-
Καλα βρε ποντιε αλφιστα δε βλεπεις???αχρωματοψια επαθες και τα βλεπεις ολα κοκκινα????3azzuro gabbiano,2alfa rosso,και μια ασημι!!!απλα εμεις με τις γαλαζιες δεν τις πλενουμε για να μη μας τις ματιαζουνε...για παρτε τον,μας εβαλε τις 16αρες και τωρα σνομπαρει τις 15αρες!!ρε εγω εχω καλυτερο 0-100 αν θες να μαθεις
εχω να πω οτι οι πιο ωραιες ηταν του μανωλη και του κωστα.πολυ ωραιες οι φοτο παιδια.
το μονο διαγραμμα που εχω για την αλφα μας ειναι στο τευχος των 4τ που παρουσιαζε για πρωτη φορα την 147,εκεινη τη μπορντω αν θυμαστε.θα σου λεγα εγω αυτο που ρωτας αλλα το τευχος τοχω στην ιταλια...
τι θα λεγατε σε καποια συναντηση μας να πηγαιναμε προς μεγαρα μερια να καναμε και κανα γυρο???δε ξερω βεβαια κατα ποσο ειναι εφικτο. -
Ο χρήστης 147 GR έγραψε:
Καλα βρε ποντιε αλφιστα δε βλεπεις???αχρωματοψια επαθες και τα βλεπεις ολα κοκκινα????3azzuro gabbiano,2alfa rosso,και μια ασημι!!!απλα εμεις με τις γαλαζιες δεν τις πλενουμε για να μη μας τις ματιαζουνε...για παρτε τον,μας εβαλε τις 16αρες και τωρα σνομπαρει τις 15αρες!!ρε εγω εχω καλυτερο 0-100 αν θες να μαθειςΕσύ φιλαράκι αφού δεν εμφανίστηκες με κανά γερμανικό κουβά πάλι καλά να λέμε κι ας ήταν λερωμένη η Alfa σου. Αν ανέβεις πάντως να ντυθείς καλά. Έχει αεράκι εδώ πάνω.
-
Ο χρήστης adim έγραψε:
Φαντάζομαι ότι το διάγραμμα ροπής/ιπποδύναμης της alfa μας, θα μου έλυνε την απορία, αλλά δεν το έχω βρει πουθενά...
Καμιά ιδέα ;Το έχω στο ειδικό κλασέρ-αφιέρωμα που έχω κάνει για την 147,από διάφορα αφιερώματα tests από τον ειδικό τύπο και νομίζω πως είναι απ'το drive, έχω δυναμομετρήσεις και για τα 105 και για τα 120 νομίζω και για τη 2λιτρη.......εν αναμονή λοιπόν να τα ψάξω και θα σας τα μεταφέρω
-
geia sas paidia! piga sthn akthesh thn trith kai eida oti kainourio kukloforei
wraio einai to kainourio to A3 alla me xalase pou h ekdosi 3.2Lquatro einai akrivws idia me thn apli 1600! anyway! auta pou mou kanane entypwsh einai:(a)to para polu wraio xrwma tis BMW pou eixan se mia 316 Ci h opia ekane oute ligo oute polu 39.000 (b)to mazda RX8 polu kalo gia ta lefta tou 39.000 episis (c)to ibiza me 115 aloga mporw na pw einai mia apo tis kalyteres luseis sta mikra!!!! teleytaio kai kalytero (E)147GTA
ena apo ta kalutera xrwmata pou exw dei prepei na pate na to deite apisteyto xrwma eipa na valw to kleidi mou mpas kai teriazei na to parw kai na fygw
ti den mou arese:(a)to kainourio golf wraio apexw alla apo mesa einai asta na pane xeirotero kai apo to proigoumeno!!!(b)h fthnh parousiash to ALFA GT pou to eixan me mikres zantes kai den eixan valei kamia kaloni dipla tou an kai den xreiazete!!!!yparxoun kai alla aytokinita pou se entypwsiazoun
alla egw eipa gia ta yparkta-symvatika!!
yparxei akoma to nuvolari to audi,galardo lambo,maserati,bmw seira 6 kai 7 oi opies einai teleies kai oi 2 kai polla alla!!!!!!!!!!! -
Καλησπέρα,
Alfistis, ήμουν και εγώ την Τρίτη στην έκθεση αυτοκινήτου. Οι δικές μου εντυπώσεις είναι :
Καταρχην πολύ καλή Έκθεση. Ηταν όλες οι μάρκες εκεί !! (εκτός Ρενώ, και
...Ferrari )
Σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα ήταν ανοικτά (σχεδόν έτσι...)
Τώρα για αυτά που μου άρεσαν :ALFA ROMEO: (φυσικά ξεκινάω με τα δικά μας... ) Ήταν όλες κούκλες !!! Η Αγωνιστική 156 GTA, οι νέες 156, η TI φοβερή, φυσικά οι δικές μας 147 , κούκλα η ΤΙ, η οποία ουσιαστικά έχει τις εξής διαφορές : 17'' νέες ζάντες, φιμέ κρύσταλα μπροστά φώτων, πίσω αεροτομή, και τα πολύ-SPORT μάυρα δερμάτινα. ΔΕΝ ΕΧΕΙ SPORT ανάρτηση !!
Και βέβαια η ΤΕΛΕΙΑ 147 GTA έπαθα πλάκα !!
Κουκλάρα και η GT Coupe, αλλά η ζάντα ήταν από ....Starlet !!
FIAT: Η γυναίκα μου θέλει σαν τρελή να της πάρω το νέο PANDA !!
ΒΛΕΠΩ ΤΟ 2004 ΤΟ ΠANTAKI ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΙ ΤΗΝ 147 !!
TOYOTA: Θεϊκό το Land Cruiser, πολύ καλά το RAV4.
SUBARU: Μου έκανε εντύπωση η ποιότητα, το 'ΓΚΟΥΠ' της πόρτας του Forester φοβερά καλή κατασκευή.
BMW: μου άρεσε πολύ η 5άρα, τέλεια η 6άρα, φοβερή η Z4 !!
OPEL: Καλούτσικο το νέο ASTRA αλλά πρέπει να το δούμε καλύτερα.
VW: GOLF. Εντάξει καλή η ποιότητα παιδιά, αλλά μην αντιγράφετε τόσο το 307 έλεος !!
ΚΙΑ: Όποιος θέλει Τζιπάκι με ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, όμορφο, με κοντό σασμάν, επιβλητικό, αλλά βενζινοβόρο : SORENTO !!
AUDI: Α3 3.2 quattro ΌΝΤΩΣ ίδιο με 1.6. ενφανισιακά βέβαια γιατί άλλο το περιτύλιγμα και άλλο το περιεχόμενο...
Τέλως πάντων αρκετά σας ζάλισα γιατι άμα αρχίσω για τα ΕΞΩΤΙΚΑ CARS..
δε τελειώνω ούτε αύριο !! -
Καλα ολοι χθες πηγαμε!!! Επρεπε να ειχαμε συννενοηθει να συναντιωμασταν. Ισως ετσι να τους πειθαμε να μας ανοιξουν την GT να την δουμε και απο μεσα (Χρυσους τους εκανα )
Γενικα συνφωνω με τους προλαλησαντες. Πολυ θετικες εντυπωσεις απο το Α3 (Θα το αγοραζα )
Golf: ουτε κρυο ουτε ζεστη (πολυ καλο το καθισμα του οδηγου) το ιδιο και για Mazda 3 και Opel Astra
Μου αρεσαν πολυ απο τα 'θνητα' αντε και 'ημιθεα' : Touareg, RAV 4 και το κλου Lancia Ypsilon. Το ποιο ομορφο, ποιοτικο (σε αισθηση) και πολυτελες μικρο που εχω δει, εκπληκτικο.(τωρα τι θα βγαλει πανω στην χρηση )
Ενταξει αμαξια επιπεδου: BMW 6, Nuvolari κλπ υπερανω σχολιασμου.
Βραβειο στιβαροτητας για μεσαια οικογενειακα (τεστ της πορτας): Toyota Avansis και Alfa 166 (η πιο βαρια και συμπαγης πορτα, την κοπανησα μεχρι παρεξηγησεως)
Ο πωλητης της Alfa (τον ρωτησα δυο φορες για να ειμαι σιγουρος) μου ειπε οτι στην ΤΙ ειναι σπορ και οι αναρτησεις, μου ειπε μαλιστα οτι ειναι της GTA οποτε τα συμπερασματα δικα σας. Τιμη πακετου ΤΙ αν παραγγελθει εξαρχης περι 2500 ευρωπουλα.
Για περισοοτερες εντυπωσεις και συζητησεις ισως θα επρεπε να κανονισουμε μια δευτερη συναντηση μετα το περας της εκθεσης για αναλυση σε βαθος. -
Ρε παιδιά, τι είναι το TI?
-
Ekvus
και έγω ρώτησα Πωλητή (ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ )
και μου είπε ότι η 147 ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ SPORT ανάρτηση !!!
αντιθέτως η 156 ΤΙ ΈΧΕΙ !!!Ά ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ NEWSLETTER της ALFA ROMEO !
(παρεπιπτώντως κέρδισα από το newsletter της ALFA ένα Ε-PASS της Αττικής Οδου !!! )
MECO, Η 'ΤΙ' είναι ελάχιστα βελτιωμένη ενφανισιακά ALFA 147 αλλά και 156!!! γράφω ποιό πάνω ... -
TI stands for Turismo Internazionale, the acronym that Alfa Romeo used to assign only to its best-equipped cars
Και συγκεκριμενα μια εκδοση της 147 που περιλαμβανει '17'' νέες ζάντες, φιμέ κρύσταλα μπροστά φώτων, πίσω αεροτομή, και τα πολύ-SPORT μάυρα δερμάτινα. ΔΕΝ ΕΧΕΙ SPORT ανάρτηση !! '
-
Ο χρήστης TAGHeuer έγραψε:
(παρεπιπτώντως κέρδισα από το newsletter της ALFA ένα Ε-PASS της Αττικής Οδου !!! )Για explain
-
Παιδιά κι εγώ χθες πήγα στην έκθεση αλλά εντπώσεις θα γράψω αύριο. Ένα θα πω: η GT Coupe είναι κούκλα.
Α!! κέρδισα κι εγώ e-pass της Αττικής για 20 περάσματα όπως ο TAG...
Γι αυτούς που δεν καταλαβαίνουν.... Ήρθε ένα newsletter από την AR για την έκθεση, τις νέες GT & 166 κλπ κλπ. Μέσα στα άλλα αν σύστηνες ένα e-mail για να πάρει και κάποιος άλλος το newletter, θα έμπαινες σε κλήρωση για (δεν θυμάμαι πόσες) προσκλήσεις για την έκθεση και e-pass για την ΑΟ. Προφανώς κερδίσαμε με τον Tag το ίδιο πράγμα....
-
egw anevika na dw mesa pws einai h GT coupe kai htan akrivws opws kai ta dika mas kamia diafora!! periergo
-
Τις εντυπώσεις από την έκθεση τις έγραψα στο αντίστοιχο θέμα
Πραγματικά οι πωλητές στο περίπτερο της Άλφα, ήταν τουλάχιστον άσχετοι.
-
καλησπέρα alfistes νέο μέλος με 156 1,6
-
Καλώς Ήρθες Alfa156 !!
Περιέγραψε μας την Όμορφη Κυρία ;;
Μοντ., χλμ, χρώμα-εμφάνιση, έχεις αλλάξει-βάλει κάτι; όλα πάνε Ο.Κ ;, -
Ο χρήστης TAGHeuer έγραψε:
Καλώς Ήρθες Alfa156 !!Περιέγραψε μας την Όμορφη Κυρία ;;
Μοντ., χλμ, χρώμα-εμφάνιση, έχεις αλλάξει-βάλει κάτι; όλα πάνε Ο.Κ ;,καλώς σας βρήκα
είναι κλασικά κόκκινη εμφάνιση μαμά (PROGRESION) 10/2002
έχω βάλει μόνο αντιστρεπτικές GTA κατά τα άλλα όλα μιά χαρά κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα -
Καλώς ήρθες ALFA156!
Λοιπόν οι δυναμομετρήσεις που σας υποσχέθηκα:(
1.Aς ξεκινήσω απ'τη 'μικρή' 1.6TS 105HP
Aποδίδει στους τροχούς **99,1 ίππους/5600 σ.α.λ **με ροπή **14,1kg/4500σ.α.λ **ενώ οι απώλειες ισχύς στο σύστημα μέτάδοσης είναι 7,2ίπποι.
Εντύπωση προκαλεί η τραπεζοειδής μορφή της καμπύλης ροπής,που διατηρείται σταθερά πάνω απ'τα 12kg για ένα ευρύτατο φάσμα στροφών- 1.6TS 120HP
Αποδίδει (πάντα στους τροχούς)114ίππους/6100σ.α.λ. με ροπή **14,2kg/4200σ.α.λ **ενώ οι απώλειες στο σύστημα μετάδοσης είναι 9 ίπποι
Από τις 2.000 έως τις 6.000 σ.αλ. η ροπή είναι σταθερά πάνω από τα 13kg ενώ η μέγιστη ισχύς δεν πέφτει μετά τις 6.100 μέχρι τον κόφτη!Σχόλιο περιοδικού: O 'καλός' 1600άρης της 147 θυμίζει περίπτωση τα-κάνω-όλα-και-συμφέρω.Δύναμη,ευστροφία,ελαστικότητα και γραμμική λειτουργία.
3 2.0TS 150HP
Αποδίδει 133,7ίππους/5.900σ.α.λ με ροπή 17,7kg/3600σ.α.λ.
Και εδώ η μέγιστη ισχύς δεν πέφτει μέχρι τον κόφτη,ενώ η ροπή βρίσκεται στο 'φόρτε' της από τιε 3 έως τι 5.000σ.α.λ
Όλες οι δυναμομετρήσεις προέρχονται απ'το drive.
-
Καλώς ήρθες ALFA156!
Φίλε gatony, ευχαριστώ για τις λεπτομέρειες...
Σύμφωνα λοιπόν με αυτά, και με τον τύπο που μας έδωσε ο maf, καταλήγουμε στο ότι στις 4200 σ.α.λ. η ισχύς είναι 83,2 ίπποι περίπου.Ευχαριστώ ,για την συνεργασία...
-
ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΟΥΣ ALFISTI ΣΤΟ FORUM!!!
ALFA75 ΠΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΗ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ!!
ΘΑΥΜΑΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ALFA EYTYXΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!!! -
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Καλώς ήρθες ALFA156!2.0TS 150HP
Αποδίδει 133,7ίππους/5.900σ.α.λ με ροπή 17,7kg/3600σ.α.λ.
Και εδώ η μέγιστη ισχύς δεν πέφτει μέχρι τον κόφτη,ενώ η ροπή βρίσκεται στο 'φόρτε' της από τιε 3 έως τι 5.000σ.α.λ
Όλες οι δυναμομετρήσεις προέρχονται απ'το drive.
ευχαριστώ για την υποδοχη
θα ήθελα και εγώ να σας πώ ότι έχω το DRIVE μηνός ΙΟΥΛΙΟΥ 2002
και σε δυναμομετρηση που έκανε στην 2,0 TS ήταν:
140,8 ίπποι /6850
ροπή 16,4 kg.m/4430
Alfa 147 forum