-
Ο χρήστης cadm8 έγραψε:
ΠετροςΤέλος, καλό είναι να κατανοήσουμε ένα πράγμα: ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ.
Και εσυ τεκνον... Πετρο; Μα ποιος τα λεει αυτα, εχετε υποπεσει ολοι στη λογικη οτι το εγλημα δεν εχει εθνικοτητα. Δηλαδη αμα εισαι το 10% του πληθυσμου, εστω το 5% (στους Αλβανους αναφερομαι) και εχεις το 2% της εγκληματικοτητας πανελληνιως δε μιλαμε για 2% αλλα για 20*2=40% στη δικια τους κλιμακα. ΑΠΛΟ δεν ειναι; Ε πως να το κανουμε, καποιοι λαοι μας 'βγηκαν' περισσοτερο αλανιαρηδες. Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβουμε και αυτο;
Και δεν καταλαβα τι σχεση εχει οτι τους μαζευουμε απο τη θαλασσα με το οτι ειναι λαθρομεταναστες. Η υπολοιπη Ευρωπη που συσσωμη υιοθετει σκληροτερους ελεγχους ειναι ηλιθιοι εκει οι ανθρωποι ή εμεις ξερουμε περισσοτερα;;
Ψιλοέχουμε τσαλαπατήσει τον αυτοκινητιστικό χαρακτήρα του forum, αλλά χαλάλι γιατί το θέμα είναι φλέγον.
Είδες ότι έκανα το διαχωρισμό της εθνικής πολιτικής για τη μετανάστευση από τον ΑΝΘΡΩΠΟ μετανάστη. Σαφέστατα και πρέπει να υπάρχει έλεγχος της εισροής μεταναστών, τέτοιος ώστε να μπορεί η χώρα να απορροφά τους 'επισκέπτες' της, χωρίς να τους τοποθετεί στο περιθώριο (εκ των πραγμάτων 1 εκατ. μετανάστες σε 5-6 χρόνια δε μπορεί μία χώρα με τη δική μας ανάπτυξη και οικονομία να τους ενσωματώσει). Άρα όντως η κυβέρνηση σε έναν ακόμη τομέα τα έχει κάνει θάλασσα. Και φτάνουμε στη δεύτερη παράμετρο, δηλαδή στο μετανάστη...
Έχε υπόψη σου κάποια δεδομένα:- Σε τι κατάσταση (οικονομική, κοινωνική, πολιτική) βρίσκεται η χώρα προέλευσης του εκάστοτε μετανάστη. Ο μέσος Αλβανός για παράδειγμα ζούσε σε χώρα με ανύπαρκτη κοινωνική συνοχή με πολύ χαλαρό πλαίσιο συνύπαρξης των πολιτών της.
- Πόσοι από αυτούς τους εξαθλιωμένους ανθρώπους που έρχονται στην Ελλάδα μπορούν να βρουν δουλειά (αξιοπρεπή, κι όχι με μερικά χιλιάρικα τη μέρα, χωρίς ασφάλιση από τους παμπόνηρους Ελληνάρες, οι οποίοι το πρωί τους βάζουν να δουλεύουν και το βράδυ τους αποκαλούν ληστές και λωποδύτες) και να επιβιώσουν αξιοπρεπώς;
- Ποια ιστορία (συνήθως ακατανόητη σε εμάς τους 'βολεμένους' δυτικούς) κρύβεται πίσω από κάθε άνθρωπο και οικογένεια μεταναστών (ή και λαθρομεταναστών), κυρίως από τη Μ.Α. (Ιρανοί, Ιρακινοί, Πακιστανοί κ.λπ.);
Όλα τα παραπάνω εξηγούν τα αυξημένα ποσοστά εγκληματικότητας στους εν Ελλάδι 'ξένους' (ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ η εγκληματικότητα των ημεδαπών δεν υπήρξε μεγαλύτερη ή έστω και ίση με εκείνη των μεταναστών). Απλώς για μένα (και ελπίζω και για σένα), ο κλέφτης και ο δολοφόνος είναι το ίδιο, ανεξάρτητα από την εθνικότητά του. Για το αν η κυβέρνηση δεν μπορεί να ελέγξει τη λαθρομετανάστευση (ή δε θέλει γιατί τη βολεύει) δεν ευθύνονται οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι προκειμένου να 'φύγουν' από την προηγούμενη ζωή τους θα πάνε σε όποια χώρα τους δεχτεί και με όποιον τρόπο μπορούν...
Ελπίζω κανένας από εμάς να μη χρειαστεί να βρεθεί ποτέ στη θέση του μετανάστη. Αυτή την ευχή κάνω και κλείνω... -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Όχι δεν είναι καθόλου το ίδιο, όπως και με τους ταξιτζήδες έτσι και με την αστυνομία τα παραδείγματα της χαμηλής ποιότητας και των κακών υπηρεσιών είναι τόσα, που σαφέστατα δεν αποτελούν εξαίρεση.
Εντάξει παραδέχομαι ότι η παρομοίωση ήταν (επίτηδες) λίγο υπερβολική.
ανάμεσα στους χιλιάδες αστυνομικούς υπάρχουν και μερικές εκατοντάδες ευσυνείδητων και καταρτισμένων ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ
Εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν ~15% κομπλεξικοί τραμπούκοι, ~5% ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ και ~80% απογοητευμένοι, οι οποίοι απλά συμβιβάστηκαν με το κατεστημένο (το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι) και ίσως να νοιώθουν και άβολα γι'αυτό, οπότε μη μπορώντας να δικαιολογηθούν καταφεύγουν στην κατάχρηση της 'εξουσίας' που (θεωρούν πως) τους έχουν δώσει. Δεν τους δικαιολογώ, όμως ίσως και εγώ στη θέση τους να έκανα το ίδιο.
Μπες σε ένα οποιοδήποτε αστυνομικό τμήμα...
Ναι, αλλά έχω δει και περιπτώσεις που έχουν φερθεί άψογα και με απίστευτη υπομονή σε πολίτη, παρ'ό,τι αυτός τους προκαλούσε συνέχεια σε καυγά.
δε συγκρίνεται ο κακός ταμίας με τον κακό αστυνομικό, αλλά ο κακός γιατρός, δικαστής, πολιτικός, δάσκαλος και γι' αυτούς βέβαια δεν υπάρχει επιοίκια).
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ. Όπως δεν πρέπει να υπάρχει επιείκια για τον ΚΑΚΟ ΟΔΗΓΟ, υποψήφιο δολοφόνο.
Για το πού έχει γραμμένο τον ΚΟΚ η ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των αυτοκινήτων και των μηχανών της αστυνομίας, νομίζω δε χρειάζεται πολύ ανάλυση, είναι προφανές από την εμπειρία όλων μας εδώ μέσα.
Όπως παραπάνω.
Επιπλέον το ζήλο τους στην καταστολή συνταξιούχων, ειρηνιστών και λοιπών 'αιμοβόρων' τον έχουμε δει.
Εδώ διαφωνώ. Πιστεύω πως σε τέτοιες περιπτώσεις επίτηδες επιστρατεύονται 'περίεργα' τμήματα της Ε.Α. με την κατάλληλη 'εκπαίδευση' και ψυχοσύνθεση από πολύ ψηλά. Δεν είναι αυτά αντιπροσωπευτικά της συμπεριφοράς ολόκληρης της Ε.Α.
όταν όμως ένας (έστω κι ένας) εκπρόσωπός της (και μάλιστα επωνύμως -αν είναι το όνομά του αυτό) αναφέρεται στους μετανάστες (καλούς και κακούς) ονομάζοντάς τους 'μπάσταρδους'
Προφανώς ο Λάμπρος παρασύρθηκε. Ίσως να αποκαλεί με ακόμα πιο ευφάνταστα ονόματα άλλα κακοποιά στοιχεία ελληνικής προέλευσης. Ας είμαστε επιεικείς και μη βιατούμε να τον χαρακτηρίσουμε εθνικιστή, μην ξεχνάς ότι οι 'μπάσταρδοι' μπορεί να του έχουν ρίξει και κανα-δυο σφαίρες.
ενώ θεωρεί (κλασικό για όργανα τάξης και στρατιωτικούς) ότι δεν πρέπει να τους μιλάμε γιατί μας 'προστατεύουν' και τους χρωστάμε τη ζωή μας
Συμφωνώ μαζί σου.
τότε θα μου επιτρέψεις να γίνω και απόλυτος και αιχμηρός. Επαναλαμβάνω, όσο αιχμηρός θα ήμουν αν αντιμετώπιζα έναν κακό γιατρό, δικαστή, πολιτικό ή δάσκαλο... Εδώ δεν επιτρέπονται 'λάθη'!
Δεν ξέρεις πόσο κακός αστυνομικός είναι ο Λάμπρος. Μπορεί να μην του αξίζει αυτό.
-
Παραδέχομαι ότι μπορεί και να έχω παρεξηγήσει, αλλά όπως ξαναείπα η ανοχή μου για τους λειτουργούς του κράτους είναι σχεδόν μηδενική (ιδιαίτερα στους καιρούς που ζούμε). **Προσοχή **όμως δεν είπα ότι ο Λάμπρος είναι κακός αστυνομικός (δεν ξέρω την προσωπική δράση του ανθρώπου), αλλά ότι με την εικόνα του εδώ δείχνει ότι θα μπορούσε να είναι (δεν είναι μόνο το 'μπασταρδοι' που το υποδηλώνει).
Σαφέστατα και συμφωνώ ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, όμως δε δικαιολογώ τους αστυνομικούς που απογοητεύτηκαν και το βλέπουν απλώς βιοποριστικά... Αν δεν τους κάνει η αστυνομία να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ, η αστυνομία δε μπορεί να είναι ένας ακόμη κρατικός φορέας όπου οι εργαζόμενοι αποβλέπουν απλώς στη μονιμότητα. ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ αν είναι έτσι!!!Την καλημέρα μου και σε σένα και στο Λάμπρο (από τον οποίο είμαι έτοιμος να ζητήσω οποιαδήποτε στιγμή **συγγνώμη **αν με διαψεύσει).
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Παραδέχομαι ότι μπορεί και να έχω παρεξηγήσει, αλλά όπως ξαναείπα η ανοχή μου για τους λειτουργούς του κράτους είναι σχεδόν μηδενική (ιδιαίτερα στους καιρούς που ζούμε). **Προσοχή **όμως δεν είπα ότι ο Λάμπρος είναι κακός αστυνομικός (δεν ξέρω την προσωπική δράση του ανθρώπου), αλλά ότι με την εικόνα του εδώ δείχνει ότι θα μπορούσε να είναι (δεν είναι μόνο το 'μπασταρδοι' που το υποδηλώνει).
Σαφέστατα και συμφωνώ ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, όμως δε δικαιολογώ τους αστυνομικούς που απογοητεύτηκαν και το βλέπουν απλώς βιοποριστικά... Αν δεν τους κάνει η αστυνομία να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ, η αστυνομία δε μπορεί να είναι ένας ακόμη κρατικός φορέας όπου οι εργαζόμενοι αποβλέπουν απλώς στη μονιμότητα. ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ αν είναι έτσι!!!Την καλημέρα μου και σε σένα και στο Λάμπρο (από τον οποίο είμαι έτοιμος να ζητήσω οποιαδήποτε στιγμή **συγγνώμη **αν με διαψεύσει).
Καλημερα φιλε Πετρο δεν υπαρχει κανενα προβλημα ο καθενας μπορει να πει τη γνωμη του η λεξη που εγραψα ηταν για να δωσω εμφαση στη φραση μου εξαλλου πιστευω πως ολοι εχουμε χρησιμοποιησει ''κακες'' λεξεις στο λεξιλογιο μας...Μη βγαζετε ΒΙΑΣΤΙΚΑ συμπερασματα παιδια δε θα χαλασουμε και τις καρδιες μας τωρα ετσι δεν ειναι??? Ας μιλοισουμε καλυτερα για...τι αλλο ??? Αυτοκινητα
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
δε δικαιολογώ τους αστυνομικούς που απογοητεύτηκαν και το βλέπουν απλώς βιοποριστικά...Ούτε κι εγώ, είναι πολύ λυπηρό φαινόμενο. Απλά δεν ξέρω αν εγώ θα είχα το σθένος να μην πέσω στη ίδια λούμπα.
Αν δεν τους κάνει η αστυνομία να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ, η αστυνομία δε μπορεί να είναι ένας ακόμη κρατικός φορέας όπου οι εργαζόμενοι αποβλέπουν απλώς στη μονιμότητα. ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ αν είναι έτσι!!!
Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να στηλιτεύουμε τους 'μπάτσους' αλλά και να επαινούμε και να αναγνωρίζουμε δημοσίως τους ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ώστε να πολλαπλασιαστούν, όπως κάνει το περιοδικό με τους Άλλους Έλληνες. Δεδομένης της βρώμας του κεφαλιού της Ε.Α. και του κράτους μόνο εμάς έχουν για να τους βεβαιώσουμε ότι κάνουν το σωστό.
-
Αλλοίμονο. Ακριβώς επειδή έχω μηδενική ανοχή στην αδιαφορία (ή και διαφθορά) των δημόσιων λειτουργών, θα είμαι ο πρώτος που θα επιδοκιμάσει την ηρωική στάση του ευσυνείδητου (όπως των **ουκ ολίγων παραδειγμάτων **αστυνομικών, οι οποίοι έβαλαν σε δεύτερη μοίρα τη ζωή τους για να προστατέψουν πολίτες ακόμη και εκτός υπηρεσίας. Όχι μόνο θα επιδοκιμάσω, αλλά και θα απαιτήσω τον έπαινο ηθικό και χρηματικό.
Ανάθεμα την εκπαίδευση θα μου πεις, και αναγκαστικά θα συμφωνήσω...
Για να μη φανεί όμως ότι βλέπω μόνο τα αρνητικά της ΕΛΑΣ, πρέπει να ομολογήσω (συγκρίνοντας με το εξωτερικό), ότι οι Έλληνες αστυνομικοί είναι πάνω από όλα άνθρωποι και όχι ρομποτάκια (δηλαδή στις περισσότερες περιπτώσεις βάζουν λιγάκι τη λογική να δουλέψει πριν χρησιμοποιήσουν τυφλά τον ΚΟΚ). Επίσης κατά βάση οι τροχαίοι σε εξυπηρετούν στο δρόμο αν ζητήσεις πληροφορίες αρκετά πρόθυμα (στην Αγγλία είδα μόνο κάτι παρόμοιο).
Μία καλή αρχή είναι η αναβάθμιση της σχολής σε επίπεδο πανεπιστημιακό. Το δύσκολο βήμα είναι το ξερίζωμα της δημοσιοϋπαληλίστικης νοοτροπίας... όπως και στις υπόλοιπες υπηρεσίες και το στρατό. -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Μία καλή αρχή είναι η αναβάθμιση της σχολής σε επίπεδο πανεπιστημιακό. Το δύσκολο βήμα είναι το ξερίζωμα της δημοσιοϋπαληλίστικης νοοτροπίας... όπως και στις υπόλοιπες υπηρεσίες και το στρατό.Και να πάψει η ΕΛ.ΑΣ. να είναι λύση για εξασφαλισμένη δουλειά και μισθό. Αλλά και κάτι άλλο: Όχι μόνο να είναι πανεπιστημιακού επιπέδου η σχολή της Αστυνομίας, αλλά και να έχει τρομερά υψηλές απαιτήσεις από τους μαθητές.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Και να πάψει η ΕΛ.ΑΣ. να είναι λύση για εξασφαλισμένη δουλειά και μισθό.
Για να γινει κατι τετοιο θα πρεπει να γινει κατι που θα βελτιωσει αυτοματα ΟΛΕΣ τις δημοσιες υπηρεσιες και οι πολιτες θα παψουν να ταλαιπωρουνται.Αυτο το κατι λεγεται αρση της μονιμοτητας των δημοσιων υπαλληλων.Βεβαια οποιος πολιτικος ξεστομισει κατι τετοιο την επομενη μερα δε θα υπαρχει στο υπουργειο ουτε στη βουλη ουτε πουθενα!Δε νομιζω οτι καποιος πολιτικος θα ρισκαρει τοσο ευκολα την καριερα του!Δυστυχως
-
εγω παντος δεν θυμαμε κανεναν απο αυτους που διναμε μαζι πανελληνιες
να θελει να μπει στην αστυνομια για να ασκει το λειτουργιμα του αστυνομικου -
Για την Κυριακή που οι ΜΑΤατζήδες επετέθησαν απρόκλητα στους διαδηλωτές στα Χανιά... Τα δακρυγόνα και ασφυξιογόνα που χρησιμοποίησαν τα ΜΑΤ κατά ηλικιωμένων, ανηλίκων, νέων, οικογενειαρχών και άλλων 'εγκληματιών' είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ από το 1995.
-
Φιλε Πετρο
Το επιχειρημα:
- Πόσοι από αυτούς τους εξαθλιωμένους ανθρώπους που έρχονται στην Ελλάδα μπορούν να βρουν δουλειά
Η απαντηση:
Γιαυτο η ανεργια στη Β. Ελλαδα φθανει σε περιοχες το 18% και μη μου πεις οτι οι Ελληνες δεν κανουν πια χειρωνακτικη εργασια. Αμα πεινας δουλευεις παντου- Σε τι κατάσταση (οικονομική, κοινωνική, πολιτική) βρίσκεται η χώρα προέλευσης του εκάστοτε μετανάστη. Ο **μέσος Αλβανός **για παράδειγμα ζούσε σε χώρα με ανύπαρκτη κοινωνική συνοχή με πολύ χαλαρό πλαίσιο συνύπαρξης των πολιτών της.
Ο μεσος Αφρικανος, απο τους οποιους πολλοι υπαρχουν στη χωρα μας, δε νομιζω να εχει παρουσιασει την ιδια συμπεριφορα με το μεσο Αλβανο, μεχρι στιγμης τουλαχιστον και μπορω να πω οτι τους συμπαθω τους Αφρικανους πολυ περισσοτερο ως ατομα, γιατι σεβονται τη χωρα που τους φιλοξενει
Αυτα
-
Ο χρήστης cadm8 έγραψε:
Φιλε ΠετροΗ απαντηση:
Γιαυτο η ανεργια στη Β. Ελλαδα φθανει σε περιοχες το 18% και μη μου πεις οτι οι Ελληνες δεν κανουν πια χειρωνακτικη εργασια. Αμα πεινας δουλευεις παντουΑκριβώς γι' αυτό διαχωρίζω την (αποτυχημένη) μεταναστευτική πολιτική της χώρας μας, από τους μετανάστες ως ανθρώπους. Με λίγα λόγια για την ανεργία φταίει το κράτος, όχι ο μετανάστης...
Ο μεσος Αφρικανος, απο τους οποιους πολλοι υπαρχουν στη χωρα μας, δε νομιζω να εχει παρουσιασει την ιδια συμπεριφορα με το μεσο Αλβανο, μεχρι στιγμης τουλαχιστον και μπορω να πω οτι τους συμπαθω τους Αφρικανους πολυ περισσοτερο ως ατομα, γιατι σεβονται τη χωρα που τους φιλοξενει
Αυτα
Δεν το κρύβω, πως κι εγώ τρέφω ιδιαίτερη συμπάθεια στους εξ Αφρικής μετανάστες. Έχε πάντως κάτι υπόψην, ότι οι περισσότεροι από αυτούς (που αριθμητικά είναι πολύ λιγότεροι από τους Αλβανούς) έχουν έρθει για να σπουδάσουν στη χώρα και δουλεύουν για το 'χαρτζιλίκι'. Αυτό και μόνο εκ των πραγμάτων υποδηλώνει ένα μεσοανώτερο επίπεδο (συγκριτικά με τον Μ.Ο. των μεταναστών).
-
Πετρο συμφωνω με την πρωτη επισημανση οτι για την ανεργια φταιει η πολιτεια και οχι ο μεταναστης, αυτο εννοειται. Απλως θελω να πω πως υπαρχουν διαφορετικα επιπεδα σεβασμου ανα λαο που κατοικει σ΄αυτη τη χωρα παρανομα ή οχι. Για παραδειγμα ο Αλβανος που παιζει στο 'περιφημο' σιριαλ του Μανουσακη στον ΑΝΤ1 ειχε βγει στη Μενεγακη και ελεγε οτι οι Αρβανιτες ειναι οι Αλβανοι, οτι η Β. Ηπειρος ειναι Νοτια Αλβανια και μονο και αλλα τετοια χαριτωμενα...
Δηλαδη μιλαμε για ελλειψη σεβασμου και τασεις αυτονομησης και υπερφαλαγγισμου. Τα ιδια πραττουν και οι Βουλγαροι, Σκοπιανοι και βαλε. Εγω αυτο δε μπορω να το δεχτω, η χωρα μου να βοηθα ανθρωπους πενητες και αυτοι αντι να λενε ευχαριστω, δειχνουν το 'χαρακτηρα' τους. Και δυστυχως οι ακραιοι συμπαρασυρουν και τους υπολοιπους. Βλεπεις η αγραμματοσυνη ειναι κακο πραγμα. Να το βοηθησουμε τον καθε ανθρωπο, αλλα πρωτα τον Ελληνα και μετα τον αλλοεθνη δε συμφωνεις; Γιατι εξαλλου πρωτα βοηθας τον αδερφο σου και μετα ενα ξενο
-
Η 'φιλειρηνική' κυβέρνηση Σημίτη...
Στη διαδήλωση της Παρασκευής, η οσφυοκαμπτική 'κυβέρνηση' Σημίτη μέσω των μπάτσων της έκανε το εξής καταπληκτικό (πηγή: indymedia):
Μετά την πορεία, και αφού είχε διαλυθεί ο κόσμος, είχαν απομείνει κάτι λίγοι διαδηλωτές. Μια ομάδα 30-40 Ιρακινών ΑΟΠΛΩΝ και ΗΣΥΧΩΝ διαδηλωτών ξεκίνησε να φύγει σιγά-σιγά προς τη Βασιλίσσης Σοφίας. Δεν πρόλαβαν να κάνουν μερικά μέτρα και τσουπ! Μια διμοιρία Ρομποκόπ (ΜΑΤ) ορμάει καταπάνω τους. Αυτοί άρχισαν να ανησυχούν, αλλά υπέθεσαν - κακώς - ότι οι μπάτσοι απλά θα τους συνόδευαν μέχρι πιο κάτω, οπότε συνέχισαν απλά να περπατάνε φωνάζοντας συνθήματα. Η διμοιρία των 'γενναίων' έφτασε ακριβώς πίσω τους, με τις απαραίτητες κλωτσίες, ενώ άλλη μια διμοιρία ένστολων κρανοφόρων τραμπούκων τους έκλεισε από μπροστά. Οι ξυλομηχανές του κράτους περικύκλωσαν τους ΑΟΠΛΟΥΣ Ιρακινούς, τους έριξαν στο δρόμο και, μπροστά στο λιγοστό και ανίκανο να αντιδράσει κόσμο που φώναζε, άρχισαν να τους ξυλοκοπούν ανελέητα. Επίσης, οι 'γενναίοι' ΜΑΤατζήδες ξυλοκοπούσαν οποιονδήποτε περνούσε από εκεί και, βέβαια, σαν τους αμερικανούς δασκάλους τους, δεν ήθελαν μάρτυρες και αποδείξεις. Γι'αυτόν το λόγο πήραν τη φωτογραφική μηχανή μιας κοπέλας που πήγε κοντά για να τραβήξει φωτογραφίες.
Δυο ακόμα διμοιρίες των ΜΑΤ έκλεισαν τη λεωφόρο και απομάκρυναν τον κόσμο από εκεί. Αυτόπτες μάρτυρες έβλεπαν πίσω από τη σειρά των μπάτσων, την κλούβα που έφτασε να μαζέψει τους αιμόφυρτους 'ταραξίες' Ιρακινούς, οι οποίοι ήταν ίσως και οι μοναδικοί που δεν συμμετείχαν σε κανενός είδους επεισόδιο. Οι μισοί από αυτούς ίσως να μην έχουν έγγραφα. Άρα, για τους ακροδεξιούς και νεοναζί φιλοαμερικανούς, είναι 'λαθρομετανάστες'. Φυσικά, θα περάσουν πολύ καιρό στα κρατητήρια.
Για μια ακόμη φορά, οι 'ΑΝΔΡΕΙΟΙ' μπάτσοι εκμεταλλεύθηκαν την ανυπαρξία μαρτύρων για να ξυλοκοπήσουν ΑΘΩΟΥΣ, ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ συνανθρώπους μας, τη χώρα των οποίων διαλύει το Τέταρτο Ράιχ.
Οι φωτογραφίες είναι εδώ:
- Η περικύκλωση και το ξύλο.
http://athens.indymedia.org/local/webca ... inwn01.jpg
- Ανδραγαθημάτων συνέχεια...
http://athens.indymedia.org/local/webca ... inwn03.jpg
- Η σύλληψη των 'κακών Ιρακινών'...
http://athens.indymedia.org/local/webca ... inwn02.jpg
Αφιερωμένο εξαιρετικά σε όλους τους μπάτσους και σε κάτι Λαλιώτηδες και δε συμμαζεύεται που, από τη μια χαϊδεύουν τ'αυτιά μας, από την άλλη ανέχονται τέτοια αίσχη και δίνουν τον εναέριο χώρο μας στους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.
Και για να μην ξεχνιόμαστε...
ΜΠΑΤΣΟΙ ΦΥΛΑΤΕ Τ'ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ
ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΑΣΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙΌλοι μαζί στις πορείες, παιδιά. Κάθε μέρα. Και ΜΠΡΑΒΟ σε όσους ρίχνουν νεράντζια, πέτρες, αυγά, ντομάτες και μολότοφ στα βλαχαδερά που δολοφονούν αθώα παιδιά και σ'όποιους τα προστατεύουν.
-
ΜΑΤατζής ξυλοκοπεί μαθητή στην ψύχρα!
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... e_id=80163
Μπράβο σας μπάτσοι. Άξιος ο μισθός σας. Λιώστε στο ξύλο τους μαθητές. Και τους Ιρακινούς. Και τους συνταξιούχους. ΟΛΟΥΣ. Ποιοι είναι αυτοί που τολμάνε να σηκώνουν κεφάλι ενάντια στα αφεντικά σας τους νεοναζί;
-
Ακούσαμε την απάντηση από τον Λάμπρο, ότι αυτοί είναι οι λίγοι που δεν κάνουν καλά την δουλειά τους.
Τι να πεις μετά...
-
Χθες επρόκειτο να γίνει εκ νέου αποκλεισμός της βάσης της εταιρείας νεοναζί δολοφόνων στο Μαράθι. Όμως, επειδή προφανώς ενοχλήθηκαν πολύ τα μοσχάρια, η αστυνομία αποφάσισε να το αποτρέψει. Τι έκαναν λοιπόν;
-
Στήσανε μπλόκο με δυο λεωφορεία των ΜΑΤ και επανδρωμένο με καμιά 150αριά 'γενναίους' στη διασταύρωση του δρόμου προς Στέρνες και Μαράθι, μπροστά στο Πεδίο Βολής Κρήτης, εκεί που ή συνεχίζεις ευθεία για Στέρνες και Μαράθι ή κόβεις αριστερά για το αεροδρόμιο 'Γιάννης Δασκαλογιάννης'.
-
Γέμισαν μπλόκα όλη την περιοχή του Ακρωτηρίου και επίσης γεμίσανε όλους τους δρόμους στα γύρω χωριά. Εγώ είδα μπλόκο στο Πιθάρι και μετά τη BP στο Αρώνι (όπου είπα στο διοπτροφόρον όργανον ότι πήγαινα όταν με σταμάτησαν στο Πιθάρι - σιγά μην του έλεγα και που πραγματικά πήγαινα. Δεν είναι δουλειά του άλλωστε! Είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ πολίτης και ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΠΑΩ ΟΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ και ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. Και, ΒΕΒΑΙΩΣ, τα δικά ΜΟΥ δικαιώματα προέχουν της τυχόν δυσαρέσκειας που μπορεί να νιώσουν τα νεοναζιστικά στρατεύματα από τις ιδέες και τις ενέργειές μου.) είδα να βγαίνουν από στενό ένα Grand Cherokee και δυο Terrano των ΕΚΑΜ. Μου ανεφέρθησαν επίσης πολλά άλλα μπλόκα σε Χωραφάκια, Καμπάνι και Παζινό. Περιττό να πω ότι οι κάτοικοι των Στερνών ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ.
-
Περιέργως, τα φώτα του δρόμου μπροστά στο Πεδίο Βολής Κρήτης μέχρι τη διασταύρωση ήταν ΣΒΗΣΤΑ και επικρατούσε ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ. Το αποτέλεσμα ήταν ότι μου ήταν σχεδόν αδύνατο μερικούς διαδηλωτές που διέσχιζαν το δρόμο για να πάνε στα αυτοκίνητά τους και παραλίγο να έχουμε δυστύχημα. Ευτυχώς το Clio έχει καλά φρένα και ABS. ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΒΛΑΒΗ Ή ΣΕ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ.
Επεισόδια δεν έγιναν, αλλά μια περιοχή ευρέθη σε κατάσταση πολιορκίας από τις ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ για να μη δυσαρεστηθούν τα Ες-Ες του Τετάρτου Ράιχ και είχαμε κάτι που μοιάζει υπερβολικά με μεθόδευση για να γίνει τροχαίο ατύχημα.
Αυτά κάνουν οι... 'λίγοι' κακοί της ΕΛ.ΑΣ.
Μήπως είχε δίκιο η Ντένη Μαρκορά στους 'Δύο Ξένους' με εκείνη τη φοβερή ατάκα που είχε πετάξει κάποτε;
-
-
14-3-03 KAI ORA 1200. STON NEO PERIFEREIAKO THS PATRAS STHN 2H EJODO ENA OCTAVIA LEYKO 2 ANDRES KAI MIA GYNAIKA.-EPEIDH PERNAO SYNEXEIA APO EKEI,PHGAINO ME 100 KAI EXEI ORIO 100- APO MAKRYA BLEPV TON ENA ARXIFYLAKA NA PETAGETAI STH MESH TOY DROMOY KAI MOY KANEI SHMA NA STAMATHSV DEJIA. YPOCH OTI KANONIKA APAGOREYETAI H STASH-ANTIKANONIKA. KATEBAZO PARAUYRO ERXETAI KONTA KAI MOY LEEI: ZVNH DEN FORAS;(LES KAI ME GNVRIZE APO XUES) FORAV DEN FAINETAI TOY APANTV. (EPEIDH FORAGA SKOYROXROMO ROYXO EPANV DEN THN JEXVRIZE). BAZEI TO XERI TOY NA DEI PRAGMATI OTI THN FORAO KAI OTAN THN EPIASE ME TO XERI TOY TOTE LEEEI A! KALA. DEN MPORV NA TAJIDEYV KAI NA MHN FORAO ZVNH TOY LEV. KALA KALA FYGE TVRA.
EXETE DEI SE KATI ELLHNIKEW TAINIES PALIOIYS XVROFYLAKES AGRAMMATOYS AJESTOYS KAI ...............ALLA POLLA, ETSI HTAN. EYXOMAI NA DIABAZEI THN STHLH GIA NA KATALABEI POSO BLAXOS EINAI (UA MOY PEITE JEREI APO TEXNOLOGIA). -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
να θελει να μπει στην αστυνομια για να ασκει το λειτουργιμα του αστυνομικουΓιατί, είναι τελείως τυχαίο μήπως από ποια μέρη της Ελλάδας κατάγονται οι μπάτσοι?
Μάντεψε γιατί! (Δεν είναι ρατσιστικό το θέμα αλλά το πόσο οι άνθρωποι της επαρχίας βρίσκουν την εύκολη λύση να φύγουν για την πόλη) -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
να θελει να μπει στην αστυνομια για να ασκει το λειτουργιμα του αστυνομικουΓιατί, είναι τελείως τυχαίο μήπως από ποια μέρη της Ελλάδας κατάγονται οι μπάτσοι?
Μάντεψε γιατί! (Δεν είναι ρατσιστικό το θέμα αλλά το πόσο οι άνθρωποι της επαρχίας βρίσκουν την εύκολη λύση να φύγουν για την πόλη)Πράγματι... Δεν είναι θλιβερό;
μπατσολογικη και μπατσοσυμπεριφορα