-
Αν όλοι μας προσπερνούσαμε τα 'ερείπια' που συναντάμε μόνο όπου έχει διακεκομένη γραμμή θα γράφαμε εδω μέσα απο το αυτοκίνητο με gprs.
-
Αντιγραφή από το 'ότι πιο απίθανο έχω δει στους Ελληνικούς δρόμους'
Χθες το πρωι ~ 8:40 πέρναγα από τη γέφυρα της Χαλκίδας όταν τρώω τρελλό πήξιμο. Ε λέω κάτι θα έχει γίνει.
Πλησιάζοντας σημειωτόν βλέπω και το xsara τον μπάτσο απ'έξω και να κοιτάει ψηλά προς τα καλώδια της γέφυρας.
Είχε ανέβει πάνω κάποιος (αλλοδαπός το πιθανότερο) σε ύψος 10-15 μέτρων και έχει πιάσει συζήτηση με το όργανο...
Αλλοδαπός: Δεν θέλω να πάω φυλακή, θα πέσω κάτω.......(σε κρίση απελπισίας, αγανάκτησης...!)
Όργανο(με το χέρι στη μέση, δείχνοντας φανερά ότι βαριέται) : ***Ε πέσε βρε μαλάκα...... ***.....
και μετά μου λέτε πως ψυχολόγοι πρέπει να χειρίζονται τέτοιες υποθέσεις
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Αλλοδαπός: Δεν θέλω να πάω φυλακή, θα πέσω κάτω.......(σε κρίση απελπισίας, αγανάκτησης...!)Όργανο(με το χέρι στη μέση, δείχνοντας φανερά ότι βαριέται) : ***Ε πέσε βρε μαλάκα...... ***.....
Δεν έπεσε, έπεσε;
Είδες εκπαίδευση που έχουν οι μπάτσοι μας; Γατόνια!!!
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Αντιγραφή από το 'ότι πιο απίθανο έχω δει στους Ελληνικούς δρόμους'Χθες το πρωι ~ 8:40 πέρναγα από τη γέφυρα της Χαλκίδας όταν τρώω τρελλό πήξιμο. Ε λέω κάτι θα έχει γίνει.
Πλησιάζοντας σημειωτόν βλέπω και το xsara τον μπάτσο απ'έξω και να κοιτάει ψηλά προς τα καλώδια της γέφυρας.
Είχε ανέβει πάνω κάποιος (αλλοδαπός το πιθανότερο) σε ύψος 10-15 μέτρων και έχει πιάσει συζήτηση με το όργανο...
Αλλοδαπός: Δεν θέλω να πάω φυλακή, θα πέσω κάτω.......(σε κρίση απελπισίας, αγανάκτησης...!)
Όργανο(με το χέρι στη μέση, δείχνοντας φανερά ότι βαριέται) : ***Ε πέσε βρε μαλάκα...... ***.....
και μετά μου λέτε πως ψυχολόγοι πρέπει να χειρίζονται τέτοιες υποθέσεις
Στις ειδήσεις είπαν ότι είναι έλληνας που καταδικάστηκε σε πρόστιμο 1000 ευρώ για μικροκλοπές και δεν είχε να τα δώσει...
Οι κάμερες ήταν δίπλα, αυτός ο αστυνομικός το είπε προφανώς εν την απουσία τους. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Στις ειδήσεις είπαν ότι είναι έλληνας που καταδικάστηκε σε πρόστιμο 1000 ευρώ για μικροκλοπές και δεν είχε να τα δώσει...
Οι κάμερες ήταν δίπλα, αυτός ο αστυνομικός το είπε προφανώς εν την απουσία τους.Α το είπαν και στις ειδήσεις?
Μάλιστα, σιγά να μην το έχανανΕννοείται πως την ώρα που πέρασα δεν είχαν προλάβει να έρθουν τα ΜΜΕ, αλλιώς δεν θα εκφραζόταν έτσι όμορφα το όργανο
-
Γυρνούσα σπίτι το απόγευμα και σε μία πολύ γλιστερή δεξιά από παλιά παραλιακή για Π.Φάληρο κάτω από τη γέφυρα, ανοίγομαι μπαίνω με 'αρκετά' και γραμμές και... 3 'φιλαράκια' κάποιον περίμεναν
αμέσως σήμα, σταματάω...
-Πως μπήκες έτσι;;;;;;
-Γλιστράει κι ανοίχτηκα
-Που είναι οι πινακίδες σου;;;;;
-Στο... υπουργείο, ορίστε, άδεια, δίπλωμα, ταυτότητα, βεβαίωση μη χορήγησης πινακίδας
-Γιατί πήρες έτσι τη στροφή;;;;
-Αφού γλιστράει είπαμε
-Δεν γλιστράει, κάθε μέρα περνάω (κι εγώ πήγα να του πω και όντως σαπούνι, αλλά λέμε τώρα)
-Το ξέρεις ότι αν θέλω σε γράφω για πινακίδες και δεν μ'ενδιαφέρει τι λέει το υπουργείο;;;; Αν κάνει αυτό μαλακίες δεν φταίω εγώ να μην μπορώ να κάνω τη δουλειά μου που είσαι παράνομος! (δίκιο έχει, αλλά το κράτος θέλει ΕΥΡΩ!!!!)
-Γράψε με, τι να κάνω; θα πάω δικαστήριο
-Μα ούτε ένα χαρτί δεν έχεις κολλήσει στο τζάμι;;
-Το έχω το χαρτί, ορίστε ξεκόλλησε από το τζάμι
-Χμμμ καλά κόλλησέ το και να φροντίσεις να τις πάρεις
-Ευχαριστώ
(τη γλυτώσαμε )
-
Σε αυτή τη στροφή, κι εγώ δεν μπορώ ποτέ ν'αντισταθώ, παρότι το ξέρω ότι τη στήνουν
με το Gti και το φρεάτιο στην είσοδο της στροφής τι κάνεις???
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σε αυτή τη στροφή, κι εγώ δεν μπορώ ποτέ ν'αντισταθώ, παρότι το ξέρω ότι τη στήνουνΕιδικά όταν έχει και νερά νιώθεις ότι είσαι μέσα στο στοιχείο σου ε?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σε αυτή τη στροφή, κι εγώ δεν μπορώ ποτέ ν'αντισταθώ, παρότι το ξέρω ότι τη στήνουνμε το Gti και το φρεάτιο στην είσοδο της στροφής τι κάνεις???
αφού είπαμε... ανοίχτηκα! ήμουν μόνος μου, πράσινο το φανάρι για ευθεία και δεξιά κι έστριψα από την... αριστερή
μία φορά πήγαινα προς Γλυφάδα και σταματάω για να στρίψω αριστερά κι ερχόταν αντίθετα ένα... S2000 (είμαι περίεργος να δω τι θα λεγε αυτός)
-
και αυτη την στροφή αμα έχει πισωκούνα να δεις τι ωραία την παίρνει
-
Μετα απο 42 σελιδες καημο για τους μπασκινες, ηρθε και η ΔΕΘ για να βγουν στους δρομους και να διαδηλωσουν. Επειδη (λενε) το επαγγελμα τους ειναι επικινδυνο...
Αυτο που δε μας ειπαν ειναι: ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ -
Το ωραίο ήταν που την ημέρα διαδήλωσης των αστυνομικών, δεν έσκασε μύτη κανένα αναρχοαυτόνομο αλητοπιτσιρίκι με μολότωφ.
Την επομένη όμως... Πόσα αυτοκίνητα του κοσμάκη έκαψαν τα τσογλάνια;Όσο για την επικινδυνότητα του επαγγέλματος, τουλάχιστον για τους περισσότερους αστυνομικούς, ξέρετε τι μόλυνση μπορείς να πάθεις από 'papercut';
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Επειδη (λενε) το επαγγελμα τους ειναι επικινδυνο...
Αυτο που δε μας ειπαν ειναι: ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΓιατί δεν είναι επικίνδυνο...; ...μην τα ισοπεδώνουμε όλα!
-
Φυσικά και είναι επικκίνδυνο.
Ξέρεις τι έιναι να βγαίνεις στην αριστερή λωρίδα της εθνικής για να σταματήσεις τον εγκληματία που παρανομεί κινούμενος με 121 χιλιόμετρα την ώρα ενώ το 'όριο' είναι 120.(Υ.Γ. δεν είναι όλοι φυσικά το ίδιο, υπάρχουν και κάποιοι που κάνουν σωστά και καλά τη δουλειά τους, αλλά δε θα τους συναντήσουμε ποτέ ή έστω ελάχιστα)
-
αστυνομία δεν ειναι μόνο η τροχαία
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
αστυνομία δεν ειναι μόνο η τροχαίασυμφωνω...
-
Eιναι επικυνδυνο γι'αυτους που ειναι στους δρομους, και οχι για πολλους τους σαπιοκοιλιαδες που κοπροσκυλιαζουν στα τμηματα ή στην ασφαλεια, σαν κλασικη γραφειοκρατες.
Επομενως ναι στην επικινδυνοτητα αλλα οχι σε ολους ,αλλα στους μαχημους αστυνομικους.
Αν βεβαια γινει αυτο μετα, θα προτρεξουν στα δικαστηρια να το παρουν ΟΛΟΙ, οπως εγινε και με το επιδομα παραγικοτητας...
Δεν βγαζεις ακρη....
-
Πάτρα-Πύργο σήμερα... πρώτο μπλόκο στην τελευταία κατηφορική ευθεία του περιφερειακού της Πάτρας, αμέσως μετά τις πινακίδες... 80 και... 70 (τρεις λωρίδες και διάζωμα)
Μόλις μπαίνεις στον –άθλιο- δρόμο το όριο γίνεται 90
Επόμενο μπλόκο μερικά χιλιόμετρα μετά σε πάρκινγκ μετά τη διασταύρωση της βιομηχανικής περιοχής με όριο... 60 Ευτυχώς οι συνάδελφοι οδηγοί μας είχαν ειδοποιήσει και... κονβόι με 60
Στο γυρισμό στο ίδιο σημείο το απίστευτο... ένα Nissan είχε καρφωθεί στο πίσω μέρος νταλίκας που βρισκόταν στο... πάρκινγκ με το περιπολικό επίσης στο πάρκινγκ
Η νταλίκα δεν είχε προστατευτική ποδιά στο πίσω μέρος και το container είχε φτάσει στο παρμπρίζ κι ο οδηγός ήταν μέσα Δεν θέλω να υποθέσω ότι του έκαναν νόημα να σταματήσει και λόγω βροχής και γλίτσας δεν σταμάτησε και καρφώθηκε στο πίσω μέρος...
Αλλά και πάλι... πως καρφώθηκε στο πάρκινγκ;;;;
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
αστυνομία δεν ειναι μόνο η τροχαίαΣ ενα περιπολικο, υπαρχει τουλαχιστον ενας
Μ @ Λ @ Κ @ Σ
Μ Π @ Τ Σ Ο Σ
και το πολυ ενας αστυνομικος της εικοαστοτε υπηρεσιας..... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
αστυνομία δεν ειναι μόνο η τροχαία
Σ ενα περιπολικο, υπαρχει τουλαχιστον ενας
Μ @ Λ @ Κ @ Σ
Μ Π @ Τ Σ Ο Σ
και το πολυ ενας αστυνομικος της εικοαστοτε υπηρεσιας.....Είσαι εκτός θέματος. Για την επικινδυνότητα της της δουλειάς συζητουσαμε.
μπατσολογικη και μπατσοσυμπεριφορα