-
Ο χρήστης yandr έγραψε:
Νομίζω είναι προφανές ότι επειδή δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα λόγια του καθενός από εμάς, όλοι μπορούμε να διατηρούμε τις επιφυλλάξεις μας. Από εκεί και πέρα, το να ανταλλάζουμε εμπειρίες είναι εξ ορισμού ο πρωταρχικός σκοπός ύπαρξης ενός forum.Αν είναι να απαγορευτεί ο σχολιασμός συνεργείων και αντιπροσωπειών, τότε να απαγορευτεί και ο σχολισμός αυτοκινήτων και τεχνολογιών επίσης, αφού πίσω τους κρύβονται εταιρείες και μάλιστα πολύ μεγαλύτερες από οποιαδήποτε ελληνική. Απλά φαίνεται ότι μερικοί δείχνουν μία ψευτοευαισθητοποίηση σε τέτοια θέματα, όταν όμως γράφουν ότι, για παράδειγμα, τα κορεατικά αυτοκίνητα είναι για τα μπάζα δεν φαίνεται να ενοχλείται κανένας.
Από εκεί και πέρα, καλό θα ήταν να εκφραζόμαστε κόσμια, αφού όντως μπορούν να υπάρξουν νομικές συνέπειες (όχι πάντως για τους administrators, αλλά για αυτόν που έγραψε το μήνυμα). Αν δεν το έχουν ήδη πράξει, ας προσθέσουν οι υπεύθυνοι του forum 'οι απόψεις που αναγράφονται στις ομάδες συζητήσεων δεν αντικατοπτρίζουν την πολιτική της εταιρείας' ή ότι δεν φέρουν καμία ευθύνη τέλος πάντων. Αν ήταν κάθε άποψη που εκφράζεται να αντανακλά κατ'ευθείαν στην εταιρεία που προσφέρει τη δυνατότητα συζήτησης, δεν θα υπήρχαν στήλες αλληλογραφίες στα περιοδικά, αλλά και κανένα forum στο Internet
Αυτό που ζητάς υπάρχει ήδη στον Κανονισμό χρήσης. Ωστόσο δε νομίζεις πως τίθεται ένα θέμα δεοντολογίας και πως όταν κάνεις μια καταγγελία ή έστω μια αρνητική (ή και θετική ακόμα, το ίδιο είναι)εκτίμηση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρει κάποιος αντιπρόσωπος ή συνεργείο ή της ποιότητας ενός αυτοκινήτου, θα πρέπει να τεκμηριώνεις αυτά που λες ?
Oχι τόσο για τις όποιες νομικές επιπτώσεις (οι οποίες υπάρχουν, το λένε συκοφαντική δυσφήμιση και η 'μπάλλα' μπορεί να πάρει όχι μόνο το συγγραφέα αλλά και το Forum, ασχέτως disclaimers...) αλλά κυρίως για λόγους σεβασμού προς όσους διαβάζουν το μήνυμά σου ? Δηλαδή το ίδιο είναι να λες 'Τα Χ αυτοκίνητα είναι σκουπίδια' ή 'Μακριά από το Υ συνεργείο' με το να λες 'Τα Χ αυτοκίνητα είναι σκουπίδια επειδή το δικό μου ' ή 'Μακριά από το Υ συνεργείο διότι ' ?
-
Öéëå prometheas äåí åßðá üôé åßóáé åóý õðåñâïëéêüò ôï - åìÝíá ìïõ öÜíçêå õðåñâïëéêï -äéüôé äåí ãíùñßæù ôé áêñéâþò Ý÷åéò áíôéìåôùðßóåé ãéá íá ìðïñþ íá êñßíù .Å÷ù áíôéìåôùðßóåé êÜôé áíÜëïãï çðéüôåñçò ìïñöÞò.
-
Τα Seat γενικώς πιστεύω ότι προσφέρουν πολλά για τα χρήματα που κοστίζουν, ειδικά οι γρήγορες εκδόσεις συμφέρουν πολύ. Το ότι τρίζουν είναι δευτερεύων πρόβλημα, αλλά δέν μπορούμε να τα έχουμε όλα!
Οι συμπεριφορές των ανθρώπων πολλών αντιπροσωπειών είναι συνήθως τουλάχιστον αήθης, οπότε οι αγανάκτηση και οι επακόλουθες καταγγελίες είναι δικαιολογημένες. Όποιος έχει πρόβλημα με τις καταγγέλιες άς κινηθεί νομικά... Υποστηρίζω όλους όσους έχουν αρνητικές εμπειρίες και διατυπώνουν την αγανάκτηση τους. Οι προσπάθειες φίμωσης απο τους επιβλέποντες ειναί κατακριτέες....
-
Ο χρήστης geko έγραψε:
Υποστηρίζω όλους όσους έχουν αρνητικές εμπειρίες και διατυπώνουν την αγανάκτηση τους. Οι προσπάθειες φίμωσης απο τους επιβλέποντες ειναί κατακριτέες....Κι εγώ τους υποστηρίζω, όμως σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να κινδυνεύσει το φόρουμ (και κατ'επέκταση οι 4Τροχοί) να βρει νομικό μπελά εξ'αιτίας τους, δε νομίζεις;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Κι εγώ τους υποστηρίζω, όμως σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να κινδυνεύσει το φόρουμ (και κατ'επέκταση οι 4Τροχοί) να βρει νομικό μπελά εξ'αιτίας τους, δε νομίζεις;Γιατί βρίσκει μπελά το φόρουμ για τις απόψεις ενός μέλους του; Αν φτάσουν εκεί τα πράγματα μπορεί να βρεθεί ποιος πραγματικά έγραψε -μην νομίζεται ότι το ίντερνετ είναι και τόσο ανώνυμο.
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Êé åãþ ôïõò õðïóôçñßæù, üìùò óå êáììßá ðåñßðôùóç äåí ðñÝðåé íá êéíäõíåýóåé ôï öüñïõì (êáé êáô'åðÝêôáóç ïé 4Ôñï÷ïß) íá âñåé íïìéêü ìðåëÜ åî'áéôßáò ôïõò, äå íïìßæåéò;
Ãéáôß âñßóêåé ìðåëÜ ôï öüñïõì ãéá ôéò áðüøåéò åíüò ìÝëïõò ôïõ; Áí öôÜóïõí åêåß ôá ðñÜãìáôá ìðïñåß íá âñåèåß ðïéïò ðñáãìáôéêÜ Ýãñáøå -ìçí íïìßæåôáé üôé ôï ßíôåñíåô åßíáé êáé ôüóï áíþíõìï.
Ôï óõãêåêñéìÝíï forum åßíáé ðíåõìáôéêü ðáéäß ðåñéïäéêïý ðïõ äïêéìÜæåé áõôïêßíçôá ïðüôå ......
-
Πιστεύω πως όποιος από ε΄μας έχει παράπονο από μια εταιρία ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να το αναφέρει αρκεί να τεκμηριώνει τους λόγους! Δεν είναι υποκριτικό όταν μαζευόμαστε να μιλάμε ανοιχτά και εδώ να καταφεύγουμε στα..pm;
Πάντα μου την έσπαγε να ακούω, κάποιος γνωστός.., γνωστή εταιρία.. κτλ κτλ.ίσως γιαυτό είμαι απογοητευμένος από τους ελληνικούς αγώνες Βγάινει ο άλλος και λεει γνωστός αγωνιζόμενος έκανε παρανονες δοκιμές, αλλά δεν τον ανάφερα και ΔΕΝ λέω και ποιος ήταν
Τί σημαίνει άραγε ότι το περιοδικό δοκιμάζει αμάξια; Χάρη του κάνουν και του τα δίνουν; Οι εποχές του VW MAKEDON έχουν περάσει παιδιά.Οι εταιρίες στο σύνολο τους έχουν καταλάβει τα περί μα΄ρκετινγκ και την βαρύτητα του ειδικού τύπου, ενώ το περιδικό μας δεν 'μάσησε' τα πετρινα χρόνια, θα έχει πρόβλημα τώρα, αν παραπονεθούμε εμείς που μας την έφερε ο τάδε εμπορος ή συνεργείο;
Είμαστε που είμαστε ανοχύρωτοι ως καταναλωτές στην ελλάδα, θα αυτοφιμωθούμε κιόλας;Έχω την εντύπωση πως η σέατ κατασκευάζει πια πολύ καλά αυτοκίνητα με σπορ χαρακτηριστικά.Από θέμα αξιοπιστίας, λογικά αφού χρησιμοποιύνται τα πάντα από όλους μέσα στο γκρουπ, γιατί η σέατ να έχει πρόβλημα;
Αν κάτι με ενοχλεί με τη σέατ είναι ότι όλα τα μοντέλα της θα ήθελα να είναι λίγο φθηνότερα για να ε΄χουν στα συν τους και την τιμή -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Ðéóôåýù ðùò üðïéïò áðü å´ìáò Ý÷åé ðáñÜðïíï áðü ìéá åôáéñßá ÅÐÉÂÁËÅÔÁÉ íá ôï áíáöÝñåé áñêåß íá ôåêìçñéþíåé ôïõò ëüãïõò! Äåí åßíáé õðïêñéôéêü üôáí ìáæåõüìáóôå íá ìéëÜìå áíïé÷ôÜ êáé åäþ íá êáôáöåýãïõìå óôá..pm;
Ôß óçìáßíåé Üñáãå üôé ôï ðåñéïäéêü äïêéìÜæåé áìÜîéá; ×Üñç ôïõ êÜíïõí êáé ôïõ ôá äßíïõí; Ïé åðï÷Ýò ôïõ VW MAKEDON Ý÷ïõí ðåñÜóåé ðáéäéÜ.Ïé åôáéñßåò óôï óýíïëï ôïõò Ý÷ïõí êáôáëÜâåé ôá ðåñß ìá´ñêåôéíãê êáé ôçí âáñýôçôá ôïõ åéäéêïý ôýðïõ, åíþ ôï ðåñéäéêü ìáò äåí 'ìÜóçóå' ôá ðåôñéíá ÷ñüíéá, èá Ý÷åé ðñüâëçìá ôþñá, áí ðáñáðïíåèïýìå åìåßò ðïõ ìáò ôçí Ýöåñå ï ôÜäå åìðïñïò Þ óõíåñãåßï;
Åßìáóôå ðïõ åßìáóôå áíï÷ýñùôïé ùò êáôáíáëùôÝò óôçí åëëÜäá, èá áõôïöéìùèïýìå êéüëáò;Ôï íá ôá ÷þíåé ôï ðåñéïäéêü óå êÜðïéïí êáôáóêåõáóôç Þ óå ìéá áíôéðñïóùðåéá óçìáßíåé üôé ìðïñïýí áí èÝëïõí íá áðáíôÞóïõí.
Ïôáí âãÞêå ôï VW MAKEDON äåí áíáöåñèçêå ôï ðåñéïäéêï óå ìðïõêïôáæ ôçò åôáéñéáò ïýôå ôùí áõôïêéíÞôùí .
Êñáîéìï êáíïíéêï êáé åðéóçìá óå äéáìáñôõñßá ,
äåí åßìáóôå áíï÷ýñùôïé ,áíïñãÜíùôïé êáé áíåìÝñùôïé ôéò ðåñéóóïôåñåò öïñÝò -
Εγώ πάντως αναφορικά με τις διάφορες 'διδασκαλίες' περί συγκράτησης κάποιων μελών από το να βγάλουν στη φόρα , όπως το ελληνικό σύνταγμα ορίζει ,ως ελε΄΄υθεροι δημοκρατικοί πολίτες , την ταλαιπωρία που υπέστησαν , απλά εκφέροντας τη γνώμη τους και συμβουλεύοντας άλλους να μη κάνουν τα λάθη που εκείνοι έπραξαν , απότελεί υπόδειγμα ανθρωπιάς και ήθους! Να σταματήσουν οι πατρικές συμβουλές από κάποιους που αυτοβαφτίζονται 'προστάτες' του φόρουμ , το οποίο μπορεί να πατά στις πλάτες μιάς από τις μεγαλύτερες αυτοκινητιστικές εκδόσεις στην Ελλάδα αλλά ουδέποτε από την άλλη υπήρξε όρος για τη συμμετοχή στο φόρουμ...η απόλυτη πρωσήλωση στο περιοδικό αλλά ούτε και προϋπόθεση η ανάγνωσή του ή το να το λαμβάνουμε υπόψη μας κάθε φορά που γράφουμε την άποψή μας για κάποιο θέμα!Αυτό πια δεν είναι αυτοκινητιστικό φόρουμ αλλά ένας καταπιεστικός διαιτητικός κύκλος από ανθρώπους που ορίζουν τα λεγόμενά μας και κρίνουν τους άλλους , βαφτίζουν τον εκάστοτε συμμετέχοντα με υποκοριστικά , τρέφουν τη λοιδορία και την κακοτροπιά και αυτοβαφτίζονται moderators , ενός κατά τα άλλα αυτοκινητιστικού περιοδικού, τη στιγμή που έχω στην κατοχή μου πμ ενός κατά τα άλλα σεβαστού moderator που παραδέχεται ελάχιστη σχέση με τα αυτοκινητιστικά δρώμενα αλλά και την απαξίωσή του περί της γρήγορης, τεχνικής κτλ οδήγησης και των αυτοκινήτων.
Ας είμαστε λίγο προσεκτικότεροι με τις δήθεν συμβουλές μας και ΧΙΛΙΑ ΚΑΤΩ σε όσες αντιπροσωπείες , όπως αυτή της Σέατ που παραπάνω θήχτηκε, δεν σεβάστηκαν τα κοντά 5000000 που δώσαμε ή ακόμα δίνουμε για να αποκτήσουμε ένα μεταφορικό μέσο που ενίοτε αποτελεί και τρόπο διασκέδασης αλλά...και ταπείνωσης ορισμένων... -
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Το να τα χώνει το περιοδικό σε κάποιον κατασκευαστη ή σε μια αντιπροσωπεια σημαίνει ότι μπορούν αν θέλουν να απαντήσουν.Στο bimmerfest (το οποίο σημειωτέον είναι πνευματικό παιδί dealer της BMW στην Καλιφόρνια κι όχι κάποιου τρίτου) υπάρχει χρήστης επίσημος από την BMW USA. Όσα γράφονται εναντίων της εταιρίας και πολλών συνεργείων είναι τα ίδια με αυτά που γράφουμε εδώ. Και σπανίως επεμβαίνει για να δώσει την επίσημη άποψη.
Μπορούν λοιπόν και οι εδώ εταιρίες να διαβάζουν τα μηνύματά μας για να ενημερώνονται από πρώτο χέρι, να ψάχνουν και να απαντούν. Άντε, να δούμε χρήστη texnocar και cosmocar και intercar... Και στο κάτω-κάτω το search δουλεύει στα αγγλικά, οπότε είναι εύκολο να δεις ό,τι έχει γραφεί πχ για SEAT. -
TGD είμαι απόλυτα σύμφωνος μαζί σου!!!!!!!
-
Δηλαδή είμαι ο μόνος που έχει συμφωνήσει και με τον Zeitmesser και με τον gavriil;
-
Να προσθέσω ακόμα πως το περιοδικο έχει δώσει ήδη την απάντηση του. Στην αλληλογραφία, πάντα δημοσιευονται γράμματα αναγνωστών που αντιμετώπισαν πρόβλημα με κάποια εταιρία!Άρα που είναι το πρόβλημα με το φόρουμ που κατά συνθήκη, το διαβάζουν και πιο λίγοι;Βέβαια τώρα τελευταία δεν βλεπω τέτοια γράμματα, αλλά δεν νομίζω να έχει αλλάξει η πολιτική του περιοδικού!!
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Δηλαδή είμαι ο μόνος που έχει συμφωνήσει και με τον Zeitmesser και με τον gavriil; -
TGD και τί έγινε αν μαζί με έναν ακόμα συμφωνείς μαζί μου?Μήπως φοβάσει μη σε αποπέμψουν και...δε σε παίζουν και εσένα στη μεγάλη παρέα με τα Lego που έφτιαξαν?Να σε ενδιαφέρει γιατί να τρέφονται οι καταστάσεις που αναφέρω παραπάνω και όχι το τί θα λέει ο καθένας!Δεν είναι το φόρουμ αστυνομία ούτε και θέλουμε συμβουλές από 'πατεράδες' σε εμάς που χρόνια τώρα ανατρέφουμε τόσες γενεές παιδιών στην εκπαίδευση!
Η σέατ πρέπει να διορθωθεί!Και τότε ο κόσμος θα έχει και καλύτερα αυτοκίνητα!Όταν ασχολείσαι αποκλειστικά με την κάκιστη και αντιεπαγγελματική εξυπηρέτηση δεν έχεις χρόνο και διάθεση να ασχοληθείς με τη βελτίωση των επιδόσεων-αποδόσεων-χαρακτηριστικών του αμαξιού σου!
chemic καλησπέρα.Η αλήθεια είναι, επειδή κι εγώ δημοσιοποίησα επιστολή κατά της παραπάνω σέατ και έπαθαν την πλάκα τους , αφού υπήρχαν και υπάρχουν οι αποδείξεις ακόμα για πολλές μηνύσεις, ότι το περιοδικό ζητά τα στοιχεία του καθενός πριν τη δημοσιεύσει για να μην υπάρξουν φάρσες.Επίσης κοινοποιεί την επιστολή διαμαρτυρίας στα κεντρικά κάθε μάρκας και έτσι φτάνει στο περιοδικό! -
Ο χρήστης Zeitmesser έγραψε:
...........!Δεν είναι το φόρουμ αστυνομία ούτε και θέλουμε συμβουλές από 'πατεράδες' σε εμάς που χρόνια τώρα ανατρέφουμε τόσες γενεές παιδιών στην εκπαίδευση!......................!και τι ανατροφη!!!!!!!!!!!
και δεν θα με πειραξει καθολου η διαγραφη των σχολιων μου εαν και εφ'οσον αυτη γινει.
-
Η αλήθεια είναι, επειδή κι εγώ δημοσιοποίησα επιστολή κατά της παραπάνω σέατ και έπαθαν την πλάκα τους , αφού υπήρχαν και υπάρχουν οι αποδείξεις ακόμα για πολλές μηνύσεις, ότι το περιοδικό ζητά τα στοιχεία του καθενός πριν τη δημοσιεύσει για να μην υπάρξουν φάρσες.Επίσης κοινοποιεί την επιστολή διαμαρτυρίας στα κεντρικά κάθε μάρκας και έτσι φτάνει στο περιοδικό!Είδες λοιπόν που συμφωνήσαμε τελικά ως προς την ανωνυμία; (Θεός φυλάξοι, και μου αρέσουν και τα Lego! )
Αν γίνει κάποια μήνυση εναντίον του φόρουμ να'μαστε όλοι σίγουροι ότι θα εξαντληθούν όλα τα τεχνικά μέσα για να βρεθεί η πραγματική ταυτότητα του υπαίτιου και απ'όσο ξέρω αυτό είναι σχεδόν πάντα εφικτό. Γιατί λοιπόν το θεωρείς 'αστυνόμευση' όταν ζητούμε από τους φορουμάδες να έχουν απλά συναίσθηση του τι γράφουν και να το τεκμηριώνουν κιόλας;
-
Δε συμφωνούμε ποτέ και πουθενά και καλά θα κάνεις να μην ξανααναφερθείς σε εμένα ή σε απάντηση-ερώτησή μου!Αναφορικά με την υποκρισία και τον εκφοβισμό ότι θα δωθούν τα στοιχεία μας, να ξέρεις, ότι ο νόμος όπως ορίζεται από την ασφάλεια προσωπικών δεδομένων είναι ιδιαίτερα αυστηρός!Εφόσον όπως λές κανείς δεν εκφέρει άποψη με ονοματεπώνυμο αλλά γράφει ο καθένας κάτι, δεν αποτελεί νόμιμα δημοσιοποιηημένη και τεκμηριωμένη άποψη αλλά απλά παράθεση κάποιας γνώμης!Ακριβώς γιαυτό και τα περιοδικά ζητούν διεύθυνση, γιατι δεν παρουσιάζουν τις επιστολές ώς ανταλλαγή απόψεων αλλά ως σοβαρή καταγγελία με στοιχεία και βούλα!Μόνο το φόρουμ θα μπορούσε να πάθει κάτι και ποτέ αυτός που το έγραψε, αφού στο κάτω κάτω δεν υπάρχουν αποδείξεις ακόμα και αν δωθεί το όνομα του χρήστη, ότι εκείνος βρισκόταν στο πληκτρολόγιο της...καφετέριας εκείνη τη στιγμή και συνέγραφε τις απόψεις του κατά κάποιας φίρμας!Αν δωθούν ποτέ προσωπικά στοιχεία από φορουμίστα στη δημοσιότητα,ρώτησε σε παρακαλώ, αφού οι συνέπειες και οι κατηγορίες απέναντι σε αυτόν που τα έδωσε, περιοδικά , φόρουμ kai moderators είναι μεγάλη!Και εκί θα είναι η αρχή του τέλους για όλους αυτούς!Αυτοί είναι οι υπεύθυνοι και όχι εμείς!
Ας συνειδητοποιήσουν λοιπόν οι δημοκρατικοί πολίτες αυτού του κράτους , ότι ελεύθερα μπορούν να εκφράζουν τη γνώμη τους εφόσον δε προσβάλλουν κάποιον αποδεδειγμένα!Κανένας καλός δικηγόρος παιδιά?Μη μιλούν μόνο οι καθηγητές συνταγματικού δικαίου ! -
Δε συμφωνούμε ποτέ και πουθενά και καλά θα κάνεις να μην ξανααναφερθείς σε εμένα ή σε απάντηση-ερώτησή μου!Αναφορικά με την υποκρισία και τον εκφοβισμό ότι θα δωθούν τα στοιχεία μας, να ξέρεις, ότι ο νόμος όπως ορίζεται από την ασφάλεια προσωπικών δεδομένων είναι ιδιαίτερα αυστηρός!Εφόσον όπως λές κανείς δεν εκφέρει άποψη με ονοματεπώνυμο αλλά γράφει ο καθένας κάτι, δεν αποτελεί νόμιμα δημοσιοποιηημένη και τεκμηριωμένη άποψη αλλά απλά παράθεση κάποιας γνώμης!Ακριβώς γιαυτό και τα περιοδικά ζητούν διεύθυνση, γιατι δεν παρουσιάζουν τις επιστολές ώς ανταλλαγή απόψεων αλλά ως σοβαρή καταγγελία με στοιχεία και βούλα!Μόνο το φόρουμ θα μπορούσε να πάθει κάτι και ποτέ αυτός που το έγραψε, αφού στο κάτω κάτω δεν υπάρχουν αποδείξεις ακόμα και αν δωθεί το όνομα του χρήστη, ότι εκείνος βρισκόταν στο πληκτρολόγιο της...καφετέριας εκείνη τη στιγμή και συνέγραφε τις απόψεις του κατά κάποιας φίρμας!Αν δωθούν ποτέ προσωπικά στοιχεία από φορουμίστα στη δημοσιότητα,ρώτησε σε παρακαλώ, αφού οι συνέπειες και οι κατηγορίες απέναντι σε αυτόν που τα έδωσε, περιοδικά , φόρουμ kai moderators είναι μεγάλη!Και εκί θα είναι η αρχή του τέλους για όλους αυτούς!Αυτοί είναι οι υπεύθυνοι και όχι εμείς!
Ας συνειδητοποιήσουν λοιπόν οι δημοκρατικοί πολίτες αυτού του κράτους , ότι ελεύθερα μπορούν να εκφράζουν τη γνώμη τους εφόσον δε προσβάλλουν κάποιον αποδεδειγμένα!Κανένας καλός δικηγόρος παιδιά?Μη μιλούν μόνο οι καθηγητές συνταγματικού δικαίου !Επειδή από τα πιό πάνω 'γραφόμενά' σου , αλλά και από προηγούμενα ! ,
αντιλαμβάνομαι ότι ναί μεν θέλεις να έχεις ΑΠΟΛΥΤΗ ελευθερία σε ότι
γράφεις αλλά ΧΩΡΙΣ πιθανές συνέπειες , ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΕΥΘΕΩΣ :Μπορείς να το κάνεις αυτό ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ :
..........Αποστόλη,σε παρακαλώ!!...
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ !Εμπρός λοιπόν , ΠΕΡΙΜΕΝΩ !!!!!!!!!
Αποστόλης ,
Δέν παίζω με Lego , μεγάλωσα όμως με Mechano !P.S. για mod's ή add. : Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ , ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ !
-
Νομίζω οτι τα παίρνετε πολύ στα σοβαρά.
Εχουμε ξαναπεί,ΟΠΟΙΟΣ θέλει απαντάει ΟΠΟΙΟΣ δεν θέλει οχι.
Η κάθε δημοσίευση κρίνεται με βάση τους κανόνες του 4TForum ΜΑΣ!!
Ας προσέχουμε!!ΟΛΟΙ!!
ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ SEAT