-
Ο χρήστης gmak έγραψε:
Παιδια επειδη εγινε λογος για ferrari ψαχτε να κατεβασετε βιντεακι που λέγεται getaway in paris ferrari για να δειτε τον χαρο τον ίδιο να οδηγει ferrari μεσα στο Παρισι και να γεμίζει μάλιστα όλες τι ταχυτητές της...
το κατέβασα, αλλά μάλλον περίμενα περισσότερα.
Αν το τραβάει η όρεξή σου (και η σύνδεσή σου), κατέβασε κάποιο από τα 3 getaway in stockholm, αρκετά καλύτερα.Για να πούμε την αλήθεια μόνο το 3 αξίζει τον κόπο καθώς υπάρχουν πολλές κάμερες και ο τύπος το πάει το NSX κυριολεκτικά χωρίς αύριο...Επίσης έχει φοβερά bonus clips στο τέλος!
-
Μήπως έτυχε να δείτε το traction την κυριακή;έδειξε από μια ταινία (ραντεβού νομίζω λέγεται) μια εικονική καταδίωξη στο Παρίσι.Η ταινία γυρίστηκε αρχές του 72.Ο οδηγός (μάλλον ήταν οδηγός αγώνων απ'ότι είπαν) οδηγούσε όπως δεν έχετε δει και δεν πρόκειται ποτέ να δείτε κάποιον να οδηγεί έτσι.Όχι χωρίς αύριο, χωρίς το επόμενο δευτερόλεπτο πήγαινε!!
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Παιδια επειδη εγινε λογος για ferrari ψαχτε να κατεβασετε βιντεακι που λέγεται getaway in paris ferrari για να δειτε τον χαρο τον ίδιο να οδηγει ferrari μεσα στο Παρισι και να γεμίζει μάλιστα όλες τι ταχυτητές της...
το κατέβασα, αλλά μάλλον περίμενα περισσότερα.
Αν το τραβάει η όρεξή σου (και η σύνδεσή σου), κατέβασε κάποιο από τα 3 getaway in stockholm, αρκετά καλύτερα.Για να πούμε την αλήθεια μόνο το 3 αξίζει τον κόπο καθώς υπάρχουν πολλές κάμερες και ο τύπος το πάει το NSX κυριολεκτικά χωρίς αύριο...Επίσης έχει φοβερά bonus clips στο τέλος!
νομίζω στο 2 τους ψάχνανε, γι' αυτό και κυκλοφόρησε χωρίς άλλες κάμερες, τις σκηνές από το ελικόπτερο και το κρις κράφτ. Το κακό είναι πως είχα ξεχάσει να τα κάνω burn και τα έχω σβήσει τώρα. Δεν χάλασε ο κόσμος, τα ξανακατεβάζω.
-
Σκοτώθηκε σε τροχαίο και ο γιος Τρουσάρντι
Την τραγική τύχη του πατέρα του Νικόλα Τρουσάρντι, ο οποίος σκοτώθηκε το 1999 σε τροχαίο στο Μπέργκαμο, είχε ο 29χρονος Φραντσέσκο Τρουσάρντι, κληρονόμος του φημισμένου ιταλικού οίκου μόδας. Ο 29χρονος σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, βόρεια του Μπέργκαμο, όταν η **Φεράρι **που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία της και συνετρίβη πάνω σε πυλώνα ηλεκτροδότησης.
Απο το http://world.flash.gr/cosmosl/2003/1/26/14746id/
to akousate stis eidiseis?