-
Ναι αυτο το ξερω. Το ξερω δηλαδη οτι η ποινη για +40 χλμ απο το οριο προβλεπει κατ'ευθειαν μυνηση και οχι κληση.
ΑΛΛΑ
'...επιβάλλεται από τo βεβαιoύν αυτές αστυνoμικό όργανo πρόστιμo ίσo με τo μισό της πρoβλεπόμενης στoν παρόντα Kώδικα για καθεμιά απ' αυτές πoινής, η καταβoλή τoυ oπoίoυ απαλλάσσει τoυς παραβάτες της πoινικής δίωξης.'Δεν βλεπω πουθενα να λεει οτι το παραπανω ισχυει μονο για καποιες παραβασεις...
Δηλαδη, 'ναι μεν για το +40 στο οριο προβλεπω την ταδε ποινη, αλλα παραλληλα σε αλλο αρθρο λεω οτι ο αστυνομικος ΠΡΕΠΕΙ να δωσει κληση, χωρις να λεω οτι ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ η παραβαση του +40 στο οριο.|
Και αφου δεν αναφερεται ΡΗΤΑ οτι το αρθρο 104 δεν ισχυει για την ταδε παραβαση, δεν μπορει ο δικαστης να πει οτι ναι μεν λεει ετσι αλλα ειναι λαθος γιατι δεν μπορουν να εφαρμοστουν και τα δυο. ΟΤΙ λεει ο νομος, ΑΥΤΟ ισχυει υποχρεωτικα...Αυτο που λεει το αρθρο 104, ΔΕΝ περιοριζεται στις αλλες παραβασεις. Δηλαση ισχυει και για αυτη την παραβαση. Δηλαδη ο ΚΟΚ αναιρει τον εαυτο του (συμπερασμα του Συνηγορου, οχι δικο μου).
Εκει ακριβως ειναι το μπερδεμα που μπορεις να εκμεταλλευτεις. Απο την στιγμη που το 104 αναφερεται σε ΟΛΕΣ τις παραβασεις (αφου δεν λεει τιποτα για εξαιρεση για ορισμενες, πχ αυτη που ανεφερες), τοτε θα επρεπε να εφαρμοζεται και για αυτη.υπαρχουν δηλαδη στον ΚΟΚ δυο αρθρα, που το ενα λεει 'μυνηση και διωξη χωρις κληση' και το αλλο λεει οτι 'υποχρεωτικα δινουμε κληση για να μπορει να την πληρωσει ο παραβατης ωστε να αποφυγει την διωξη'...
Οπως καταλαβαινεις, δεν φταις εσυ που τα εχουν κανει σκ..α στον ΚΟΚ , αλλα μπορει ς να το κανεις αυτο να δουλεψει υπερ σου
-
-
που ησουν λιγες μερες νωριτερα;;;;;;;;;;;;;;;
τωρα την ρουφηξαμε!!!!!!υπομονη μεχρι την επομενη φορα!!!!!!
-
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ, ΜΕ ΤΗΝ CELICA ΓΥΡΩ ΣΤΑ 220+ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΡΟΥΜΦ ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΚΟ ΤΟΥ,ΠΕΦΤΕΙ Ο FΑΤΗΕR(ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΚΟΜΑ) ΣΤΑ ΦΡΕΝΑ,ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟ ΣΤΡΟΥΜΦ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΕΙ:'ΤΡΕΧΑΤΕ ΜΕ 224,ΠΑΤΕ ΑΥΤΟΦΟΡΩ ΑΛΛΑ ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ 185 ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ'.ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ:'Ο.Κ. ΕΤΡΕΧΑ ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΣ; 'ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΥΡΙΕ;;;;' ΥΠ'ΟΨΙΝ ΟΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΗΜΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ AUDI ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ, ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ Μ@Λ@Κ@ ΣΤΑ(!) ΤΑΞΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΜΕ 160+ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ..... ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ...!!!!!!!ΟΣΟΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΠΡΟΣ ΛΑΥΡΙΟ Ή ΚΕΡΑΤΕΑ ΑΠΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ(ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΟΙ ΤΥΠΟΙ-ΤΡΕΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ,ΔΥΟ ΜΕ CBR XX,KAI MIA ME THN TS) ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΑΝ ΚΟΤΕΣ ΟΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΚΕΡΑΤΕΑ ΕΙΚΟΝΑΣΤΑΣΙΑ(ΝΑΙ,ΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΑΝΤΑΡ ΜΕΣΑ................)
-
....ΕΙΚΟΝΑΣΤΑΣΙΑ(ΝΑΙ,ΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΑΝΤΑΡ ΜΕΣΑ................)
Ε???????????????????
-
Δευτέρα 2/6 (χθές) στην Κορίνθου-Πατρών (προς Κόρινθο), έξω από το Ξυλόκαστρο.
Σε ευθεία, με δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση και διαχωριστικό, με έγραψαν γιατί έτρεχα με την ιλιγιώδη ταχύτητα των 124 χαω...
Υπήρχε λέει πινακίδα με όριο ταχύτητας 80. Στην κλήση έγραψε 119.31 ευρώ αλλα έχει και πόντους. (Ξέρει κανείς αν σημειώνονται αυτά?)
ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
-
Ο χρήστης georgex έγραψε:
Δευτέρα 2/6 (χθές) στην Κορίνθου-Πατρών (προς Κόρινθο), έξω από το Ξυλόκαστρο.Σε ευθεία, με δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση και διαχωριστικό, με έγραψαν γιατί έτρεχα με την ιλιγιώδη ταχύτητα των 124 χαω...
Υπήρχε λέει πινακίδα με όριο ταχύτητας 80. Στην κλήση έγραψε 119.31 ευρώ αλλα έχει και πόντους. (Ξέρει κανείς αν σημειώνονται αυτά?)
ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
εγω στην θεση σου θα ημουν πολυυυυυυυυυυυ ευχαριστημενος με την εκπτωση που σου εκαναν γιατι με 40χιλ πανω απο το οριο ειναι πλημμελημα και θα μπορουσε εαν ηθελε να ''σε τυλιγε σε μια κολλα χαρτι'' και οχι μονο 30 ευρω και 3 ποντους αλλα 324ευρω και 9 ποντους θα εισεπραττες απο τον προεδρο του δικαστηριου!!!!!!!
μην βιαζεσαι να βριζεις αυτον που σε ''χαιδευει''............κρατησου για αυτον που σε ''δαγκωνει''!!!!!!!
-
Ο χρήστης ΝΙΚΟΛΑΚΑΣ έγραψε:
...................................ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΑΝ ΚΟΤΕΣ ΟΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΚΕΡΑΤΕΑ ΕΙΚΟΝΑΣΤΑΣΙΑ(ΝΑΙ,ΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΑΝΤΑΡ ΜΕΣΑ................)αυτο να δω και ας πεθανω!!!!!!!!!!
μαλλον ομως δεν καταλαβες καλα και κατι τετοιο δεν ισχυει!!!!!!
τετοιος ''ευτελισμος'' σε ενα [εστω και σε τετοιες διαστασεις] θρησκευτικο συμβολο δεν θα μπορουσε ποτε να γινει ουτε και απο εναν αθεο σαν και εμενα!!!!
-
[list:jgyqzlir]Δηλ Κωστα(kacey)εαν ισχυριστω στο δικαστηριο τα λεγομενα σου υπαρχει περιπτωση να τους 'βραχυκυκλωσω'? [/list:u:jgyqzlir][list:jgyqzlir]Απ τη μια σκεφτομαι να το παιξω 'κοτα' μιας και σε αυτες τις περιπτωσεις εισαι χαμενος απο χερι ισως και πληρωσεις το ελαχιστο, ετσι κι αλλιως το να τους πεις τα πραγματα ως εχουν, ιδρωσε το αυτι τους [/list:u:jgyqzlir][list:jgyqzlir]Απ την αλλη ειμαι χαμενος σκεφτομαι, αν 'ροπιασω' και τους τα χωσω τι θα γινει?Δε μιλαμε για βρισιδια, αλλομονο, απλα αγρια και ουσιαστικη αντιπαραθεση με 'πολιτισμενο τροπο'.Τι λετε?[/list:u:jgyqzlir][list:jgyqzlir]SOS παιδες, Παρασκευη και 13 [/list:u:jgyqzlir][list:jgyqzlir]Εφτασε [/list:u:jgyqzlir]
-
Εγω σου εγραψα και εξηγησα την αποψη του Συνηγορου του Πολιτη που υποτιθεται οτι εχει και καποιο κυρος και καποιους νομικους συμβουλους, Η ΟΠΟΙΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ που σε απασχολει. Δηλαδη καποιος στην ιδια θεησ με εσενα τους ρωτησε και εβγαλαν αυτο το πορισμα. Ειναι δηλαδη κουτι για την περιπτωση σου.
Διαβασε το πορισμα του Συνηγορου,http://www.synigoros.gr/reports/porisma_1.doc
για να καταλαβεις τι λεει, πες το και στο δικαστηριο και βλεπουμε. Ετσι κι αλλιως δεν γινεται να φας παραπανω προστιμο απο οτι οριζει ο νομος, επειδη υπερασπιστηκες τον εαυτο σου. Τωρα να κανεις την κοτα για να σε αθωωσουν, και αυτο δυσκολο το βλεπω. Οτι νομιζεις. Παντως εγω πιστευω οτι ειναι σωστο επιχειρημα, μονο και μονο επειδη δειχνει οτι το εψαξες το θεμα και βρηκες απαντηση απο ενα οργανο του κρατους (συνηγορος πολιτη) που εχει καποιο κυρος.
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
Δευτέρα 2/6 (χθές) στην Κορίνθου-Πατρών (προς Κόρινθο), έξω από το Ξυλόκαστρο.
Σε ευθεία, με δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση και διαχωριστικό, με έγραψαν γιατί έτρεχα με την ιλιγιώδη ταχύτητα των 124 χαω...
ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
εγω στην θεση σου θα ημουν πολυυυυυυυυυυυ ευχαριστημενος με την εκπτωση που σου εκαναν γιατι με 40χιλ πανω απο το οριο ειναι πλημμελημα και θα μπορουσε εαν ηθελε να ''σε τυλιγε σε μια κολλα χαρτι'' και οχι μονο 30 ευρω και 3 ποντους αλλα 324ευρω και 9 ποντους θα εισεπραττες απο τον προεδρο του δικαστηριου!!!!!!!
μην βιαζεσαι να βριζεις αυτον που σε ''χαιδευει''............κρατησου για αυτον που σε ''δαγκωνει''!!!!!!!
μα γι' αυτό δεν είπα και εγώ τίποτα, αν ήμουν κάτω από τα 120 θα τους έλεγα κάτι για την πινακίδα
άλλες φορές όμως γράφουν με πολύ περισσότερα χιλιόμετρα και λένε 'κοίτα να δείς, έτρεχες πολύ αλλά σου κάνουμε χάρη και γράφουμε λιγότερα'
αυτός προχθές ξέροντας ότι η πινακίδα '80' ήταν εκτός τόπου και χρόνου, μου έγραψε λιγότερα χωρίς να πεί εξυπνάδες, αφού ήξερε την μα**κία της υπόθεσης
την ώρα που με έγραφε πέρναγαν άλλοι από δίπλα με 160 (καθόλου επικύνδινο για εκείνο το σημείο) και δεν έδιναν σημασία -
μου αρέσουν αυτά τα fora, είναι κάτι σαν τα support groups που έχουν στην Αμερική για διαφόρους αλκοολικούς και τέτοια...μοιραζεσαι τον πόνο σου και τελικά νοιώθεις καλύτερα
από ότι είδα η τροχαία Κατερίνης δίνει ρέστα..εγώ τα τελευταία 3 χρόνια κάνω το Αθήνα-Θεσσαλονίκη 2 φορές το μήνα και έχουν δει καταστάσεις απείρου κάλους τόσο από 'επαγγελματίες' όσο και από συνήθεις υπόπτους (mercedes, bmw, mini GT και τα συναφή) οπότε είχα αποφασίσει να δίνω τόπο στην οργή και να κινούμαι ευπρεπώς μεν, χωρίς υπερβολές δε..έτσι επιστράτευσα τσίχλες, καραμέλες, τσιγάρα, ειδικά cd με μουσική ήρεμη από δάση, ποτάμια κλπ
ελα όμως που το θέμα δεν είναι τι κάνεις εσύ μόνο..στο πρώτο μου ταξίδι μετά την απόφασή μου να οδηγώ καθωσπρέπει, κατεβαίνω από Θεσσαλονίκη..λίγο πριν την Κατερίνη (οριο 120) στη μεσαία λωρίδα συναντώ convoy από νταλίκες..βγάζω φλας και βγαίνω αριστερά με 130...οι νταλίκες ήταν αρκετές και κινούμενες με ταχύτητες άνω των 100 συνεπώς μέχρι να τις περάσω πέρασαν τα κρίσιμα δευτερόλεπτα..κολλάει από πίσω με μεγάλη ταχύτητα ο γνωστός τύπος νεοέλληνα με σκούρα cabrio kompressor και ανάβει τα φώτα να πάω δεξιά ωσάν δαιμονισμένος ..αριστερά όμως μπαριέρα, δεξιά νταλίκες αυτό ήτο αδύνατον..αποφάσισα λοιπόν να επιστρατεύσω το γκάζι μου..ξαφνιάζοντας και τον βλάχο πίσω και τον πρόσφατα μετανοημένο εαυτό μου..τα 130 έγιναν 180...περνάω τις νταλίκες, κόβω δεξιά να περάσει ο τυρέμπορος...και αρχίζω διαδικασία επιβράδυνσης...ώσπου στα 160 με φωτογραφίζει το ραντάρ...εγώ συνέχισα με 130 βέβαια αλλα το κακό είχε ήδη γίνει..το κατάλαβα 2 μήνες αργότερα όταν παρέλαβα την φωτογραφία στο σπίτι στην Αθήνα
δικαστήριο μου είπαν σε 6 μήνες έως 2 χρόνια από την κοινοποίηση..και 5 πόντοι και προσοχή στά όρια αρμοδιότητας της τροχαίας Κατερίνης για να μην συλληφθώ υπότροπος..
από την ημέρα εκείνη το αίσθημα που με κυριεύει κάθε φορά είναι του γκαντέμη όπως επίσης παρατήρησα πως η συνεχής προσοχή για κάμερες, τροχαία, (αστεία) όρια ταχύτητας στρεβλωνει τον τρόπο οδήγησης, δημιουργεί εκνευρισμό και οδηγεί σε λάθη...φυσικά δεν έχει νόημα να τα πω αυτά στο δικαστήριο..γι'αυτό ήρθα εδώ..που ξέρω πως με νοιώθετε
σας κούρασα αλλα νοιώθω ήδη πολύ καλύτερα
-
Μηπως να μας ελεγες και αν εχεις καταλαβεις που ειναι στημενα τα ρανταρ, οι φωτογραφικες κτλ; Laser χρησιμοποιουν φορητα;
Επισης δεν ειναι υποχρεωτικο αμα σου αναβουν τα φωτα να πηγαινεις δεξια. Μεινε οπως εισαι σιγα τα αυγα μην τους καθυστερησεις τους 'γρηγορους', αν και νομιζω το ξερεις αυτο
-
Ο χρήστης cadm8 έγραψε:
Μηπως να μας ελεγες και αν εχεις καταλαβεις που ειναι στημενα τα ρανταρ, οι φωτογραφικες κτλ; Laser χρησιμοποιουν φορητα;Επισης δεν ειναι υποχρεωτικο αμα σου αναβουν τα φωτα να πηγαινεις δεξια. Μεινε οπως εισαι σιγα τα αυγα μην τους καθυστερησεις τους 'γρηγορους', αν και νομιζω το ξερεις αυτο
ανεβαίνοντας από Αθήνα υπάρχουν 5 σημεία ελέγχου, έτσι τουλάχιστον μου είπε κάποιος στην Αστυνομία..υπάρχει σήμανση πως οι παραβάσεις ελέγχονται με τεχνικά μέσα, αυτό ισχύει από τον αυτοκινητόδρομο που ξεκινάει από τις πρώτες εξόδους για Λάρισα, αλλά τα σίγουρα (με αποδείξεις) είναι αυτά που στήνονται στις γέφυρες που συναντάτε μεταξύ Λάρισας και Κατερίνης..υπάρχει πάντα περιπολικό στην γέφυρα οπότε γενικά να κόβετε όταν περνάτε γέφυρες στο σημείο αυτό..ένα επίσης δραστήριο ραντάρ είναι αυτό που λειτουργεί στη Σίνδο μετά τα διόδια των Μαλγάρων..φορητά μηχανήματα στο πασίγνωστο μπλόκο των Θερμοπυλών..τέλος μετά το ατύχημα με τα παιδιά στα Τέμπη υπάρχει έντονη αστυνόμευση στις εισόδους της κοιλάδας και στο γνωστό parking όπου υπάρχει τελευταία πάντα περιπολικό
όσο για τις επισημάνσεις σου έχεις απόλυτο δίκιο, ας ανάβει ο κάθε γρήγορος τα φώτα..εγώ απλά σε καμία περίπτωση δεν θέλω εσκεμμένα να καθυστερώ κάποιον ο οποίος μπορεί και θέλει να κινηθεί πιο γρήγορα από εμένα..στην συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον διευκόλυνση ήθελα να κάνω, οι εγωισμοί οδηγούν σε εκνευρισμούς και αυτοί με τη σειρά τους σε λάθη..στην συγκεκριμένη περίπτωση ίσως να έπρεπε να διαβάσω και το ωροσκόπιό μου
και φυσικά..τώρα που έρχεται καλοκαίρι...όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές
-
απογευμα Σαββατου στο γνωστο μπλοκο του περιφερειακου του Καρεα στο ρευμα προς ηλιουπολη πριν το φαναρι δεξια για Καισαριανη βλεπω την τελευταια στιγμη xsara λευκο παρκαρισμενο δεξια επανω στο ασφαλτινο ''πεζοδρομιο'' και ενω παω με 95 [οριο 70] φρεναρω περνωντας μπροστα του με 80............φτανοντας στο φαναρι βλεπω πολλα σταματημενα [''γερη μπαζα''] και βλεπω τον μπατσο να ''σηκωνει'' κεφαλι ψαχνοντας να σταματησει οποιον του ειπαν απο το ρανταρ........και εκει που λεω τωρα με σταματησε περναω χωρις να μου κανει σημα!!!
την γλυτωσα παλι!!!!!!!!!!!!!!!!!
μετα ακουσα και για την ομαδα ''αλφα'' απο της ειδησεις και ηρθε και εδεσε!!!!!!!!!!!
συμβατικα αυτοκινητα και μοτο με πληρωματα που δεν θα φορουν απαραιτητα και στολες θα ελεγχουν στο λεκανοπεδιο για παραβασεις του Κ.Ο.Κ εν κινηση αλλα και στατικα......ηδη το μετρο ξεκινησε και ας προσεχουμε περισσοτερο .........παντως σε σημα απο συμβατικο απο ανθρωπο χωρις στολη μαλλον θα πρεπει να ειναι καποιος πολυ επιφυλακτικος πριν σταματησει γιατι πολλα γινονται στους δρομους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Την τελευταια φορα που διαβασα τον ΚΟΚ ελεγε ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι μονο σε σημα ΕΝΣΤΟΛΟΥ αστυνομικου ειναι υποχρεωμενος ο οδηγος να σταματησει.
-
ναι καλά. Αν δεν δεις ταυτότητα και ακούσεις τουλάχιστον σειρήνα, να περιμένουν να σταματήσει ο κόσμος. Χαλαρά θα αρπάξουν και καρπαζιές άμα το κουράσουν...
-
στο ρεπορταζ που ειχε στη ΝΕΤ εδειξε να σταματαει ιχ μοτοσυκλετιστης με πολιτικα και αφου κατεβαινε απο την μοτο εβγαζε απο την κωλοτσεπη την υπηρεσιακη του ταυτοτητα και την εδειχνε στον παραβατη οδηγο!
τι αλλο θα δουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Σιγα μη σταματησω αμα μου κανει σημα καποιος με πολιτικα!!!
ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ????
-
Χθες ήρθε ο αστυφύλακας σπίτι και με ειδοποίησε ότι υπάρχει μια κλήση με φωτογραφία από πέρισυ στη Κρήτη και συγκεκριμένα στο 22ο Ν.Ε.Ο. Χανίων-Ρεθύμνου.
Πάω λοιπόν χθές στο τμήμα και βλέπω μια πεντακάθαρη, έγχρωμη φωτογραφία από μηχάνημα που ήταν τοποθετημένο μέσα στα χόρτα σε πάρα πολύ χαμηλό ύψος (ίσως και στο επίπεδο της ασφάλτου) που με έχει μετρήσει 105χλμ/ωρα σε δρόμο με όριο 60!!!
Επειδή είμαι στο +40χλμ/ώρα πάω δικαστήριο, το οποίο θα γίνει κάποια στιγμή. Αν είναι δυνατόν όμως ρε παιδιά ... νέα εθνική οδός με όριο 60!!! Πρέπει να έχουν φωτογραφήσει όλο το κόσμο που πήγε Κρήτη πέρισυ.
Δεν νομίζω να γλύτωσε κάποιος...
Με τι ταχυτητα σας γραψανε?