-
ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ
ΕΧΩ ΗΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΛΠ.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ (ΕΞ ΟΨΕΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΒΛ. 307,147,FOCUS ΚΛΠ)
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΒΓΑΖΕΙ ΖΗΜΙΕΣ
ΠΧ. ΤΟ CLIMA, ΧΑΛΑΕΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ?
ΚΟΠΑΝΑΕΙ? ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ?
ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΥΛΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΡΕΜΑΕΙ Η ΠΟΡΤΑ (ΣΤΑ 3ΘΥΡΑ)
ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ...
ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ? -
ΕΧΩ ΗΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΛΠ.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ (ΕΞ ΟΨΕΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΒΛ. 307,147,FOCUS ΚΛΠ)
ΚΟΠΑΝΑΕΙ? ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ?
ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΥΛΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΡΕΜΑΕΙ Η ΠΟΡΤΑ (ΣΤΑ 3ΘΥΡΑ)
ΚΟΠΑΝΑΕΙ? ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ?
Ο χρήστης Sir Alex έγραψε:
ΚΟΠΑΝΑΕΙ? ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ?
ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ?Σαν κάτοχος του ίδιου αυτοκινήτου, σου λέω ότι γενικά τα VW βγάζουν αρκετές ζημιές, όχι κατι το μεγάλο, αλλά αρκετά μικρά πράγματα, τα οποία όμως κοστίζουν αρκετά για να τα φτιάξεις γιατί ως γνωστόν στην VW είναι αρκετά ακριβοί. Το τελευταίο καιρό μου έχουν χαλάσει ο πολλαπλασιαστής, μια ασφάλεια της αντλίας βενζίνης και 2 φορές ένα ελατήριο στο αερόσακο. Επίσης παλαιότερα άλλαξα ανιχνευτή αέρα.
Πράγματι έχει την καλύτερη ποιότητα υλικών, και ίσως και κατασκευής (αν και τα Τουοτα είναι επίσης καλά φτιαγμένα), δεν εχω ακούσει να κρεμάει η πορτα (παράξενο για VW). Επίσης δεν εχω ακούσει ΄για προβλήματα με το clima. Αλλά ή αξιοπιστία των VW είναι μέτρια. Αλλο ποιότητα κατασκευής και άλλο αξιοπιστία.
Ποσα χρόνια εγγύηση σου δίνουν;
Από ότι ακούγεται, τα Toyota είναι αξιόπιστα αυτοκίνητα. Ένας φίλος με Camry μου είπε ότι στα 7 χρόνια που το είχε δεν είχε κανένα πρόβλημα.
-
ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ-ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ Η ΠΟΡΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ 3ΘΥΡΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΡΕΜΑΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ, ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ...
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ
ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ ΤΟ ΞΕΡΩ, ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΙΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΤΟΥΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ...ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ
ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΔΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ SAXO VTS 1.6 ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΖΩ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ-ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ 30 ΠΛΕΟΝ! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
-
ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ ΤΟ ΞΕΡΩ, ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΙΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΤΟΥΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ...ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣΕπειδή γράφτηκες πρόσφατα στο Forum, να σε ενημερώσω ότι ένα από τα παράπονα όσων έχουν οδηγήσει Golf είναι ότι 'δε στρίβει'. Δυστυχώς τον καιρό αυτό η κίνηση στο Forum είναι μειωμένη και δε θα βρεις πολλούς να σου πουν τις απόψεις τους. Αναζήτησε, αν θέλεις, παλιότερα θέματα.
-
Σαν κάτοχος Golf θα πω πως η ποιότητα δεν με έχει ενθουσιάσει. Δεν με έχει πείσει καν θα έλεγα... Αυτά που ακούω πως τα 'ιταλικά' είναι 'για πέταμα', και τα 'γερμανικά' είναι 'υπόδειγμα' είναι λάθος. Ναι, σε πολλά σημεία το Γκολφ υπερέχει από τα Τίπο που είχα παλιότερα, αλλά σε άλλα υστερεί. Σε θέμα αξιοπιστίας (δηλαδή να χαλάσει κάτι σημαντικό ή να σε αφήσει στο δρόμο), και τα Τίπο, και το Γκολφ είναι πολύ καλά.
Το Ίμπιζα που έχω (Γκρουπ VW) είναι πολύ χειρότερο από τα Τίπο...
Συγκεκριμένα το Τζενερέισιον είναι καλοεξοπλισμένο, αλλά σε τεστ ντράιβ που έκανα πέρσι στην Ελβετία, δεν το είδα ποιοτικότερο του απλού Γκολφ της μητέρας μου. Μου άρεσε όμως περισσότερο.
Τα φρένα είναι άριστα, αλλά δεν στρίβει. Με τα φαρδιά ζαντολάστιχα του Τζενερέισιον που έχουν και μικρό προφίλ, βελτιώνεται η κατάσταση, αλλά όχι πως γίνεται αμάξι που στρίβει με αξιώσεις...
Για ήρεμη οδήγηση είναι πολύ καλό, με άνεση (όχι τόσο όμως το Τζενερέισιον με τα χαμηλοπρόφιλα) και βγάζει 'μούρη' μόνο, χωρίς να φοβίζει. Αιφνιδιάζει όμως αρχικά το πόσο εύκολα βγάζει μούρη...
-
...ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩ
ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΙΔΕΟΣ!!
ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΙΨΙΜΟ ΤΩΝ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΩΝ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ, ΚΑΘΩΣ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ STARLET KAI YARIS ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ RAV4 - ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ Η ΕΝΑ ΦΟΚΟΥΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ - ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΛΦ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 'ΜΑΛΑΚΟ' ΚΑΙ ΓΕΡΝΕΙ (ΤΟ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ) ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΞΕΠΕΡΝΙΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΕΤΑΕΙ ΜΟΥΡΕΣ -ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ VW ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΟΛΦ 1 ΑΚΟΜΑ...
ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ, ΤΙΣ ΛΑΜΒΑΝΩ ΥΠΟΨΗ-ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΑΝ ΣΑΣ ΕΝΟΙΑΖΕ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΔΗΛΑΔΗ ΦΟΚΟΥΣ,307,147,ΓΚΟΛΦ,ΑΣΤΡΑ,ΚΟΡΟΛΑ...ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΝΕΝΑ? -
ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΙΔΕΟΣ!!Κατά πρώτο λόγο, δε σε αποκάλεσε κανείς 'ανίδεο' (ούτε είχε κανείς την πρόθεση να κάνει κάτι τέτοιο). Απλώς παραθέτουμε πληροφορίες.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΑΝ ΣΑΣ ΕΝΟΙΑΖΕ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΔΗΛΑΔΗ ΦΟΚΟΥΣ,307,147,ΓΚΟΛΦ,ΑΣΤΡΑ,ΚΟΡΟΛΑ...ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΝΕΝΑ?Με αποκλειστικό παράγοντα την αξιοπιστία θα αγόραζα ιαπωνικό.
-
Corolla ή Golf, τα υπόλοιπα, είναι ντενεκέδες. Sorry που γίνομαι ισοπεδωτικός αλλά επειδή έχω μπει και έχω οδηγήσει σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα της κατηγορίας αυτή την άποψη έχω σχηματίσει.
Αν θέλεις το αυτοκίνητό σου να μη τρίζει μετά τα 40'000km επέλεξε ένα από τα δύο.
Ενδιαφέρουσα οδηγικά είναι και η 147. Θα σου έλεγα να πάρεις την 147 αλλά, εμένα μου φαίνεται ρίσκο. Δεν έχω πεισθεί ακόμα για την ποιότητά της. Προβλήματα έχουν παρουσιάσει και τα 307. Το δικό μου golf μετά από 67'000km το μόνο που έχει πάθει είναι τρεις καμμένες λάμπες (δύο από τη μεσαία σκάλα και μία από τα φώτα των φρένων) και η βαλβίδα της όπισθεν (δεν άναβαν τα φώτα της όπισθεν). Επίσης κανένας δεν πιστεύει ότι το αυτοκίνητο είναι 4,5 χρονών.
Αν αλλάξεις ανάρτηση στο Golf όντως μεταμορφώνεται. Εγώ έτσι έκανα και είμαι υπερευχαριστημένος. Απλά χάνεις μετά σε άνεση (όχι πολύ όμως, εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου).
Η γνώμη μου είναι να περιμένεις για το καινούριο Golf, που στον πίσω άξονα θα έχει ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων, οπότε θα στρίβει κιόλας. -
Έχω 65,000χλμ. στο κοντέρ του Golf Gti 1,8T που οδηγώ χωρίς κανένα πρόβλημα. Το αυτοκίνητο είναι αξιόπιστο χωρίς να βγάζει βλάβες αν και τα service είναι λίγο τσουχτερά στην τσέπη. Είναι ήσυχο, πολύ άνετο στα ταξίδια και έχει πολύ καλά δυνατά φρένα. Αν δεν είσαι τύπος καμικάζι των οδών και είσαι της λογικής ότι οι δημόσιο δρόμοι είναι για μετακινήσεις με ασφάλεια είναι πολύ καλή επιλογή.
Στην θέση σου θα περίμενα το καινούργιο μοντέλο, αν πάλι δεν μπορείς να περιμένεις προτίμησε πεντάπορτο (κρύβει καλά τα χρονάκια του, είναι σχετικά πιο άνετο, και θα γλιτώσεις ενδεχόμενα προβλήματα με τα παράθυρα). Να ξέρεις επίσης ότι το αυτοκίνητο είναι φαρδύ και θέλει προσοχή σε παρκάρισμα και σε στενά. Γενικότερα θεωρώ ότι το Golf δεν θα σε ωφελήσει αν το θέλεις για σκληρή αστική χρήση, γιατί τότε σίγουρα θα πρέπει να κοιτάξεις κάτι σε ιαπωνικό. -
με κριτήριο την αξιοπιστία,Corolla με κλειστά τα μάτια.Το Golf δεν θα το έπαιρνα (δεν το προτίμησα άλλωστε -περιμένω μια 147 120ps εντός 10ημέρου) ,είναι αρκετά παλιό (χαμηλή εμπορική αξία)+βγάζει μικροπροβλήματα όπως κι έμαθα όταν το έψαχνα κι εγώ.Χαλαρά λοιπόν corolla,αφού είναι και φρεσκότατο,και ποιοτικότατο,με εντυπωσίασε το εσωτερικό του.Αν σε απασχολήσει κάτι,είναι πως το έχει πάρει και η κουτσή μαρία μέχρι τώρα,παρά της τσιμπημένης τιμής (ίσως αυτό επηρρεάσει σημαντικά την μελλοντική εμπορική του αξία).Ειδάλλως,τι να πω,περίμενε το ερχόμενο φθινόπωρο για Golf V +(λίστα αναμονής)...
edit:
Υ.Γ: το Megane II δεν σε ενδιαφέρει;; είναι ωραία πρόταση στα ίδια χρήματα. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Η γνώμη μου είναι να περιμένεις για το καινούριο Golf, που στον πίσω άξονα θα έχει ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων, οπότε θα στρίβει κιόλας.Πιθανόν να έχει και καλύτερο κινητήρα (1.6 FSI).
Ειδάλλως,τι να πω,περίμενε το ερχόμενο φθινόπωρο για Golf V +(λίστα αναμονής)...
Μάλλον τον επόμενο χειμώνα θα κυκλοφορήσει το καινούριο Golf.
-
Σύμφωνα με τα όσα έχω διαβάσει το καινούργιο Golf θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2004 ή και λίγο νωρίτερα να κάτι τέτοιο χρειαστεί λόγω ανταγωνισμού. Πάντως η λίστα αναμονής ανμένεται και πάλι μεγάλη ( ψάχναμε για αυτοκίνητο όταν πρωτοβγήκε το IV και τότε η λίστα ήταν 8 μήνες και δεν μπορύσες να επιλέξεις διχρωμία στο ταμπλό ούτε να προσθέσει έξτρας αν αυτά έπρεπε να μπούν από το εργοστάσιο) οπότε το αμάξι θα το έχεις στα χέρια σου πολύ αργότερα...Το 307 που έχει αποβάλλει πια τις παιδικές του ασθένειες δεν σου λέει τίποτα?
-
Sir Alex άν ήμουν στη θέση σου θα επέλεγα μεταξύ του Focus και της 147 μιας και καλή είναι η παραχώρηση που κάνεις στα γκάζια αφήνοντας το Saxo αλλά με τα 2 μοντέλα που ανέφερα δεν θα χάσεις και τόσο πολύ σε οδηγική ευχαρίστιση. Με την επιλογή του Golf θα κάνεις πολλές περισσότερες παραχωρήσεις από οτι φαντάζεσαι. Συν τοις άλλοις η τοθέτηση ημιάκαμπτου άξονα στα περισσότερα μοντέλα της κατηγορίας κάνει τα Focus και 147 να ξεχωρίζουν ακόμη περισσότερο...
-
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΤΕ
147: ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΙΤΑΛΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΜΟΤΕΡ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΤΡΙΨΙΜΟ, ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΦΑ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ...GMAK ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΕΙΧΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ 145 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ
307: H ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ 'ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΛΦ' ΟΝΤΩΣ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ- ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛΦ ΑΛΛΑ ΥΣΤΕΡΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ(ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ 1.6 ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ) - ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΝ ΣΤΡΙΒΕΙ ΚΑΛΑ (ΓΑΛΛΙΚΑ) ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ 'ΒΑΡΥ' - ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΣΕ ΑΠΟΤΟΜΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ
ΦΟΚΟΥΣ : ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ, ΣΕ ΣΤΡΙΨΙΜΟ ΣΙΓΟΥΡΑ- ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΓΕΡΟ ΜΟΤΕΡ ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΝΙΓΟΥΝ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΨΩ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ - ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟ!!
ΜΕΓΚΑΝ : ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΑΣΧΗΜΙΑΣ!!( ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ, ΤΟ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ)
ΚΟΡΟΛΑ: ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΚΑΝ - ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΛΠ, ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ....ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΩ...
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΚΟΛΦ V ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η 1η ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ΑΥΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ 5-6 ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ (ΣΑΝ ΤΟ 4) ΠΑΜΕ ΤΕΛΟΣ 2004 ΠΕΡΙΠΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ? ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΜΕ ΤΟ SAXO ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ? ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΟΥΛΑΩ ΤΟ 4 ΝΑ ΠΑΡΩ ΤO 5!!!!! -
να μη ξεχανμε οτι το GOLF ειναι και παρα πολυ ακριβο για τον συνδιασμο: εξοπλισμο/επιδοσεις/ηλικια που εχει...
-
Από όλα αυτά εγώ ψηφίζω 2 : Corolla 1.6 linea sol και Alfa 147 T.S. Και τα 2 καμιά σχέση με golf. Είναι αυτοκίνητα.....
-
Να δουμε μετα απο μια 5ετια τι θα ειναι Οταν η corrola θα ειναι αντικα αφου θα εχει βγαλει η toyota ως συνηθως κανα δυο μοντελα και η alfa αν λειτουργει πληρως θα ειναι θαυμα!!Το ειπα και παλιοτερα Καλο δεν ειναι ενα αυτοκινητο που προηγηται σε ενα τομεα αλλα αυτο που ειναι ολοκληρωμενο!!Και οσο αναφορα το tuning η VAG δεν πεζεται Το GOLF οσο ζει θα αποτελει μετρο συγκρισης
-
TO ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟ FOCUS.- ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠ. - ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΛΑΙΣΙΟ - ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ - ΚΑΛΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ - ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.
**GOLF: **ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠ. - ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΛΑΙΣΙΟ - ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ - ΚΑΛΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ - ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.
(ΣΗΜ. ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΑ 'ΠΡΟΩΡΑ ΓΕΡΑΣΜΕΝΟ')**COROLLA: **ΕΠΙΣΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠ. - ΚΑΛΟ ΠΛΑΙΣΙΟ - ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ - ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ - ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. (ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ 'ΧΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ' ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ)
**Α147: **ΙΣΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ - ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΛΑΙΣΙΟ - ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ - ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ - ΕΠΙΣΗΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
(ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ)
VW GOLF GENERATION 1.6 : ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟ?