-
Τωρα ασχολεισαι με το 1% της γκαντεμιας? Αν πηγαινουμε με αυτη τη λογικη τοτε καλυτερα να μην παιρνω το αμαξι μου καθολου διοτι μπορει να πετυχω και κανα αλογο που περναει την Εθνικη εκεινη την ωρα...
Περι διασταυρωσης Ακρατας λιγο χλωμο διοτι το διαζωμα αρχιζει τουλαχιστον 3 κμ ποιο πριν οταν ερχεσαι απο το Αιγιο... Και απο Αθηνα ειναι μια ευθεια πρεπει να εισαι πιωμενος για να πας αντιθετα!
Παλι αυτο δεν καλυπτει την λογικη του 80 στους κομβους.. (Ανισοπεδοι)
Αντιθετα δες κατι 100 που εχει μετα την Λαμια και βλεπεις ολο στενα που καταληγουν στην Εθνικη με τα 'κατσικια οδηγους' να πεταγονται...
Εκει δεν ηθελε 80 και θελει στην Ακρατα η στο Αιγιο κλπ???
Και στο Διακοφτο στην αερογερφυρα (Κλασικο μπλοκο) γιατι 80 ενω ειναι ευθεια με διαζωμα (και δεν αρχιζει 100μ πριν την διασταυρωση) και εχει και καλο δρομο??? Για να τσιμπαει το ρανταρ βεβαια!!!Απορω πως υπερασπιζεστε τα ορια ταχυτητας ακομα...
-
Πάντως αναφορικά με το αυξημένο και επικίνδυνο όριο ταχύτητας στους έρημους δρόμους της επαρχίας και στα μέτρα που θέσπισε η τροχαιά με τα συχνά μπλόκα, είμαι σύμφωνος.Το θέμα έχει να κάνει με τους εκάστοτε αληταράδες που με τις εξατμίσεις αλλά και με το αλόγιστο στην ταχύτητα σε στενά βορείων προαστίων ξεσηκώνουν και θέτουν σε κίνδυνο τον κόσμο!Έχω ήδη πλακώσει στο ξύλο 4 αλλά δεν αποτελεί αυτό οδό επίλυσης του προβλήματος.Απλά δεν γίνεται αλλιώς!Ειδικά όταν σε αυτούς τους δρόμους η αστυνόμευση είναι ελλειπής!
-
Το θέμα έχει να κάνει με τους εκάστοτε αληταράδες
[list:17bj1kve]Αυτο λεω κι εγω αθλιο υποκειιμενο [/list:u:17bj1kve]
-
Αμόρφωτο απόβρασμα της ελληνικής υψηλής κοινωνίας το 'υποκείμενο' δεν γράφεται με 2...γιώτα!('υποκείιμενο...')Τουλάχιστον διόρθωνε το πόσο μαλάκας είσαι καμιά φορά!Όχι μόνο βίδες και παξιμάδια στο μυαλό σου!
[list:mej9rmqa]Ελεεινε τυχοδιωκτη οι αντρες αλλα κυριως τα μελη συνομιλουν ζωντανα και δημοσια [/list:u:mej9rmqa][list:mej9rmqa]Δεν ειδα ομως να κανεις αναφορα για το ποιος επαιξε κι εχασε? [/list:u:mej9rmqa][list:mej9rmqa]Αλλα τι να λεμε τωρα, αν ειχες ιχνος ντροπης και αξιοπρεπειας μετα απο τοσες αποβολες απο εδω αλλα και απο αλλα φορουμ θα προβληματιζοσουν για την κρανιοεγκεφαλικη παλινδρομιση που σε δερνει [/list:u:mej9rmqa]
-
Ο χρήστης Zeitnehmer έγραψε:
Πάντως αναφορικά με το αυξημένο και επικίνδυνο όριο ταχύτητας στους έρημους δρόμους της επαρχίας και στα μέτρα που θέσπισε η τροχαιά με τα συχνά μπλόκα, είμαι σύμφωνος.Το θέμα έχει να κάνει με τους εκάστοτε αληταράδες που με τις εξατμίσεις αλλά και με το αλόγιστο στην ταχύτητα σε στενά βορείων προαστίων ξεσηκώνουν και θέτουν σε κίνδυνο τον κόσμο!Έχω ήδη πλακώσει στο ξύλο 4 αλλά δεν αποτελεί αυτό οδό επίλυσης του προβλήματος.Απλά δεν γίνεται αλλιώς!Ειδικά όταν σε αυτούς τους δρόμους η αστυνόμευση είναι ελλειπής!Άντε πάλι... Λοιπόν, ώρα να σβηστεί ΚΑΙ αυτός ο λογαριασμός του. Το ωραίο είναι ότι, αν και... 'καθηγητής συνταγματικού δικαίου' (κι εγώ είμαι ο Νίκος Ευαγγελάτος... ), τάσσεται υπέρ της αυτοδικίας και ισχυρίζεται ότι την εφαρμόζει κιόλας (να δω αν αποφασίσουν τα μέλη όλων των φόρουμ από τα οποία έχει πάρει πόδι κατά καιρούς να αυτοδικήσουν επάνω του πώς θα του φανεί...). Από εκεί κι έπειτα, οι δημοσιεύσεις του και το ποιόν του στο 4TF, το TFRC και το Drive Forum, μας επιτρέπουν να αντλήσουμε συμπεράσματα για το ποιος είναι 'αληταράς' και ποιος όχι.
Φρονώ δε ότι η παρουσία του σε οποιοδήποτε φόρουμ αυτοκινήτου αποτελεί όνειδος και αίσχος. Σε άτομα σαν και αυτόν δεν αξίζει η παραμικρή ανοχή.
-
Ο χρήστης Zeitnehmer έγραψε:
Πάντως αναφορικά με το αυξημένο και επικίνδυνο όριο ταχύτητας στους έρημους δρόμους της επαρχίας και στα μέτρα που θέσπισε η τροχαιά με τα συχνά μπλόκα, είμαι σύμφωνος.Το θέμα έχει να κάνει με τους εκάστοτε αληταράδες που με τις εξατμίσεις αλλά και με το αλόγιστο στην ταχύτητα σε στενά βορείων προαστίων ξεσηκώνουν και θέτουν σε κίνδυνο τον κόσμο!Έχω ήδη πλακώσει στο ξύλο 4 αλλά δεν αποτελεί αυτό οδό επίλυσης του προβλήματος.Απλά δεν γίνεται αλλιώς!Ειδικά όταν σε αυτούς τους δρόμους η αστυνόμευση είναι ελλειπής!ΤΟΚ , ΤΟΚ , ΤΟΚ !!!!
Ποιός είναι ?????(knock , knock , knock , on the door !!!
who is it ?????)Ά , πάλι αυτός , καλά
(Oh , it's him again , let him be )
Αποστόλης.
Υ.Γ. φεύγω , τρέχοντας , αυτός πλακώνει στο ξύλο . -
Όρια ταχύτητας !!!
Έχουμε και λέμε :Κάποτε , σε κάποιο σημείο γινόταν έργα , οπότε πινακίδα 30km/h
Τα έργα τελείωσαν , η πινακίδα ΕΜΕΙΝΕ !Λίγο πιό κάτω , ΟΝΤΩΣ υπάρχει πρόβλημα , και σωστά πινακίδα 30km/h.
Στην δεύτερη , ΣΩΣΤΑ τοποθετημένη πινακίδα , ο διερχόμενος οδηγός ,
ΛΑΘΟΣ σκεπτόμενος (την ξέχασαν και αυτή .... !), δεν την λαμβάνει
υπ' όψιν του (ποιός θα το έκανε ? ) και ...αγοράζει γωνιακό οικόπεδοΣε ποιόν να το ...χρεώσει ???
Και καλά να αγοράσει ΜΟΝΟΝ γωνιακό , ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ
ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ , τότε ???????????????????????????????????????Αποστόλης.
-
Τότε θέλει σκότωμα ο εργολάβος.
-
Ποιός να τον σκοτώσει και τι με νοιάζει εμένα, αφού θα βλέπω τα ραδίκια ανάποδα. . . . .
-
Παιδια οι ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ στην Ελλαδα ειναι η αρχουσα ταξη!
-
Κι ακόμα αναρωτιέμαι αυτή η 17Ν αφού ήθελε να ανατρέψει την άρχουσα τάξη και να καλυτερέψει τα πράγματα όπως έλεγε, γιατί δεν τους γέμισε κουμπότρυπες...
Βέβαια, σιγά μην πάρω ποτέ απάντηση.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Κι ακόμα αναρωτιέμαι αυτή η 17Ν αφού ήθελε να ανατρέψει την άρχουσα τάξη και να καλυτερέψει τα πράγματα όπως έλεγε, γιατί δεν τους γέμισε κουμπότρυπες...Βέβαια, σιγά μην πάρω ποτέ απάντηση.
Ασε Κώστα...κι αυτοί φαστφουντάδικο στο Σύνταγμα θέλανε να ανοίξουν!! Η τυφλή βία και η τρομοκρατία δεν είναι ΠΟΤΕ η λύση!
-
Ναι και σιγά μην κατάφερνε ποτέ η 17Ν να εκτοπίσει τα Goody's! Αφού το φαΐ που σέρβιρε με τις προκηρύξεις της ήταν σάπιο.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κι ακόμα αναρωτιέμαι αυτή η 17Ν αφού ήθελε να ανατρέψει την άρχουσα τάξη και να καλυτερέψει τα πράγματα όπως έλεγε, γιατί δεν τους γέμισε κουμπότρυπες...
Βέβαια, σιγά μην πάρω ποτέ απάντηση.
Ασε Κώστα...κι αυτοί φαστφουντάδικο στο Σύνταγμα θέλανε να ανοίξουν!! Η τυφλή βία και η τρομοκρατία δεν είναι ΠΟΤΕ η λύση!
Κάπταιν,τό κακό είναι ότι η μόνη λύση (συνηδειτοποίηση τού κόσμου καί μαζική αντίδραση) δέν πρόκειται νά γίνει ποτέ πραγματικότητα.
Οπότε καλύτερα νά υπάρχει κάποιος(έστω καί γιά τα μάτια τού κόσμου) 'μπαμπούλας' γιά νά φοβερίζει λίγο,μέ όλα τά κακά πού αυτό συνεπάγεται καί γιά εμάς.Ξέρω ότι δέν είναι σωστό νά τό λέω αυτό,αλλά δυστυχώς δέν βλέπω τίποτα ουσιώδες νά γίνεται μέ οποιονδήποτε άλλο τρόπο.
Γαμώτο μου,είναι αυτή η συνηδειτοποίηση τού 'ευνουχισμού' μας πού μέ τρελλαίνει -
Οι τρομοκρατικές οργανώσεις (υπαρκτές ή ανύπαρκτες) δυστυχώς ρίχνουν νερό στο μύλο της αντίδρασης και του κατεστημένου, γιατί η άρχουσα τάξη τελικά τις χρησιμοποιεί ως μπαμπούλα για τις λαϊκές μάζες - ασχέτως αν οι τρομοκρατικές οργανώσεις ΔΕΝ στρέφονται εναντίον του απλού πολίτη - και φτιάχνει τρομονόμους, φακέλωμα τρελό και μας τυλίγει σε μια κόλλα χαρτί και μας εκδίδει στο Τέταρτο Ράιχ χωρίς καν κατηγορία, μόνο και μόνο επειδή κάποιος βλάκας υποψιάστηκε ότι μπορεί να υπάρχει μια αμυδρή πιθανότητα να είμαστε τρομοκράτες...
Όπως η πρώην γυναίκα του Αγγελέτου Κανά τον συκοφάντησε στους μπασκίνες ως τάχαμου τρομοκράτη...
-
Ναι αυτά είναι τά 'κακά πού αυτό συνεπάγεται' πού είπα παραπάνω.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κάπταιν,τό κακό είναι ότι η μόνη λύση (συνηδειτοποίηση τού κόσμου καί μαζική αντίδραση) δέν πρόκειται νά γίνει ποτέ πραγματικότητα.
Οπότε καλύτερα νά υπάρχει κάποιος(έστω καί γιά τα μάτια τού κόσμου) 'μπαμπούλας' γιά νά φοβερίζει λίγο,μέ όλα τά κακά πού αυτό συνεπάγεται καί γιά εμάς.Ξέρω ότι δέν είναι σωστό νά τό λέω αυτό,αλλά δυστυχώς δέν βλέπω τίποτα ουσιώδες νά γίνεται μέ οποιονδήποτε άλλο τρόπο.
Γαμώτο μου,είναι αυτή η συνηδειτοποίηση τού 'ευνουχισμού' μας πού μέ τρελλαίνειΑντρέα,δεν υπήρξε ούτε πρόκειται να υπάρξει ποτέ αυτό που περιγράφεις, η μαζική αντίδραση.Η συμπεριφορά των κοινωνιών εξηγείται μόνο με την ψυχολογία της μάζας.
Γι' αυτό και μπορούν διάφοροι με τρυκ μάρκετινίστικα να εκλέγονται και να ξαναεκλέγονται και πάει λέγοντας.
Πήρε μια δεκαετία (του 80) για να προσαρμοσθούν στα νέα δεδομένα που επέβαλε η τηλεόραση...και φτου κι απ' την αρχή!Αν υπήρχε TV στα χρόνια του Βενιζέλου,του Τρικούπη,του Καραμανλή δεν νομίζω οτι θα είχαμε την ίδια άποψη για όλους τους!
Και οι λεγόμενοι κοινωνικά συνειδητοποιημένοι τρομοκράτες,που χτυπάνε [και καλά] μόνο πλούσιους και κυβερνητικούς [Ρομπέν των Δασών δηλαδή, αλλά κι αυτός ποιός ξέρει τι έκανε στ' αλήθεια?] ουσιαστικά βοηθάνε για πιο αυστηρούς νόμους και παρακολούθηση των πολιτών.
Οι οποίοι πολίτες όμως, ΑΠΑΙΤΟΥΝ τους νόμους αυτούς ώστε να αισθάνονται πιο ασφαλείς!!!!!!!!!!....Απο τί?Ο κόσμος -πιστεύω- δεν έχει αλλάξει ούτε μια σταλια απο τοτε που δημιουργήθηκε!!Ιδιος είναι!Με τους Καίσαρες,τους Περικλήδες,τους Βρούτους,τους Αριστοτέληδες,τους Κίμωνες,τους Αντώνιους..όλους!!
Ντεμέκ ίδιοι όλοι μας!!............
Με τι ταχυτητα σας γραψανε?