-
Ακου φίλε μκιιι, δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί του ούτε έχω όρεξη να βρίζω, αλλά μπήκα στο φόρουμ να διαβάσω 5 πράγματα σχετικά με αυτοκίνηση Διαγράφτηκε υβριστικό περιεχόμενο [διαχειριστής}
Εγώ πάντως στην θέση σας θα τον πέταγ έξω αυτός είναι που ριχνει το επίπεδο.
Το post μου πάντος το άλλαξα σε μια πιο λογοκριμένη μορφή με σκοπό να μην προσβάλλεται η αισθητική σας με λεξιλόγιο τύπου γηπέδου, που προς θεού εσεις δεν χρησιμοποιείτε. -
Ο χρήστης fiestapower έγραψε:
Ακου φίλε μκιιι, δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί του ούτε έχω όρεξη να βρίζω, αλλά μπήκα στο φόρουμ να διαβάσω 5 πράγματα σχετικά με αυτοκίνηση Διαγράφτηκε υβριστικό περιεχόμενο [διαχειριστής}
Εγώ πάντως στην θέση σας θα τον πέταγ έξω αυτός είναι που ριχνει το επίπεδο.
Το post μου πάντος το άλλαξα σε μια πιο λογοκριμένη μορφή με σκοπό να μην προσβάλλεται η αισθητική σας με λεξιλόγιο τύπου γηπέδου, που προς θεού εσεις δεν χρησιμοποιείτε.Δεν είναι τρόπος αυτός για μέλος του φόρουμ, πόσο μάλλον για μέλος 2 ημερών, εκτός και δεν είσαι 2 ημερών.
Μπαίνεις, βλέπεις, μένεις ή φεύγεις. Δεν πλακώνεσαι και δεν μιλάς για επίπεδο. Το επίπεδο του καθενός μας το κρίνουν οι άλλοι, ΠΟΤΕ εμείς οι ίδιοι.
Elementary, που λένε και οι έτσι. . . . -
Διαγράφτηκε υβριστικό περιεχόμενο [διαχειριστής}Υ.Γ. Προς θεού δεν θέλω να προσβάλλω τους αναγνώστες που επέλεξαν Golf η αλλο VW, δεν τα θεωρώ κακά αυτοκίνητα αυτά καθεαυτά, απλώς ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ακριβά για αυτά που προσφέρουν και λόγω προσωπικής εμπειριας με PASSAT, όχι τόσο αξιόπιστα όσο λένε.
[list:t67n4lmg]Διαγράφτηκε υβριστικό περιεχόμενο [διαχειριστής}[/list:u:t67n4lmg]
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Διαγράφτηκε υβριστικό περιεχόμενο [διαχειριστής}
[list:2nuperqq]Διαγράφτηκε υβριστικό περιεχόμενο [διαχειριστής}[/list:u:2nuperqq]
G60, μην πέφτεις στην παγίδα.
Κούλ, μάν, κούλ. -
Μέσα σε 2 μέρες κάνεις 9 post από τα οποία τα 3 σβήνονται λόγω λεξιλογίου.Τι να πώ ρε μεγάλε χαλάρωσε λίγο... μιλάμε δεν βριζόμαστε εδώ! Και αν δεν συμφωνείς με απόψεις ή διαφωνείς κάθετα δεν απαντάς καθόλου. Αν έκανες τον κόπο να περίμενες λίγο καιρό πριν κάνεις την πρώτη δημοσίευση σου θα είχε αποφύγει τέτοια συμπεριφορά αφού θα μας γνώριζες καλύτερα. Α και κάτι άλλο ούτε pm προσφέρονται για βρισίδια και αυτό απαγορεύτεται
-
Την ίδια στιγμή, είναι μια χαρά αποδεκτό δύο άτομα να μπουκάρουν σε όλα τα θέματα και να σκυλοβρίζουν όλα τα μη γερμανικά αυτοκίνητα (παρακαλώ παραβάλετε με τους όρους 'μη γερμανοί' και 'μη Άρειοι' του Χίτλερ και το αμίμητο 'μη εβραίος' του Ταλμούδ) και να προσβάλλουν τους ιδιοκτήτες τους.
Μάκη, παλιότερα ήσουν μια χαρά. Δεν ξέρω τι συνέβη, ποιος σε τσιγκλάει/σιγοντάρει, αλλά τον τελευταίο καιρό δεν είσαι αυτός που γνώρισα και θεώρησα νορμάλ και ωραίο άτομο. Αντιθέτως, πλησιάζεις επικίνδυνα το επίπεδο του χρονομέτρη και έχεις γίνει πολύ ενοχλητικός. Κι αυτά στα λέω σαν φίλος. Κάποιοι άλλοι που δεν σε ξέρουν, και μόνο που μπαίνουν στο φόρουμ και βλέπουν αυτή σου την πρόσφατη πορεία, καταλήγουν ή να σου την πουν ή να στα χώσουν κι απ'την καλή κι απ'την ανάποδη.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Μάκη, παλιότερα ήσουν μια χαρά. Δεν ξέρω τι συνέβη, ποιος σε τσιγκλάει/σιγοντάρει, αλλά τον τελευταίο καιρό δεν είσαι αυτός που γνώρισα και θεώρησα νορμάλ και ωραίο άτομο. Αντιθέτως, πλησιάζεις επικίνδυνα το επίπεδο του χρονομέτρη και έχεις γίνει πολύ ενοχλητικός. Κι αυτά στα λέω σαν φίλος. Κάποιοι άλλοι που δεν σε ξέρουν, και μόνο που μπαίνουν στο φόρουμ και βλέπουν αυτή σου την πρόσφατη πορεία, καταλήγουν ή να σου την πουν ή να στα χώσουν κι απ'την καλή κι απ'την ανάποδη.
Λυπάμαι πολύ, αλλά ο Κων/νος έχει δίκιο...
Θα **ήθελα **να μπορώ να επιχειρηματολογήσω έναντι αυτών που λέει, αλλά δεν μπορώ...
-
ο Μακης μπορει να εφτασε στην υπερβολη για δυο κατα τη γνωμη μου λογους:
1)λογω των γνωσεων του
2) λογω των τουβλων που πετανε ορισμενοι.Και δεν ειναι ο μονος. Λαθη ολοι κανουμε. Προσωπικα για να μη πεσω στην ιδια παγιδα αποφευγω να αντιλεγω οταν διακρινω αρνητικο κλιμα...Μετανιωνω για τις μεχρι τωρα αντιπαραθεσεις μου με ασχετους.....Κριμα που δε ξερω προσωπικα κανενα....Δεν αξιζει να χαλας φαια ουσια οταν ο αλλος ειναι απλα 'αντι' και δε μπορει να ακουσει τιποτα....
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
ο Μακης μπορει να εφτασε στην υπερβολη για δυο κατα τη γνωμη μου λογους:1)λογω των γνωσεων του
2) λογω των τουβλων που πετανε ορισμενοι.Και δεν ειναι ο μονος. Λαθη ολοι κανουμε. Προσωπικα για να μη πεσω στην ιδια παγιδα αποφευγω να αντιλεγω οταν διακρινω αρνητικο κλιμα...Μετανιωνω για τις μεχρι τωρα αντιπαραθεσεις μου με ασχετους.....Κριμα που δε ξερω προσωπικα κανενα....Δεν αξιζει να χαλας φαια ουσια οταν ο αλλος ειναι απλα 'αντι' και δε μπορει να ακουσει τιποτα....
Πράγματι, εσύ ειδικά ΠΟΤΕ δεν πετάς τούβλα και ξέρεις ΠΑΡΑ πολλά...
-
ο Μακης μπορει να εφτασε στην υπερβολη για δυο κατα τη γνωμη μου λογους:
1)λογω των γνωσεων του
Πράγματι, εσύ ειδικά ΠΟΤΕ δεν πετάς τούβλα και ξέρεις ΠΑΡΑ πολλά...
πραγματικα, τωρα καταλαβες οτι ειμαι ο καλυτερος στο φορουμ?
μου εχουν δωσει και βραβειο....οταν διαβαζεις τα ποστ μηπως πηδας γραμμες?
για παρε απο την αρχη αυτα που εχω γραψει και μετα κριτικαρεις...
για να σε βοηθησω masterSkullone:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?p=109099&highlight=#109099λυπαμαι
τιποτα αλλο δε λεω ειδικα σε σενα.
Και μην αναφερθεις προσωπικα σε μενα αλλη φορα σε παρακαλω.skullone, mkiii. Αν συνεχιστούν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις το θέμα θα κλειδωθεί. [moderator]
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
ο Μακης μπορει να εφτασε στην υπερβολη για δυο κατα τη γνωμη μου λογους:1)λογω των γνωσεων του
Αντρέα μπορεί όπως λές νά μετανιώνεις γιά τίς αντιπαραθέσεις σου ώς τώρα,αλλά΄νομίζω ότι προσπαθείς να τίς συνεχίσεις αποκαλώντας τούς συνομιλητές σου 'άσχετους'.
Λάθη,όπως είπες,κάνουμε όλοι μας.Σημασία όμως δέν έχει μόνο νά τό αντιλαμβανώμαστε,αλλά καί νά προσπαθούμε νά μήν τά ξανακάνουμε,έτσι δέν είναι; -
οποιος νομιζει οτι του ταιριαζει ο χαρακτηρισμος....ας τον αποδεχτει
ο καθενας ξερει καλυτερα για τον εαυτο του.Προσωπικα ειμαι πολυ προσεκτικος τον τελευταιο καιρο, ακομα και στη 'παλαιστρα'
Ηθικοπλαστες στο φορουμ δεχομαι μονο τους διαχειριστες και οχι τον οποιο skullone που εχει γινει ακριβως αυτο το οποιο κατακρινει
Σταματαω εδω . το φορουμ ειναι χρησιμο για να συζηταμε δημιουργικα....
οι πλακες που καταντησαν αντιπαραθεσεις πρεπει να σταματησουν....Οποιος εχει απωθημενα με καποιον ας συναντηθει για κανα καφε να τα συζητησουν να τελειωνει το θεμαΥ.Γ θα διαβασω αλη μια ολα τα ποστ του skullone να δω που εχει διαφοροποιηθει απο 'ΕΜΑΣ' τους ακατανομαστους, γιατι μεχρι τωρα δεν θυμαμαι να εχει επιχειρηματολογησει....
-
[moderator]skullone,το μόνο troll του Φόρουμ είσαι εσυ!
-
Την ίδια στιγμή, είναι μια χαρά αποδεκτό δύο άτομα να μπουκάρουν σε όλα τα θέματα και να σκυλοβρίζουν όλα τα μη γερμανικά αυτοκίνητα (παρακαλώ παραβάλετε με τους όρους 'μη γερμανοί' και 'μη Άρειοι' του Χίτλερ και το αμίμητο 'μη εβραίος' του Ταλμούδ) και να προσβάλλουν τους ιδιοκτήτες τους.Μάκη, παλιότερα ήσουν μια χαρά. Δεν ξέρω τι συνέβη, ποιος σε τσιγκλάει/σιγοντάρει, αλλά τον τελευταίο καιρό δεν είσαι αυτός που γνώρισα και θεώρησα νορμάλ και ωραίο άτομο. Αντιθέτως, πλησιάζεις επικίνδυνα το επίπεδο του χρονομέτρη και έχεις γίνει πολύ ενοχλητικός. Κι αυτά στα λέω σαν φίλος. Κάποιοι άλλοι που δεν σε ξέρουν, και μόνο που μπαίνουν στο φόρουμ και βλέπουν αυτή σου την πρόσφατη πορεία, καταλήγουν ή να σου την πουν ή να στα χώσουν κι απ'την καλή κι απ'την ανάποδη.
[list:1r8uzin5]Τι εγινε skullone?Τι προβλημα εχεις?Ποσες μερες εχεις να δεις δικη μου αντιπαραθεση, επι του θε,ατος που σε 'καιει'?Τι ζορι τραβας και ξανααρχιζεις την κριτικη?Εχεις την εντυπωση οτι εισαι ικανος να με κρινεις?Φιλο δεχεσαι εσυ καποιον που επικοινωνεις μαζι του επειδη σε σιγονταρει στις αποψεις σου?Ετσι μαλλον ειναι, γι αυτο και εχεις να με παρεις τηλ εδω και ενα μηνα.ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ [/list:u:1r8uzin5][list:1r8uzin5]Ποιος σε πειραξε τωρα και ανοιγεις θεμα περι προσβολης?Μπορεις να μου πεις?[/list:u:1r8uzin5][list:1r8uzin5]Μιλας ΕΣΥ για επιπεδο, απ τη στιγμη που αποκαλεις τους κατοχους MB και BMW κομπλεξικους κλπ?Αλλα η ΔΙΚΗ σου κριση βλεπεις ειναι 'σικε'.........με τη γραβατα.Και το ξερεις πολυ καλα, οτι, οτι εχω πει αναμεσα στους αλφιστι, ειναι μεταξυ σοβαρου και αστειου, αλλα βρηκατε μερικοι την ευκαιρια να δειξτε το αρχοντιλικι σας εδω μεσα!![/list:u:1r8uzin5][list:1r8uzin5]Τι αυτοκινητο ειχες skullone?Εσυ δεν ησουν ο ΠΡΩΤΟς εδω μεσα περυσι το χειμωνα που ΕΥΧΗΘΗΚΕς ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ γκρουπο?ΕΣΥ δεν ησουν αυτος που καταριοσουν το αυτοκινητο σου για τα μυρια προβληματα και την ποιοτητα των Ιταλων?Αλλα μου φενεται οτι μερικοι εδω μεσα στρωνεστε αναλογα με το πως σας συμφερει.Σημερα ειστε αλλου κι αυριο στον αλλο κοσμο σας.Να εισαι καλα και να χερεσαι τις γνωσεις που αποκτας μεσα απ τα περιοδικο, ειδικα και μη.Μη πηξει το μυαλο σου μονο, προσεχε.Κανε μονο λιγο τον κοπο και δες τα σχια των αλφιστι.........δεν παρεξηγηθηκα ομως[/list:u:1r8uzin5]>πλησιάζεις επικίνδυνα το επίπεδο του χρονομέτρη και έχεις γίνει πολύ ενοχλητικός
[list:1r8uzin5]ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ[/list:u:1r8uzin5]>Πράγματι, εσύ ειδικά ΠΟΤΕ δεν πετάς τούβλα και ξέρεις ΠΑΡΑ πολλά...
[list:1r8uzin5]Παντογνωστη μου εσυ...........επιστημονα..........για μηχανικος επρεπε να πας.............αδικηθηκες και βγαζεις τις τερατωδεις σου γνωσεις εδω?[/list:u:1r8uzin5]>Λυπάμαι πολύ, αλλά ο Κων/νος έχει δίκιο...
Θα ήθελα να μπορώ να επιχειρηματολογήσω έναντι αυτών που λέει, αλλά δεν μπορώ...
[list:1r8uzin5]Δε χρειαζετε να λυπατε ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ.[/list:u:1r8uzin5][list:1r8uzin5]Απ τι στιγμη που επιβεβαιονωντε τα λεγομενα καποιου, σημαινει οτι σιγουρα την αποψη αυτη επικροτουν απο πισω, και αλλα μελη του φορουμ, που για προσωπικους λογους ο καθενας τους δεν εκδηλωνετε.[/list:u:1r8uzin5][list:1r8uzin5]ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ ΑΠ ΤΟ FOROUM ΣΑΣ, ΚΑΘΩΣ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΟΥ ΣΑς ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΗΘΙΚΗΣ, κατι το οποιο προκυπτει απ την ασυμφωνια αποψεων[/list:u:1r8uzin5][list:1r8uzin5]Χαρηκα για τους πραγματικα λιγους και ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ανθρωπους που γνωρισα απο εδω.[/list:u:1r8uzin5][list:1r8uzin5]apostolis, mkiii, topmar, puntofato, kouk(συγνωμη αν ξεχασα καποιον) να ειστε ολοι POWER...........σαν το G [/list:u:1r8uzin5]
-
Ψυχραιμία!
Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζουμε τις προσωπικές αντιπαραθέσεις. Δεν οδηγούν πουθενά.
Μάκη, δεν είναι λύση η αποχώρηση επειδή δύο μέλη εξέφρασαν την όποια αντίδρασή τους στα λεγόμενά σου.
Συνιστώ σ' όλους να ξανασκεφτούν πολύ σοβαρά 'τα λόγια τους' και ας επιστρέψουμε σε επικοδομητικές συζητήσεις
-
[moderator]Αν νομίζεις ότι αυτά που γράφεις σε τιμούν κάνεις πολύ μεγάλο λάθος!!
-
G60power δεν συμμετειχα σε αυτο το τοπικ αλλα σε παρακαλω να μην αποχωρησεις απο το φορουμ!
Δεν χρειαζεται να φτανουμε σε τετοια σημεια...κουβεντουλα κανουμε ολοι μας και μερικοι ισως λενε μια ατακα παραπανω!
Δεν ειναι αναγκη να αποχωρησεις για μια αψιμαχια..κατσε μαζι μας και παλεψε μεσω των λογων σου και των επιχειρηματων σου!ΟΚ?
Σαββας -
Γιώργο, σταμάτα που να πάρει και να σηκώσει!!! Σου είπα χαλάρωνε!
-
Eίμαι σιγουρος οτι θα τους λείψεις.Φίλε μου δεν έχεις το δικαίωμα να εκσφενδονίζεις τόσο βαριές κουβέντες εναντίον κάποιου που δεν έχεις γνωρίσει προσωπικά και δε σε τιμά καθόλου αυτό. Άσε να εκφραστούν πρώτα αυτοί που τον ξέρουν καλύτερα, να δευτερολογήσει ο ίδιος και μετά κρίνεις. ΟΚ?
-
οκ τέλος συζητησης, δεν ξανα-ασχολούμαι με τον κύριο.,.
ΙΑΠΩΝΙΑ vs ΕΥΡΩΠΗ vs USA