-
Ρε παιδιά μήπως ξεχάσατε κάτι;;;;
ΝΑΙ στις φωτογραφίες αναφέρομαι για εμάς τους εκτός Αθηνών. -
Ο χρήστης 147 GR έγραψε:
Σημερα ειμαι πολυ χαρουμενος!!!πρωτον διοτι ειχα τα γενεθλια μου και 2ον επειδη ενας οδηγος γκολφ και οχι (...)αυτοκινητου προσφερθηκε επιτελους να τον πατησω.συγνωμη για την εκφραση αλλα εχω και γω ενα απωθημενο,και εκτος απο μια φορα 3χρονια πριν δεν μου ειχε ξανακατσει!!!πολυ ωραια τα περασα,με το που ειδα το γκολφακι να χωνεται αρχισα να χτυπαω παλαμακια,εδω ειμαστε λεω!!!μαλιστα μετα τη γεφυρα στη κηφισιας μας επιασε κοκκινο και πανω στο φρεναρισμα το γκολφ(1.6) αρχισε να κανει κατι οχταρια!!! η ποιοτητα ποιοτητα,αλλα ο γερμανος πηγε να το χασει στο φρεναρισμα.και ειναι η δευτερη φορα που βλεπω γκολφ να τη παταει ετσι.
η πλακα ηταν μετα το υγεια που εχομασταν τελειωμενοι,βλεπω στη δεξια ενα περιπολικο ,φρεναρισμα πανικου και περναμε απο διπλα του κυριες!!πολυ πλακα γιατι στο εν τω μεταξυ ειχαν ενσωματωθει ενα σαξο και μια κορολλα!!!εγω παντως του κορναρα για να τον χαιρετησω γιατι πραγματικα και οχι ειρωνικα το διακεδασα,αλλα εκεινος τπτ.το περιεργο ειναι οτι ειχε μεσα και την κοπελα του στη οποια αξιζουν πολλα συγχαρητηρια για τις αντοχες της!!!
τι θα γινει με τη συναντηση?Αναμενόμενο... Εδώ Golf 1.4 τρώει βρωμόξυλο από Clio 1.2.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Σημερα ειμαι πολυ χαρουμενος!!!πρωτον διοτι ειχα τα γενεθλια μου και 2ον επειδη ενας οδηγος γκολφ και οχι (...)αυτοκινητου προσφερθηκε επιτελους να τον πατησω.συγνωμη για την εκφραση αλλα εχω και γω ενα απωθημενο,και εκτος απο μια φορα 3χρονια πριν δεν μου ειχε ξανακατσει!!!πολυ ωραια τα περασα,με το που ειδα το γκολφακι να χωνεται αρχισα να χτυπαω παλαμακια,εδω ειμαστε λεω!!!μαλιστα μετα τη γεφυρα στη κηφισιας μας επιασε κοκκινο και πανω στο φρεναρισμα το γκολφ(1.6) αρχισε να κανει κατι οχταρια!!! η ποιοτητα ποιοτητα,αλλα ο γερμανος πηγε να το χασει στο φρεναρισμα.και ειναι η δευτερη φορα που βλεπω γκολφ να τη παταει ετσι.
η πλακα ηταν μετα το υγεια που εχομασταν τελειωμενοι,βλεπω στη δεξια ενα περιπολικο ,φρεναρισμα πανικου και περναμε απο διπλα του κυριες!!πολυ πλακα γιατι στο εν τω μεταξυ ειχαν ενσωματωθει ενα σαξο και μια κορολλα!!!εγω παντως του κορναρα για να τον χαιρετησω γιατι πραγματικα και οχι ειρωνικα το διακεδασα,αλλα εκεινος τπτ.το περιεργο ειναι οτι ειχε μεσα και την κοπελα του στη οποια αξιζουν πολλα συγχαρητηρια για τις αντοχες της!!!
τι θα γινει με τη συναντηση?Αναμενόμενο... Εδώ Golf 1.4 τρώει βρωμόξυλο από Clio 1.2.
[list:313g9dpd]skullone, την τελευταια εβδομαδα τι εφιαλτες βλεπεις στον υπνο σου? [/list:u:313g9dpd][list:313g9dpd]Το δρομο με τις λευκες part IV? [/list:u:313g9dpd]
-
Καλήμέρα.
Και ναι η συνάντηση έγινε ,.....ήταν όλες τους πανέμορφες!!!Πολύ ωραία κουβεντούλα , όλοι πολύ καλά παιδιά(χωρίς καμία υπερβολή,κάποτε είχε πει ο kouk νομίζω για το φίλτρο των 4Τ,φανταστείτε ένα 'υποφίλτρο' για τα παιδιά της 147)
Δεν καταλάβαμε πως πέρασε η ώρα με συζητήσεις,ενώ μας τρέλλανε και ο TAGHeuer με τις φωτογραφίες του και τις εμπειρίες του για το centro stile της Alfa Romeo....
'Ημασταν οι kyan,ekvus,TAGHeuer,adim,147GR και velissarios.To κερασάκι στην τούρτα ήταν η ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ φωτογράφιση σε ένα parking στη Βάρκιζα(προς το λουνα παρκ) όπου είχαν τοποθετηθεί όλες σε πολλή ωραία παράταξη.
Χαζέψανε και 2 στρουμφάκια που περνούσαν από εκεί με kia sportage και καθήσανε και ρωτάγανε πόσο κοστίζουν αφού θα νόμιζαν πως πρόκειται για τίποτα προτότυπα πανάκριβα μοντέλα!!
Να'στε καλά παιδιά, στην επόμενη συνάντηση!!!
-
Καλημερα παιδια! Τα ειπε ολα ο gatony. Να ειμαστε καλα να κανουμε πολλες τετοιες συναντησεις Περιμενετε τις φωτογραφιες για να καταλαβετε. TAG, adim ο λογος σε εσας
-
Μπράβο παιδιά, την άλλη φορά πιστεύω να είμαι κι εγώ μέσα. Φωτογραφίες είδα ήδη (κυκλοφορούν πολύ γρήγορα) και ήταν άψογες.
-
Άντε παιδιά περιμένουμε φωτογραφίες!
-
Παιδία,
οι φωτογραφίες που έβγαλα, επειδή είναι σε μεγάλη ανάλυση φτάνουν τα 6 ΜΒ (παρόλο που είναι μόνο 17) και είναι παρά πολύ δύσκολο να περάσουν με mail πόσο μάλλον να μπουν στο forum...Αν όμως θέλετε μπορώ να σας στις στέλνω (μια-μια ή δύο-δύο) στα προσωπικά σας e-mail. Αν θέλετε κάντε μου pm το mail σας.
-
Καλημέρα ,
Για τις Photo ισχύει, ότι λέει ο ADIM !!!Όποιος θέλει με 20 Ευρώ προσφορά !! στις 2 η τρίτη ΔΩΡΟ !!
Πάντως ήταν πολύ ωραία, η Συνάντηση των 6 147, συν του Velisariou με την 145του, που δυστυχώς έφυγε νωρίτερα !!
ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΙ !! Μακάρι να ήταν όλα τα παιδιά του
Forum 147 + Oldies και ιδιαίτερα από την Υπόλοιπη Ελλάδα !! ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ !!EKVUS καλές οι ΦΩΤΟ; πως πήγε μετα η 'βόλτα' με τον KYAN ;
Περιμένουμε εντυπώσεις ;; -
-
Ωραίος !!!!!!!!
Αν μπορεί ο TAG να σου στείλει μερικές για να τις βάλεις και αυτές...
-
Ο χρήστης TAGHeuer έγραψε:
EKVUS καλές οι ΦΩΤΟ; πως πήγε μετα η 'βόλτα' με τον KYAN ;
Περιμένουμε εντυπώσεις ;;Πολυ καλες οι φωτο. Πηγαμε βολτα με τον kyan, αλλα δεν καταλαβα καποια σημαντικη διαφορα (με εξαιρεση τον λιγο καλυτερο ηχο), οπως του ειπα θα πρεπει να το οδηγησω εγω για να καταλαβω την διαφορα στις ροπες. Θα το κανονισουμε Το καλο ηταν οταν γυρισαμε να παρω την δικια μου, πηγαμε σε λαθος παρκινγκ, οπου μην βλεποντας την Αλφιτσα κοντεψα να παθω συγκοπη
-
Παιδιά πολύ καλές οι fotos!!!
Πήγατε και βόλτα πουλάκια μου,δεν πιστεύω να κάνατε αταξίες απλά χαμηλά το δουλεύατε να δείτε αν έχει ροπές έτσι δεν είναι kyan?
-
Λοιπόν, στη Φωτό που έβαλε ο cmarin, φαίνονται οι : (από αριστερά...)
147GR , EKVUS, (και οι δύο τα είχαν απλυτα... ), ADIM, TAG (Eγώ δηλαδή ), KYAN, και GATONY
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Παιδιά πολύ καλές οι fotos!!!Πήγατε και βόλτα πουλάκια μου,δεν πιστεύω να κάνατε αταξίες απλά χαμηλά το δουλεύατε να δείτε αν έχει ροπές έτσι δεν είναι kyan?
Το οποιο το καταφερναμε με ιδιαιτερα σκληρη προσπαθεια Να μην θελει το ατιμο να μενει χαμηλα ενα πραγμα σου λεω μυστηριο
-
Ο χρήστης TAGHeuer έγραψε:
147GR , EKVUS, (και οι δύο τα είχαν απλυτα... )Αντιπαρερχομαι τις αδικες επιθεσεις και συνεχιζω ακαθεκτος τα postings
-
Ο χρήστης ekvus έγραψε:
Παιδιά πολύ καλές οι fotos!!!
Πήγατε και βόλτα πουλάκια μου,δεν πιστεύω να κάνατε αταξίες απλά χαμηλά το δουλεύατε να δείτε αν έχει ροπές έτσι δεν είναι kyan?
Το οποιο το καταφερναμε με ιδιαιτερα σκληρη προσπαθεια Να μην θελει το ατιμο να μενει χαμηλα ενα πραγμα σου λεω μυστηριο
H μόνη αταξία που έκανα ήταν να αφήσω το γκάζι στο πέταλο του Καραμανλή (η δεξιά κλειστή πριν το τούνελ) και να προκαλέσω μια στιγμιαία (γιατί υπήρχε αυτοκίνητο μπροστά μας και δεν είχα χώρο να 'ξεθυμάνω' με το πλάι) υπερστροφή. Έτσι για να δει ο ekvus τη συμπεριφορά των Νέρο, αν και ήταν ακόμα σχετικά κρύα.
-
Τώρα που είμαστε 'ΖΕΣΤΟΙ'....
ΙΔΕΑ :ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΑΡΝΑΒΑ ( ΤΕΛΕΙΑ !! διαδρομή που περιέχει βέβαια και το κομμάτι της ...'Ανάβασης Βαρνάβα' )
και είτε το ρίχνουμε στο ψαράκι εκεί στις ψαροταβέρνες, είτε γυρνάμε πίσω κάνωντας και την ανάβαση... , και τρώμε σε συγκεκριμένη χασαποταβέρνα στο Καπανδρίτι...
ΚΑΛΟ ;;;;;ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΤΕ Έ ΘΑ ΔΟΥΜΕ
-
Μεγάλο μέρος των φωτό του TAG και όλες οι δικές μου βρίσκονται στο site http://clubs.pathfinder.gr/ALFA147
Θα ήθελα την επιείκεια σας για το σχολιασμό του site... Είναι η πρώτη μου φορά... ξέρετε...
-
SORRY PAIDIA POU DEN IRTHA ALLA EIMOUNA SE MNIMOSINO DUSTIXWS PISTEVW NA PERASATE TELEIA STO EPOMENO THA EIMAI SIGOURA KAI PISTEVW NA EINAI EKTOS GIA NA MAZEYTEI POLUS KOSMOS
Alfa 147 forum