-
re 8a spasw to kefali mou!lete oti to plaisio einai kalytero apo tou civic?ap'oti diabazw ta akribws anti8eta lene...oti to allo paei kai xwris hlektronika!re seis mpas kai o haldex einai yperektimhmenos?
-
Το Civic έχει καλύτερο πλαίσιο. Απόδειξη το ότι κουλαντρίζει άνετα 200 άλογα χωρίς υποστροφή. Ρώτα και το Στρατισσίνο (το nick του εδώ είναι GTA).
-
ama rwthsw ton stratissino tote 8a paroume to sunny gti-r pou odhgouse tote... to leon pio omalo mou fainetai...to allo einai kri-kri e?
-
Το Civic έχει καλύτερο πλαίσιο. Απόδειξη το ότι κουλαντρίζει άνετα 200 άλογα χωρίς υποστροφή. Ρώτα και το Στρατισσίνο (το nick του εδώ είναι GTA).
[list:3dkthlvn]Κωνσταντινε το θεμα της υπο η υπερστροφης εξαρταται σε μεγαλο βαθμο και απ τη γεωμετρια της αναρτησης[/list:u:3dkthlvn][list:3dkthlvn]Ας τολμησει καποιος να το κανει 3ο σταδιο(μετα κοπων και βασανων)να δεις εκει τι αντοχες εχει το πλαισιο.Θα μου πεις οτι ισως ο ιδιοκτητης να μην εχει τετοιες βλεψεις αλλα αυτο αποδεικνυει τη στιβαροτητα της κατασκευης και ας ειναι αχρειαστη.Ακομα και σε τρακαρισμα[/list:u:3dkthlvn]
-
ama rwthsw ton stratissino tote 8a paroume to sunny gti-r pou odhgouse tote...
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ....ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ LEON ΚΑΙ ΤΟ TYPE R ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ !!! ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΑΤΙΜΟ!
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΗ; ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ SUNNY ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ 220 ΤΟΥΡΜΠΑΤΑ ΑΤΙΑ ΤΟΥ; -
...καλησπέρα. Το αυτοκίνητο για το οποίο ρωτάτε στο σάιτ αυτό είναι πραγματικά καταπληκτικό σαν πολύ γρήγορο GT ισπανικής προέλευσης. Είχα την τύχη να βρεθώ στο ιδιωτικό Λεόν του πολύ καλού Κώστα Παραδείση και πραγματικά με ιπποδύναμη κοντά στα 200 άλογα σε πίστα και...με 3 άτομα ήταν υπέροχο!Μοναδικό ψεγάδι η έλλειψη ρυθμισιμότητας που με τα όρια πρόσφυσης και το πολύ καλό πλαίσιο δεν δε εμποδίζει να διαγράψεις χρόνους σε μεικτές και μή διαδρομές! Μοναδικό πρόβλημα η τάση για παλιοϋποστροφή στο πολύ υψηλό κατά τα άλλα όριο πρόσφυσης.Και όλα αυτά στο 'απλό' 1.8 Τ.
Φιλιά -
to gti-R htan fobero...den exw mpei se kanena apo ta dyo amaksia alla tou leon einai klasikh germanikh anarthsh e?pantws to ksanalew h kala eksoplismenh ekdosh tou pros8iokinhtou aggizei epikindyna se lefta th timh tou cupra kai tou tetrakinhtou..
-
ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΙΑΠΩΝΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΟ ΛΕΟΝ (ΟΧΙ ΤΟ CUPRA R ΜΕ ΤΑ 210 ΑΛΟΓΑ).
ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ) ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΛΥΣΗ-ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΙΜΗ.
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΙΔΙΑ Η ΣΕΑΤ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΚΙΤ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΣΤΑ 220 PS (ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΦΥΣΙΚΑ) ΑΝΤΙ 1200 ΕΥΡΩ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΩΝ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ.
ΕΝΤΑΞΕΙ Ο HALDEX ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΟΚΙΝΗΤΟ Η ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΣΗ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΙΒΙΚ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΔΙΛΗΜΜΑ, ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ Η CLIMATRONIC. KAI EΠEIΔΗ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΜΙΛΑΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΣΕΑΤ ΛΕΟΝ. -
Καλημέρα!
Ωραίο θέμα, βάλατε!
Εχω ζήσει αρκετά και με τα δύο... Δεν νομίζω πως τείθεται θέμα συγκρίσεων... Το Type-R δεν συγκρίνεται με κανένα Λεόν... Αλλη κλάση, άλλο επίπεδο, άλλο αυτοκίνητο..., απλά άλλη κατηγορία με πιό σαφή προσανατολισμό! Σαφώς πιό σπορ, πιό GTi το Χόντα. Εχεις την άισθηση πως θα βάλεις ένα ρολ κειτζ και θα μπείς σε ειδική διαδρομή έτσι με τα νορμάλ, λάστιχα, φρένα... Δυνατό, καλά ζυγισμένο, αξιόπιστο αλλά και πολιτισμένο με επιλογέα πρόκλιση. Καμία σχέση με τα διάφορα Vti... Το Κουπρα R είναι τίμιο αλλά δεν έχει σχέση... Είναι σαν να συγκρίνεις ένα Τόμι, ή ένα 7 αρι με ένα οποιοδήποτε Ιμπρέζα από 225 μέχρι 330 ίππους. Αγωνιστικό το ένα, καλό γρήγορο σενταν το άλλο που βέβαια δεν έχει 330... Ξεφύγαμε... Το Λεόν εκφράζεται καλύτερα μέσα από το μικρό των 180 ίππων με την κίνηση μπροστά! Αυτό μάλιστα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις τιμές... Η VAG εκεί, πάνω από τα 10-12 εκατ, έχει το S3. Aλλη κλάση... Για Σέατ χωρίς να τα υποτιμώ αφού αποτελούν και κομμάτι από τη ζωή μου (άπαιχτο το κίτρινο κιτ καρ...) δεν δίνεις περισσότερα από 10 εκατ. Πως θα το πουλήσεις το Κούπρα;;;;
Λέω λοιπόν... Απλό Λεόν, η πιό ψηλά TypeR... και μετά αρχίζουν τα δύσκολα... Πάντως το Χόντα σε γρήγορη οδήγηση δείχνει το δρόμο και σε S3 και σε WRX σε έκδοση παραγωγής και βέβαια κοστίζει λιγότερα χρήματα.ΣΧ
Χωρίς παρεξήγηση οι 4Τροχοί ΄'εχουν δημοσιεύσει δοκ Κουπρα-Χοντα και άλλο με WRX-S3-TypeR... Αν τα έχετε διαβάσει, δεν σας καλύπτουν; Μας ενδιαφέρει η άποψή σας...
-
...GTA αναφορικά με το θέμα μεταπώλησης και χρημάτων για ένα Σέατ γενικότερα.Όντως ανασυλλογιζόμενος καταλήγω στο γεγονός ότι με το 'απλό' 180άρι μπορείς να βασιστείς άνετα σε γρήγορες διαδρομές και να το εξελίξεις ανάλογα και με καλύτερα αποτελέσματα από ότι ένα Λεόν των 12+ εκατομμυρίων! Το θέμα με το κατά τα άλλα εκπληκτικό Χόντα είναι ότι...θυμίζει σε εμφάνιση και αίσθηση ανάλογη Daihatsu Charade τη στιγμή που το Λεόν όταν περνάει από το δρόμο κάνει τα κεφάλια να γυρνάνε απότομα!Και όπως και να το κάνουμε με τα λεφτά που κοστίζει ένα ανάλογο Σιβίκ πλησιάζω την τιμή των ιαπωνικών υπερόπλων που ανέφερες! Καλό το Σιβίκ...αλλά αν θέλω αδιάφορη εξωτερική εμφάνιση και εσωτερικό...καλύτερα να έφερα και την υπογραφή πρωταθλητών του WRC στην καρδιά μου!Δε νομίζεις?
-
Δεν ξέρω αν το 'κεφαλοστρεψόμετρο' έχει καμία αξία για αυτά τα αυτοκίνητα (π.χ. ποιος 'άσχετος' θα κοιτάξει καν ένα WRX STi;), αλλά προσωπικά θεωρώ ότι το Leon σαφώς και δε δρέπει δάφνες σχεδιασμού, είναι εξίσου αδιάφορο σχεδιαστικά (αν όχι περισσότερο) σε σχέση με το Type-R.
Το κατά πόσο η 18άρα ζάντα αποτελεί ένδειξη καλής αισθητικής επίτρεψε μου να αμφιβάλλω (το αντίθετο πιστεύω, ναι στα Brembo αλλά ΟΧΙ στη 18άρα ζάντα)... -
και μένα μου φαίνεται ότι αν θες να το βελτιώσεις το Λεον καλύτερα είναι οι απλές εκδόσεις και γι αυτό δεν έβαλα Κουπρα στο θέμα...δεν ήξερα οτι η σεατ σπορ βγάζει και τετοια προγράμματα αλλά το ξαναγράφω ότι η πλήρης έκδοση του προσθιοκίνητου Λεον (κιτ εξωτερικό,πέτσινα τασάκια μέσα ) φτάνει τα 28000+ ευρω...αυτό και σαν παρατήρηση στον GTA εννοώντας ότι καλό θα ταν να αναφέρονται οι τιμές των αξεσουάρ των υπό δοκιμή αυτοκινήτων...
-
Αν θυμάμαι καλά υπάρχει ξεχωριστό πλαίσιο όπου αναφέρεται το κόστος του Cupra R (με τις 18άρες και τα Brembo) και ξεπερνάει τα 33000 ευρώ!
-
......... afou o anthropos (GTA) to leei kathara:
'Εχω ζήσει αρκετά και με τα δύο... Δεν νομίζω πως τείθεται θέμα συγκρίσεων... Το Type-R δεν συγκρίνεται με κανένα Λεόν... Αλλη κλάση, άλλο επίπεδο, άλλο αυτοκίνητο..., απλά άλλη κατηγορία με πιό σαφή προσανατολισμό.'H epilogi einai thema prosopikon proteraiotiton kai anagon. Pantos, pistevo, gia osous psaxnoun tis pio entones syginiseis, i epilogi einai mono Honda.
Ego tora vriskomai se dillima, apo ti mia Honda Integra-R i Civic-R kai apo tin alli to BMW M3 (321 Hp).
Na pernate kala.
Psilos. -
καλό θα ταν να αναφέρονται οι τιμές των αξεσουάρ των υπό δοκιμή αυτοκινήτων...
ΕΛΗΦΘΕΙ!
Χρονομέτρης, δεν διαφωνούμε... γενικώς!
Εντελώς άσχετο και χωρίς παρεξήγηση.... Αν διάλεγα θα έπαιρνα γυμνό καλό και διακριτικό Λεόν-180 ΗΡ, πιό ψηλά Κουπερ Ες-μη χαμογελάτε, κουκλί είναι, 47 είμαι χόρτασα με τα πυροβόλα- πιό ψηλά Ες 3 και μετά STi παραγωγής....Κάπως έτσι...
Καλημέρα
Στρατης
-
[list:17nzk0f1]Αγαπητε GTA, κατα βαθος η καρδια σου...............Γερμανοιταλιζει [/list:u:17nzk0f1][list:17nzk0f1]Πως να κανουμε τα χατηρια ολων τωρα.......μου λες? [/list:u:17nzk0f1][list:17nzk0f1]ωχχ ποιος τον ακουει τον 'πολυ καλο' αντιπαλο τωρα [/list:u:17nzk0f1][list:17nzk0f1]impreza ναι, για σενα χτυπαει η Bells [/list:u:17nzk0f1][list:17nzk0f1]ΥΓ.Δασκαλε η συντροφια σου θα μας ειναι πολυτιμη εστω και για ενα καφε.Να ειμαστε στην πριζα?[/list:u:17nzk0f1]
-
....... diladi file GTA to aplo to SUB WRX pou tha to topothetouses sti seira protimisis pou aneferes pio pano???????
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΡΑΤΗ. ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ 'ΜΕΤΡΑΕΙ'. ΟΤΑΝ ΛΕΣ 'ΕΣ 3 ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ STI ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ' ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΙΚΑΝΟ (ΣΑΝ ΟΠΛΟ) ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΝΟΛΙΚΑ Η ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΩΡΙΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΑΤΙΡΙΑ ΠΛΕΟΝ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΧΟΡΤΑΣΕΣ ΤΑ 'ΠΥΡΟΒΟΛΑ';
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΙΜΠΡΕΖΑ GT ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΒΑΖΕΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΛΙΣΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ; (ΞΕΧΝΑ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΩΡΙΜΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!) -
ωχχ ποιος τον ακουει τον 'πολυ καλο' αντιπαλο τωρα
impreza ναι, για σενα χτυπαει η BellsΜΑΚΗ OTAN ΕΓΡΑΦΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΣΕΝΑ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΛΕΓΑ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΤΡΙΒΕΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗ !!!!!!!!
-
ΜΑΚΗ OTAN ΕΓΡΑΦΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΣΕΝΑ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΛΕΓΑ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΤΡΙΒΕΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗ !!!!!!!!
[list:3dhffzon]Εμεις μαζι δεν κανουμε και χωρια .........δεν μπορουμε [/list:u:3dhffzon]
Leon4 h Type-R????8elw apopseis...