησης του Σανταμ απο την ΗΠΑμερικανικη στρατιωτηκη μηχανη. Τι νομιζεις, οτι ο Μπους μπορει να μπει στο Ιρακ χωρις να το θελει η κοινη γνωμη? Ποια νεα παρακολουθεις?
Δεν εχετε ιδεα για το τι γινετε εδω. Και μαλιστα νομιζεται οτι ξερετε και αυτο ειναι το κακο.
Δηλαδή η πλειοψηφία της 'κοινής γνώμης' στην Αμερική θέλει να γίνει πόλεμος? Ο Μπούς χθές ανακοίνωσε (κινούμενος βεβαίως αποό την κοινή γνώμη... ) πως ο πόλεμος είναι θέμα εβδομάδων. Λυπάμαι... Είναι ένα είδος δικτατορίας όπου οι πολίτες έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου, έχουν μετατραπεί σε πρόβατα χωρίς προσωπική κρίση, χωρίς πιστεύω, χωρίς αξίες. Ένα είδος δικτατορίας στο οποίο οι πολίτες νομίζουν οτι ευεργετούνται...νιώθουν ευχαριστημένοι.Τουλάχιστον οι δικτάτορες έχουν τα α... και δεν υποκρίνονται. Μου θυμίζει ΠΑΣΟΚ η δουλειά. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. Μάλισα προχθές ο Μπους μίλαγε στον Αμερικανικό λαό με 'στόμφο' άκρως υποκριτικό θέλοντας να τους πείσει ότι όντως κινδυνεύουν απο τον Σαντάμ. Και οι 'πολίτες' αυτοί πείστηκαν...Αν είναι δυνατόν...!!! Αλλά δεν καταλαβαίνεται ότι τέτοιες ενέργειες θα αναζοπυρώσουν μάλλον την τρομοκρατία παρά θα την αντιμετωπίσουν. Και καλά ο Μπούς και ο γλοιώδης,'κολαούζος', 'κόλακας' Μπλερ, έχουν συμφέροντα από όλα αυτά. Εσείς τι συμφέρον θα έχετε?
-
Εγώ θέλω να μάθω... Ο Μπους για ηλίθιους τους περνάει τους ΗΠΑμερικανούς;
Na giati alloi exoun ergostasia autokinitwn kai emeis...