-
Λυπάμαι που δεν θα λυπηθώ για τον σκοτωμό ενός ανθρώπου που έγινε αιτία να σκοτωθεί ένας αθώος άνθρωπος 35 ετών.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Λυπάμαι που δεν θα λυπηθώ για τον σκοτωμό ενός ανθρώπου που έγινε αιτία να σκοτωθεί ένας αθώος άνθρωπος 35 ετών.Και εγώ λυπάμαι που λυπάσαι που δεν λυπάσαι...
Διαφορά απόψεων. Πάμε παρακάτω...
-
Λοιπον 2 χρονια τωρα φοιτητης στο Λονδινο και δεν εχω δει ουτε εναν μπατσο να κυκλοφορει στο δρομο με οπλο.2 χρονια τωρα συναντω τα πιο ευγενικα σωματα ασφαλειας που εχω δει.Ευγενικοι ακομα και απεναντι στον πιο ταπεινο πολιτη.Σεβασμος,εκπαιδευση και ευγενεια διδασκονται.
Τυχερος η ατυχος ομως ειμαι Ελληνας και μενω στην Αθηνα.Με εχουν γραψει πολυ λιγες φορες,αφου τις περισσοτερες τους γραφω στα @@ μου και δεν σταματαω η κανω οτι δεν τους βλεπω ,οδηγωντας οπως η γρια κουκουβαγια κολημενος στο παρ μπριζ .
Ειναι γεγονος παντως οτι τα νεα μπατσοπουλα δεν εκπαιδευονται.Οι νεοι ειναι καπως πιο ευγενεις και οι φατσες τους πιο συμπαθητικες,αλλα δεν ξερουν και πολλα για τη δουλεια τους.
Α! Και για οαους παραπονιουνται για τις κλησεις που δεχονται και τις πληρωνουν, εκτος απο τυχη που χρειαζεται ας ειναι και λιγο παραπανω προσεκτικοι.. Τα στρουμφς ολο στα ιδια μερη τη στηνουν.Και βγαζουν και ματι ρε διαολε,οποτε εχετε το νου σας σε οτιδηποτε ασπρο και ακινητο βρισκεται στον οριζοντα στο πιο ακυρο μερος!!
Α!Και γραφτε τους και λιγο στα @@ σας δεν προκειται να σας κυνηγησει κανενας.. Εχει κι αλλους καλους πελατες στο δρομο.. Σιγα τωρα! -
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Είθε να R.I.P. ο άνθρωπος
Οι άνθρωποι...
Θα γίνει φιλοσοφική η συζητήση αν υποθέσουμε ότι ο νεκρος ληστής δεδικαίωται
Δεν χρειάζεται καμία συζήτηση! Αν είναι δυνατόν να θεωρούμε ότι ένας άνθρωπος, επειδή έκανε ότι έκανε, δεν θα πρέπει να R.i.p (πολύ της μόδας έγινε τελευταία αυτή η φράση ).
Παιδιά με παρεξηγήσατε, είπα 'RIP ο άνθρωπος', έχοντας διαβάσει βιαστικά το αρχικό ποστ και νομίζοντας ότι ΜΟΝΟ ο αστυνομικός σκοτώθηκε!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα ήθελα να αναπαυθεί εν ειρήνη οποιοσδήποτε άνθρωπος 'φεύγει'!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα ήθελα να αναπαυθεί εν ειρήνη οποιοσδήποτε άνθρωπος 'φεύγει'!Όπως λέει και η υπογραφή μου...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Παιδιά με παρεξηγήσατε, είπα 'RIP ο άνθρωπος', έχοντας διαβάσει βιαστικά το αρχικό ποστ και νομίζοντας ότι ΜΟΝΟ ο αστυνομικός σκοτώθηκε!ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα ήθελα να αναπαυθεί εν ειρήνη οποιοσδήποτε άνθρωπος 'φεύγει'!
-
Δεν ξερω αν ειδατε στις ειδησεις πως εγινε το 'ατυχημα'...
Ο οδηγος αστυνομικος εβαλε καθετα στον δρομο το περιπολικο με σκοπο να κλεισει τον δρομο και να σταματησει ο ληστης. Ο ληστης διαλεξε να μην σταματησει αλλα να εμβολισει το περιπολικο. Μικρη λεπτομερεια: ο οδηγος μπατσος διαλεξε να βαλει το αυτοκινητο με την μερια του συνοδηγου προς τον ληστη, και νεκρος ειναι ο συνοδηγος μπατσος. Τα σχολια για την δολοφονικη βλακεια που διατρεχει τους καθε λογης ενστολους 'ραμπο' ειναι περιττα. Συγχαρητηρια καραγκιοζη, μολις σκοτωσες αλλον εναν ανθρωπο οπως πολλοι συναδελφοι σου.
ΥΓ Βριστε οσο θελετε. Μπορει να ηταν ο ληστης αυτος που διαλεξε να εμβολισει, αλλα ο εκπαιδευμενος ενστολος δολοφονος δεν ειχε κανενα προβλημα
α) να βαλει σε κινδυνο ζωες (κανεις δεν τους εγγυαται οτι ο ληστης θα σταματησει, αυτοι ομως υποτιθεται οτι ειναι εκπαιδευμενοι και -ας γελασω - εξυπνοι)
β) να διαλεξει να διασφαλισει το τομαρι του, μη αφηνωντας επιλογη στον συναδελφο του συνοδηγο.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μικρη λεπτομερεια: ο οδηγος μπατσος διαλεξε να βαλει το αυτοκινητο με την μερια του συνοδηγου προς τον ληστη, και νεκρος ειναι ο συνοδηγος μπατσος.ρε συ κάτσε μια στιγμή..
δεν τον υποστηρίζω, και ούτε θέλω, και ούτε με νοιάζει να κάνω κάτι τέτοιο, αλλά πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι πρόλαβε να σκεφτεί ο οδηγός όλα αυτά περί συνοδηγού, ποια μεριά θα εμβολίσει ο ληστής κλπ; Σκέφτηκες ότι όλα αυτά μπορεί να έγιναν πολύ γρήγορα και να 'έτυχε' να είναι η μεριά του συνοδηγού από 'κεινη την πλευρά; -
Αυτοπτες μαρτυρες ειπαν οτι ο οδηγος εβαλε καθετα το αυτοκινητο με σκοπο να κλεισει τον δρομο, και ο ληστης διαλεξε να πατησει γκαζι για να περασει το μπλοκο. Δεν ηταν κατι που 'εγινε' στιγμιαια αλλα κατι που το διαλεγε και εκανε επιτηδες (το να προσπαθησει να κλεισει τον δρομο).
Προφανως και δεν ειχε μιση ωρα στην διαθεση του, πιθανως και να εγιναν ολα τοσο γρηγορα που δεν σκεφτηκε οτι με αυτο που κανει και ειδικοτερα με τον τροπο που το κανει (πλευρα συνοδηγου) βαζει σε τεραστιο (οπως αποδειχτηκε εμπρακτως) κινδυνο καποιον αλλον, οποτε ανακαλω το 'διαλεξε να σωσει το τομαρι του', αλλα το 'δολοφονικη ηλιθιοτητα' παραμενει. Δεν γινεται να εισαι τοσο βλακας ωστε να βαζεις ανθρωπινη ασπιδα καποιον αλλον μπροστα σε επερχομενο αυτοκινητο.
-
Προφανως και δεν ειχε μιση ωρα στην διαθεση του, πιθανως και να εγιναν ολα τοσο γρηγορα που δεν σκεφτηκε οτι με αυτο που κανει και ειδικοτερα με τον τροπο που το κανει (πλευρα συνοδηγου) βαζει σε τεραστιο (οπως αποδειχτηκε εμπρακτως) κινδυνο καποιον αλλον, οποτε ανακαλω το 'διαλεξε να σωσει το τομαρι του', αλλα το 'δολοφονικη ηλιθιοτητα' παραμενει. Δεν γινεται να εισαι τοσο βλακας ωστε να βαζεις ανθρωπινη ασπιδα καποιον αλλον μπροστα σε επερχομενο αυτοκινητο.[/quote]
Αλλη μια απόδειξη οτι οι αστυνομικοι στην Ελλάδα ειναι ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΙ.
Εχετε δει στο αμερικα, οταν δειχνουν καμια φορα οι ειδησεις σε high way pursuits με τι μαεστρία οι μπάτσοι εμβολίζουν το αυτοκίνητο του κακοποιού;το ειδα μια μέρα στις ειδησεις και χαζεψα! η καταδίοξη πάντα πίσω απο τον κακοποιο, κανενας δεν εκανε την βλακεία να του κλεισει τον δρομο, απλα τον 'αγγιζουν' πισω και πλαϊ και τον κάνουν να χάσει τον έλεγχο!
αλλα εκει, και σε άλλες χώρες η αστυνομία ειναι ΣΩΜΑ δεν ειναι ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ! φυσικά παντου υπάρχουν μαλάκες, και ψευτοΡαμπο! αλλα εδω τα αρνήτικά φαινόμενα της Ελληνικής αστυνομίας συνδιάζονται και με την ελλειψη ΣΩΣΤΗΣ εκπαιδευσης!
-
Και δε σκέφτηκαν καν να απομακρυνθούν από το αυτοκίνητο...
-
θα ηθελα να σας περιγραψω ενα γεγονος αστειο οπως μου φανηκε εμενα οσο αφορα τους αστυνομικους και συγκεκριμενα την Ο.Π.Κ.Ε.
αργα το βραδυ γυρω στις 10:30 και γυριζω απο αθηνα με ενα φιλο μου στο αυτοκινητο(ενα παλιο νισσαν σανι του 85) οπου ειχαμε κατεβει για σκ να δουμε τις κοπελιες μας.στην επιστροφη στα διοδια σχηματαριου μολις πληρωσα και ξεκινησα ξυπναω τον φιλο μου να του πω οτιμας σταματα η αστυνομια.ο φιλος μου δεν πολυκαταλαβαινει και συνεχιζει να κοιμαται με το κεφαλι ακουμπησμενο στο τζαμι.σταματαω ερχεται ο τυπος με την μπλε φορμα και το αυτοματο και μου λεει ευγενικα καλησπερα,του ανταποδιδω και μου ζηταει ευγενικα τα χαρτια μου.αναβοντας το εσωτερικο φως για να παρω τα χαρτια απο το ντουλαπακι βλεπουν τον φιλο μου να κοιμαται και του ριχνουν αμεσως τον φακο πανω του,αυτος που ηταν απο την μερια μου και ενας ακομα που εφυγε και πηγε στην μερια του φιλου μου.δινοντας τα χαρτια μου ζηταει να κατεβω απο το αυτοκινητο.το ιδιο και απο τον φιλο μου που ξυπνησε.παμε ολοι μαζι στην δεξια πλευρα του αυτοκινητου και 2 αστυνομικοι ψαχνουν το αυτοκινητο με φακο δινοντας εμφαση στην πλευρα του φιλου μου που ειχε πανω στο ταμπλο ενα σακουλακι καπνο DRUM κιτρινο αν θυμαμαι καλα.σηκωσαν το πατακι ΜΟΝΟ απο την πλευρα του συνοδηγου και ζητανε τα χαρτια του φιλου μου.ταυτοτητα η οτι αλλο ειχε.φωροντας ενα λευκο φανελακι ζηταω να παρω απο το πισω καθισμα το μπουφαν μου,η απαντηση ηταν 'βεβαιως κυριε'.φωροντας το μπουφαν,βγαζω τα τσιγαρα και αναβω ενα δινοντας και ενα στον φιλο μου,ταυτοχρονα λεω μηπως θελουν να ανοιξω και το πορτ μπαγκαζ.αρνητικη απαντηση και απευθυνομενοι στον φιλο μου του λενε να μην αναψει τσιγαρο και να βαλει τα χερια του στο αυτοκινητο για σωματικο ελεγχο!!!
κρατωντας με δυσκολια τα γελια μου ρωταω τον διπλανο μου αστυνομικο τι συμβαινει και μου λεει 'τυπικος ελεγχος'
το ιδιο και ο φιλος μου και παιρνει την ιδια απαντηση.εγω σαν να μην ημουν εκει περα.του ζητανε να τους δειξει οτι αλλα ρουχα εχειστο αυτοκινητο και για ελεγχο χωρις να δωσουν σημασια στην δικια μου βαλιτσα με ρουχα.ο φιλος μου εξαλλος πλεον με την συμπεριφορα τους ρωταει γιατι ολα αυτα και μηπως επειδη ειχε (τοτε) μακρυα μαλλια.του απαντανε οχι και οτι ειναι 'τυπικος ελεγχος'!επαναλαμβανω οτι εγω σαν να μην υπηρχα εκει περα.του ζητανε να τον ακολουθησουν στο τμημα που εχει εκει διπλα στα διοδια και εμενα με αφηνουν μονο μου να καπνιζω θελοντας να γελασω απο την μια και απο την αλλη να αρχιζω να τα παιρνω για την συμπεριφορα τους.ΕΜΕΝΑ γιατι ΔΕΝ μου καναν σωματικο ελεγχο και γιατι ΔΕΝ με πηραν μαζι τους?θα μπορουσα να ειχα πολλα κιλα μαζι μου απο οτιδηποτε.σε επαναλαμβανομενες ερωτησεις του φιλου μου αν γινονται ολα αυτα επειδη εχει μακρυα μαλλια του απανταγαν οτι ειναι 'τυπικος ελεγχος'.
τελος παντων μολις γυρισε των ρωταω τι εγινε και γελοντας απο αμηχανια και νευρα ταυτοχρονα μου ειπε οτι μεσα στο τμημα του εβγαλαν ολα τα ρουχα(μεχρι και τις καλτσες) και ενας του κοιταξε και μεσα στο σλιπακι
η απαντηση του φιλου μου στην κινηση αυτη ηταν 'δεν εχεις ξαναδει που@#ο?'
τελικα τον αφησαν να γυρισει στο αυτοκινητο και να συνεχισουμε το ταξιδι μας.
να πω εδω οτι μεχρι να φτασουν μεσα στο τμημα και μια ακομα φορα μεσα στο τμημα του ελεγαν 'πεσμας που το εχεις γιατι ειναι κριμα να παρουμε το αυτοκινητο του φιλου σου'!εκει μου ειπε οτι δεν κρατηθηκε και εβαλε τα γελια ξαναρωτωντας αν γινονται ολα αυτα επειδη ειχε μαλλια μακρυα και πηρε βεβαια την ιδια απαντηση 'τυπικος ελεγχος'!
εμενα με ειχαν μεσα στην ευγενεια και τον φιλο μου τον ξεβρακωσαν!
ΓΙΑΤΙ αυτος ο διαχωρισμος?
επισης να σας πω οτι τον φιλο μου τον ξερω πολυ καλα και ποτε δεν εχει κανει μαυρο κοκκινο κιτρινο κτλ εκτος απο μια φορα πουηθελε να δοκιμασει και αηδιασε.επισης ειναι και αδυνατος με αθλητικο σωμα και το βραδυ εκεινο ηταν πολυ κουρασμενος και η κουραση φαινοταν στο προσωπο του.ισως αυτο να εκανε τους Ο.Π.Κ.Ε να νομιζουν οτι ειναι χασικλης που ετυχε να ειναι με ενα καλο παιδι παρεα που δεν του εδωσαν σημασια.μπραβο η αστυνομια μας για τα τσακαλια μπατσονια που εχουν.εγω βεβαια θα μπορουσα να κουβαλαω και 10 κιλα ηρωινη,κοκαινη,χασις κτλ μαζι μου. -
Ρε παιδιά εξηγήστε μου κάτι γιατί θα τρελαθώ......
Σε ποια σχολή εκπαίδευσης αστυφυλάκων και υπο ποίου ταξίαρχου εκπαιδευτή τις υποδείξεις τους λένε στήστε το Xsara κάθετα και καθήστε μέσα να περιμένετε??????????Σε κάποια κεφάλια υπάρχει μόνο αέρας μου φαίνεται!!!!!!!
-
Ο χρήστης jm000 έγραψε:
το ειδα μια μέρα στις ειδησεις και χαζεψα! η καταδίοξη πάντα πίσω απο τον κακοποιο, κανενας δεν εκανε την βλακεία να του κλεισει τον δρομο, απλα τον 'αγγιζουν' πισω και πλαϊ και τον κάνουν να χάσει τον έλεγχο!Ακριβως! Το ιδιο θυμηθηκα κ εγω οταν ακουσα το σκηνικο. Μαλιστα ειχα δει ενα περιστατικο που το καταδιωκομενο οχημα εκανε 2 φορες πιρουετα κ συνεχιζε πριν την τριτη φορα που το υποχρεωσε το περιπολικο σε υπερστροφη! Αλλα αν προσεξα καλα τα μπατσικα εκει εχουν κατι σαν bull-bar μπροστα για τετοιες ιστοριες..
-
ερωτηση που εκανα και σε αλλο φορουμ εκφραζοντας κι εγω την οργη μου για τον αδκιο χαμο ενος ακομη αστυνομικου εν ωρα εργασιας
ζωνες γιατι δεν φοαρανε?
-
Η ζωνη δεν θα εκανε τιποτα σε αυτη την περιπτωση. Το καταδιωκομενο εμβολισε το περιπολικο απο την πλευρα του συνοδηγου και η πορτα του συνοδηγου εφτασε μεχρι το καθισμα του οδηγου.
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
το ειδα μια μέρα στις ειδησεις και χαζεψα! η καταδίοξη πάντα πίσω απο τον κακοποιο, κανενας δεν εκανε την βλακεία να του κλεισει τον δρομο, απλα τον 'αγγιζουν' πισω και πλαϊ και τον κάνουν να χάσει τον έλεγχο!
Ακριβως! Το ιδιο θυμηθηκα κ εγω οταν ακουσα το σκηνικο. Μαλιστα ειχα δει ενα περιστατικο που το καταδιωκομενο οχημα εκανε 2 φορες πιρουετα κ συνεχιζε πριν την τριτη φορα που το υποχρεωσε το περιπολικο σε υπερστροφη! Αλλα αν προσεξα καλα τα μπατσικα εκει εχουν κατι σαν bull-bar μπροστα για τετοιες ιστοριες..
το γνωστό βιντεάκι με υπόκρουση Dukes;
σήμερα που την είχαν στήσει οι 'φίλοι' μας; Αθηνών-Λαμίας προς Αθήνα μετά την ΕΚΟ στην απέραντη ευθεία φυσικά
-
Ρε παιδιά εξηγήστε μου κάτι γιατί θα τρελαθώ......
Σε ποια σχολή εκπαίδευσης αστυφυλάκων και υπο ποίου ταξίαρχου εκπαιδευτή τις υποδείξεις τους λένε στήστε το Xsara κάθετα και καθήστε μέσα να περιμένετε??????????Σε κάποια κεφάλια υπάρχει μόνο αέρας μου φαίνεται!!!!!!!
ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ..........ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...
[/quote]Μικρη λεπτομερεια: ο οδηγος μπατσος διαλεξε να βαλει το αυτοκινητο με την μερια του συνοδηγου προς τον ληστη, και νεκρος ειναι ο συνοδηγος μπατσος. >
ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΟΡΕΙΑ......ΑΡΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ......
ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΡΙΨΕ ΕΤΣΙ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΝΩ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.....
ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ......ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ.....ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΡΕ ΚΑΣΕΥ......ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ.....ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΠΑΤΣΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΚΡΟΣ......ΑΣΕ ΔΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΟΥ ΚΛΠ
ΑΣΕ ΔΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ.........ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ.......ΗΤΑΝ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ...ΠΡΟΣΕΛΗΦΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ....
ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ....ΠΡΟΣΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΚΤΗΡΙΑ.....
(ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ)ΔΗΛΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝ...........ΑΣ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ.....ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ 'ΑΡΧΙΔΙ' ΚΑΙ 'ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ'
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΔΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ΅:Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΛΗΣΤΗΣ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΣΕ 3 ΛΗΣΤΕΙΕΣ.....ΠΟΛΙΤΕΣ.....
ΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΓΕ.....ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΑΧΡΗΣΤΗ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.....
Η ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΑΒΕΙ...
ΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΗ .....ΙΣΟΒΙΑ..........ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΑΔΕΙΑ....ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ....ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΔΕΙΑ.
.
ΥΣ:ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ.....
ΑΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΑΤΟΜΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ(ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΕΝΑΝ ΘΑΝΑΤΟ), ΤΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ........
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ....
ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΤΑΝ ΑΠΑΝΤΩ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΦ ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΕΙΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ... -
jzer40
δε χρειάζεται να βρίζεις έτσι.
μπορούμε να συζητήσουμε και σε καλύτερους τόνους, και ακόμα και αν διαφωνείς με τις απόψεις του, ο kacey έχει αποδείξει ότι είναι από τα συζητήσιμα άτομα εδώ μέσα.
Το 'μπάτσος' είναι καλώς ή κακώς μια λέξη που έχει επικρατήσει.
Κι εγώ τη χρησιμοποιώ, χωρίς να σημαίνει ότι το λέω υποτιμητικά. Είναι αργκο ρε παιδί μου, πώς το λένε.. μην κοιτάς το δέντρο και χάνεις το δάσος
ελπίζω να μη θεωρείς @ρχίδια όσους λένε απλά τη λέξη 'μπάτσος' -
jzer40
δε χρειάζεται να βρίζεις έτσι.
μπορούμε να συζητήσουμε και σε καλύτερους τόνους, και ακόμα και αν διαφωνείς με τις απόψεις του, ο kacey έχει αποδείξει ότι είναι από τα συζητήσιμα άτομα εδώ μέσα.
Το 'μπάτσος' είναι καλώς ή κακώς μια λέξη που έχει επικρατήσει.
Κι εγώ τη χρησιμοποιώ, χωρίς να σημαίνει ότι το λέω υποτιμητικά. Είναι αργκο ρε παιδί μου, πώς το λένε.. μην κοιτάς το δέντρο και χάνεις το δάσος
ελπίζω να μη θεωρείς @ρχίδια όσους λένε απλά τη λέξη 'μπάτσος'ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ.....ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ....
ΑΛΛΑ Ο ΚΑΣΕΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ.....ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΣΟΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ....
ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΝΕ....
ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ 50000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ....ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ.....
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ......
ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΨΗ , ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙΝΑ.....ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΒΡΙΖΩ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ......
ΑΠΛΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΑ......ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ...ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ....
μπατσολογικη και μπατσοσυμπεριφορα