-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
100 χλμ να ξεχάσεις τα πάντα!!!
Ακόμη και πως σε λένε.Αγρίνιο - Καρπενήσι.
Μου έχουν πει τα καλύτερα λόγια κολλητοί μου μηχανόβιοι για το συγκεκριμένο κομμάτι.Με την πρώτη ευκαρία έχω φύγειιιιιιιιιιιιιι
-
Paraliaki, Harbourakia, anabysos, sounio, laurio
ΣΟΣΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
-
Οι δικές μου Ι.Δ. βρίσκονται στην Κρήτη.
Ο φιδάτος επαρχιακός ΙΤΕ, Βούτες, Αγ. Βαρβάρα, Ηράκλειο. Ιδανικός για διάλειμα από τη δουλειά.
Οι ακόμα πιο φιδάτες από Βρύσσες Αποκορώνου προς Βαφέ ή Βάμο στα Χανιά...
Και βέβαια η ενδιαφέρουσα εθνική μας Ηρακλείου Χανίων κάποιες πονηρές ώρες όταν δεν έχει κίνηση.ΓΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΚΡΗΤΗΚΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΣΟΥ (ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ) ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΟΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΑΥΤΑ.
ΚΑΤΕΥΑ ΛΙΓΟ ΝΟΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΓΕΝΕ ΠΡΟΣ ΛΕΝΤΑ ΟΠΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΙΔΙΟΣ ΤΟΡΑ ΤΟ ΧΕΙΜΟΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΠ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ 106 -
Ο χρήστης DIOMOS έγραψε:
Οι δικές μου Ι.Δ. βρίσκονται στην Κρήτη.
Ο φιδάτος επαρχιακός ΙΤΕ, Βούτες, Αγ. Βαρβάρα, Ηράκλειο. Ιδανικός για διάλειμα από τη δουλειά.
Οι ακόμα πιο φιδάτες από Βρύσσες Αποκορώνου προς Βαφέ ή Βάμο στα Χανιά...
Και βέβαια η ενδιαφέρουσα εθνική μας Ηρακλείου Χανίων κάποιες πονηρές ώρες όταν δεν έχει κίνηση.ΓΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΚΡΗΤΗΚΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΣΟΥ (ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ) ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΟΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΑΥΤΑ.
ΚΑΤΕΥΑ ΛΙΓΟ ΝΟΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΓΕΝΕ ΠΡΟΣ ΛΕΝΤΑ ΟΠΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΙΔΙΟΣ ΤΟΡΑ ΤΟ ΧΕΙΜΟΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΠ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ 106Eχω κάνει camping εκει 2 φορές. Όμορφα άγρα τοπία και ωραίες κλειστές στροφούλες. Βέβαια ισχύει και σ αυτή την περίπτωση αυτό που ειπώθηκε παραπάνω. Αν σου συμβεί κάτι εκεί το χειμώνα τρεχαγυρευόπουλος. Σε αρκετά σημεία δεν πιάνει και το κινητό...
-
Σε περίμενε στο SERVICE PARK όπως είχατε πει αλλά δεν πήγες.Εχεις την καλησπέρα του.........
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ασχετο, έχεις χαιρετισμούς από το Χασιώτη Φάνη.Φίλος μου και συνοδοιπόρος σου στα βουνά
Πολλούς χαιρετισμούς στο Φάνη και την Άλφα του! (τι να κάνουμε; Έχω αδυναμία στις Ιταλίδες!! )
Απ΄ ότι φαίνεται οι Ιταλίδες είναι καλές γιατί τελικά τις 'παντρεύεσαι' μέχρι να σαπίσουν
-
Ο χρήστης TASSOS έγραψε:
Ασχετο, έχεις χαιρετισμούς από το Χασιώτη Φάνη.Φίλος μου και συνοδοιπόρος σου στα βουνά
Πολλούς χαιρετισμούς στο Φάνη και την Άλφα του! (τι να κάνουμε; Έχω αδυναμία στις Ιταλίδες!! )
Απ΄ ότι φαίνεται οι Ιταλίδες είναι καλές γιατί τελικά τις 'παντρεύεσαι' μέχρι να σαπίσουν
Οπότε αφού από το Τίπο και μετά δεν σαπίζουν κιόλας γίνεσαι Ιταλοοικογενειάρχης!!
-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
Poly wraies diadromes paidia.. Mpravo!Alla gia thinithikame oles tis makrines, kai den anaferame tis poly kontines.
Einai isws xiliopegmenes ee? Gi'afto?As proteinw mia-dyo Savvatiatikes **apogevmatines ** diadromes.
H mia einai na anevoume thn Khfhsia, na mpoume ston Ag.Stefano, na paroume to dromo pros to fragma tou Marathwna, na perasoume panw apo to fragma (kalo einai na exoume kai mia fasarioza eksatmish.. ante ena... ALS vre paidi mou sto sigekrimeno shmeio ). Synexizoume thn 'aplh eidikh' sth Lewf. Marathwnos mexri N.Makrh, opou kanoume deksia kai anhforizoume. Sth diastavrwsh gia Ag. Petro (Pentelh) kanoume deksia kai telos ftanoume Pentelh.
Vevaia menei etsi eksw to glistero kommati tou Dionysou, alla an theloume den pame apo Ag. Petro kai synexizoume eftheia. Kathe fora allh epilogh.
GeorgeTabs... Ena vrady eixame paei me ton Amaksopoulo ston Ag. Petro. O kathenas me to 106 tou. Kati tetoia vradia einai wraio to kryoΠράγματι Νικο_ΒugsR όσον αφορά τη διαδρομή Πεντέλη-Α.Πέτρο-Ν.Μάκρη την κάνω πολύ συχνά(σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο) με το 106 μου λόγω εξοχικού στη Ν.Μάκρη και είναι πολύ καλή ,τώρα μάλιστα που έχουν βάλει και καλή άσφαλτο(πάντως δεν είναι απ'τις καλές ποιότητες...τη βλέπω σε κανα-δυο χρόνια να ξαναγυαλίζει). Έχουν γίνει εκεί....παιχνίδια και παιχνίδια!
-
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
Μιας και αναφερατε κοντινες διαδρομες ας πω και εγω οτι στην Θεσσαλονικη υπαρχει η γνωστη αναβαση που ξεκιναει απο το Πανοραμα και τελειωνει στις κεραιες εκει οπου θα φτιαχνοταν μια νεα περιοχη οπου δεν θυμαμαι το ονομα της. Καλη ασφαλτος, στο τελος εχει θεα ολη την πολη ή το μισο νομό αλλα εχει και αρκετες πετρες.οντως πολυ καλη διαδρομη αλλα μονο τις πολυ βραδυνες ωρες γιατι τις υπολοιπες ακομα και πολυ πρωι εχει κινηση αρκετη για να σε 'κοψει'. παντως για οποιον ειναι απο θεσσαλονικη και πηγαινει προς πανοραμα ας δοκιμασει να στριψει δεξια εκει που βρισκεται το γερμανικο εστιατοριο και θα ανακαλυψει μια απιστευτη διαδρομη με μηδενικη κινηση (κι ας εχει πολλες φορες πετρες στην ακρη του δρομου) ... αξιζει!
-
Ο χρήστης abarth έγραψε:
Μιας και αναφερατε κοντινες διαδρομες ας πω και εγω οτι στην Θεσσαλονικη υπαρχει η γνωστη αναβαση που ξεκιναει απο το Πανοραμα και τελειωνει στις κεραιες εκει οπου θα φτιαχνοταν μια νεα περιοχη οπου δεν θυμαμαι το ονομα της. Καλη ασφαλτος, στο τελος εχει θεα ολη την πολη ή το μισο νομό αλλα εχει και αρκετες πετρες.
οντως πολυ καλη διαδρομη αλλα μονο τις πολυ βραδυνες ωρες γιατι τις υπολοιπες ακομα και πολυ πρωι εχει κινηση αρκετη για να σε 'κοψει'. παντως για οποιον ειναι απο θεσσαλονικη και πηγαινει προς πανοραμα ας δοκιμασει να στριψει δεξια εκει που βρισκεται το γερμανικο εστιατοριο και θα ανακαλυψει μια απιστευτη διαδρομη με μηδενικη κινηση (κι ας εχει πολλες φορες πετρες στην ακρη του δρομου) ... αξιζει!
Εχω την εντυπωση οτι αναφερεστε στην ιδια διαδρομη Πλατανακια-Κισσος.Πραγματικα καλη!!!Αλλα..προσοχη ομως γιατι οι'λιγοι' που την ξερουν δεν ειναι και τοσο λιγοι.Αλλωστε κυκλοφορουν και διαφοροι που εκμεταλευονται το ερημικο του ατυχησαντος οικισμου για πολλους και διαφορους λογους......
-
........camping Επανωμης προς Ναυαγιο,το σημειο που 'χαζευει' νοτια,στην εξοδο του Θερμαικου.Νομιζω πολυ καλο κομματι,απο τα λατρεμενα του ειδους(κοντα στην πολη) για τους τετρακινητους και εντουραδες αλλα οχι μονο.
Μπορει να ειναι 'κοντη',αλλα συνδυαζει τοπια Αφρικης(σαβανα,επιπεδη εκταση με χαμηλη βλαστηση και νερα σε καποια μερη),μετα μπαινει στα καλαμια οπου πας επανω σε ξεραμενη ποταμισια λασπη(αλοιμονο αν κανεις το λαθος....) και στο τελος η χαρα.Παχεια και ωραια αμμος για παιχνιδι και ....ηλιοθεραπεια.Το εντυπωσιακο ειναι οτι εχει πολλους διαδρομους,οποτε μπορεις να μπλεξεις σε μια ομορφη περιπετεια αλα Safari ,εχοντας ομως το νου σου μη χαθεις.
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Poly wraies diadromes paidia.. Mpravo!
Alla gia thinithikame oles tis makrines, kai den anaferame tis poly kontines.
Einai isws xiliopegmenes ee? Gi'afto?As proteinw mia-dyo Savvatiatikes **apogevmatines ** diadromes.
H mia einai na anevoume thn Khfhsia, na mpoume ston Ag.Stefano, na paroume to dromo pros to fragma tou Marathwna, na perasoume panw apo to fragma (kalo einai na exoume kai mia fasarioza eksatmish.. ante ena... ALS vre paidi mou sto sigekrimeno shmeio ). Synexizoume thn 'aplh eidikh' sth Lewf. Marathwnos mexri N.Makrh, opou kanoume deksia kai anhforizoume. Sth diastavrwsh gia Ag. Petro (Pentelh) kanoume deksia kai telos ftanoume Pentelh.
Vevaia menei etsi eksw to glistero kommati tou Dionysou, alla an theloume den pame apo Ag. Petro kai synexizoume eftheia. Kathe fora allh epilogh.
GeorgeTabs... Ena vrady eixame paei me ton Amaksopoulo ston Ag. Petro. O kathenas me to 106 tou. Kati tetoia vradia einai wraio to kryoΠράγματι Νικο_ΒugsR όσον αφορά τη διαδρομή Πεντέλη-Α.Πέτρο-Ν.Μάκρη την κάνω πολύ συχνά(σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο) με το 106 μου λόγω εξοχικού στη Ν.Μάκρη και είναι πολύ καλή ,τώρα μάλιστα που έχουν βάλει και καλή άσφαλτο(πάντως δεν είναι απ'τις καλές ποιότητες...τη βλέπω σε κανα-δυο χρόνια να ξαναγυαλίζει). Έχουν γίνει εκεί....παιχνίδια και παιχνίδια!
Egw pali eimai aparadektos... Parolo pou menw konta (Ntrafi - Pentelh) zhthma na thn kanw 1-2 fores to xrono. Aparadekto, to kserw
Epishs, gia tous synteknous tous Krhtikous...
Mias kai h katagwgh mou eimai apo ekei, kai paw kathe kalokairi...
Prin 4-5 xronia, pigame 2 aftokinhta (2 Polo 16v) na kanoume to gyro ths Krhths... Pera apo ths omorfies ths, oi dromoi ths einai apisteftoi!GeorgeTabs: An sou elege gia ena 106 me ena koulo mesa, pou kataferne na krataei ton Amaksopoulo... mprosta tou (opws efstoxa eixe parathrisei kapote kai ekfwnhths tou ALPHA gia ton Barichelo kai ton Shumacher ) tote mallon gia emena tha sou elege.
Gia xara!
-
Ολη η Πελοπονησος εχει ωραιες διαδρομες και θα σταθω σε αυτη που δεν εχει αναφερθει. Απο Καλαματα για Μεσσηνιακη Μανη (λογω καταγωγης). Και συνεχιζουμε προς τη Λακωνικη Μανη και ολο το γυρο της.
Parolo pou menw konta (Ntrafi - Pentelh)Μηπως εισαι εσυ με το 106 στο Ντραφι που κανεις 'φασαρια' τα βραδια και δεν μπορουν να κοιμηθουν οι δικοι μου?
Μενεις ψηλα? Μενουν οι γονεις μου χαμηλα με το που ερχομαστε απο Παλληνη ακριβως στην μεγαλη κατηφορα πριν πιασουμε την μεγαλη λεωφορο δεξια. Απο Πεντελη κατεβαινουμε το βουνο και παμε για Παλληνη οποτε μολις στενεψει και πιασει ανηφορα παμε αριστερα.
Το καλοκαιρι παντως η μυρωδια απο το καμμενο λαστιχο ερχεται μεχρι την αυλη μας!!! -
φιλε 'odiki_asfaleia' .. κοιτα τα PM σου, για να μην χαλαμε το περιεχομενο του topic.
Κανω edit την καταχωρηση μου, γιατι μολις ανακαλυψα οτι τα PMs ειναι disabled.
Φιλε μου, μενω ψηλα στο Ντραφι, και απο εκει που μενουν οι δικοι σου δεν περναω γιατι ερχομενος απο Παλληνη στριβω αριστερα στον 'περιφεριακο' δρομο του Ντραφιου, πριν βγω στο φαρδυ κομματι.
Οποτε τα βραδυα αλλος ειναι αυτος που ξυπναει τους δικους σου.Εγω μπορει κανενα απογευματακι , αλλα και αυτο παλιοτερα. Τωρα το Ντραφι ειναι πιο επικινδυνο μιας και υπαρχουν πολλες σχολες οδηγησης, αλλα και πολλοι.. πυροβολημενοι οδηγοι!
Υ.Γ. Ισως να τους εχω γνωρισει και τους δικους σου, γιατι την περοχη που λες, την απεγραψα εγω!
bye!
-
Poly wraies diadromes paidia.. Mpravo!
Alla gia thinithikame oles tis makrines, kai den anaferame tis poly kontines.
GeorgeTabs: An sou elege gia ena 106 me ena koulo mesa, pou kataferne na krataei ton Amaksopoulo... mprosta tou (opws efstoxa eixe parathrisei kapote kai ekfwnhths tou ALPHA gia ton Barichelo kai ton Shumacher ) tote mallon gia emena tha sou elege.
Gia xara!
Poly koulos o Nikolakis mas....
Sinexise na les tetoia pragmata, kai tha sou anebaso osa videakia exo apo esena sta megara -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΟΥ, ΣΕ ΛΕΝΕ ΠΙΝΔΟ.
ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΩΜΩΝ)
ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ.Hunter που 'συχνάζεις' στην Πίνδο. Εκεί είναι το χωριό μου γιαυτό σε ρωτάω, λες να έχουμε συναντηθεί και να μην το ξέρουμε?
-
Φιλε μου, μενω ψηλα στο Ντραφι, και απο εκει που μενουν οι δικοι σου δεν περναω γιατι ερχομενος απο Παλληνη στριβω αριστερα στον 'περιφεριακο' δρομο του Ντραφιου, πριν βγω στο φαρδυ κομματι.
Οποτε τα βραδυα αλλος ειναι αυτος που ξυπναει τους δικους σου.Εγω μπορει κανενα απογευματακι , αλλα και αυτο παλιοτερα. Τωρα το Ντραφι ειναι πιο επικινδυνο μιας και υπαρχουν πολλες σχολες οδηγησης, αλλα και πολλοι.. πυροβολημενοι οδηγοι!
Υ.Γ. Ισως να τους εχω γνωρισει και τους δικους σου, γιατι την περοχη που λες, την απεγραψα εγω! bye!
Ανεκαθεν το Ντραφι ηταν επικινδυνο, λογω της κυκλοφοριας πιο πολυ των ασχετων οδηγων παρα των κοντρακηδων που τα εστηναν στην ευθεια. Το ευτυχημα ειναι οτι ειναι φαρδιοι οι δρομοι. Ομως ο δρομος απο και για Παλληνη ειναι σκετη καρμανιολα. Απορω πως τρεχουν με ψιλοβροχο και με περνανε σαν σταματημενο σε ενα δρομο πολυ στενο με στροφες σε πολλα σημεια χωρις ορατοτητα και το πρωι με φορτηγα και πουλμαν που απλα δεν σταματανε!!! Παντως εχει πολλα ατυχηματα αυτος ο δρομος, αλλα για μενα ειναι ελαχιστα αν αναλογιστει κανεις πως οδηγουν (μαλλον πως πηγαινουν γιατι πολυ απλα δεν ....οδηγουν!)
-
Ο χρήστης maf έγραψε:
ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΩΜΩΝ)
ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ.Hunter που 'συχνάζεις' στην Πίνδο. Εκεί είναι το χωριό μου γιαυτό σε ρωτάω, λες να έχουμε συναντηθεί και να μην το ξέρουμε?
ΓΡΕΒΕΝΑ ΜΕΡΙΑ.ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΤΡΙΚΩΜΟ.
ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙΑ,ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ,ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ.
ΑΠΟ ΓΡΕΒΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΣΑΜΑΡΙΝΑ,ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΙΝΑ ΜΕΧΡΙ ΜΟΝΑΧΙΤΙ,ΑΠΟ ΜΟΝΑΧΙΤΙ ΜΕΧΡΙ ΜΕΤΣΟΒΟ.ΕΚΕΙ ΣΥΧΝΑΖΩ ΟΔΗΓΙΚΑ.
ΒΑΛΙΑ-ΚΑΛΝΤΑ,ΟΡΛΙΑΚΑ,ΚΟΛΕΟ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ.ΕΣΥ?
-
Λάρισσα - Λαμία μέσω Δομοκού!!! Ειδικά πηγαίνοντας προς Λαμία πριν το Δομοκό. Πολύ καλή άσφαλτος και με ορατότητα πολλές στροφές.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΓΡΕΒΕΝΑ ΜΕΡΙΑ.ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΤΡΙΚΩΜΟ.
ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙΑ,ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ,ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ.
ΑΠΟ ΓΡΕΒΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΣΑΜΑΡΙΝΑ,ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΙΝΑ ΜΕΧΡΙ ΜΟΝΑΧΙΤΙ,ΑΠΟ ΜΟΝΑΧΙΤΙ ΜΕΧΡΙ ΜΕΤΣΟΒΟ.ΕΚΕΙ ΣΥΧΝΑΖΩ ΟΔΗΓΙΚΑ.
ΒΑΛΙΑ-ΚΑΛΝΤΑ,ΟΡΛΙΑΚΑ,ΚΟΛΕΟ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ.ΕΣΥ?
Τελικά είμαστε 'πατριώτες'. Εμένα το χωριό μου ανήκει στην ορεινή Καλαμπάκα. Αν ακολουθήσεις το δρόμο Καλαμπάκα προς Μέτσοβο - Ιωάννινα, στην δισταύρωση που εσύ πας δεξιά για Γρεβενά (η γέφυρα στο Μουργκάνι), εγώ πάω αριστερά. Μήπως να κανονίσουμε καμιά συνάντηση να λυσσάξουμε στα βουνά??
ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ