-
Τόλη(από το Αποστόλη) ομολογώ πως δε σε καταλαβαίνω αλλά και δεν σε περιέλαβα σε αυτούς που εννοώ.Anyway.Για να μαθαίνεις κι εσύ αλλά καί οι υπόλοιποι σε παραπέμπω στη 'Σύσταση Αρ. R (99)5 της επιτροπής υπουργών των κρατών μελών για την προστασία της ιδιωτικότητας στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στις οδηγίες αλλά και στο παράρτημα αυτής και ειδικά στο άρθρο 10 και 11 που αφορά τους moderators και τί μπορεί να πάθουν αν προβάλουν τα εκάστοτε προσωπικά στοιχεία σε άλλον.Επίσης στην ίδια σύσταση ορίζονται πολλές οδηγίες που σε κρίνουν επιεικώς ως επιπόλαιο προβάλλοντας τα (τυχόν) προσωπικά σου δεδομένα στο διαδίκτυο
και θεωρώντας σε προσωπικά υπεύθυνο για τις τυχον συνέπειες από επίδοξους φαρσερ(βλέπε παραπάνω...)
Ας είμαστε όλοι προσεκτικότεροι!Δίκιο έχει ο kouk. -
Ο χρήστης Zeitmesser έγραψε:
Τόλη(από το Αποστόλη) ομολογώ πως δε σε καταλαβαίνω αλλά και δεν σε περιέλαβα σε αυτούς που εννοώ.Anyway.Για να μαθαίνεις κι εσύ αλλά καί οι υπόλοιποι σε παραπέμπω στη 'Σύσταση Αρ. R (99)5 της επιτροπής υπουργών των κρατών μελών για την προστασία της ιδιωτικότητας στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στις οδηγίες αλλά και στο παράρτημα αυτής και ειδικά στο άρθρο 10 και 11 που αφορά τους moderators και τί μπορεί να πάθουν αν προβάλουν τα εκάστοτε προσωπικά στοιχεία σε άλλον.Επίσης στην ίδια σύσταση ορίζονται πολλές οδηγίες που σε κρίνουν επιεικώς ως επιπόλαιο προβάλλοντας τα (τυχόν) προσωπικά σου δεδομένα στο διαδίκτυο
και θεωρώντας σε προσωπικά υπεύθυνο για τις τυχον συνέπειες από επίδοξους φαρσερ(βλέπε παραπάνω...)
Ας είμαστε όλοι προσεκτικότεροι!Δίκιο έχει ο kouk.Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ / ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΗ!
Τα περι φαρσέρ και προσωπικής ευθύνης , τα πρόβλεψα : ΔΙΑΒΑΣΕ
ΤΟ P.S. του προηγούμενου quote , ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ .Οι αναφορές σε κείμενα ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΘΕΣΜΩΝ / ΟΡΓΑΝΩΝ χωρίς
την παράθεση του ΑΥΤΟΥΣΙΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ , ή την παραπομπή σε official
link , δεν νομίζω, πως βοηθούν , το αντίθετο , μάλλον σύγχυση δημιουργούν και ίσως ΥΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΠΡΟΘΕΣΗ υπεκφυγής απο το
κυρίως θέμα , ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ στην μαλλιαρή !Ας είμαστε ΟΛΟΙ , ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ , ΑΛΗΘΙΝΟΙ !
Περιμένοντας την αντίδρασή σου,
Αποστόλης. -
Ðñïò áðïöõãÞ ðáñåîçãÞóåùí ¨
- ÄÅÍ ÅÉÌÁÉ MODERATOR ,ADMINISTRATOR H ÁÕÔÏÊËÇÔÏÓ ÐÑÏÓÔÁÔÇÓ ÔÏÕ ÖÏÑÏÕÌ.
2.ÁÍÁÖÅÑÈÇÊÁ ÓÅ ÓÕÃÊÅÊÑÉÌÅÍÁ ÐÑÁÃÌÁÔÁ ÐÏÕ ÈÅÙÑÇÓÁ ÏÔÉ ÄÅÍ ÇÌÏÕÍ ÓÕÌÖÙÍÏÓ ÊÁÉ ÁÐÁÍÔÇÓÁ ÌÅ ÔÏ ÓÙÓÔÏÔÅÑÏ ÐÉÓÔÅÕÙ ÄÕÍÁÔÏ ÔÑÏÐÏ ÐÑÏÓ ÔÏÕÓ ÁÍÈÑÙÐÏÕÓ ÐÏÕ ÔÁ ÅÃÑÁØÁÍ .(ÏÉ ÁÐÁÍÔÇÓÅÉÓ ÊÁÉ ÏÉ ÁÐÏØÅÉÓ Ó×ÅÔÉÊÁ ÌÅ ÏËÏ ÔÏ ÈÅÌÁ ÓÔÇÍ 3ç ÓÅËÉÄÁ ÁÕÔÏÕ ÔÏÕ ÈÅÌÁÔÏÓ ÓÔÇ ÄÇÌÏÓÉÅÕÓÇ ÌÅ Íï251 ) - ÈÅÙÑÙ ÙÓ ÔÏ ÊÁËÕÔÅÑÏ ÄÕÍÁÔÏ ÌÅÓÏ ÔÇÍ ÅÐÙÍÕÌÇ ÊÁÔÁÃÃÅËÉÁ ,ÄÉÁÐÏÌÐÅÕÓÇ ÔÏÕ ÊÁÖÑÏÕ ÃÉÁ ÍÁ ÌÁÈÁÉÍÏÕÍ ÏÉ ÅÐÉÄÏÎÏÉ ÓÕÍÅ×ÉÓÔÅÓ ÊÁÉ ÍÁ ÔÏ ÁÐÏÖÅÕÃÏÕÍ ÌÐÑÏÓÔÁ ÓÔÏ ÖÏÂÏ ÔÇÓ ÔÉÌÙÑÉÁÓ ÏÔÁÍ Ç ÓÕÍÅÐÅÉÁ ÊÁÉ Ï ÓÅÂÁÓÌÏÓ ÁÐÅÍÁÍÔÉ ÓÔÏÕÓ ÁËËÏÕÓ ÔÏÕÓ ÅÉÍÁÉ ÅÍÍÏÉÁ ÁÃÍÙÓÔÇ.
- ÅÄÙ ÅÉÍÁÉ ÅËËÁÄÁ ÊÁÉ ÔÏ ÊÁÈÅ Ì@@@@ ÐÏÕ ÅÊÁÍÅ ÔÇÍ ÏÐÏÉÄÇÐÏÔÅ ÌÐÉÍÉÁ ÄÅÍ ÈÁ ÊÁÔÓÅÉ ÍÁ ÂÑÅÉ ÔÉ ÖÔÁÉÅÉ ÁËËÁ ÈÁ ØÁÎÅÉ ÍÁ ÂÑÅÉ ÁËËÏÕ ÍÁ ÔÁ ÖÏÑÔÙÓÅÉ (ÔÁÊÔÉÊÇ ÃÍÙÓÔÇ ---- ÌÁÊÑÕÁ ÁÐÏ ÔÏÍ Ê....Ï ÌÏÕ ÊÁÉ ÏÐÏÕ ÈÅËÅÉ ÁÓ ÌÐÅÉ.
5.ÄÅÍ Å×Ù ÓÅ ÊÁÌÌÉÁ ÕÐÏËÇØÇ ÊÁÉ ÏÕÔÅ ÐÉÓÔÅÕÙ ÏÔÉ ÅËËÇÍÅÓ ÁÍÔÉÐÑÏÓÙÐÏÉ ÈÁ ÌÐÏÕÍ ÓÅ ÖÏÑÏÕÌ ÐÅÑÉÏÄÉÊÏÕ ÐÏÕ ÔÏÕÓ ÅÂÃÁËÅ ÊÁÐÏÉÏ ÐÑÏÉÏÍ ,ÏÐÏÉÏÄÇÐÏÔÅ ÐÑÏÉÏÍ,Ï×É ÊÁÉ ÔÏÓÏ ÊÁËÏ ÌÅ ÓÊÏÐÏ ÔÇÍ ÃÍÙÓÇ ÊÁÉ ÔÇÍ ÂÅËÔÉÙÓÇ . ÌÁËËÏÍ ÃÉÁ ÍÁ ÂÑÏÕÍ ÊÁÔÉ ÍÁ ÄÉÊÁÉÏËÏÃÇÈÏÕÍ ÏÔÁÍ ÆÇÔÇÈÏÕÍ ÅÕÈÕÍÅÓ ÃÉÁ ÔÉÓ Ì@@@@@ÅÓ ÔÏÕÓ.
- ÄÅÍ ÅÉÌÁÉ MODERATOR ,ADMINISTRATOR H ÁÕÔÏÊËÇÔÏÓ ÐÑÏÓÔÁÔÇÓ ÔÏÕ ÖÏÑÏÕÌ.
-
gskarmou είμαι μαζί σου και το ξέρεις!Έχεις απόλυτο δίκιο και μόνο και μόνο επειδή ζούμε στην Ελλάδα πρέπει να κοιτούμε πως να βελτιώνουμε την πανελλαδική αναρχία και όχι πως να τη συγκαλύπτουμε!Κάποιοι στο φόρουμ αυτό το κάνουν δημιουργώντας ψευδαισθήσεις ότι έχουν και τρέφουν κάποιο επίπεδο μέσα σε αυτοεκλεγμένη θέση ψευτοπατέρα στο φόρουμ , επειδή τυχαίνει να έχουν κάνα-δυό παιδιά και στην πραγματικότητα!
Τόλη πραγματικά είσαι ακατανόητος.Δεν μπορώ να σε καταλάβω.Επίσης μάθε , ότι ποτέ δεν αντιδρώ , αφού μέσα από τα με τεκμήρια αποδεδειγμένα μου επιχειρήματα έχω πάντα δίκιο!Απλά παραθέτω την απόδειξη και τίποτα περισσότερο!Τα στοιχεία σου πάντως φρόντισα να τα κρατήσω.Για του λόγου το αληθές! -
Íá óôáìáôÞóïõí ïé ðáôñéêÝò óõìâïõëÝò áðü êÜðïéïõò ðïõ áõôïâáöôßæïíôáé 'ðñïóôÜôåò' ôïõ öüñïõì , ôï ïðïßï ìðïñåß íá ðáôÜ óôéò ðëÜôåò ìéÜò áðü ôéò ìåãáëýôåñåò áõôïêéíçôéóôéêÝò åêäüóåéò óôçí ÅëëÜäá áëëÜ ïõäÝðïôå áðü ôçí Üëëç õðÞñîå üñïò ãéá ôç óõììåôï÷Þ óôï öüñïõì...ÔÉÓ ÓÕÌÂÏÕËÅÓ ÔÉÓ ÊÑÁÔÁÙ ÃÉÁ ÔÁ ÐÁÉÄÉÁ ÌÏÕ ÏÔÁÍ ÌÅ ÊÁËÏ ÁÐÏÊÔÇÓÙ
ç áðüëõôç ðñùóÞëùóç óôï ðåñéïäéêü áëëÜ ïýôå êáé ðñïûðüèåóç ç áíÜãíùóÞ ôïõ Þ ôï íá ôï ëáìâÜíïõìå õðüøç ìáò êÜèå öïñÜ ðïõ ãñÜöïõìå ôçí ÜðïøÞ ìáò ãéá êÜðïéï èÝìá
ÁÐÏËÕÔÇ ÐÑÏÓÕËÙÓÇ
ÍÁ 'ÓÁÉ ÊÁËÁ ÌÅ ÅÊÁÍÅÓ ÍÁ ÃÅËÁÓÙôç óôéãìÞ ðïõ Ý÷ù óôçí êáôï÷Þ ìïõ ðì åíüò êáôÜ ôá Üëëá óåâáóôïý moderator ðïõ ðáñáäÝ÷åôáé åëÜ÷éóôç ó÷Ýóç ìå ôá áõôïêéíçôéóôéêÜ äñþìåíá áëëÜ êáé ôçí áðáîßùóÞ ôïõ ðåñß ôçò ãñÞãïñçò, ôå÷íéêÞò êôë ïäÞãçóçò êáé ôùí áõôïêéíÞôùí.
ÄÅÍ ÆÇÔÇÓÁÌÅ ÃÉÁ ÌÏDERATOR TON MAKINNEN H TON SCUMACHER OYTE TON ROSS BRAUN
Áò åßìáóôå ëßãï ðñïóåêôéêüôåñïé ìå ôéò äÞèåí óõìâïõëÝò ìáò êáé ×ÉËÉÁ ÊÁÔÙ óå üóåò áíôéðñïóùðåßåò , üðùò áõôÞ ôçò ÓÝáô ðïõ ðáñáðÜíù èÞ÷ôçêå, äåí óåâÜóôçêáí ôá êïíôÜ 5000000 ðïõ äþóáìå Þ áêüìá äßíïõìå ãéá íá áðïêôÞóïõìå Ýíá ìåôáöïñéêü ìÝóï ðïõ åíßïôå áðïôåëåß êáé ôñüðï äéáóêÝäáóçò áëëÜ...êáé ôáðåßíùóçò ïñéóìÝíùí...
ÊÁÍÅÉÓ ËÁÈÏÓ Ç ÁÐÏØÇ ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ÓÕÌÂÏÕËÇ
ÊÁÉ ÊÁÍÅ ÌÏÕ ÌÉÁ ×ÁÑÇ :ÄÉÁÂÁÆÅ ÐÑÏÓÅÊÔÉÊÏÔÅÑÁ ÊÁÉ ÁÍ ÄÅÍ ÊÁÔÁËÁÂÁÉÍÅÉÓ ÔÉ ÈÅËÅÉ ÍÁ ÐÅÉ Ï ÁËËÏÓ ÑÙÔÁ ÔÏÍ ÄÅÍ ÊÏÓÔÉÆÅÉ ÔÉÐÏÔÁ -
...gskarmou μάλλον με παρεξήγησες.Αναφέρομαι στον kyan,apostolis+alexastrag.Καμία σχέση λοιπόν και μακάρι να κάνεις...και 10 παιδιά!
Φιλικά -
gskarmou είμαι μαζί σου και το ξέρεις!Έχεις απόλυτο δίκιο και μόνο και μόνο επειδή ζούμε στην Ελλάδα πρέπει να κοιτούμε πως να βελτιώνουμε την πανελλαδική αναρχία και όχι πως να τη συγκαλύπτουμε!Κάποιοι στο φόρουμ αυτό το κάνουν δημιουργώντας ψευδαισθήσεις ότι έχουν και τρέφουν κάποιο επίπεδο μέσα σε αυτοεκλεγμένη θέση ψευτοπατέρα στο φόρουμ , επειδή τυχαίνει να έχουν κάνα-δυό παιδιά και στην πραγματικότητα!
Τόλη πραγματικά είσαι ακατανόητος.Δεν μπορώ να σε καταλάβω.Επίσης μάθε , ότι ποτέ δεν αντιδρώ , αφού μέσα από τα με τεκμήρια αποδεδειγμένα μου επιχειρήματα έχω πάντα δίκιο!Απλά παραθέτω την απόδειξη και τίποτα περισσότερο!Τα στοιχεία σου πάντως φρόντισα να τα κρατήσω.Για του λόγου το αληθές!Ευχαριστώ για την κατανόηση που δείχνεις , ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ , ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙΣ , ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ.
ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ , ΘΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ
ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ , μάλλον θα πρέπει
να ζητήσεις συμβουλές απο νομικούς και ιατρικούς επιστήμονες .Έτσι , για την Ιστορία , με την ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ τί γίνεται ?
Ά , ξέχασα να σου πώ , μήπως είσαι μέλος της ΟΛΜΕ ? γιατί εάν ναί , θα
ήθελα την άποψή της , για την Διαπαιδαγώγηση των Παίδων, απο πλευράς
σου.
Αλήθεια , σε ποιά βαθμίδα της Εκπαίδευσης υπηρετείς ?Σε απορία,
Αποστόλης -
[list:x01k6bth]Χρονομετρη, μια απορια[/list:u:x01k6bth][list:x01k6bth]Με οσους δεν συμφωνουμε και ακομα χειροτερα προκαλουμε, τους ονομαζουμε........ακατονομαστους? [/list:u:x01k6bth][list:x01k6bth]Απα απα απα ακου να δεις!!![/list:u:x01k6bth][list:x01k6bth]Δημοκρατικοτατα συμπερασματα [/list:u:x01k6bth][list:x01k6bth]Αληθεια ετσι απο περιεργεια......τα στοιχεια απ το ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ που λεγεται apostolis γιατι τα κρατησες? [/list:u:x01k6bth][list:x01k6bth]Γιατι καποιοι κρυβεστε πισω απο ενα μονιτορ?[/list:u:x01k6bth][list:x01k6bth]Δυσκλες ερωτησεις εε?[/list:u:x01k6bth]
-
Τα κράτησα γιατί μου τα έδωσε!Επιεικώς ανόητη ερώτηση... Αφού δίνεις τα στοιχεία σου μη ρωτάς αν τα κρατάω.Αλλά για να προβληματίζεσαι...μάλλον πάλι μέσα πέφτω!
G60 φρόντισε πρώτα να μάθεις καλύτερα τα Γερμανικά και να διορθώσεις την πρόθεση που συντάσσεται με αιτιατική στην υπογραφή σου γράφοντάς τη όχι με κεφαλαίο αλλά με μικρό και μετά θα δεχτώ υποδείξεις τουλάχιστον παράλογες εκ μέρους σου!Είσαι και γερμανοτραφής ή γερμανομαθής!
Φιλάκια... -
Τα κράτησα γιατί μου τα έδωσε!Επιεικώς ανόητη ερώτηση... Αφού δίνεις τα στοιχεία σου μη ρωτάς αν τα κρατάω.Αλλά για να προβληματίζεσαι...μάλλον πάλι μέσα πέφτω!
G60 φρόντισε πρώτα να μάθεις καλύτερα τα Γερμανικά και να διορθώσεις την πρόθεση που συντάσσεται με αιτιατική στην υπογραφή σου γράφοντάς τη όχι με κεφαλαίο αλλά με μικρό και μετά θα δεχτώ υποδείξεις τουλάχιστον παράλογες εκ μέρους σου!Είσαι και γερμανοτραφής ή γερμανομαθής!
Φιλάκια...[list:1chwcgm7]Ααααα δε παμε καθολου καλα!!!![/list:u:1chwcgm7][list:1chwcgm7]Ακου να δεις μαγκακο, μεσα απ την πληθωρα των επιθεσεων σου, και απ τις οποιες εμεινα εκτος για ευνοητους λογους καθως επισης προσπαθησες να με πλησιασεις πλαγιως με pm αλλα ********************** επενεβηκα στο παρον επεισοδειο που και παλι εσυ φροντισες να δημιουργησεις κανοντας σου δυο πολυ απλες ερωτησεις αλλα οπως παντα......ανθρακες ο θησαυρος [/list:u:1chwcgm7][list:1chwcgm7]Στο ψητο τωρα...........τα στοιχεια ο καποιος στα δινει γιατι ειναι ΜΑΓΚΑΣ [/list:u:1chwcgm7][list:1chwcgm7]Το δικο σου το προβλημα μπορεις να μου πεις ποιο ειναι?Εμενα ο γειτονας κανει οτιδηποτε που ειμαι και σε χωριο(ναι απο χωριο ειμαι ) και δεν εχω ιδεα γιατι δε με ενδειαφερει [/list:u:1chwcgm7][list:1chwcgm7]Οσο για τα Γερμανικα............πολυ απλα, ΔΕΝ ΞΕΡΩ [/list:u:1chwcgm7][list:1chwcgm7]Κι αυτο αποδικνιει μεσα απο δυο ερωτησεις που σου εκανα τον πανικο σου.Εγω σου μιλαω 'τι θα φαμε σημερα' και εσυ μου λες 'αυριο εχει ματς' .Αλλα λογια να αγαπιομαστε [/list:u:1chwcgm7][list:1chwcgm7]Και τελος υποδειξεις να κανεις στα παιδια σου, οχι σε μενα.Το τι ξερει οκαθενας σεβαστο αλλα στην προκειμενη περιπτωση μαγκια σου που ξερεις γερμανικα.Οπως και μενα μαγκια μου που ειμαι αετος στα μοτερ [/list:u:1chwcgm7][list:1chwcgm7]:evil: [/list:u:1chwcgm7][list:1chwcgm7]***************: [/list:u:1chwcgm7]
-
Δεν ήξερα ότι σε διακρίνει και σύνδρομο κατωτερότητας αλλά και συμλεγματισμός εξαιτίας χαμηλού βιοτικού και μορφωτικού επιπέδου!Γιατί περί τούτου πρόκειται!Εξάλλου κανένας δε σε αποκάλεσε χωριάτη(για όνομα...!).Καλά κάνεις και είσαι από χωριό!Εξάλλου τα περίχωρα της Κατερίνης είναι εκπληκτικά!Το θέμα μαζί σου τελικά είναι ότι είσαι χωριάτης στους τρόπους!Και το δείχνει το γεγονός ότι έχασες την ψυχραιμία σου σαν μικρό παιδάκι!Σαν...χωριάτης ,ναί, αλλά στους τρόπους και όχι στην ψυχή!Περαστικά μηχανικέ ωρολογίων!
-
Περαστικά μηχανικέ ωρολογίων!
[list:1dfvzb9w]Απο ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΩΡΟΛΟΓΙΩΝ πηρες μαθηματα περι λιπαντικων στο tfrc kαι τον εχεις ευχαριστησει ΑΠΕΙΡΕΣ φορες [/list:u:1dfvzb9w][list:1dfvzb9w]ΥΓ.Δεν αξειζει τον κοπο να κανω quote ολοκληρη την κομωδια σου γιατι............ειναι ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM [/list:u:1dfvzb9w]
-
Αφού δαιν ακσείζοι των κώπο λιπών, τω σταμματούμαι εδώ.Αιντάξι.Άλοσται...δαιν έχοις κε τί να ποίς πειά...!
-
Φιλάκια...Ακριβώς , για τον λόγο αυτό ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΑ τα στοιχεία μου , για να δώ
μέχρι ποιό σημείο ΜΠΟΡΕΙ να φτάσει το ΘΡΑΣΟΣ σου , και σε ποιό σημείο
σταματάει η ΔΕΙΛΙΑ σου , γιατί , στο λέω ΕΥΘΕΩΣ , ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ
ΓΙΑ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ (θρασύς + δειλός ) !Πάντως , για την ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ , ΟΛΜΕ , σε λίγο να δούμε και τί άλλο ,
ακόμα δεν απάντησεςΑποστόλης ,
Ημουν στην Πάρνηθα όταν πέρασε η Mouton -
Δεν ήξερα ότι σε διακρίνει και σύνδρομο κατωτερότητας αλλά και συμλεγματισμός εξαιτίας χαμηλού βιοτικού και μορφωτικού επιπέδου!Γιατί περί τούτου πρόκειται!Εξάλλου κανένας δε σε αποκάλεσε χωριάτη(για όνομα...!).Καλά κάνεις και είσαι από χωριό!Εξάλλου τα περίχωρα της Κατερίνης είναι εκπληκτικά!Το θέμα μαζί σου τελικά είναι ότι είσαι χωριάτης στους τρόπους!Και το δείχνει το γεγονός ότι έχασες την ψυχραιμία σου σαν μικρό παιδάκι!Σαν...χωριάτης ,ναί, αλλά στους τρόπους και όχι στην ψυχή!Όσο για τον πούλο που πήρα ...ήταν πολύ μικρός, αφού το επίπεδο μόρφωσής σου που χαρακτηρίζεται από τα ορθογραφικά σου λάθη εάν μία στις χίλιες ταυτίζεται με το μέγεθος του πούλου που πήρα από εσένα...τότε μιλάμε...για κλωσόπουλο!
Περαστικά μηχανικέ ωρολογίων!Κύριε Zeitmesser,
υποθέτω , ταπεινά , πως θα έχει υποπέσει στην αντίληψη σας , λόγω
ειδικότητας επί του χρόνου , άρα και επί των ωρολογίων, η ύπαρξη
μουσείου τε περί ωρολογίων , ανά την Γηραιά Ήπειρο .
Μήπως θα είχατε την ευγενή καλωσύνη , Κύριε καθηγητά ( του ???) ,
να μας προσδιορίσετε την ακριβή , επί χάρτου , θέση , του ως άνω
αναφερόμενου Μουσείου ?
Αποστόλης (ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΡΑ!) -
Δεν έχεις λοιπόν...Τόλη παρά να κανονίσεις και να τα πούμε από κοντά να δείς και εσύ πόσο δειλός είμαι!Και κάποιοι άλλοι σε άλλο φόρουμ τόλμησαν να με αποκαλέσουν έτσι και ακόμα κλειδώνουν όταν πάνε για ύπνο ακόμα και τον λουτροκαμπινέ μην μπώ από εκεί!Λοιπόν τί λές (Αποστο)Λάκη?
G60Power εμείς τελειώνουμε εδώ.Δεν συνεχίζω άλλο αυτό το πράγμα, ειδικά με εσένα.
Πάντως στη Σέατ που πρωτοαναφερθηκαμε να μην περνάτε ούτε απ'έξω!Μπορεί και να σας βρίσουν πριν ακόμα μπείτε μέσα...
Γειά Χαρά Λάκη! -
Δεν έχεις λοιπόν...Τόλη παρά να κανονίσεις και να τα πούμε από κοντά να δείς και εσύ πόσο δειλός είμαι!Και κάποιοι άλλοι σε άλλο φόρουμ τόλμησαν να με αποκαλέσουν έτσι και ακόμα κλειδώνουν όταν πάνε για ύπνο ακόμα και τον λουτροκαμπινέ μην μπώ από εκεί!Κύριοι Moderators, μάλλον ήρθε η ώρα για μέτρα
Παράγινε το κακό. Υπάρχουν αλήτες και καλό είναι να μην κυκλοφορούν ανάμεσά μας -
Αφού δαιν ακσείζοι των κώπο λιπών, τω σταμματούμαι εδώ.Αιντάξι.Άλοσται...δαιν έχοις κε τί να ποίς πειά...!¨ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΔΕΙΟ ΓΚΟΥΒΑ'
ΤΟΣΟ ΑΔΕΙΟ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ , ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ .... ΠΑΤΟ !
Ο Μήτσος με τα Λάστιχα
Με το συμπάθειο ρε παιδιά , θέλει και λίγο γέλιο η ζωή ! -
Όντως ρε παιδιά, καλά λέει ο Αποστόλης.Να γελάμε και λίγο.
gvala στον καθρέφτη κοιτάζεσαι και ανέφερες το παραπάνω?Ή φοβάσαι κι εσύ μήν...τύχεις της ίδιας τύχης? -
Ο Μήτσος με τα Λάστιχα
[list:33oe90fn]δεν ιμι λαστιχας ρε χαμενι, ιγω ιδο παρακατ τα γιντια βοσκουσα [/list:u:33oe90fn]
Το θέμα δυστυχώς κλειδώνεται για ευνόητους λόγους...
ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ SEAT