-
Μαλλον θα το εθετα αντιστροφα: πρωτα τους υπολοιπους (γιατι δεν μας φταινε σε τιποτα) και μετα τους εαυτους μας. Η συζητηση με τα προστιμα ειναι πιο γενικη και βεβαια ποτε δεν τρεχουμε σε αστικους δρομους και σε κατοικημενες περιοχες!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης aleng έγραψε:
Παιδιά θα ήθελα να σας υπενθυμίσω πως τα παιχνίδια σε αστικούς δρόμους είναι μάλλον επικίνδυνα διότι το περιβάλλον δεν είναι ελεγχόμενο με αποτέλεσμα να εγκυμονεί κινδύνους.Ειδικά τα λιμανάκια το σαββατόβραδο είναι ό,τι πιο επικίκδυνο μπορεί να βρει κανείς μέσα στην Αθήνα. Δεν ξέρεις τι καφρίλα σε περιμένει μετά από κάθε στροφή και πότε θα στην πέσει από πίσω κοντράκιας με σκ@τοπειραγμένο πουντοσαξόραλο 300 ίππων. Ειδικά η στροφή του Άιλαντ είναι πραγματικά καρμανιόλα και μπορείς να σκοτωθείς/σκοτώσεις κόσμο για πλάκα!
Θεωρώ ότι τα λιμανάκια σαββατόβραδο πρέπει να είναι το τελευταίο μέρος που θα θεαθεί 147 να στρίβει με τις πόρτες. Μη βγάλουμε κακό όνομα στο 'club' παρακαλώ!
-
Πες τα Κωνσταντινε, πες τα
-
Εδώ και ένα μήνα κάθε φορά που 'μαζεύεται' η ζώνη του οδηγού κάνει έναν εκνευριστικότατο θόρυβο. Έχετε παρατηρήσει κάτι ανάλογο στις δικές σας;
-
Όταν μαζεύετε μόνο η όταν έχει μπει μέσα συνεχίζει και κάνει τον θόρυβο???????
-
Μόνο όταν 'μαζεύεται'
-
Παιδιά Καλημέρα !!
Σε εμένα τρίζει εκνευριστικά το κλιπ που θυληκώνει, αυτό που έχει το κόκκινο μπουτόν.Κάποιος να μην τον χαρακτηρίσω... , με έγδαρε μπροστά εκεί μου τέμνεται το V. Έχει φύγει και λίγο χρωματάκι. Πουλάνε χρώμα του αυτοκινήτου σε μικρή ποσότητα; Ξερετε κανα μπουκαλάκι;
-
Υπάρχει ένα stick στο χρώμα του αυτοκινήτου το οποίο κοστίζει ελάχιστα (4-5 euro αν θυμάμαι καλά) και είναι σαν το μανό που χρησιμοποιούνε οι γυναίκες. Το έχω χρησιμοποιήσει μια φορά και δεν έμεινα ευχαριστημένος γιατί δεν εξαφανίζει την γρατζουνιά, απλά την κάνει να μην φαίνεται έντονα. Θα το βρείς σε αντιπροσωπεία Alfa Romeo (είναι επίσημο προιόν της)
-
Μανωλη πηγαινε σε κανα δικο σου φαναρτζη(αν εχεις),και ζητα του να σου φτιακσει ενα μπουκαλακι μικρο με το χρωμα σου.εγω σεναν φιλο εδω του ειχα ζητησει,μου χε φτιαξει το χρωμα μου(ξερετε οτι ειναι συγκεκριμενοι κωδικοι και συνδυασμοι για καθε μοντελο)και μενα πινελακι βαλε λιγο.
εγω απο τοτε που αλλαξα τακακια ειμαι απογοητευμενος με την αισθηση των φρενων.εχει αυξηθει η διαδρομη και μερικες φορες ειδικα αν στο πριν εχει ενεργοποιειθει abs ή asr κανει κατι σαν να σκαλωνει το πενταλ στην αρχη.εχει κανεις παρομοιο προβλημα?τοχω μετανιωσει με τα τακακια,καλυτερα να ειχα παει να παρω τπτ φεροντο και να εβαζα παρα τις μουφες που βαζουν τα συνεργεια...εκτος κι αν δεν φταινε τα τακακια και ειναι το υγρο των φρενων,ή θελει εξαερωση. -
Καλημερα παιδια! Προφανως εχει φθαρει αρκετα ο δισκος και το πηγα σημερα στην Spicar και μου ειπαν 450 ευρω δισκος + εργατικα. Ξερουεμ κανεναν πιο φτηνο? Kyan ο δικος σου τι λεει?
-
Ο χρήστης 147 GR έγραψε:
Μανωλη πηγαινε σε κανα δικο σου φαναρτζη(αν εχεις),και ζητα του να σου φτιακσει ενα μπουκαλακι μικρο με το χρωμα σου.εγω σεναν φιλο εδω του ειχα ζητησει,μου χε φτιαξει το χρωμα μου(ξερετε οτι ειναι συγκεκριμενοι κωδικοι και συνδυασμοι για καθε μοντελο)και μενα πινελακι βαλε λιγο.Το χρώμα μπορείς να το φτιάξεις και σε ένα μαγαζί που φτιάχνει χρώματα αυτοκινήτου, δώσε τους τον κωδικό και δεν θα έχουν πρόβλημα.
Όμως μην χρησιμοποιείς το πινελάκι γιατί θα τα κάνεις χάλια, καλύτερα με ένα βαμβακάκι λίγο-λίγο, μέχρι να καλυφθεί η ζημιά, και αφού στεγνώσει το περνάς ένα δεύτερο χέρι.
-
Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, απέδειξα στον ευατό μου, εμπρακτα πλέον, ότι οι χώροι της 147 δεν με φτάνουν. Ήταν η πρώτη μου εξοδος για ΣΚ σε μέρος μη οικείο (εννοώ δωμάτια και όχι σπίτια φίλων) με όλον τον εξοπλισμο του μωρού (6 μηνών). Αυτό που κατάφερα είναι να έχω πράγματα παντού, ειδικά στο πίσω κάθισμα δίπλα στο μωρό, τόσα που να είναι επικίνδυνα ακόμη και για την ασφάλεια του (να πέσει κάτι στο καθισμά του) και φορτώνω/ξεφορτώνω συνέχεια.
Η παραπάνω εισαγωγή ήταν γιατί σκέφτομαι πλέον πολύ σοβαρά την αντικατάσταση της 147 (μόλις 1 χρόνου και κάτι με 10.000 χιλιόμετρα) με κάτι μεγαλύτερο. Σκοπεύω να γίνει το φθινόπωρο και αφού πάω και τις 'μεγάλες' διακοπές (με μπάρες που έχω πάρει ήδη).
Τι θα ήταν αυτό που θα κρατούσε τα οδηγικά χαρακτηριστικά της 147 και θα είχε σχεδόν διπλάσιους χώρους?
To σίγουρο είναι ότι θα πάω για τεστ της 156 και ίσως και της station wagon (μιά και παρουσιάζεται αυτη τη βδομάδα).
Ακούω γνώμες.... -
Συμφωνώ με την άποψή σου, ωστόσο νομίζω ότι ίσως θα έπρεπε να περιμένεις την 158. Νομίζω ότι ξέρεις πως τα 'lifting' είναι προάγγελοι αλλαγής του μοντέλου
-
cmarin δεν θελω να φανω βεβηλος αλλα η 156 χρυση και αγια δεν διαφωνω αλλα δεν νομιζω οτι (στην sedan εκδοση) ειναι η καλυτερη λυση για καποιον που ζηταει χωρους (αν κανεις, που σου το ευχομαι, και δευτερο παιδακι?). Η station απο την αλλη, αν παρεις μαλιστα και την JTS (αν οχι τουλαχιστον την 1,8 ), νομιζω οτι ειναι μονοδρομος, και χωρους θα σου δωσει (οχι οσους ο ανταγωνισμος) και κανενα συμβιβασμο δεν θα κανεις σε looks και συμπεριφορα. Βεβαια θα εχεις ενα μοντελο, το οποιο οσο κλασσικο και να ειναι εχει τα χρονακια του στην πλατη του. Αυτο που θα επρεπε να κανουμε ως ενα αξιοπρεπες Α147 forum ειναι να μαθουμε ποτε προβλεπεται η 158, αν ειναι σε ενα λογικο χρονικο διαστημα (
-
Με κάθε επιφύλαξη αναφέρω πως η άφιξη της 158 αναμένεται στις αρχές του 2005 (σύμφωνα με τα περισσότερα περιοδικά) και αν κρίνω από τα προσχέδια πρόκειται για 'διαστημικό' αυτοκίνητο (καμμιά σχέση με Megane)
-
Δειτε αυτο
http://www.wheels24.co.za/Wheels24/News/0,,1369-1372_1346390,00.html
http://www.italiaspeed.com/news_2003/news_2003_054proto158.html μεσα στο 2004επισης το Νοεμβριο βγαινει και η 156 4Χ4
Το 2005 βγαινει η Alfa Romeo 158 Quadrifoglio με προδιαγραφες
2.0-litre twin turbo JTS engine & 4x4 with 280-300bhp.
-
1,5 με 2 χρονια για Ελλαδα δηλαδη...παντως και η στεισον ειναι ομορφη!
οταν πηρες την 147 δεν ησουν παντρεμενος? -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τι θα ήταν αυτό που θα κρατούσε τα οδηγικά χαρακτηριστικά της 147 και θα είχε σχεδόν διπλάσιους χώρους?
To σίγουρο είναι ότι θα πάω για τεστ της 156 και ίσως και της station wagon (μιά και παρουσιάζεται αυτη τη βδομάδα).
Ακούω γνώμες....Dyskolo an eisai se tight budget. Koita3e se Mazda 6 wagon kai mondeo wagon (nomizw yparxoun) ka8ws kai A4 TQ Avant gia pio akribi lysi.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
1,5 με 2 χρονια για Ελλαδα δηλαδη...παντως και η στεισον ειναι ομορφη!
οταν πηρες την 147 δεν ησουν παντρεμενος?Ήμουν, ήμουν!!! Επικράτησε η λογική της στιγμής και το συναίσθημα...το μωρό ήρθε αμέσως μετά...
-
κριμα που δεν μπορεις να τη κρατησεις την 147 αλλα τουλαχιστον δε θα σε βγει και ο κουκος αηδονι αν παρεις την 1800 στεισον...
το μοντεο βαγκον λιγο μπαμπατσικο μου φαινεται και δε θυμαμαι το 6αρι σε στεισον αυτη τη στιγμη...
Alfa 147 forum