-
ακουσε φιλε μου Kvlachos καλα ολα αυτα που λες αλλα το να επιτρεπεται το car-kit και να απαγορευεται το hands-free νομιζω οτι ειναι ενας ακομα παραλογισμος απο ανθρωπους που αποφασιζουν χωρις να σκεφτονται.
θα ηθελα να γνωριζω εστω και μια μονο διαφορα στο να απασχολεισαι μιλωντας με τον ενα τροπο ή με τον αλλο [εκτος του οτι στην δευτερη περιπτωση φορας ενα ακουστικο] .
φυσικα εσυ δεν αναφερθηκες σε κατι τετοιο ομως εγω γιαυτο μιλησα για ''πατατα''.
επισης μια συνομιλια ειναι μια συνομιλια ειτε γινεται στο car-kit ειτε γινεται στο hands-free ειτε γινεται με αυτον ή αυτους που ειναι συνεπιβατες σου.
δεν περιμενω φυσικα να διαφωνησεις με αυτα γιατι ειναι η κοινη λογικη που ομως δυστυχως αυτοι που αποφασιζουν για εμας πολλες φορες στερουνται!!!!
-
Ο χρήστης Labros έγραψε:
και δε χαίρεσαι???
σκέψου ότι αν τύχει και στουκάρουν θα σκοτωθούν, οπότε....
Σπύρος
ΩΡΑΙΟΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ!!! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΜΠΡΑΒΟ!!!
Οσον αφορα τις ζωνες εχω δυο σοβαρες αιτιολογιες:
1.τα αλεξισφαιρα δυστυχως δε βολευουν σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να φορεθει ζωνη ασφαλειας (ευτυχως για το φιλο Σπυρο )
2.Πολλες φορες χρειαζετε αμεση εξοδος απο το περιπολικο οποτε η ζωνη πολλες φορες καθυστερει.
Τελικα αμα εισαι εξω απο το χορο καλα ειναι...φίλε λάμπρο στο εξωτερικό οι αστυνομικοί δεν φοράνε αλεξίσφαιρο;;δεν χρειάζεται να βγουν γρήγορα από τα αμάξια τους;;(εκτός αν και φοράνε και οι κακοποιοί ζώνη και καθυστερούν έξίσου:lol: ). Τί στο καλό άλλο χορό χορεύουν οι μπάτσοι του εξωτερικού;;;Εδώ δεν φοράνε ούτε στην εθνική!!!τί συζητάμε τώρα.
όσο αφορά το σχόλιο του σπύρου, συμφωνώ!! Αν είσαι αστυνομικός και έχεις γράψει τοσο κόσμο για ζώνη, πρέπει να δίνεις το καλό παράδειγμα, έχεις δει τόσα τρακαρίσματα σε ανθρωπους που δεν φοράγαν ζώνη, και είσαι διατεθειμένος να γυρνάς όλοι μέρα, πολύ συχνά σε ρυθμούς ειδικής, χωρίς ζώνη, ε θα το χτυπήσεις το κεφάλι σου και καλά θα πάθεις!!!Πως να το κάνουμε δηλαδή...
Να το προχωρήσω ακόμα παραπέρα για τους αστυνομικούς που δεν φοράνε κράνη όταν οδηγούνε τα δικά τους μηχανάκια και δεν παίρνουν κλήση ποτέ;;
Ξέρω και μερικούς στυνομικούς που έχουν κάνει δυσδιάκριτους τους αριθμούς κυκλοφορίας στις μηχανές και στα αυτοκίνητα τους για να μην τους γράψουν από μακριά!!!Όταν τους σταματήσει κανά μπλόκο βέβαια...είπαμε...είναι συνάδελφοι -
Εγω παντως εχω διαπιστωσει οτι πρεπει να απαγορευεται και το hands free αλλα ευτηχως χωρις ασχημες συνεπειες... Σε δρομο που δεν ηξερα, σταματησα οριακα στο κοκκινο φαναρι μιας και δεν το ειδα (ηταν εμφανεστατο) .
αυτο παντως δεν το εχω παθει ποτε μιλωντας με συνοδηγο, η παιδια στο πισω καθισμα... -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
[
φίλε λάμπρο στο εξωτερικό οι αστυνομικοί δεν φοράνε αλεξίσφαιρο;;δεν χρειάζεται να βγουν γρήγορα από τα αμάξια τους;;(εκτός αν και φοράνε και οι κακοποιοί ζώνη και καθυστερούν έξίσου:lol: ). Τί στο καλό άλλο χωρό χορεύουν οι μπάτσοι του εξωτερικού;;;Εδώ δεν φοράνε ούτε στην εθνική!!!τί συζητάμε τώρα.
όσο αφορά το σχόλιο του σπύρου, συμφωνώ!! Αν είσαι αστυνομικός και έχεις γράψει τοσο κόσμο για ζώνη, πρέπει να δίνεις το καλό παράδειγμα, έχεις δει τόσα τρακαρίσματα σε ανθρωπους που δεν φοράγαν ζώνη, και είσαι διατεθειμένος να γυρνάς όλοι μέρα, πολύ συχνά σε ρυθμούς ειδικής, χωρίς ζώνη, ε θα το χτυπήσεις το κεφάλι σου και καλά θα πάθεις!!!Πως να το κάνουμε δηλαδή...
Να το προχωρήσω ακόμα παραπέρα για τους αστυνομικούς που δεν φοράνε κράνη όταν οδηγούνε τα δικά τους μηχανάκια και δεν παίρνουν κλήση ποτέ;;
Ξέρω και μερικούς στυνομικούς που έχουν κάνει δυσδιάκριτους τους αριθμούς κυκλοφορίας στις μηχανές και στα αυτοκίνητα τους για να μην τους γράψουν από μακριά!!!Όταν τους σταματήσει κανά μπλόκο βέβαια...είπαμε...είναι συνάδελφοιΩΡΑΙΟΣ Ο ΧΗΜΙΚΟΣ!!!!!!!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!!!!
τουλαχιστον αστειες τετοιες δικαιολογιες που οχι μονο δεν πειθουν αλλα προκαλουν και απορια σχετικα με την σοβαροτητα αυτων που τις διαδιδουν και για να εξηγουμε δεν μιλαω για τον Λαμπρο αλλα για πολυ υψηλα υσταμενους στην αστυνομια που κατα καιρους εχουν δωσει αυτες τις απαντησεις για να δικαιολογησουν την συμπεριφορα αυτη των αστυνομικων οταν ερωτωνται απο δημοσιογραφους σε συζητησεις σε καναλια που εχω παρακολουθησει.
οταν λοιπον ο αρχηγος λεει αυτο τι θα λενε οι αλλοι!!!!!!!
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Εγω παντως εχω διαπιστωσει οτι πρεπει να απαγορευεται και το hands free αλλα ευτηχως χωρις ασχημες συνεπειες...
Σε δρομο που δεν ηξερα, σταματησα οριακα στο κοκκινο φαναρι μιας και δεν το ειδα (ηταν εμφανεστατο) .
αυτο παντως δεν το εχω παθει ποτε μιλωντας με συνοδηγο, η παιδια στο πισω καθισμα...η πρωτη σου αναφορα ειναι λιγο δυσννοητη ενω για την παρολιγο κακη στιγμη σου με το φαναρι μπορει και να ηταν τυχαιο το γεγονος και να σου ειχε συμβει και χωρις να μιλας στο κινητο αλλα οταν ας πουμε ελεγες κατι στο παιδι στο πισω καθισμα βλεποντας το και ταυτοχρονα απο τον καθρεπτη.
τελος παντων πολλα ειναι αυτα που μπορει να σου αποσπασουν την προσοχη κατα την οδηγηση και σιγουρα ενα απο αυτα ειναι και το κινητο τουλαχιστον ας μιλαμε χωρις να το κραταμε εχωντας και τα δυο χερια ελευθερα και μειωνοντας παραλληλα την ταχυτητα μας οχι για να μη μας γραψουν αλλα για να μην μας συμβει κανενα ατυχημα !!!!
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
και δε χαίρεσαι???
Σπύρος
1.τα αλεξισφαιρα δυστυχως δε βολευουν σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να φορεθει ζωνη ασφαλειας (ευτυχως για το φιλο Σπυρο )
2.Πολλες φορες χρειαζετε αμεση εξοδος απο το περιπολικο οποτε η ζωνη πολλες φορες καθυστερει.
Τελικα αμα εισαι εξω απο το χορο καλα ειναι...φίλε λάμπρο στο εξωτερικό οι αστυνομικοί δεν φοράνε αλεξίσφαιρο;;δεν χρειάζεται να βγουν γρήγορα από τα αμάξια τους;;(εκτός αν και φοράνε και οι κακοποιοί ζώνη και καθυστερούν έξίσου:lol: ). Τί στο καλό άλλο χορό χορεύουν οι μπάτσοι του εξωτερικού;;;Εδώ δεν φοράνε ούτε στην εθνική!!!τί συζητάμε τώρα.
Ξέρω και μερικούς στυνομικούς που έχουν κάνει δυσδιάκριτους τους αριθμούς κυκλοφορίας στις μηχανές και στα αυτοκίνητα τους για να μην τους γράψουν από μακριά!!!Όταν τους σταματήσει κανά μπλόκο βέβαια...είπαμε...είναι συνάδελφοιΚαλα σοβαρα μιλας??? εδω για να καταλαβεις οι περισσοτεροι απλοι πολιτες φορανε τη ζωνη μολις δουν περιπολικο (τοσο εκτιμουν τη ζωνη και τη ζωη τους και υποτιμουν τη νοημοσυνη τους... ) κι εσενα σε πειραξε που δεν φορανε οι αστυνομικοι???
Οσον αφορα το ''καλά θα πάθεις!!!'' δεν εχεις δικαιο φιλε οι ανθρωποι θελουν να κανουν τη δουλεια τους και πολλες φορες το κανουν με αυταπαρνηση οσον αφορα το** καλο παραδειγμα **εχε υποψιν σου οτι ο Ελλην δε γνωριζει τη παραπανω φραση και στο φιναλε φορα εσυ τη ζωνη σου να σαι ησυχος κι ασε τους ''μπατσους'' να πεθανουν...
Επισης για τους αστυνομικους που δε φορανε κρανος λαθος τους βεβαια αλλα δεν ειναι μονο αυτοι που δε φορανε τι σημαινει αυτο δηλαδη???
Τελος για το συναδελφοι κ.λ.π που αναφερεις ισως εχεις δικιο για πες μου ομως ποσοι απλοι πολιτες τη γλυτωσαν γιατι τους τη χαρισε το οργανο??? η τους εκοψε αλλη κληση χαμηλοτερου προστιμου??? -
Ο χρήστης Labros έγραψε:
Καλα σοβαρα μιλας??? εδω για να καταλαβεις οι περισσοτεροι απλοι πολιτες φορανε τη ζωνη μολις δουν περιπολικο (τοσο εκτιμουν τη ζωνη και τη ζωη τους και υποτιμουν τη νοημοσυνη τους... ) κι εσενα σε πειραξε που δεν φορανε οι αστυνομικοι???
Φαντάσου πόσο καλό παράδειγμα δίνει ο γιατρός που καπνίζει, ο δάσκαλος που όταν κάνει το μάθημα έχει το βιβλίο ανοιχτό και διαβάζει από μέσα...
Με λίγα λόγια ο αστυνομικός θεωρητικά πάντα .... είναι ένα πρότυπο..Μου αρέσει που πάνε οι αστυνομικοί στα δημοτικά και κάνουν μαθήματα
Αν αύριο ο γιος μου μου πει ενώ είναι 8 χρονών 'Σήμερα είδα στο δρόμο ένα αστυνομικό σαν τον κύριο που ήρθε σχολείο αλλά δεν φόραγε ζώνη'
Τι θα του πω Λάμπρο?Οσον αφορα το ''καλά θα πάθεις!!!'' δεν εχεις δικαιο φιλε οι ανθρωποι θελουν να κανουν τη δουλεια τους και πολλες φορες το κανουν με αυταπαρνηση οσον αφορα το** καλο παραδειγμα **εχε υποψιν σου οτι ο Ελλην δε γνωριζει τη παραπανω φραση
Το ποσοστό που δεν φοράει ζώνη επειδή πραγματικά εμποδίζει είναι ελάχιστο πιστεύω...
Μακάρι να κάνω λάθος. -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Καλα σοβαρα μιλας??? εδω για να καταλαβεις οι περισσοτεροι απλοι πολιτες φορανε τη ζωνη μολις δουν περιπολικο (τοσο εκτιμουν τη ζωνη και τη ζωη τους και υποτιμουν τη νοημοσυνη τους... ) κι εσενα σε πειραξε που δεν φορανε οι αστυνομικοι???
Φαντάσου πόσο καλό παράδειγμα δίνει ο γιατρός που καπνίζει, ο δάσκαλος που όταν κάνει το μάθημα έχει το βιβλίο ανοιχτό και διαβάζει από μέσα...
Με λίγα λόγια ο αστυνομικός θεωρητικά πάντα .... είναι ένα πρότυπο..Μου αρέσει που πάνε οι αστυνομικοί στα δημοτικά και κάνουν μαθήματα
Αν αύριο ο γιος μου μου πει ενώ είναι 8 χρονών 'Σήμερα είδα στο δρόμο ένα αστυνομικό σαν τον κύριο που ήρθε σχολείο αλλά δεν φόραγε ζώνη'
Τι θα του πω Λάμπρο?Οσον αφορα το ''καλά θα πάθεις!!!'' δεν εχεις δικαιο φιλε οι ανθρωποι θελουν να κανουν τη δουλεια τους και πολλες φορες το κανουν με αυταπαρνηση οσον αφορα το** καλο παραδειγμα **εχε υποψιν σου οτι ο Ελλην δε γνωριζει τη παραπανω φραση
Το ποσοστό που δεν φοράει ζώνη επειδή πραγματικά εμποδίζει είναι ελάχιστο πιστεύω...
Μακάρι να κάνω λάθος.Αν αύριο ο γιος μου μου πει ενώ είναι 8 χρονών 'Σήμερα είδα στο δρόμο ένα αστυνομικό σαν τον κύριο που ήρθε σχολείο αλλά δεν φόραγε ζώνη'
Τι θα του πω Λάμπρο?Θα πρεπει να του πεις οτι κανει λαθος που δε τη βαζει ενω αν δει κανενα που φοραει θα του πεις τιποτα??? η μονο στα κακα και ασχημα θα τον κατηγορησεις???
Λαθος πιστευεις....
-
Ο χρήστης Labros έγραψε:
Τι θα του πω Λάμπρο?Θα πρεπει να του πεις οτι κανει λαθος που δε τη βαζει ενω αν δει κανενα που φοραει θα του πεις τιποτα??? η μονο στα κακα και ασχημα θα τον κατηγορησεις???
Σαφώς και θα πω μπράβο στον αστυνομικό που θα δίνει το σωστό παράδειγμα
Να είσαι 100% σίγουροςΤο θέμα είναι όμως πόσες φορές θα βρεθώ στην δύσκολη θέση να του εξηγήσω γιατί δεν φοράει ζώνη, γιατί περνάει με κόκκινο, γιατί κάνει προσπέραση από δεξιά και άλλα **απλά **γιατί....γιατί ο γιός μου στα 8 του δεν θα ξέρει ότι ο αστυνομικός έδωσε λίγη πρέζα στον κρατούμενο...ή έφερε και 10 ρωσίδες...
Τα απλά λοιπόν πόσες φορές θα τα αναφέρω?Το ποσοστό που δεν φοράει ζώνη επειδή πραγματικά εμποδίζει είναι ελάχιστο πιστεύω...
Λαθος πιστευεις....
Δεν το αποκλείω.
Πιστεύω είπα....! -
Το θέμα είναι όμως πόσες φορές θα βρεθώ στην δύσκολη θέση να του εξηγήσω γιατί δεν φοράει ζώνη, γιατί περνάει με κόκκινο, γιατί κάνει προσπέραση από δεξιά και άλλα **απλά **γιατί....γιατί ο γιός μου στα 8 του δεν θα ξέρει ότι ο αστυνομικός έδωσε λίγη πρέζα στον κρατούμενο...ή έφερε και 10 ρωσίδες...
Τα απλά λοιπόν πόσες φορές θα τα αναφέρω?Ε βεβαια βρε συ πανω απο ολα θα μαθεις στο γιο σου τα ''κακα'' για τους ''κακους '' ''μπατσους'' δηλ. εσυ μας λες οτι οι φορες που βοηθανε ειναι πραγματικα ελαχιστες,αν δεν ηταν αυτοι καλυτερα θα ημασταν,και φυσικα αυτοι πουλανε το πραμα...επι το πλειστον ο γιος σου θα πρεπει να εχει μαθει απο ΕΣΕΝΑ πρωτα να ειναι σωστος οδηγος και να φορα ζωνη...
Δηλ.απαξ και δει τον αστυνομικο χωρις ζωνη θα παθει ψυχολογικο σοκ???
Η σε τοσο πολυ δυσκολη θεση σε φερνει εαν σε ρωτησει το γιατι???Ελεος βρε Sirgus υπαρχουν πιο σοβαρα πραγματα να σε ρωτησει το παιδι... -
Προσωπική άποψη (για να μην έχουμε παρεξηγήσεις) : Υπάρχει ΣΩΣΤΟ και ΛΑΘΟΣ. Όλα τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες και προσπάθειες να κρυφτούμε πίσω από το δάκτυλό μας. Κανείς δεν είναι τέλειος και δεν κατηγορήσαμε κανέναν για αυτό. Αλλά τουλάχιστον να το παραδέχεται και να προσπαθεί να βελτιώνεται.
-
Ο χρήστης stefanos147 έγραψε:
Προσωπική άποψη (για να μην έχουμε παρεξηγήσεις) : Υπάρχει ΣΩΣΤΟ και ΛΑΘΟΣ. Όλα τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες και προσπάθειες να κρυφτούμε πίσω από το δάκτυλό μας. Κανείς δεν είναι τέλειος και δεν κατηγορήσαμε κανέναν για αυτό. Αλλά τουλάχιστον να το παραδέχεται και να προσπαθεί να βελτιώνεται.σωστος ο φιλος Στεφανος αυτο εννοω κι εγω μη τα βαζουμε ολα σε ενα ''τσουβαλι''ΛΑΘΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ αυτο δε σημαινει πως τα κανουν ολοι!!!
-
Λάμπρο έχουμε συζητήσει πάρα πολλές φορές ότι όλα τα επαγγέλματα δεν είναι ίδια.
Δεν έχει την ίδια βαρύτητα το λάθος του φούρναρη της γειτονιάς που έκαψε το ψωμί με το λάθος του γιατρού και του αστυνομικού.Σε αυτό φαίνεται δεν συμφωνούμε αλλά δεν πειράζει
Υπάρχουν επαγγέλματα, υπάρχουν και επαγγέλματα-πρότυπα.
Ο χρήστης Labros έγραψε:
Ε βεβαια βρε συ πανω απο ολα θα μαθεις στο γιο σου τα ''κακα'' για τους ''κακους '' ''μπατσους''
Μην βιάζεσαι και πάνω απ'όλα ας μιλάμε ήρεμα...
Θα είναι έγκλημα αν περάσω στο παιδί μου τέτοιες ιδέες.
Εγώ θα του μάθω να σκέφτεται και από εκεί και πέρα μεγαλώνοντας θα βγάλει τα συμπεράσματα του για ότι βλέπει γύρω του.δηλ. εσυ μας λες οτι οι φορες που βοηθανε ειναι πραγματικα ελαχιστες,αν δεν ηταν αυτοι καλυτερα θα ημασταν,και φυσικα αυτοι πουλανε το πραμα...
Όχι βέβαια
Βοηθάνε πολύ και πολλές φορές αλλά τα κάνουν .... χάλια επίσης πολλές φορές...
Βλέπεις ότι είμαι δικαίος και τίμιος...επι το πλειστον ο γιος σου θα πρεπει να εχει μαθει απο ΕΣΕΝΑ πρωτα να ειναι σωστος οδηγος και να φορα ζωνη...
Σαφέστατα...Δεν διαφωνούμε εδώ
Δηλ.απαξ και δει τον αστυνομικο χωρις ζωνη θα παθει ψυχολογικο σοκ???
Δεν νομίζω
Η σε τοσο πολυ δυσκολη θεση σε φερνει εαν σε ρωτησει το γιατι???Ελεος βρε Sirgus υπαρχουν πιο σοβαρα πραγματα να σε ρωτησει το παιδι...
Είμαι σίγουρος γι'αυτό...
-
ΕΤΣΙ μου αρέσει πολύ περισσότερο ο χώρος μας.Παράθεση-απάντηση με επιχειρήματα και όμορφες κουβέντες.Για να βγαινει και μια άκρη.ΕΥΓΕ στους κυρίους
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΔΑ-ΜΕΛΛΟΝ.Ευχαριστώ-ουμε.
-
kαλά τώρα καθόμαστε και συζητάμε αν κάνουν καλά οι μπάτσοι που δεν φοράνε ζώνη ασφαλείας;
Είμαστε σοβαροί;
Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε ένας μπάτσος να βγει και να υπερασπιστεί το 'διακίωμά' του να μην φοράει ζώνη.
-
kαλά τώρα καθόμαστε και συζητάμε αν κάνουν καλά οι μπάτσοι που δεν φοράνε ζώνη ασφαλείας;
Για τη ζωνη ξεκινησαμε αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα το θεμα ειναι η προκαταλειψη ορισμενων για την ΕΛ.ΑΣ εδω ο αλλος σε προηγουμενα post καθοτανε κι εγραφε σε πενηντα σειρες διαφορα ασχημα περιστατικα που εχει δει η ακουσει με αστυνομικους για να γραψει τα καλα θα χρειαζοταν 3 μερες να γραφει...
Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε ένας μπάτσος να βγει και να υπερασπιστεί το 'διακίωμά' του να μην φοράει ζώνη
Οχι και δικαιωμα!!!αναγκαιο κακο θα το ελεγα βεβαιως πολλες φορες καποιοι που δεν εχουν αλεξισφαιρο δε φορανε και ζωνη λαθος τους μεγαλο ομως το δικο σου σκεπτικο προφανως ειναι ''αφου δε φοραω εγω ζωνη και τρωω προστιμο γιατι να μη φαει κι αυτος???'' το αιωνιο ελλατωμα μας φιλε κρινουμε παντα τους αλλους οχι τον εαυτουλη μας...
Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε ένας μπάτσος να βγει...
Κι εγω σου λεω πως μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να σου πει οδηγος σαν δικαιολογια ''εε να...παω στο συμβολαιογραφο μου γι'αυτο δε φοραω ζωνη'' η ''να εδω διπλα παω'' η ''να τωρα θα σταματαγα'' η ''εφαγα πολυ'' και δε ξερω τι αλλο!!!Η το αλλο το κουφο να μη φορανε ζωνη και μολις δουν περιπολικο τσουπ τραβανε τη ζωνη ΔΕΝ τη φορανε ομως απλα ''και καλα να φαινετε πως τη φορανε'' και μολις απομακρυνθουν την αφηνουν παλι!!!(Ωραιος τροπος σκεψης...)
Τα παραδειγματα??? ΑΠΕΙΡΑ!!! το αν δε φοραει ο διπλανος σου ζωνη δε σε νοιαζει ο αστυνομικος ομως σε νοιαζει γιατι ειναι ''προτυπο'' (η μαλλον πιο πολυ σε νοιαζει γιατι αυτος ριχνει το προστιμο οποτε ας βγαλουμε και κανενα απωθημενο εναντιον του...)Όχι βέβαια
Βοηθάνε πολύ και πολλές φορές αλλά τα κάνουν .... χάλια επίσης πολλές φορές...
Βλέπεις ότι είμαι δικαίος και τίμιος...Φιλε Sirgus δεν εισαι καθολου ''δικαίος και τίμιος'' διοτι ΔΕΝ τα κανουν χαλια επισης πολλες φορες τι λες τωρα???
-
παντως παιδες συμφωνα με το βιβλιο που δινουν στους οδηγους το αναφερει καπου οτι στα αστυνομικα, ασθενοφορα κτλ οι επιβαινοντες δεν ειναι υποχρεωμενοι να φορανε ζωνη... (απλα αναφερω τι διαβασα)
-
Λάμπρο μπορείς να μου πεις πόσοι θεωρούν ότι η ΕΛ.ΑΣ κάνει σωστά την δουλειά της και πόσοι όχι?
Δηλαδή ένα γκάλοπ αν κάνουμε τι ποσοστά λες να βγούνε?
Θες να δοκιμάσουμε μια ψηφοφορία στο forum να δούμε τι θα βγει?
Αν θες το φτιάχνεις εσύ το topic για να διαλέξεις και τις δυνατές ψηφοφορίες.Ο χρήστης Labros έγραψε:
το αν δε φοραει ο διπλανος σου ζωνη δε σε νοιαζει ο αστυνομικος ομως σε νοιαζει γιατι ειναι ''προτυπο'' (η μαλλον πιο πολυ σε νοιαζει γιατι αυτος ριχνει το προστιμο οποτε ας βγαλουμε και κανενα απωθημενο εναντιον του...)
Τώρα ελπίζω να είναι εντύπωση μου ότι ειρωνεύεσαι.
Δεν σε τιμά να είσαι αστυνομικός και να μην πιστεύεις και εσύ ότι ...θεωρητικά... δεν είστε πρότυπο -
Ο χρήστης Labros έγραψε:
και δε χαίρεσαι???
Σπύρος
Τελικα αμα εισαι εξω απο το χορο καλα ειναι...παραβλέπω το ύφος της απάντησής σου και διάβασε προσεκτικά τι θα σου πω, μόνο και μόνο γιατί είμαστε μέλη μιας παρέας (φόρουμ) εσύ κι εγώ και επίσης γιατί από τα λεγόμενά σου δεν φαίνεσαι 'μπάτσος' φίλε Λάμπρο:
μιλάω για κάποιον (μπάτσο) που δε φοράει ζώνη, όπως θα μιλούσα για οποιονδήποτε (άλλον) δε φοράει ζώνη. Αν το βουλώσει πουθενά και σκοτωθεί, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ. Θεωρώ ότι για την προσωπική σου ασφάλεια είναι σωστό να φοράς ζώνη, όσο κι αν σε δυσκολεύει το αλεφίσφαιρο (αλήθεια οι τροχαίοι που μιλάμε φοράνε γιλέκα???), όσο κι αν χρειαστεί να βγεις κάποια στιγμη γρήγορα απ'το περιπολικό.
και κάτι άλλο: η τροχαία δεν υποτίθεται ότι 'διδάσκει' όλους εμάς να φοράμε ζώνη? Αν ναι, γιατί δεν φοράνε οι ίδιοι? Είναι σαν να είσαι σατανιστής και να προσπαθείς να στείλεις το γιο σου στο κατηχητικό! Εκτός βέβαια αν σκοπός της τροχαίας δεν είναι να 'διδάξει', αλλά να 'εισπράξει', οπότε εντάξει βρε αδερφέ, να το καταλάβω....
πολύ φιλικά και μη-βάζοντας όλη την αστυνομία στο ίδιο τσουβάλι,
Σπύρος[/b]
-
Ο χρήστης Labros έγραψε:
το αν δε φοραει ο διπλανος σου ζωνη δε σε νοιαζει ο αστυνομικος ομως σε νοιαζει γιατι ειναι ''προτυπο'' (η μαλλον πιο πολυ σε νοιαζει γιατι αυτος ριχνει το προστιμο οποτε ας βγαλουμε και κανενα απωθημενο εναντιον του...)
Τώρα ελπίζω να είναι εντύπωση μου ότι ειρωνεύεσαι.
Δεν σε τιμά να είσαι αστυνομικός και να μην πιστεύεις και εσύ ότι ...θεωρητικά... δεν είστε πρότυπο[/quote]καταλαβαινεις απο τη φραση που εγραψα οτι πιστευω πως οι αστυνομικοι δεν ειναι προτυπο??? απο το συμπερανες αυτο???δεν αφηνω να εννοηθει κατι τετοιο
μπατσολογικη και μπατσοσυμπεριφορα