-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Τελικά μήπως εμείς που παίζουμε μέσω Internet έχουμε κάποια μειονεκτήματα.Γιατί όντως η ευστοχία μερικών είναι αξιοπερίεργη.Βρε Θοδωρή,τι αξιοπερίεργη?!!!..Ο άνθρωπος έβρισκε τους οδηγούς ακριβώς στις θέσεις τους!!!Δεν πάει και μια βόλτα προς Λουτράκι μεριά να βγάλει μια περιουσία αν είναι ετσι?!!!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ρε παιδιά, για εξηγήστε μου γιατί είναι πλεονέκτημα να παίζεις με το ταχυδρομείο ? Διακρίνω κάποιον υπαινιγμό εδώ ? Νόμιζα πως αυτοί που κάνουν την αποδελτίωση των ταχυδρομικών ψήφων ελέγχουν πως η ημερομηνία της ταχυδρομικής σφραγίδας είναι η πρέπουσα για να αποφευχθούν οι 'μετά Χριστόν προφήτες' και δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω αυτό.Δέν θέλω να θίξω κανέναν και ούτε να υπαινιχθώ τίποτα. Αλλά, για να σε απαντήσω υπέθεσε ότι ο κολλητός σου δουλεύει στον ΕΛΤΑ. Είναι τόσο απίθανο να μπορεί να βάλει σφραγίδα με προγενέστερη ημερομηνία στο γράμμα με τις προβλέψεις;
(Διευκρινίζω πως δεν έχω παίξει ποτέ στο διαγωνισμό της Peugeot όπως και σε κανένα διαγωνισμό που λέει 'παίξτε και κερδίστε ...' )
Συμφωνώ και καταλαβαίνω αυτή την στάση. Αλλά πιστεύω ότι όπως εγώ έτσι και οι περισσότεροι από εμάς παίζουν για το χαβαλέ. Στο ΠΡΟΠΟ λέει 'Κολλημένος με την μπάλα' και στον αντίστοιχο διαγωνισμό του http://www.wrc.com λέει 'Put what you do know into good use'. Δηλαδή, έχουμε που έχουμε την ψώρα με τα αυτοκίνητα και τους αγώνες ας παίξουμε και σε ένα διαγωνισμό πρόγνωσης. Τώρα αν κληρώνεται και ένα αυτοκίνητο δεν με χαλάει. Απόδειξη για τα παραπάνω είναι ο παράλληλος εσωτερικός διαγωνισμός στο φόρουμ στον οποίο δεν υπάρχει έπαθλο κάποιο αυτοκίνητο (υπάρχουν άλλα δώρα βέβαια, δέν λέω). Άλλα δεν είναι όλοι έτσι, και ίσως παίζουν μόνο για το αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας και αθέμιτα μέσα. Είναι θέμα fair play. Και πάνω απ' όλα είναι παιχνίδι...
-
Απλώς όπως λέει και ο filandos είναι λιγάκι ύποπτο και μπορεί να συμβεί όπως το περιγράφει. Και καλά στην κλήρωση που δουλευει το fair play και έχει πιθανότητες 1 στις 30+, αλλά φέτος ο πρώτος στους 7 αγώνες θα πάει Φιλανδία. Αν είναι πάλι ο ίδιος πρώτος δεν θα υπάρχουν υποψίες? Λέω τώρα....
ΥΓ Ο Διαγωνισμός του φόρουμ είναι ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟΣ....
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οπότε μπράβο στο τύπο πέρισυ, είναι όντως περίεργο, αλλά συνέβη.
O ΤΥΠΟΣ ΠΕΡΥΣΙ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΠΡΩΤΕΥΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ FORMULA1 ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΕΞΑΔΑ!!!!!!! ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΘΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΟΥ(ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ)...
ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΕΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!!!!
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ!!!!!!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 1000 ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΝΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΕΞΑΔΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 17 ΑΓΩΝΕΣ!!! ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΑΠΟ 2-3 ΦΟΡΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!!!!!!!! -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
Οπότε μπράβο στο τύπο πέρισυ, είναι όντως περίεργο, αλλά συνέβη.
O ΤΥΠΟΣ ΠΕΡΥΣΙ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΠΡΩΤΕΥΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ FORMULA1 ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΕΞΑΔΑ!!!!!!! ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΘΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΟΥ(ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ)...
ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΕΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!!!!
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ!!!!!!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 1000 ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΝΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΕΞΑΔΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 17 ΑΓΩΝΕΣ!!! ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΑΠΟ 2-3 ΦΟΡΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!!!!!!!!Αυτό θα πει κληρονομικό χάρισμα.Κάτι σαν τα μεντιουμ που διαφημίζει η TV.Κάτσε μετά εσύ, να περιμένεις να δεις τι καιρό θα κάνει σε κάθε αγώνα, τι λάστιχα έχουν πλεονέκτημα και που.Κάτσε να κάνεις στατιστική έρευνα και να μελετάς την κάθε λεπτομέρεια. Τίποτα δεν θα καταφέρεις, αφού δεν έχεις το κληρονομικό χάρισμα
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Αυτό θα πει κληρονομικό χάρισμα.Κάτι σαν τα μεντιουμ που διαφημίζει η TV.Κάτσε μετά εσύ, να περιμένεις να δεις τι καιρό θα κάνει σε κάθε αγώνα, τι λάστιχα έχουν πλεονέκτημα και που.Κάτσε να κάνεις στατιστική έρευνα και να μελετάς την κάθε λεπτομέρεια. Τίποτα δεν θα καταφέρεις, αφού δεν έχεις το κληρονομικό χάρισμα...εμ, αυτό λέω κι εγώ...και καθόμαστε και μαλώνουμε με το Χάρη και τον greg αν ο Loeb και ο Colin θα έχει προβάδισμα λόγω.......λάσπης......ταχυδομείο σου λέω...
-
Προφανώς φίλοι μου είμαι αφελής
Μερικές λύσεις είναι:
(1) Να τον ξεφωνίσουν οι 4Τ/Formula1 από το περιοδικό:
ο Απρίλιος: ένας μόνο από τους 1000 συμμετέχοντες πρόβλεψε σωστά την 6άδα του GP Αυστραλίας / την 8άδα του ράλι Τουρκίας
ο Μάιος: ο ίδιος (!!!!) από τους 1000 συμμετέχοντες πρόβλεψε ξανά σωστά
ο Ιούνιος: ο ίδιος εκπληκτικός τύπος ξαναπρόβλεψε κτλ. κτλ. αυτό είναι χάρισμα, να πάει στο Bernie για μέντιουμ κτλ. κτλ.(ιδίως μάλιστα αν έχει τόσο θράσος που παίζει με τον ίδιο τρόπο σε 2 διαγωνισμούς, οπότε μπορεί να καταγγελθεί ταυτόχρονα και στα 2 περιοδικά!)
(2) Να απαγορεύονται οι ψήφοι από το ταχυδρομείο αλλά μόνο μέσω e-Mail ή Internet ή Fax (ας μας πει ο SK20 πόσο επηρεάζει αυτό τη συμμετοχή -ήταν 50% μέσω ταχυδρομείου αν θυμάμαι καλά ?) -αν και νομίζω πως οι όροι του διαγωνισμού έχουν δημοσιευθεί για όλη τη χρονιά και άρα δεν γίνεται). Εναλλακτικά, οι ψήφοι από ταχυδρομείο θα μπορούσαν να είναι με συστημένο γράμμα όπου δεν γίνονται τέτοιες χοντράδες.
-
Ο χρήστης filandos έγραψε:
(Διευκρινίζω πως δεν έχω παίξει ποτέ στο διαγωνισμό της Peugeot όπως και σε κανένα διαγωνισμό που λέει 'παίξτε και κερδίστε ...' )
Συμφωνώ και καταλαβαίνω αυτή την στάση. Αλλά πιστεύω ότι όπως εγώ έτσι και οι περισσότεροι από εμάς παίζουν για το χαβαλέ. Στο ΠΡΟΠΟ λέει 'Κολλημένος με την μπάλα' και στον αντίστοιχο διαγωνισμό του http://www.wrc.com λέει 'Put what you do know into good use'. Δηλαδή, έχουμε που έχουμε την ψώρα με τα αυτοκίνητα και τους αγώνες ας παίξουμε και σε ένα διαγωνισμό πρόγνωσης. Τώρα αν κληρώνεται και ένα αυτοκίνητο δεν με χαλάει. Απόδειξη για τα παραπάνω είναι ο παράλληλος εσωτερικός διαγωνισμός στο φόρουμ στον οποίο δεν υπάρχει έπαθλο κάποιο αυτοκίνητο (υπάρχουν άλλα δώρα βέβαια, δέν λέω). Άλλα δεν είναι όλοι έτσι, και ίσως παίζουν μόνο για το αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας και αθέμιτα μέσα. Είναι θέμα fair play. Και πάνω απ' όλα είναι παιχνίδι...
Αν γίνονται αυτά που περιγράφονται (και μάλλον γίνονται, πρώτη φορά όμως ακούω για αυτά...), δεν είναι παιχνίδι, είναι απάτη. Δεν με ενδιαφέρει.
Ομοίως 'με χαλάει' όταν κληρώνονται 'σημαντικά' δώρα, όπως αυτοκίνητα, ταξίδια κτλ. διότι, εκτός των αθέμιτων μέσων που αναφέρεις, και των μη ευγενών κινήτρων συμμετοχής (ευγενές κίνητρο είναι ακόμα και ο 'χαβαλές' που αναφέρεις, αλλά δεν είναι ευγενές κίνητρο η προσδοκία κάποιου να κερδίσει το δώρο, που χωρίς αυτήν μάλλον δεν θα έπαιζε...), μπαίνει ο παράγοντας 'τύχη' στην οποία, ως στάση ζωής, δεν πιστεύω (δεν έχω παίξει ποτέ κανένα τυχερό παιχνίδι του στυλ Λόττο, Προπό, Τζόκερ κτλ.).
Αντίθετα, στο διαγωνισμό του 4T-Forum συμμετέχω με χαρά διότι είναι μεταξύ μιας φιλικής παρέας με γνώσεις και ήθος, που συμμετέχει χάρην και μόνο της ευγενούς άμιλλας (και όχι για να κερδίσει οτιδήποτε). Τα μικροδωράκια θεωρώ πως είναι καθαρά συμβολικά.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Νόμιζα πως αυτοί που κάνουν την αποδελτίωση των ταχυδρομικών ψήφων ελέγχουν πως η ημερομηνία της ταχυδρομικής σφραγίδας είναι η πρέπουσα για να αποφευχθούν οι 'μετά Χριστόν προφήτες' και δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω αυτό.Νάσο το μόνο σίγουρο είναι οτι η αποδελτίωση γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή και τόση επιμέλεια ώστε μαζί με τα δελτία συμμετοχής κρατάμε και τους φακέλους (όλους τους φακέλλους, όλο το χρόνο), ώστε ανα πάσα στιγμή να μπορεί να γίνει έλεγχος, τόσο στις προβλέψεις όσο και στις ημερομηνίες αποστολής.
Να απαγορεύονται οι ψήφοι από το ταχυδρομείο αλλά μόνο μέσω e-Mail ή Internet ή Fax (ας μας πει ο SK20 πόσο επηρεάζει αυτό τη συμμετοχή -ήταν 50% μέσω ταχυδρομείου αν θυμάμαι καλά ?) -αν και νομίζω πως οι όροι του διαγωνισμού έχουν δημοσιευθεί για όλη τη χρονιά και άρα δεν γίνεται).
Δεν πιστεύω οτι αυτή τη στιγμή έχει σημασία ποιά είναι η αναλογία mail - γραμμάτων και fax, σημασία έχει οι όροι του διαγωνισμού να ελέγχονται και πληρούνται πλήρως, πράγμα που γίνεται σχολαστικά. Πάντως να είσαι σίγουρος και εσύ και οι άλλοι φίλοι που συμμετέχουν στον διαγωνισμό οτι το θέμα θα απασχολήσει τους υπεύθυνους για τον διαγωνισμό.
-
Ο χρήστης SK20 έγραψε:
Νάσο το μόνο σίγουρο είναι οτι η αποδελτίωση γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή και τόση επιμέλεια ώστε μαζί με τα δελτία συμμετοχής κρατάμε και τους φακέλους (όλους τους φακέλλους, όλο το χρόνο), ώστε ανα πάσα στιγμή να μπορεί να γίνει έλεγχος, τόσο στις προβλέψεις όσο και στις ημερομηνίες αποστολής.Δεν πιστεύω οτι αυτή τη στιγμή έχει σημασία ποιά είναι η αναλογία mail - γραμμάτων και fax, σημασία έχει οι όροι του διαγωνισμού να ελέγχονται και πληρούνται πλήρως, πράγμα που γίνεται σχολαστικά.
Εξηγούμαι διπλά για να μην παρεξηγούμαι: ποτέ δεν τα αμφισβήτησα αυτά. Και νομίζω και κανείς άλλος.
Πάντως να είσαι σίγουρος και εσύ και οι άλλοι φίλοι που συμμετέχουν στον διαγωνισμό οτι το θέμα θα απασχολήσει τους υπεύθυνους για τον διαγωνισμό.
Ωραία! Διότι πέρα από την προφανή απάτη, έχουμε και το άλλο προφανές θέμα ότι ο τύπος μας/σας περνάει όλους για ηλίθιους...
(Εγώ δεν συμμετέχω στο διαγωνισμό αλλά με απασχολεί ακαδημαϊκά, ως που μπορεί να ξεπέσει ο σύγχρονος νεοέλληνας)
BTW, έχετε κανένα γνωστό στα ΕΛΤΑ να 'κυνηγήσει' τον εργαζόμενο τους που συμμετέχει ? (Μπορεί να είναι και ο ίδιος...)
-
Harri- YCRC πολύ σοβαρά όσα λέτε!!!! Γιατί δεν τα λέγατε νωρίτερα;
-
Παιδιά ψυχραιμία ! (αντε πάλι, θα μου κολλήσει αυτή η λέξη )
Η συζήτηση δεν οδηγεί πουθενά τη στιγμή που μιλάμε με υποθέσεις.
Μόνο με αυτές δεν είναι δυνατόν να καταδικάσουμε κάποιον.Ας μείνουμε σ'αυτά που είπε ο SK20.
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Harri- YCRC πολύ σοβαρά όσα λέτε!!!! Γιατί δεν τα λέγατε νωρίτερα;ΠΟΤΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ???
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΔΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ TOY FORMULA1 ΣΤΟ SITE TOY ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ...
ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ... -
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Harri- YCRC πολύ σοβαρά όσα λέτε!!!! Γιατί δεν τα λέγατε νωρίτερα;Η αληθεια ειναι πως εψαξα τα αποτελεσματα μετα τον τελικο.
Οποτε περιμενα να δω πως θα παει φετος. Για τον διαγωνισμο του Formula1 δεν εχω ιδεα, αφου δεν συμμετειχα.Αλλα κι αν τα λεγαμε νωριτερα τι θα κερδιζαμε?
-
Ο χρήστης mm55 έγραψε:
Παιδιά ψυχραιμία ! (αντε πάλι, θα μου κολλήσει αυτή η λέξη )Η συζήτηση δεν οδηγεί πουθενά τη στιγμή που μιλάμε με υποθέσεις.
Μόνο με αυτές δεν είναι δυνατόν να καταδικάσουμε κάποιον.Ας μείνουμε σ'αυτά που είπε ο SK20.
Κύριε Moderator εδω θα διαφωνίσω κάθετα μαζί σας. Υπάρχουν υποθέσεις για πολλά πράγματα συμφωνώ και πολύ περισσότερο όταν το μόνο στοιχείο που έχουμε είναι μια χούφτα αριθμοί. Αν όμως πηγαίνατε (πχ λέμε τώρα...) σε ένα καζίνο να παίξετε π.χ. ρουλέτα και πέζατε έστω και 10 σεντς στην κάθε ριξιά. Δίπλα σας ένας άγνωστος κύριος έπαιζε το ίδιο ευτελές ποσό, πλάκα να γίνεται και όχι σκοπός το κέρδος. Αν λοιπόν ο συγκεκριμένος κύριως έφευγε με 3000 ευρώ επειδή σε κάθε γύρο του καθόταν η μπίλια, θα πιστεύατε ή όχι ότι ήταν κολλητός του γκρουπιέρη? Και εσείς να μην κάνατε τίποτα, πιστέψτε με θα τον είχαν 'δέσει' χειροπόδαρα και αυτόν και τον γκρουπιέρη οι υπεύθυνοι του καζίνο. Έτσι λοιπόν εξοργιζόμαστε όλοι εδώ με τα καμμώματα της 'τύχης' του συγκεκριμένου κυρίου. Αναφέρω δε ότι οι πιθανότητες να προβλέψεις ολόσωστα την εξάδα ενός GP είναι ίσως μικρότερες από το να σου κάτσει 2 συνεχόμενες (ή και παραπάνω) φορές η μπίλια στη ρουλέτα. Θα πρότεινα λοιπόν να ερευνήσετε το συγκεκριμένο θέμα με σοβαρότητα, όχι γιατί χάνουμε εμείς καμμία επένδυση (ούτως ή άλλως πλάκα έχει...) αλλά γιατί όπως αναφέρθηκε παραπάνω πλήττεται το κύρος ενώς σοβαρού περιοδικού και της εταιρείας που χορηγεί τον διαγωνισμό.
-
Ο χρήστης NormalEna έγραψε:
Θα πρότεινα λοιπόν να ερευνήσετε το συγκεκριμένο θέμα με σοβαρότητα, όχι γιατί χάνουμε εμείς καμμία επένδυση (ούτως ή άλλως πλάκα έχει...) αλλά γιατί όπως αναφέρθηκε παραπάνω πλήττεται το κύρος ενώς σοβαρού περιοδικού και της εταιρείας που χορηγεί τον διαγωνισμό.Έχω την εντύπωση ότι οι άνθρωποι του περιοδικού τα έχουν υπόψιν τους όλα αυτά. Και θέλουν να δίνουν την δυνατότητα να συμμετέχουν στον διαγωνισμό όλοι οι αναγνώστες του περιοδικού και όχι μόνο αυτοί που έχουν εύκολη πρόσβαση στο δίκτυο. Και δεν καταλαβαίνω πως πλήττεται το κύρος του περιοδικού και της εταιρίας όταν υποθέτουμε ότι κάποιος τρίτος κάνει κάτι παράνομο χωρίς να υπάρχει τρόπος να αποδειχθεί με τεκμήρια.
Εκτός από κάποιες εξώφθαλμες περιπτώσεις ίσως να υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι δεν χτυπάνε πόντιουμ σε κάθε γύρo του WRC, αλλά είναι πιο 'προσεκτικοί' ακολουθώντας μια πιο μετριοπαθή πορεία με σκοπό απλώς να βρεθούν στην τριαντάδα. Πιστεύω ότι το περιοδικό δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι' αυτό δεδομένου ότι ο διαγωνισμός του 2003 έχει ήδη ξεκινήσει.
-
Παιδια πρεπει να υπαρχει προβλημα.Δεν εινα δυνατον να ειναι τυχαια αυτα τα γεγονοτα
-
Παιδιά δεν ξέρω αν το είδατε αλλά ο ίδιος κύριως φέτος είναι ήδη με μπόλικους βαθμούς. Δεν ξέρω αν έβαλε μυαλό και το πάει πιο ήρεμα. Αλλά κάτι μου λέει ότι ακολουθεί ραλλιάρικη τακτική, περιμένει να χτυπήσει στην τελευταία ειδική του 'Δώρο ταξιδάκι' ράλλυ. Αν είναι τόσο γνώστης τότε με συνχωρείται αλλά οι δυο πρώτοι αγώνες δεν θα του έδιναν τόσο πολλούς πόντους αφού έγιναν ουκ ολίγα. Βέβαια τώρα κινδυνολογώ, απλά μου φαίνεται πως μάλλον οδεύουμε προς επανάληψη φαινομένου. Κάντε κάτι σας παρακαλώ απο τους 4Τ, είναι κρίμα γιατί κάποια παιδιά εκεί ψηλά στην βαθμολογία είχαν πραγματικά δυνατές εμπνεύσεις και τους αξίζει το ταξίδι. Εμένα άσε με, με πήρε η 'στούκα' των φιλανδών μαζί της...
Παρεπιπτώντος από το ίδιο μέρος συμμετέχουν και άλλα άτομα με επίσης αξιοζήλευτες επιδόσεις!!!! Ο τύπος φαίνεται ότι είδε πως πέρυσι με μια συμμετοχή στην τριαντάδα δεν πήρε αμάξι και είπε φέτος να βάλει και άλλες ψήφους ώστε να παίζει με πιο καλό ποσοστό! Δεν υπονοώ κάτι απλά μου φαίνεται περίεργη τόση έμπνευση βρε παιδί μου, μακάρι το παιδί να είναι τόσο τυχερό... -
Ο χρήστης NormalEna έγραψε:
Παιδιά δεν ξέρω αν το είδατε αλλά ο ίδιος κύριως φέτος είναι ήδη με μπόλικους βαθμούς. Δεν ξέρω αν έβαλε μυαλό και το πάει πιο ήρεμα. Αλλά κάτι μου λέει ότι ακολουθεί ραλλιάρικη τακτική, περιμένει να χτυπήσει στην τελευταία ειδική του 'Δώρο ταξιδάκι' ράλλυ. Αν είναι τόσο γνώστης τότε με συνχωρείται αλλά οι δυο πρώτοι αγώνες δεν θα του έδιναν τόσο πολλούς πόντους αφού έγιναν ουκ ολίγα. Βέβαια τώρα κινδυνολογώ, απλά μου φαίνεται πως μάλλον οδεύουμε προς επανάληψη φαινομένου. Κάντε κάτι σας παρακαλώ απο τους 4Τ, είναι κρίμα γιατί κάποια παιδιά εκεί ψηλά στην βαθμολογία είχαν πραγματικά δυνατές εμπνεύσεις και τους αξίζει το ταξίδι. Εμένα άσε με, με πήρε η 'στούκα' των φιλανδών μαζί της...
Παρεπιπτώντος από το ίδιο μέρος συμμετέχουν και άλλα άτομα με επίσης αξιοζήλευτες επιδόσεις!!!! Ο τύπος φαίνεται ότι είδε πως πέρυσι με μια συμμετοχή στην τριαντάδα δεν πήρε αμάξι και είπε φέτος να βάλει και άλλες ψήφους ώστε να παίζει με πιο καλό ποσοστό! Δεν υπονοώ κάτι απλά μου φαίνεται περίεργη τόση έμπνευση βρε παιδί μου, μακάρι το παιδί να είναι τόσο τυχερό...Καλή παρατήρηση.Δεν είχα σκεφτεί το ζήτημα του ταξιδιού.Πάντως η ενέργειες του τύπου έχουν περάσει προ πολλού την πρόκληση και αγγίζουν τα όρια της προστυχιάς. Σίγουρα κάτι πρέπει να γίνει.Περιισσότερο για τα νέα και αγνά παιδίά που παίρνουν μέρος στο διαγωνισμό και νομίζουν ό,τι συναγωνίζονται του άλλους με ίσους όρους.
-
Δηλαδή είναι απόλυτα σίγουρο ότι υπάρχει παρατυπία στο θέμα του διαγωνισμού από το συγκεκριμένο άτομο?
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ PEUGEOT 2003