-
Πως σου φάνηκε από κοντά σε σύγκριση με την απελθούσα?
-
Χάλια.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Χάλια.μακάρι να είχες άδικο...
δεν την άφηναν όπως ήταν? -
Και εμένα από τη φωτό μου φαίνεται χειρότερη από το μοντέλο που αντικαθιστά!Για το λόγο αυτό ρώτησα κάποιον που την έχει δει από κοντά.
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Πως σου φάνηκε από κοντά σε σύγκριση με την απελθούσα?Δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα ,ουδετερη αντιδραση.Νομιζω οτι μονο η μουρη εχει αλλαξει,εγω τουλαχιστον δεν βρηκα αλλες διαφορες .Δεν ειμαι και ειδικος βεβαια.Τα φωτα θυμιζουν λιγο IBIZA ή κανω λαθος ;Μεσα δεν μπορεσα ,και δεν ηθελα ,να μπω γιατι μολις την ειχαν παραλαβει και την κλειδωσαν αμεσως.Μαλλον θα την ετοιμασουν και θα την βαλουν στην εκθεση.
-
Φίλοι alfisti,
Τελικά βρήκα σε ένα βελζινάζικο τα autosock και τα αγόρασα. Η τιμή ήταν 110 ευρώ, ο φίλος εδώ τα είχε βρει 104 μέσω internet, οπότε μου φάνηκε λογική η διαφορά. Ευχαριστώ για τις συμβουλές.
Τα φόρεσα πανεύκολα και είμαι (σχεδόν) βέβαιος ότι αποκλείεται να προκληθεί κάποια φθορά, κυρίως στα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου, αλλά και στα goodyear f1, τα οποία προτιμώ να τα φθείρω εγώ.
Επίσης, καταλαβαίνω ότι μάλλον το προϊόν το ίδιο είναι αυτό που θα πάθει ζημιά από την κακή χρήση, αλλά αυτό μου φαίνεται πλεονέκτημα.
Σύντομα θα ανέβω, και θα ενημερώσω αν χρειαστεί να το δοκιμάσω.Αναφορικά με το facelift τώρα, πιστεύω ότι είναι ελαφρώς χειρότερο το αυτοκίνητο και δεν καταβαίνω τους Ιταλούς. Δείχνει λίγο πιο επιθετικό βέβαια, αλλά χάνει σε σύνολο (πιστεύω). Και τα μπροστινά φώτα είναι χάλια, ιδίως σε σχέση με την Ti (προ face lift) που έχει τα φώτα της GTA (με μαύρα φρύδια).
Όταν το δω και από κοντά θα έχω περισσότερα να πω.
Πάντως, από αυτό που βλέπω, εκτιμώ ότι το τμήμα marketing ήθελε οπωσδήποτε κάτι νέο πιο επιθετικό για να τονώσει τις πωλήσεις και το τμήμα σχεδιασμού ψιλοβαριότανε, αλλά το έφτιαξε. Πάντως και μετά το facelift δεν παύει να είναι το ομορφότερο στην κατηγορία του !!!!!! -
Ο χρήστης dimxar έγραψε:
Πάντως, από αυτό που βλέπω, εκτιμώ ότι το τμήμα marketing ήθελε οπωσδήποτε κάτι νέο πιο επιθετικό για να τονώσει τις πωλήσεις και το τμήμα σχεδιασμού ψιλοβαριότανε, αλλά το έφτιαξε. Πάντως και μετά το facelift δεν παύει να είναι το ομορφότερο στην κατηγορία του !!!!!!
Ειναι μια πολυ σωστη αποψη.
-
ενδιαφέρον... η Gfk-Market Analysis διεξάγει έρευνα για λογαριασμό της Alfa Romeo στους πελάτες 2ετίας, με πολλές απ' τις ερωτήσεις επικεντρωμένες στο after sales [λογικό]. Συμπλήρωσα το 4-σέλιδο ερωτηματολόγιο με έμφαση στη μη συνεργασιμότητα στην εγγύηση και το κακό σε εξυπηρέτηση σέρβις του αντιπροσώπου που το αγόρασα.
ελπίζω αυτό να τους βοηθήσει να βελτιωθούν, γιατί δεν έχουν πολύ χρόνο... πρέπει να ανεβάσουν το κύρος τους γιατί θα έχουν προβλήματα στις πωλήσεις των επερχόμενων ακριβών μοντέλων
-
Τοχα συμπληρωσει κι εγω πριν απο 2 χρονια...... δεν ειδα καμια διαφορα.
Το θεμα ειναι πως δεν φταιει η μαμα Αλφα αλλα οι καραμητροι εδω αντιπροσωποι για την καταντια στο συγκεκριμενο τομεα -
Που το βρήκες gmak το ερωτηματολόγιο? Στο έστειλαν, πήγες σε καποιον αντιπρόσωπο ή mail ?
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Τοχα συμπληρωσει κι εγω πριν απο 2 χρονια...... δεν ειδα καμια διαφορα.
Το θεμα ειναι πως δεν φταιει η μαμα Αλφα αλλα οι καραμητροι εδω αντιπροσωποι για την καταντια στο συγκεκριμενο τομεαΗ μαμά Alfa όμως οφείλει να ελέγχει πραγματικά τους καραμήτρους, και να μην τους χαρίζεται. Το κουτσομπάλωμα της κατάστασης μόνο κακό κάνει μακροχρόνια.
-
Εμενα μου ειχε ερθει ταχυδρομικος πανω στον χρονο που τελειωνε και η εγγυηση μου. Ισως ενας τροπος να τους θυμηθεις......
-
Αν εξαιρέσουμε την Toyota .ολες οι άλλες αντιπροσωπίεσ στο ίδιο καζάνι περίπου βράζουν όσον αφορά το after sales. Το παν είναι να στα πάρουν και μετά...... Πού τον είδατε
-
Καλημέρα!
Κάτι άσχετο με το after sales.Το VDC στην 147 περιλαμβάνεται
στον βασικό εξοπλισμό;Μέχρι τώρα νόμιζα πως είναι στάνταρ
σε όλες τις εκδόσεις.αλλά χθες που μπήκα στην ιστοσελίδα της
Alfa Romeo είδα πως είναι στον προαιρετικό εξοπλισμό!Ξέρει
κανείς τι ισχύει; -
Τουλάχιστον στην πρώτη γενιά 147, το VDC ήταν ΕΥΤΥΧΩΣ στον προαιρετικό εξοπλισμό όσον αφορά τις εκδόσεις 1.6. Στην δίλιτρη ήταν στάνταρ. Φαντάζομαι κάτι ανάλογο θα ισχύει και για την faclift.
-
Ευχαριστώ πολύ alfitsta !!!Να δούμε πότε θα το βγάλουν απ' τη
δίλιτρη !Το ότι είναι προαιρετικό στην 1.6 τουλάχιστον είναι θετικό -
Για οσους εχουν την τυχη να εχουν 2λιτρη και VDC μονο τα καλυτερα λενε για αυτο.
Πραγματικα επεμβαινει εκει που χρειαζεται και οχι εκει που ΔΕΝ χρειαζεται.
Στο νεο μοντελλο σε συνδιασμο με τον νεο εγκεφαλο ABS της Bosch θα εχει ακομα καλυτερα αποτελεσματα. -
Èá Þèåëá íá õðïâÜëù ôçí åîÞò åñþôçóç: Ãíùñßæåôå ó÷åôéêÜ ãéá ôçí áîéïðéóôßá ôïõ êéâùôßïõ Selespeed. ¸÷åôå áêïýóåé ãéá ðñïâëÞìáôá Þ êÜôé Üëëï. ÅíäéáöÝñïìáé ãéá ôï ìïíôÝëï 147 2.0 Selespeed, áëëÜ äåí èá ñéóêÜñéæá áãïñÜ ÷ùñßò ôç âåâáéüôçôá üôé ôï óýóôçìá åßíáé áîéüðéóôï...
Åõ÷áñéóôþ åê ôùí ðñïôÝñùí. -
Αναξιόπιστο δεν πρέπει να είναι, δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι 'κακό'.
Το θέμα είναι ότι είναι αργό στις αλλαγές. Προτίμησε το χειροκίνητο... -
Må Ýíá ãñÞãïñï search ðïõ Ýêáíá ìå Keywords: 'Selespeed gearbox problems' ôá áðïôåëÝóìáôá åßíáé áðïãïçôåõôéêÜ êáé óßãïõñá ôï óýóôçìá Ý÷åé ðïëëÜ ðñïâëÞìáôá, áðëþò ìÜëëïí óôçí ÅëëÜäá äåí åßíáé äéáäåäïìÝíï êáé ãéáõôü äåí Ý÷åé áêïõóôåß êÜôé...
Êõñßùò ôá reviews åßíáé áðü ÌåãÜëç Âñåôáíßá, üðïõ ðÜñá ðïëëïß ìéëïýí ãéá êéâþôéï ðïõ ðçäÜåé áðü 2ç óå 5ç Þ óå íåêñÜ ÷ùñßò áéôéïëïãßá, êáé ãéá äáðáíçñÝò åðéóêåõÝò ðïõ äéáñêïýí ôï ðïëý 15000Êm. ÊÜðïéïò óõíüøéæå ôï review ôïõ áõôïêéíÞôïõ ôïõ ìå ôçí åîÞò öñÜóç: 'When the car works, it is fantastic, but this is very rare.'
¸÷ù Þäç ðñïâëÞìáôá ìå ôï õðÜñ÷ïí áõôïêßíçôü ìïõ ïðüôå äåí èá ñéóêÜñù...
Alfa 147 forum