-
Αν και παλιος αναγνωστης των 4 Τροχων και τακτικος επισκεπτης του site γραφω για πρωτη φορα στο forum. Αφορμη αποτελεσε η 'καινουργια' μου Alfa 147 1.6 (Μαρτιος 2002) και το γεγονος οτι σε αυτο το forum συμμετεχουν αρκετοι 'φιλοι-συνιδιοκτητες'. Το αυτοκινητο το εχω εδω και 10 μηνες και εχω κανει περιπου 16000 χλμ. Ειμαι κατοικος Αθηνων αλλα το εχω ταξιδεψει αρκετα και στην επαρχια, σε καθε ειδους δρομο. Δεν μπορω να μην αναγνωρισω τα θετικα στοιχεια του οσον αφορα την δυναμη του, την εμφανιση,τα φρενα κλπ. Παρ' ολα αυτα αρκετα προβληματα στην ποιοτητα κατασκευης με εχουν ενοχλησει αρκετα. Το αυτοκινητο αγοραστηκε με 16αρες ζαντες και ηλιοροφη. Τα προβληματα ξεκινησαν σχεδον απο την αρχη με αρκετα εντονους αεροδυναμικους θορυβους απο την ηλιοροφη και την πορτα του οδηγου. Το αυτοκινητο επισκεφτηκε 2 φορες εξουσιοδοτημενο φανοποιειο αλλα το προβλημα εξακολουθει να υφισταται. Επισης σχετικα συντομα παρουσιαστηκαν τριξιματα απο τα πισω μερος του αυτοκινητου (3 πορτο) εκει που θα βρισκονταν οι πισω πορτες. Το προβλημα εχει παρουσιαστει και σε αλλες 147 (ετσι μου ειπαν στο συνεργειο) και διορθωθηκε. Το τελευταια προβληματα που αντιμετωπιζω ειναι εντονοι τριγμοι απο το ταμπλο (ιδιαιτερα στους αεραγωγους οταν δουλευει η θερμανση) και τριξιμο απο το καθισμα του οδηγου. Η επισημη θεση του αντιπροσωπου ειναι 'οτι τα παντα φτιαχνονται, φερε το αμαξι και θα στο φτιαξουμε'. Αυτο σημαινει χαμενο χρονο και εκνευρισμο για χαρη ενος αυτοκινητου το οποιο ειναι απο τα πιο ακριβα στην κατηγορια του. Δεν μετανιωσα που το αγορασα αλλα ειναι κριμα να υπαρχουν τετοια προβληματα. Περιμενω αποψεις :-?
-
Αν και παλιος αναγνωστης των 4 Τροχων και τακτικος επισκεπτης του site γραφω για πρωτη φορα στο forum. Αφορμη αποτελεσε η 'καινουργια' μου Alfa 147 1.6 (Μαρτιος 2002) και το γεγονος οτι σε αυτο το forum συμμετεχουν αρκετοι 'φιλοι-συνιδιοκτητες'. Το αυτοκινητο το εχω εδω και 10 μηνες και εχω κανει περιπου 16000 χλμ. Ειμαι κατοικος Αθηνων αλλα το εχω ταξιδεψει αρκετα και στην επαρχια, σε καθε ειδους δρομο. Δεν μπορω να μην αναγνωρισω τα θετικα στοιχεια του οσον αφορα την δυναμη του, την εμφανιση,τα φρενα κλπ. Παρ' ολα αυτα αρκετα προβληματα στην ποιοτητα κατασκευης με εχουν ενοχλησει αρκετα. Το αυτοκινητο αγοραστηκε με 16αρες ζαντες και ηλιοροφη. Τα προβληματα ξεκινησαν σχεδον απο την αρχη με αρκετα εντονους αεροδυναμικους θορυβους απο την ηλιοροφη και την πορτα του οδηγου. Το αυτοκινητο επισκεφτηκε 2 φορες εξουσιοδοτημενο φανοποιειο αλλα το προβλημα εξακολουθει να υφισταται. Επισης σχετικα συντομα παρουσιαστηκαν τριξιματα απο τα πισω μερος του αυτοκινητου (3 πορτο) εκει που θα βρισκονταν οι πισω πορτες. Το προβλημα εχει παρουσιαστει και σε αλλες 147 (ετσι μου ειπαν στο συνεργειο) και διορθωθηκε. Το τελευταια προβληματα που αντιμετωπιζω ειναι εντονοι τριγμοι απο το ταμπλο (ιδιαιτερα στους αεραγωγους οταν δουλευει η θερμανση) και τριξιμο απο το καθισμα του οδηγου. Η επισημη θεση του αντιπροσωπου ειναι 'οτι τα παντα φτιαχνονται, φερε το αμαξι και θα στο φτιαξουμε'. Αυτο σημαινει χαμενο χρονο και εκνευρισμο για χαρη ενος αυτοκινητου το οποιο ειναι απο τα πιο ακριβα στην κατηγορια του. Δεν μετανιωσα που το αγορασα αλλα ειναι κριμα να υπαρχουν τετοια προβληματα. Περιμενω αποψεις :-?
-
-
Άρα το μόνο που έχεις τώρα είναι:
· Τριγμοί σε ταμπλό και κάθισμα οδηγού. Το κάθισμα οδηγού τρίζει μετά από κάποιες χιλιάδες χλμ. στα περισσότερα αυτοκίνητα ακόμα και της ακριβής κατηγορίας και διορθώνεται πολύ εύκολα. Μερικές φορές απλή λίπανση με σπρέι του μεταλλικού οδηγού στο κάτω μέρος του καθίσματος, υπόθεση 2 λεπτών δηλαδή, λύνει το πρόβλημα. Το συνεργείο θα πρέπει να λύσει εύκολα και το τρίξιμο στο ταμπλό εφόσον το τρίξιμο είναι εντονότερο στους αεραγωγούς όταν λειτουργεί η θέρμανση.
· Αεροδυναμικοί θόρυβοι από πόρτα οδηγού και ηλιοροφή. Αυτό δεν φαίνεται να είναι πρόβλημα ποιότητας κατασκευής, αλλά μάλλον σχεδίασης του αυτοκινήτου και αυτός πρέπει να είναι ο λόγος που δεν διορθώθηκε από το συνεργείο. Είναι όμως τόσο σοβαρό; Μετά από τα πόσα χλμ. / ώρα εμφανίζονται οι αεροδυναμικοί θόρυβοι;
Από αυτά που γράφεις δεν δείχνεις να έχεις περισσότερα προβλήματα από τον μέσο όρο της κατηγορίας. Αρκετοί φίλοι και γνωστοί με αυτοκίνητα της κατηγορίας της Alfa 147 ή ακόμη και μεγαλύτερης / ακριβότερης έχουν αντιμετωπίσει πολύ σοβαρότερα προβλήματα από απλούς τριγμούς και αεροδυναμικούς θορύβους που αναφέρεις.
Αφού στο συνεργείο έλυσαν το πρόβλημα με τις πίσω πόρτες, δεν θα πρέπει να δυσκολευτούν να διορθώσουν και αυτά τα προβλήματα που αναφέρεις.
Καλές διαδρομές με την Alfa 147.
Jacob
-
Να σου δώσω τώρα Βρετανικού στυλ απάντηση;
Αυτά τα ελαττώματα υποδηλώνουν ότι το αυτοκίνητο έχει χαρακτήρα. Θα έπρεπε δε να τα υπομένεις και να παρακαλάς να σε αφήσει στο δρόμο, γιατί, σύμφωνα πάντα με τους Βρετανούς, αυτά είναι ηθοπλαστικές ασκήσεις (character-building exercises). Τι κρίμα που αυτά τα λέγανε μόνο για τα δικά τους κατασκευάσματα...
Σοβαρά τώρα, αυτά είναι προφανώς κατασκευαστικά μειονεκτήματα. Δε γνωρίζω αν έχουν παρουσιαστεί σε άλλους. Μου φαίνονται όμως λίγο παράξενα. Οι θόρυβοι στην ηλιοροφή και στην πόρτα μάλλον οφείλονται σε κακής ποιότητας τσιμούχα ή σε κακή τοποθέτηση αυτής, με αποτέλεσμα να περνάει αέρας. Λογικά, είναι μια εύκολη επισκευή, που όμως απαιτεί προσοχή για να υλοποιηθεί σωστά. Καλού-κακού όμως, όταν με το καλό αλλάξεις τις τσιμούχες, να τους βάζεις γλυκερινούχο αλοιφή και ίσως και κανένα σιλικονούχο γράσσο για να αποτρέψεις επανεμφάνιση τέτοιων φαινομένων.
Όσον αφορά τώρα τους μικροτριγμούς, όλα τα αυτοκίνητα κάτι εμφανίζουν κατά καιρούς. Μερικές φορές οι τριγμοί σταματάνε όσο ξαφνικά άρχισαν να υπάρχουν.
Να έχεις υπόψη όμως ότι πολλά κοπανήματα και τριξίματα προκαλούνται από το γεγονός ότι έχεις 16άρες ζάντες (υπερβολικά μεγάλες κατά τη γνώμη μου) και χαμηλοπρόφιλα λάστιχα. Εγώ στο Clio μου έχω δεκαπεντάρες με λάστιχα 185/55 και έχω κάποια κοπανήματα. Μη σε ανησυχούν όμως τέτοια πράγματα ιδιαίτερα.
-
ekvus καλως ηρθες.Τα προβληματακια σου δεν θα πρεπει να ανυσηχουν μιας και ειναι γνωστα πρωτον,εχεις παρει αμαξι με ψυχη οποτε μια τα κανει τρεις δεν τα κανει δευτερον και δεν ειναι τπτ μπρος σε προβληματα που εχω ακουσει για αλλα αυτοκινητα...και εκει μιλαμε για μηχανικα εκ κατασκευης προβληματα,αλλα ας μην επεκταθω γιατι θα πεσει παλι ξυλο....
Αυττο που λες για τους αεραγωγους δεν ειναι οι αεραγωγοι ,ειναι ολο το ταμπλο το οποιο μιας και εισαι τυχερος μεσα στην εγγυηση θα πας και θα απαιτησεις να στο βγαλουν,να σου βαλουν μονοτικο υλικο και να στο ξαναβαλουν,εχω μαθει οτι στον τολια σε ενα παιδι το ειχανε κανει.απαιτησε το,μη δεχτεις προχειροδουλειες του τυπου,στο πηξαμε στο σπρει σιλικονης και ειναι ενταξει...(τα λεω για να τακουω και γω... )
Τωρα οσον αφορα τον πισω θορυβο,κοιταξε μηπως ειναι οι κλειδαριες των πισω ανακλυνομενων.στις καινουργιες τα εχουν αλλαξει με αλλον μηχανισμο,το αλλο που μπορει να ειναι,ειναι η ταπετσαρια της οροφης που στη δικια μου περιπτωση,λογω φορτοματος ξεφορτοματος σκι κλπ την εχω ψιλομαμισει.Αυτα τα ολιγα.Για την οροφη μη μασας,σενα σιβικ ειχε φυγει ολοκληρη στην εθνικη Χωρια οι κακιουλες καποιο λαστιχακι πρεπει να ειναι,αλλα εγω ενας απο τους λογους που δεν εβαλα ηλιοροφη ηταν οτι οποιος γνωστος ειχε ,αντιμετωπιζε προβληματα.
Για οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε,ελπιζω να βοηθησαΥ.Γ Συγχωρεστε με για τα ορθογραφικα αλλα κατι το ιταλια,κατι η ωρα,κατι η ελληνικη γραμματοσειρα,τα κανα σαν τα μουτρα μου...
-
H κοπέλα μου έχει την 3θυρη με περίπου 9.000 χλμ.
Από θέμα τριγμών(2) ο πρώτος ακούγεται στην 'ένωση' της εμπρός αριστερής κολόνας με το ταμπλό και ο 2ος εκεί που σου παρουσιάζεται και'σένα πίσω από την δεξιά πόρτα νοητά στο μέρος που βρίσκονται τα 2 πίσω δεξιά ηχεία.Τον 2ο θόρυβο-τρίξιμο τον κάνει συγκεκριμένα όταν ανεβαίνει-κατεβαίνει κάποια μπάρα και υπάρχουν λογικές στρεβλώσεις στο πλαίσιο.
Κατά τ'άλλα το αυτοκίνητο το χαίρεται απίστευτα στο δρόμο και θέλει συνέχεια να κάνει χλμ.ΥΓ. Τα λάδια κάθε πότε τα αλλάζετε? Της έχουν πει κάθε 10.000 στο εξουσιοδοτημένο.
-
Τα προβλήματα των τριγμών είναι ελάχιστα μπροστά σε άλλα, άλλων φίλων. Σε εμένα παρουσιαστηκε στα 5.000χιλ τριγμός στην αριστερή κολώνα της πόρτας. Μετά από 1000χιλ εξαφανιστηκε.
βάλε πάντως τα προβληματά σου και στο forum του http://www.alfaowner.com και ακούσεις ώριμες απαντήσεις από κατόχους από όλο τον κόσμο. -
Παιδια σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον και τις συμβουλες. Εχω να κανω τις εξης παρατηρησεις: Το προβλημα μου δεν ειναι οτι ολες αυτες οι ατελειες δεν φτιαχνονται αλλα ο χρονος που πρεπει να αφιερωσεις γι' αυτο (οσοι απο εμας ζουνε στην Αθηνα ξερουν πολυ καλα οτι ο χρονος ειναι ειδος εν ανεπαρκεια) και επιπλεον η στεναχωρια που προκαλουν. Λες ρε γαμωτο τοσα λεφτα τους εδωσα τους ..........!!!!! Και ακομα περισσοτερο γιατι η 'αγαπη' μου (συγνωμη για την υπερβολη αλλα εχω μια μικρη αδυναμια στην Alfa μου) να εχει αυτα τα προβληματα. Επισης ειναι 'λιγο' εκνευριστικη η αντιμετωπιση απο τα συνεργεια. Ενω ξερουν ποιο ειναι το προβλημα και ποια η λυση του σε αναγκαζουν να πας 2-3 φορες για να σου πουνε στο τελος 'αντικατεστησα το χ ανταλλακτικο και τωρα δεν θα εχεις κανενα προβλημα' Ευχαριστω ρε μεγαλε, γιατι δεν το εκανες απο την αρχη αυτο να τελειωνουμε. Οσον αφορα τα λαδια, επισημως τα αλλαζεις καθε 20000 χλμ, ανεπισημως (δηλαδη μεχρι να σου κοψει να τους ρωτησεις και να παψεις να βασιζεσαι σε αυτο που λεει το book του αυτοκινητου) ο κινητηρας καιει λαδι αρκετο ωστε να χρειαζεσαι ελεγχο καθε 10000 χλμ περιπου.
-
paidia exo kai ego mia 147 ...ola kala ektos apo kapoious thoribous
- ta mantala stis portes...o thoribos stamathse ystera apo thn prosyhiki metallikvn elasmatwn
2.thoribos apo tamplo otan exei kryo kai to kalorifer douleuei...profanws ta plastika diastellontai kai paragoyn trigmous - thorybos poy entopizetai sthn enosi ths aristerhs mprostinhs kolonas me to tamplo....lathos...o thoribos proerxetai apo thn tribh toy fteroy h toy kapo me to plastiko kommati poy brisketai sth bash tvn yalokatharisthrvn kai apla pernaei mesa o thoribos.
doste prosoxh stis pieseis tvn elastikvn...to aytokinhto allazei dramatika pros to kalytero ean exei th sosth piesh.
- ta mantala stis portes...o thoribos stamathse ystera apo thn prosyhiki metallikvn elasmatwn
-
tsikis καλως ηρθες!αυτο με το ταμπλο οταν αναβεις το καλοριφερ το χω αναφερει και πιο πανω,πρεπει να βγει ολο το ταμπλο και να βαλουν αφρο μαξιλαρακια η κατι τετοιο.
για πες για τις πιεσεις,τι λαστιχα φορας? -
...auta poy emperiexontai sto keimeno toy tsikis2004 einai grammena apo emena...molis tora anoixa diko moy logarismo...
ta lastixa poy foraei to amaxi einai firestone se 16ares...enas filos me 147 htan pio tyxeros afoy oi 16ares toy eixan continental sportcontact apo to ergostasio...ta lastixa den sygrinontai metaxu toys...ta continental einai ena klik pano...oso gia tis pieseis ayto poy ennov einai oti thelei prosoxh prokeimenoy na diathroyntai sta sosta epipeda...gia ligo kairo apo ameleia moy to amaxi kykloforoyse me xamhloterh piesh ap´o thn kanonikh me ap´otelesma na exei ligo perierges antidraseis toso to mprosta oso kai to piso meros... -
Ο χρήστης alekos2004 έγραψε:
... ap´o thn kanonikh me ap´otelesma na exei ligo perierges antidraseis toso to mprosta oso kai to piso meros...Αν έγραφες με ελληνικούς χαρακτήρες θα μας βοηθούσες όλους να ...καταλάβουμε καλύτερα!
-
Ο χρήστης tsikis2004 έγραψε:
paidia exo kai ego mia 147 ...ola kala ektos apo kapoious thoribous- ta mantala stis portes...o thoribos stamathse ystera apo thn prosyhiki metallikvn elasmatwn
2.thoribos apo tamplo otan exei kryo kai to kalorifer douleuei...profanws ta plastika diastellontai kai paragoyn trigmous - thorybos poy entopizetai sthn enosi ths aristerhs mprostinhs kolonas me to tamplo....lathos...o thoribos proerxetai apo thn tribh toy fteroy h toy kapo me to plastiko kommati poy brisketai sth bash tvn yalokatharisthrvn kai apla pernaei mesa o thoribos.
doste prosoxh stis pieseis tvn elastikvn...to aytokinhto allazei dramatika pros to kalytero ean exei th sosth piesh.
Φιλε καλως ηρθες. Οπως θα ειδες αν διαβασες το θεμα απο την αρχη δεν εισαι ο μοναδικος που απολαμβανει τον 'ιδιαιτερο' χαρακτηρα της 147. Μην πτοεισαι ομως, τι να κανουμε πηραμε ενα αυτοκινητο με ιδιοτροπιες. Υπαρχουν τοσα αλλα να χαρεις που βαζεις λιγο νερο στο κρασι σου. Ο θορυβος με τα κλειστρα στις πορτες (υποψιαζομαι εχεις τριπορτη) ειναι ενα πολυ 'γνωστο' προβλημα. Τωρα οσον αφορα τους τριγμους στο ταμπλο, ειχα παει το αμαξι για το service των 20000 χλμ και τους ειπα να το φτιαξουν. Μου απαντησαν οτι εφοσον το αμαξι ειναι μεσα στην εγγυηση και το προβλημα ειναι υποφερτο να το αφησω προς το παρον, γιατι απαιτει να ανοιχτει το ταμπλο. Κατι τετοιο πιστεψε με δεν ειναι και το καλυτερο που μπορει να συμβει. Η αποψη μου ειναι ζησε με τα προβληματα αυτα και απευθυνσου στην αντιπροσωπεια μονο οταν πλεον το προβλημα εχει παρει μεγαλες διαστασεις. Καλα ταξιδια. Αν κοιταξεις στο topic 'Alfa Romeo' υπαρχει ανοιχτη προσκληση για συγλεντρωση των Alfisti. Εισαι μεσα?
-
Ο χρήστης tsikis2004 έγραψε:
paidia exo kai ego mia 147 ...ola kala ektos apo kapoious thoribous- ta mantala stis portes...o thoribos stamathse ystera apo thn prosyhiki metallikvn elasmatwn
Τι εννοείς?
Για πέστε τώρα για πιέσεις ελαστικών, που έχετε βρεί την χρυσή τομή. Έχω κι εγω τα 15αρια με τα firestone (περιμένω τα 20.000 χιλ για να τα αλλάξω) και δεν είμαι ικανοποιημένος.
ΥΓ tsikis2004 γράφε αν θέλεις με ελληνικούς χαρακτήρες για να καταλαβαίνουμε χωρις να βγάζουμε τα μάτια μας.
-
οκ από εδώ και στο εξής θα γραφω ελληνικά...επιμένω για άλλη μια φορά πως το κείμενο του tsikis2004 είναι γραμμένο από εμένα...
η alfa είναι πεντάπορτη...το πρόβλημα σταμάτησε όταν η αντιπροσωπεία μου έβαλε στα κλείστρα των θυρών κάποια πρόσθετα μεταλλικά ελάσματα...από τότε δεν ακούγεται τίποτα.
όσον αφορά τα λάστιχα οι 15αρες φοράνε από το εργοστάσιο νομίζω συνηθως firehawk 700, ενώ οι 16αρες sport firestone 7000. επιμένω πως με τα sportcontact η alfa είναι άλλο αμάξι...εν ολίγοισ στην αλλάγή ελαστικών μακρία από firestone (μεγάλη κουβέντα είπα)...εαν είχα λεφτά για πέταμα θα τα άλλαζα από την αρχή. μπρος - πίσω βάζω 30 (αυτό νομίζω λέει και το εγχειρίδιο) αν και έχω την εντύπωση πως κοπανάει λίγο πίσω... -
Ο χρήστης alekos2004 έγραψε:
η alfa είναι πεντάπορτη...το πρόβλημα σταμάτησε όταν η αντιπροσωπεία μου έβαλε στα κλείστρα των θυρών κάποια πρόσθετα μεταλλικά ελάσματα...από τότε δεν ακούγεται τίποτα.Ο ήχος ήταν μεταλικός στην πόρτα του οδηγού?
όσον αφορά τα λάστιχα οι 15αρες φοράνε από το εργοστάσιο νομίζω συνηθως firehawk 700, ενώ οι 16αρες sport firestone 7000. επιμένω πως με τα sportcontact η alfa είναι άλλο αμάξι...εν ολίγοισ στην αλλάγή ελαστικών μακρία από firestone (μεγάλη κουβέντα είπα)...εαν είχα λεφτά για πέταμα θα τα άλλαζα από την αρχή. μπρος - πίσω βάζω 30 (αυτό νομίζω λέει και το εγχειρίδιο) αν και έχω την εντύπωση πως κοπανάει λίγο πίσω...
Για τα firehawk 700 θα συμφωνήσω απόλυτα.
Για την πίεση ο κατασκευαστής λέει 32-36 ανάλογα με το φορτίο. Εγώ βάζω 33/32 μπρος/πίσω, αλλά ένα κτυπηματάκι στον πίσω αξονα το ακούω.[/quote] -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Για τα firehawk 700 θα συμφωνήσω απόλυτα.
Για την πίεση ο κατασκευαστής λέει 32-36 ανάλογα με το φορτίο. Εγώ βάζω 33/32 μπρος/πίσω, αλλά ένα κτυπηματάκι στον πίσω αξονα το ακούω.Και τα Firestone 7000 δεν ειναι καλυτερα. Δεν ξερω τι γινεται με τις πιεσεις στις 15αρες αλλα οσοι φορανε τις 16αρες καλο ειναι να αγνοησουν τις πιεσεις που προτεινει ο κατασκευαστης και να παιξουν με χαμηλοτερες πιεσεις γιατι το αυτοκινητο χτυπαει αρκετα. Για αλλαγη τι θα προτεινατε:
Brigestone Potenza ή Michelin Pilot ή κατι αλλο -
Ο χρήστης ekvus έγραψε:
Για αλλαγη τι θα προτεινατε:
Brigestone Potenza ή Michelin Pilot ή κατι αλλοΔεν έχω δοκιμάσει κανένα άλλο ελαστικό στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Pilot έχω σε ένα Clio και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Για την 147 όλοι μιλάνε για Michelin exalto....που τα έχω δοκιμάσει σε ένα PoloGTi και ένα Α4 και πράγματικά ήταν άλλο πράγμα. Τα Potenza είναι από τα καλύτερα ελαστικά που κυκλοφορούν, αλλά τα συμεράσματα είναι ότι ζεσταίνονται πολύ αργά.
Δοκιμές ελαστικών μπορείτε να βρείτε εδώ : http://www.tyres-online.co.uk/tyretest/tests.asp -
Λοιπον ειναι φοβερο ποσα μπορει να ανακαλυψει κανεις απο τετοιες σελιδες η απλα απο μια 3ωρη παραμονη σε ενα συνεργειο της Alfa Romeo. Οση ωρα καθησα διαπιστωσα οτι εκτος απο μενα, τα ιδια ακριβως προβληματα (τριξιμο στις πορτες, στα πλαστικα του ταμπλο οταν δουλευουν στο ζεστο οι αεραγωγοι, κατι ψιλοαεροδυναμικοι θορυβοι απο ηλιοροφη και υαλοκαθαριστηρες, χωρις λογο αναμμα του ειδοπ.φωτος για το πισω φως ομιχλης) το ειχαν παρα πολλοι εκτος απο μενα.
Κατασκευαστικες απροσεξιες; Μαλλον ετσι ειναι. Ας προσεχαν. Παντως κατα τα αλλα (κατα τη γνωμη μου) το αυτοκινητο ειναι μακραν το καλυτερο στην ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ του και στα λεφτα αυτα ειναι απολυτα ολοκληρωμενο.
Ο,τι κι αν εχετε παντως μ'αυτο το αμαξι, σιγουρα δεν ειστε ο μονος η ο πρωτος.
Καλες βολτες σε ολους!
Alfa 147 forum