-
Αποψη σου βεβαια.
-
Ο χρήστης DEPECHE έγραψε:
Παντα θα υπαρχουν διαφορες .Οντως οι Depeche Mode ειναι αψογοι αλλα τα μουσικα ειναι καλο να συζητιουνται σε μια αλλη κατηγορια θεματων παρα το γεγονος βεβαια οτι η μουσικη λειτουργει σαν ηρεμιστικο κατα της κινησης που συνανταμε στους δρομους της πολης και κανει καθε διαδρομη εκτος πολης ,πιο απολαυστικη. Αρα η μουσικη εχει σχεση -εστω και οχι τοσο αμεση- με την αυτοκινηση.Βεβαιως και εχει. Ολοι ακουμε μουσικη ΜΕΣΑ στο αυτοκινητο σωστα?
-
I say again,
Depeche Mode kicks major a$$
Songs I love
Strange Love
Everything Counts
World in my Eyes (big time favourite)
Condemnation
Home
Freelove
Everything Counts
People are People
Blasphemous Rumours
Shake The Disease -
Correct. Goodevening Pasadenaaaaa!!
-
Ο χρήστης DEPECHE έγραψε:
Correct. Goodevening Pasadenaaaaa!!Το εχω και αυτο. Η Πασαντινα ξερεις ειναι κοντα στον Νικο.
-
Μικρη πολη απ οτι ξερω. Βεβαια για μουσικη και οδηγηση υπαρχει θεμα πιο κατω αν ειναι συνεχισε εκει. Θαρρω παντως πως ειστε και οι 2 πρεσβυτεροι μου.Ειμαι 28.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Το εχω και αυτο. Η Πασαντινα ξερεις ειναι κοντα στον Νικο.
Pasadena, CA
Μονο 366 (589 χλμ) μιλια απο το Redwood city
Στο αλλο τετραγωνο ειναι. -
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Pasadena, CA
Στο αλλο τετραγωνο ειναι.Holy Sh!t, that's far! Νομιζα οτι ηταν πολυ πιο κοντα.
Τουλαχιστον ειναι πιο κοντα απο οτι ειναι το Σικαγο απο την Πασαντινα.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Pasadena, CA
Στο αλλο τετραγωνο ειναι.Holy Sh!t, that's far! Νομιζα οτι ηταν πολυ πιο κοντα.
Τουλαχιστον ειναι πιο κοντα απο οτι ειναι το Σικαγο απο την Πασαντινα.
not to worry και οι συγγενεις μου απο τη Βοστωνη μπερδευονται με τις αποστασεις. Δεν ειναι ευκολο να καταλαβει κανεις ποσο μεγαλη ειναι η Καλιφορνια. Και φυσικα ποσο μεγαλες ειναι οι ΗΠΑ. (για παραδειγμα η Ελλαδα σε εκταση ειναι λιγο μικροτερη απο την πολιτεια Αλαμπαμα).
Νικος
-
Λάζαρε! Δεύρο έξω!
[με τόσα ΗΠΑμερικάνικα στα Νέα Μοντέλα, ίσως είναι χρήσιμη αυτή η κουβέντα μετά από 3 χρόνια (!!!) ]
-
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Λάζαρε! Δεύρο έξω!Επαναλαμβάνω:απίστευτα πράγματα
Σε ένα άλλο τόπικ που άνοιξε ένα παληκάρι για να μας πει ότι οι ΗΠΑμερικάνοι βάζουν καρύδια στα κάρα τους(ο Χριστός και η Παναγία..)ο φίλος μας στο δεύτερο-τρίτο ποστ του δήλωνε ότι οι γιοι του Σαντάμ έχουν 48 ώρες να φύγουν(από τη χώρα τους..)γιατί αρχίζει βούρδουλας
σε τόπικ για τα καρύδια των Ηπαμερικάνων... -
Ας μην το πολιτικοποιήσουμε. Καθαρά αυτοκινητιστική κουβέντα περικαλώ!
-
Μόλις διάβασα το πολύ ενδιαφέρον πρώτο ποστ και το προσυπογράφω 100%, μάλιστα χωρίς να έχω διαβάσει το τόπικ αυτό ειχα κάνει ενα παρεμφερές τόπικ:
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=15355
Δυστηχώς ενώ ο χώρος αυτός θα έπρεπε να είναι γεμάτος απο ανθρώπους με πραγματικό ενδιαφέρον για την αυτοκίνηση και την τεχνολογία που να θαυμάζουν και να ενδιαφέρονται για τα δημιουργήματα μηχανικών (και γενικότερα δημιουργών) απο όλο τον κόσμο, δυστηχώς με λύπη μου διαπιστώνω πως ενα μεγάλο μέρος των μελών έχουνε περιορισμένη αντίλιψη, έχουν συμπαραταχτεί με κάποιο νοητό στρατόπεδο μιας 'ομάδας' που ίσως μόνο στο μυαλό τους υπάρχει και αναλώνονται βλακωδώς στο να υπερασπίζουν ανύπαρκτα χαρακώματα.
-
Ότι δηλαδή ο Gabriel έχει πραγματικό ενδιαφέρον για την αυτοκίνηση και για την τεχνολογία,έτσι;
Μάιστα.
Γι'αυτό πριν από μήνες ενδιαφερόταν να μάθει γιατί ο Μέγας Αλέξανδρος έφτασε στην Αλεξάνδρεια.
Γι'αυτό ξαφνικά σαν να του μπήκε νέφτης στον Κωλοράντο του άρχισε να γεμίζει τα νέα μοντέλα με όποια αηδία βρήκε πρόχειρη μόνο και μόνο για να προκαλέσει.Είδες να ξέρει τίποτα για τα συγκεκριμένα μοντέλα;ΤΙΠΟΤΑ.Πετάει ένα κείμενο στα αγγλικά 2 σελίδων και αρχίζει τα γελάκια και τις σπόντες.Και περιμένει τους μαλάκες(εδώ μπαίνει η αφεντιά μου..)να τσιμπήσουν και να αρχίσουν να τον κάνουν ντα.Φαίνεται ότι του αρέσουν οι επιπλήξεις..
Γι'αυτό σε κάθε ποστ του πετάει σπόντες για την ανωτερότητα της Αμερικής και δηλώνει κονφιούζντ για τις παρατηρήσεις των υπολοίπων.
Τα βλακωδώς και τα υπόλοιπα(ναι έχω την μύγα..εδώ δίπλα μου κάθεται)τα αφήνω ασχολίαστα.Απλά αποδεικνύεις μόνος σου ότι δεν έχουν μόνο οι βλάκες ομάδα,έχουν και οι εξυπνάκηδες.
Υ.Γ:Τόσο ακριβό είναι το εισιτήριο για Αμέρικα;;
-
εμενα μου αρεσουν μερικα αμερικανικα αυτοκινητα...κατι 8κυλινδροι με 400 ιπππους κτλ κτλ.... και μερικα απο αυτα ειναι σε τιμη ευκαιριας...
mustang....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εμενα μου αρεσουν μερικα αμερικανικα αυτοκινητα...Να το κοιτάξεις.Αύριο το πρωί εξέταση αίματος,ούρων κλπ
mustang....
Αυτή η ρημάδα κι εμένα μου αρέσει
-
οπως και να το κανουμε εχουν κανει βηματα προς τα εμπρος...αν και υιοθετουν αρκετα ρετρο σχεδιασμους ειδικα σε κατι κουπε κτλ κτλ.
μαστανγκ!!! δε μπορω να το ξεπερασω αυτο το αμαξι...
-
Το μάσταγκ μου αρέσει πολύ κι εμένα
Αυτοκινηση ΗΠΑ - Πωλησεις Honda στις ΗΠΑ απο το 1970 (σ.88)