-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τι εννοει ακριβως ο ποιητης?
Εννοεί αυτό http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&race_id=0&article_id=5313
Εγώ θα είμαι εκεί, κοιτάξτε να τα πουμε!!!!
Θα προσπαθησω να ειμαι εκει. Πως θα καταφερουμε να μαζευτουμε ολοι μαζι? Θα εχει πολλη πλακα ενας μικρος στολος απο Alfa συγκεντρωμενος, θα τραβηξουμε πολλα βλεματα!!!!
-
Παντως ρε παιδια που κολαει η ΤΙ με τα υπολοιπα?
-
Το σωστό σωστό, η Ti δεν είναι Gti και δεν μπορεί να συγκριθεί με Ka, Ignis κλπ κλπ και λόγω φιλοσοφίας και λόγω τιμής.΄Οπως άλλωστε και το Focus RS που και αυτό είναι σε δική του κατηγορία.
-
Ο χρήστης alfistis147 έγραψε:
Autopower ΤολιαςΓ@μωτο κι εσύ το ίδιο λάθος μ'εμένα έκανες...
Ο ηλίθιος αρχιμηχανικός ακόμα εκεί είναι?Θα σου πρότεινα ν'αλλάξεις αντιπροσωπεία, από το συγκεκριμένο μόνο ο ηλεκτρολόγος αξίζει (άντε και ο Ξυροτύρης, αλλά δεν είναι συνέχεια εκεί)
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Το σωστό σωστό, η Ti δεν είναι Gti και δεν μπορεί να συγκριθεί με Ka, Ignis κλπ κλπ και λόγω φιλοσοφίας και λόγω τιμής.΄Οπως άλλωστε και το Focus RS που και αυτό είναι σε δική του κατηγορία.Ακριβώς, το να προστεθεί ένα αυτοκίνητο μόνο και μόνο για να υπάρχει 'ποικιλία' δεν είναι σωστό...
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Το σωστό σωστό, η Ti δεν είναι Gti και δεν μπορεί να συγκριθεί με Ka, Ignis κλπ κλπ και λόγω φιλοσοφίας και λόγω τιμής.΄Οπως άλλωστε και το Focus RS που και αυτό είναι σε δική του κατηγορία.
Ακριβώς, το να προστεθεί ένα αυτοκίνητο μόνο και μόνο για να υπάρχει 'ποικιλία' δεν είναι σωστό...
Δείτε το θέμα στην 'αυτοκίνηση' και κάντε τις προτάσεις σας για του χρόνου, όπως μας προτρέπει ο sx.
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=5806 -
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Autopower Τολιας
Γ@μωτο κι εσύ το ίδιο λάθος μ'εμένα έκανες...
Ο ηλίθιος αρχιμηχανικός ακόμα εκεί είναι?Θα σου πρότεινα ν'αλλάξεις αντιπροσωπεία, από το συγκεκριμένο μόνο ο ηλεκτρολόγος αξίζει (άντε και ο Ξυροτύρης, αλλά δεν είναι συνέχεια εκεί)
Hello-o-o!!! Ποιός αξίζει? ο Ξυροτύρης? Είσαι καλά? Αυτός είναι τελείως άσχετος - το μόνο που αξίζει είναι να πάει στο λογιστήριο για την απόλυσή του! - δυστυχώς όλο το συνεργείο είναι για τα μπάζα - εκτός από τον φαναρτζή τους
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Οι δύο ΛΑΜΔΑ είναι από τις καλύτερες επιλογές, αλλά από τότε που έληξε η εγγύηση προτιμώ ένα καλό ανεξάρτητο , τουλάχιστον σε προσέχουν περισσότερο
Κι ε΄γω αυτό έχω στο μυαλό μου, μόλις τελειώσει η εγγύηση.
Ξέρετε κανένα καλό ανεξάρτητο ρε παιδιά? - περιοχή Αγίας Παρασκευής, Χολαργού, Παλλήνης? Μου τελείωσε η εγγύηση και ψάχνομαι - ο Τόλιας στον οποίο πήγαινα είναι για γέλια - οι άλλοι δεν με βολεύουν ιδιαιτέρως -στον Δουλάμη έχει πάει κάνείς?
-
Ο χρήστης crabman έγραψε:
Ξέρετε κανένα καλό ανεξάρτητο ρε παιδιά? - περιοχή Αγίας Παρασκευής, Χολαργού, Παλλήνης?Δοκίμασε το Alfisti Team. Εθνικής Αντιστάσεως 66 στο Γέρακα.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ξέρετε κανένα καλό ανεξάρτητο ρε παιδιά? - περιοχή Αγίας Παρασκευής, Χολαργού, Παλλήνης?
Δοκίμασε το Alfisti Team. Εθνικής Αντιστάσεως 66 στο Γέρακα.
Merci!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Δοκίμασε το Alfisti Team. Εθνικής Αντιστάσεως 66 στο Γέρακα.Μιας και συμφωνήσαμε ότι μπορούμε να προτείνουμε συνεργεία που μας έχουν εξυπηρετήσει, θα (ξανα)προτείνω με τη σειρά μου το Alfisti.
Ο Κώστας είναι καταπληκτικός τύπος και αγαπάει τις Alfa μέχρι θανάτου. Πείτε του ότι έρχεστε συστημένοι από τον Βασίλη (με τη Sprint) και τον Κώστα (με τη Sud). Μη του πείτε τα παράπονά σας από άλλα συνεργεία, τουλάχιστον στην αρχή, δεν του αρέσει.
-
Καλησπέρα!
Πλέον έχω ερωτευτεί ξανά το αμαξάκι! Στα 50k χλμ. άλλαξα αμορτισέρ και τακάκια, βάζοντας εκ νέου τα εργοστασιακά. Τώρα πια χαίρομαι και πάλι την οδήγηση και κάνω βόλτες έτσι για την πλάκα. Η 147 άλλαξε άρδην, έγινε πια άνθρωπος. Έχω +10χαω είσοδο πλέον, δεν πλέει και αλλάζει κατεύθυνση όπως πρέπει. Επίσης απέκτησε ξανά αίσθηση στο τιμόνι και το πεντάλ του φρένου.Τι να λέμε τώρα, άλλο αυτοκίνητο!
Έχω όμως την εντύπωση ότι εξακολουθεί να βυθίζεται πολύ κατά το σχετικά απότομο φρενάρισμα.Νομίζω ότι στην αρχή δεν γονάτιζε τόσο πολύ.Καμιά ιδέα; Σινεμπλόκ ή κάτι άλλο; Ή μήπως είναι απλά ιδέα μου και χρειάζομαι πια κάτι πιο σκληροπυρηνικό απο μια 147;Υ.Γ.1 Το ξέρατε ότι το (προηγούμενο) Avensis έχει καλά γκάζια;Με δυσκόλεψε αρκετά σε μια προσπέραση το άτιμο. Στα 160+ κατάφερα και πέρασα,να 'ναι καλά η μεγάλη ευθεία.
Υ.Γ.2 Έκανα τη βλακεία και κυνήγησα ένα Accent στις στροφές στο Μενίδι, μετά την Αμφιλοχία για όσους γνωρίζουν. Κάτω από πίεση ο οδηγός του έκανε λάθος και υποστρέφοντας έβγαλε τη μια ρόδα του στο αντίθετο ρεύμα. Δεν υπήρξε πραγματικός κίνδυνος αλλά όσο να 'ναι το μετάνιωσα. Βέβαια από μόνος του (όπως διαπίστωσα εκ των υστέρων) έκανε πολύ πιο χαροντικά πράγματα (είχε και πινακίδες ΧΑΡ-xxxx ) και είναι θαύμα που δεν προκάλεσε χοντρό ατύχημα.
-
Ο χρήστης crabman έγραψε:
Hello-o-o!!! Ποιός αξίζει? ο Ξυροτύρης? Είσαι καλά? Αυτός είναι τελείως άσχετος - το μόνο που αξίζει είναι να πάει στο λογιστήριο για την απόλυσή του! - δυστυχώς όλο το συνεργείο είναι για τα μπάζα - εκτός από τον φαναρτζή τουςΤουλάχιστον είναι ευγενικός, οι άλλοι είναι καί άσχετοι και δεν έχουν τρόπους... μ@λ@κες... συγχύστηκα πρωί πρωί...
-
Ο χρήστης stefanos147 έγραψε:
Έχω όμως την εντύπωση ότι εξακολουθεί να βυθίζεται πολύ κατά το σχετικά απότομο φρενάρισμα.Νομίζω ότι στην αρχή δεν γονάτιζε τόσο πολύ.Καμιά ιδέα; Σινεμπλόκ ή κάτι άλλο; Ή μήπως είναι απλά ιδέα μου και χρειάζομαι πια κάτι πιο σκληροπυρηνικό απο μια 147;Η 147 έχει εξαιρετικό στήσιμο, συγχωρεί -σχεδόν- τα πάντα αλλά βυθίζεται πολύ στις γρήγορες κλειστές και στα απότομα φρεναρίσματα, το τίμημα της 'άνεσης' και της 'φιλικότητας'.
Για να αντιμετωπίσεις (πραγματικά) τις κλήσεις θα πρέπει να δώσεις αρκετά χρήματα (αναρτησεις κλπ.), αν το πρόβλημα σου ήταν οι στροφές με δυο αντιστρεπτικές τα πράγματα θα ήταν σίγουρα καλύτερα, τώρα...Όσο αφορά στα γκάζια η 147 είναι -δυστυχώς- ένα καλό 1600άρι, τίποτα περισσότερο... τώρα τελευταία που όσο πάνε και φιμώνουν περισσότερο το μοτέρ τα πράγματα γίνονται χειρότερα για τα νέα μοντέλα...
Ο 1.6 TS χρειάζεται οπωσδήποτε αναβάθμιση (ή turbocharger, supercharger) και τα νέα μοντέλα 'δίαιτα'... -
Ο χρήστης stefanos147 έγραψε:
Καλησπέρα!
Πλέον έχω ερωτευτεί ξανά το αμαξάκι! Στα 50k χλμ. άλλαξα αμορτισέρ και τακάκια, βάζοντας εκ νέου τα εργοστασιακά. Τώρα πια χαίρομαι και πάλι την οδήγηση και κάνω βόλτες έτσι για την πλάκα.Xαίρομαι που το ακούω αυτό!!! Κι εγώ θα ήθελα στα 50.000 να αισθάνομαι έτσι .
Οι όποιες σκέψεις είχα τον τελευταίο χρόνο για αλλαγή αυτοκινήτου, προς χάριν του χώρου και μόνον αυτό, έχουν φύγει ανεπιστρεπτί. Μάλλον θα πάω για την αγορά άλλου μεγαλύτερου (σαν 2ο ), έστω και μεταχειρισμένου. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Οι όποιες σκέψεις είχα τον τελευταίο χρόνο για αλλαγή αυτοκινήτου, προς χάριν του χώρου και μόνον αυτό, έχουν φύγει ανεπιστρεπτί.Έεετσι, οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται
-
Ο χρήστης 147 GR έγραψε:
Μανωλη εδω ειμαι και γωω.μολις γυρισα απο ιταλια μετα απο 40 περιπου μερες τελευταιας κωλοβαρας μιας και το αστερι της ιταλιας πηρε μεταγραφη σε ελληνικη ομαδα...οποτε μας τελειωσε το ιταλια... .το κομπιουτερ ταχε παιξει τελειως και δε μπορουσα να μαθαινω τα νεα σας,ζητω ταπεινα συγνωμη απο τους συναδελφους και υποσχομαι οτι θα εποστρεψω δημητριος.παντως να πω οτι τα πρωτα σημαδια τριβων στη σχεση μου με την 147 μου εχουν εμφανιστει...περισσσοτερα στα επομενα επεισοδια
Καλώς τα μάτια μας τα δυό. Να δω τώρα που άφησες την Ιταλία και γύρισες στην Ελλάδα τι θα καταλάβεις!
Όσο για το τελευταίο περί τριβών με την 147, κοίτα να αλλάξεις γρήγορα γνώμη για να μην σε ξεμπροστιάσω (και πω τι σκέφτεσαι να πάρεις) και πέσουν όλοι να σε φάνε! -
Τι θα γίνει θα συναντηθούμε την Κυριακή;; Βαριέμαι να τρέχω Μέγαρα μόνος μου. Κερνάω και Καφέ !!! (ακόμα και τσάι διαθέτει το μαγαζί )
Θα ψηφίσω Yaris στο τέλος !! -
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Τι θα γίνει θα συναντηθούμε την Κυριακή;; Βαριέμαι να τρέχω Μέγαρα μόνος μου. Κερνάω και Καφέ !!! (ακόμα και τσάι διαθέτει το μαγαζί ) Θα ψηφίσω Yaris στο τέλος !!Εγώ θα είμαι εκεί!!!
-
Κι εγώ.
Alfa 147 forum