-
Ο G60POWER είναι ένα απο τα παλιώτερα μέλη του Φόρουμ και με χρυσή καρδιά!!
Δυστυχώς,δεν παρακολουθήσαμε το θέμα όσο έπρεπε και με λύπη μου είδα το αποτέλεσμα!!Τον παρακαλώ προσωπικά -αν μετράει αυτό- να αναθεωρήσει!!
Οσο για αυτούς οι οποίοι θίχτηκαν,καλύτερα να προσέχουν τις εκφράσεις που χρησιμοποιούν!!
Και πάλι συγγνώμη απο όλους σας γιατι δεν δωσαμε την απαραίτητη προσοχή!!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
[moderator]skullone,το μόνο troll του Φόρουμ είσαι εσυ!Χίλια ευχαριστώ.
Ο επίσης moderator cmarin πάντως μου είπε ότι ΣΩΣΤΑ χειρίστηκα το θέμα αυτό που ανέκυψε. Εγώ τίνος τη γνώμη να ακούσω;
-
λυπαμαι...
οριστε σας ανηκει το φορουμ
ξεσπαθωστε ελευθερα βριστε οποιον θελετεχαρηκα για τα πραγματικα αξιολογα ατομα που υπαρχουν εδω και για τα ωραια ποστ που διαβασα...
στο κατω κατω υπαρχει και η αλληλογραφια στους 4Τ....δε χαθηκε ο κοσμος...
Αρκουν ενας-δυο για να καταστρεψουν. Το να δημιουργεις και να συζητας δημιουργικα ειναι το δυσκολο.
Θα ξεκουραστουν ακομα περισσοτερο και οι διαχειριστες....Να στε καλα.
Τσαοοοοοο -
Ο καθένας Αντρέα,έχει το δικαίωμα να κάνει τις επιλογές του!Αλλά δεν νομίζω ότι είναι σωστό να εγκαταλείπεις έτσι απλά!!
-
Καλά είναι δυνατόν! Κι άλλες αποχωρήσεις! Το πράγμα ξεφεύγει πλέον και πρέπει να το δούμε. Ο ένας βρίζει οι άλλοι το γυρνάνε σε προσωπική αντιπαράθεση...Έτσι κάνετε διάλογο εσείς? Άσε που ακόμα δεν έχω καταλάβει για πιο λόγο γίνεται ο καυγάς. Για λίγο ψυχραιμία!
G60 και mkii ξανασκεφτείτε το και οι 2 δεν νομίζω οτι έτσι βγαίνει κάτι ούτε επειδή υπάρχει προσωπική αντιπαράθεση με κάποιον αυτό σημαίνει οτι έχει όλο το forum μαζί του αλλά ούτε και είναι αυτός λόγος αποχώρησης. -
οταν τις τελευταιες μερες εμμεσα και αμεσα βριζουν ειτε εμενα ειτε τις επιλογες μου και μαλιστα αυτα τα ατομα αυξανονται, τοτε εχει ερθει η ωρα καποιος να αποχωρησει
κριμα να υπαρχουν τοπικ που μονο κοκκινα γραμματα βλεπειςτο φορουμ ειναι ενεργο και αλλαζει συνεχεια
οταν γινει χωρος που με εκφραζει παλι, θα επιστρεψωοι πλακες και οι κοντρες κατηντησαν μη πω τι......
-
πω πω! χαμός γίνεται. Ήρεμα ρε παιδιά!
Και βέβαια μάκη, από το να λες πως όλοι συμφωνούμε και θέλουμε να φύγεις δεν προκύπτει από πουθενά.
Οκ, πολλές φορές και εγώ σπάζομαι με τα γκολφ, αλλά θεωρώ βέβαια πως δεν είναι στα πλαίσια στρατηγικής του να πείσεις όλο το κόσμο ή να μας μειώσεις, αλλά δόσεις χιούμορ πολλές φορές, όπως και κάνουμε και εμείς πολλές φορές για να σας τσιγκλάμε
Δραματοποιούμε καταστάσεις τελικά και συγκρίνουμε μέλη μεταξύ τους, ξέροντας πόσο βλάκας είναι το..μέτρο σύγκρισης και πόσο σχιζοφρενικά και προσβλητικά έχει εκφραστεί; Αν μας ενοχλεί κάποιο ποστ του απαντάμε(ή και όχι), αν κουραζόμαστε να γίνετε πλάκα, το λέμε, απαντώντας σοβαρά, κάνουμε μια παρατήρηση σε πραγματικό χρόνο, μέσα στο θέμα! Σίγουρα πάντως δεν γυρνάμε ένα ολόκληρο θέμα στο να κατηγορούμε ένα φίλο του φόρουμ.
Μα κατηγορούμε κόσμο για ρατσισμό στα... αμάξια, κάνοντας τα κόκκαλα των θυμάτων που βιώσαν τις αντίστοιχες φρικιαστικές εποχές να τρίζουν; -
Τί έγινε ρε παιδιά;
Ρέ Μάκη,ποιός είναι ο λόγος τής αποχώρησής σου;Τό ότι σού τήν είπε ο skullone νομίζεις ότι μιλάει εκ μέρους τών λοιπών φορουμιτών;Είναι δυνατόν;
Είμαστε ή δεν είμαστε μία παρέα μωρέ;Αμα θά μάς 'τήν πεί' ο οποιοσδήποτε,πρέπει νά μαζέψουμε τά 'μπογαλάκια' μας,καί νά τήν κάνουμε; -
Για μία ακόμα φορά σε forum επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία. Aπό την εποχή των 'μάυρων' οθονών (UNIX) πριν από περίπου 10 χρόνια που άρχισα να ασχολούμαι με το διαδίκτυο, σε όποιο forum, ή BBS παλαιότερα έχω συμμετάσχει τα ίδια συμβαίνουν. 'Aπειλές' αποχωρήσεων, υβριστικά μηνύματα, ατέλειωτα flames κλπ κλπ
Kάθενας έχει τις απόψεις του, σεβαστό, όπως επίσης σεβαστό είναι να τις εκφράζει δημόσια και οι υπόλοιποι να συμφωνούν ή να διαφωνούν. Yπάρχει όμως ένα λεπτό σημείο. Aλλο να είσαι οπαδός, άλλο φίλαθλος, άλλο υποστηρικτής, άλλο φανατικός.
Eίναι ποτέ δυνατόν να πείσεις έναν 'γαύρο' -κι όχι έναν φίλαθλο του Oλυμπιακού- ότι υπάρχει καλύτερη ομάδα; (τυχαίο παράδειγμα δεν είναι αυτό το ζητούμενο)
Tο να υπάρχει όμως φανατισμός στο σημερινό κόσμο της τεχνολογίας και ειδικά της αυτοκίνησης που όλα αλλάζουν σε dt, δεν είναι ιδιαίτερα τιμητικό.
Όπως οι ιδιοκτήτες των ομάδων, οι κυβερνήσεις, οι θρησκείες κλπ κλπ θέλουν φανατικούς, έτσι και οι εταιρείες πιστούς οπαδούς για να έχουν εξασφαλισμένα κέρδη.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Για μία ακόμα φορά σε forum επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία. Aπό την εποχή των 'μάυρων' οθονών (UNIX) πριν από περίπου 10 χρόνια που άρχισα να ασχολούμαι με το διαδίκτυο, σε όποιο forum, ή BBS παλαιότερα έχω συμμετάσχει τα ίδια συμβαίνουν. 'Aπειλές' αποχωρήσεων, υβριστικά μηνύματα, ατέλειωτα flames κλπ κλπKάθενας έχει τις απόψεις του, σεβαστό, όπως επίσης σεβαστό είναι να τις εκφράζει δημόσια και οι υπόλοιποι να συμφωνούν ή να διαφωνούν. Yπάρχει όμως ένα λεπτό σημείο. Aλλο να είσαι οπαδός, άλλο φίλαθλος, άλλο υποστηρικτής, άλλο φανατικός.
Eίναι ποτέ δυνατόν να πείσεις έναν 'γαύρο' -κι όχι έναν φίλαθλο του Oλυμπιακού- ότι υπάρχει καλύτερη ομάδα; (τυχαίο παράδειγμα δεν είναι αυτό το ζητούμενο)
Tο να υπάρχει όμως φανατισμός στο σημερινό κόσμο της τεχνολογίας και ειδικά της αυτοκίνησης που όλα αλλάζουν σε dt, δεν είναι ιδιαίτερα τιμητικό.
Όπως οι ιδιοκτήτες των ομάδων, οι κυβερνήσεις, οι θρησκείες κλπ κλπ θέλουν φανατικούς, έτσι και οι εταιρείες πιστούς οπαδούς για να έχουν εξασφαλισμένα κέρδη.
Η πιο σωστή κουβέντα που ειπώθηκε σήμερα!
-
Τι έγινε ρε παιδιά? Γιατί αυτός ο χαμός? Για όνομα του θεού τι κάνετε? Κάθεστε και τσακώνεστε για το ποιος έχει το καλύτερο παιγνίδι στα χέρια του? Η έχετε άμεσα συμφέροντα από της αυτοκινητοβιομηχανίες που ο καθένας σας διαλαλεί?
Ρε σεις για συνέλθετε λίγο. Πάτε να χαλάσετε την παρέα σας για τους τετράτροχους τενεκέδες σας? Εγώ λέω να αφήσετε κατά μέρους αυτές τις κόντρες και τις αηδίες. Εγώ που πέραν του Στέλιου του kilo δεν γνωρίζω κανέναν άλλο από εσάς και όμως χαίρομαι να γράφω στο forum, και να ανταλλάσσω απόψεις μαζί σας. Πόσο μάλλον εσείς που από ότι καταλαβαίνω οι περισσότεροι γνωρίστε μεταξύ σας.
Ξυπνήστε, γιατί για αυτούς που νοιάζεστε να είστε σίγουροι ότι αυτοί δεν νοιάζονται καθόλου για εσάς.Τάκης!
-
Λυπάμαι πραγματικά για τις αποφάσεις που πήρατε. Δεν πιστεύω ότι η αποχώρηση είναι λύση για τις όποιες διαφορές ή και διενέξεις. Λυπάμαι περισσότερο γιατί ενώ τα σύννεφα πύκνωναν τον τελευταίο καιρό δεν κατέστη δυνατό να αλλάξει κάτι. Η αλήθεια φίλοι μου είναι ότι το πολύ το κυρ ελέϊσον το βαριέται και ο παπάς. Η συνεχιζόμενη πλάκα με θέμα τις εταιρίες, χώρες, ηπείρους που βγάζουν αυτοκίνητα μαθηματικά θα οδηγούσε σε ρήξη. Κρίμα που οι όποιες προσπάθειες εκτόνωσης δεν απέδωσαν.
Παρόλα αυτά σαν συνοδοιπόρος σας όλο αυτό τον καιρό σας ζητώ να επανεξετάσετε την απόφαση σας όταν τα πνεύματα ηρεμίσουν και να πλαισιώσετε εκ νέου την παρέα μας.
Αν όντως βρήκατε άτομα αξιόλογα όπως λέτε στο Forum δεν καταλαβαίνω το λόγο να σας εξαναγκάσουν σε αποχώρηση, άτομα μάλιστα που δεν σας γνωρίζουν και βιάστηκαν να πουν πράγματα που μόνο τους ίδιους χαρακτηρίζουν.
Θα κλείσω με το «Τα ξανά λέμε» και όχι με «Αντίο». -
Βρε αλητάμπουρες αμέρικαν μπαρ μου το κάνατε το μαγαζί!!!
Καταφέρατε βρε και διώξατε το Μάκη;;;!!!
Ο 'τρελοφανατικός' Γκολφάκιας έχει την πιο χρυσή καρδιά από όλους μας εδώ μέσα βρε! Και για το αν του την έχω πει (ως έταιρος 'τρελοφανατικός' πεζάκιας) και πόσες φορές, αυτός κι εγώ το ξέρουμε.
ΜΑΑΑΑΑΚΗ άσε την περηφάνεια παραπέρα ρε φίλε. Δεν αξίζει...
-
Δεν το πιστεύω!
Φτάσατε να σκοτωθήτε για τα αυτοκίνητα σας?
Δηλαδή εδώ μιλάμε όχι για απλή τρέλλα! αλλά για παράκρουση!!!
Και εγώ που νόμιζα ότι μόνο στο ποδόσφαιρο γίνονται αυτά!
Κύριοι είστε άξιοι της τρέλλας και του πάθους σας! και μη πώ τι άλλο γιατι θα επέμβει ο moderator.
Με τις υγείες σας!
Αντε και καλά κρασιά!
-
Εγώ θα πω αυτό που έγραψα και στο 147forum. Τα έχετε βάλει όλοι με τους mkiii και G60 για αυτά που γράφουν κατά καιρούς, ενώ και από την 'απέναντι μεριά' έχουν γραφτεί πολλά, ενίοτε και σε πολύ χειρότερο ύφος.
-
To θέμα κλειδώνεται. Οι δημοσιεύσεις δεν έχουν καμμία σχέση με το θέμα.
[mod]
ΙΑΠΩΝΙΑ vs ΕΥΡΩΠΗ vs USA