-
Δανειζόμενος τα κατωτέρω από άλλο θέμα,θα ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου αν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται χαρακτηρισμοί όπως 'μπάτσοι' εδώ μέσα.>Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Τέλος πάντων με μια τέτοια κίνηση, δηλαδή να αφήνουμε ενεργό αυτό το topic, απλά πέφτει το κύρος ενός forum που κουβαλάει και ένα όνομα...
-
Ο χρήστης trexa_gyreve έγραψε:
Δανειζόμενος τα κατωτέρω από άλλο θέμα,θα ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου αν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται χαρακτηρισμοί όπως 'μπάτσοι' εδώ μέσα.>Τέλος πάντων με μια τέτοια κίνηση, δηλαδή να αφήνουμε ενεργό αυτό το topic, απλά πέφτει το κύρος ενός forum που κουβαλάει και ένα όνομα...Αν σκεφτούμε ότι εχθές το βράδυ στην παρέα μου ήταν και ένας ...αστυνομικός (οκ τώρα?) και μεσα την κουβέντα έλεγε σε όλους ότι είναι ΜΠΑΤΣΟΣ (όταν τον ρωτούσαν τι δουλειά κάνει) τότε μου έδωσε το θάρρος να το λέω!!!
Εξάλλου δεν νομίζω ότι εσύ είσαι σε θέση να καταλάβεις αν έχει πέσει το κύρος του forum
θα ήθελα όμως την γνώμη σου (αν μπορείς) για τον λόγο που ΔΕΝ πρέπει να λέμε μπάτσοι.
Επίσης πες μας την άποψη σου για τους αστυνομικούς στην Ελλάδα...
Σε ακούω με μεγάλη περιέργεια ! -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Δανειζόμενος τα κατωτέρω από άλλο θέμα,θα ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου αν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται χαρακτηρισμοί όπως 'μπάτσοι' εδώ μέσα.>Τέλος πάντων με μια τέτοια κίνηση, δηλαδή να αφήνουμε ενεργό αυτό το topic, απλά πέφτει το κύρος ενός forum που κουβαλάει και ένα όνομα...
Αν σκεφτούμε ότι εχθές το βράδυ στην παρέα μου ήταν και ένας ...αστυνομικός (οκ τώρα?) και μεσα την κουβέντα έλεγε σε όλους ότι είναι ΜΠΑΤΣΟΣ (όταν τον ρωτούσαν τι δουλειά κάνει) τότε μου έδωσε το θάρρος να το λέω!!!
Εξάλλου δεν νομίζω ότι εσύ είσαι σε θέση να καταλάβεις αν έχει πέσει το κύρος του forum
θα ήθελα όμως την γνώμη σου (αν μπορείς) για τον λόγο που ΔΕΝ πρέπει να λέμε μπάτσοι.
Επίσης πες μας την άποψη σου για τους αστυνομικούς στην Ελλάδα...
Σε ακούω με μεγάλη περιέργεια !Εδώ μέσα πρέπει να υπάρχουν και αστυνομικοί,που θα αντιπαθούν το χαρακτηρισμό.Πέρα απο αυτό,είναι δεδομένο πως ο όρος χρησιμοποιείται υποτιμητικά-υβριστικά.Αν θες να μιλάς για επίπεδο στο forum,φρόντισε να το κρατάς ψηλά.Δεν είμαι σε θέση να μιλήσω για το επίπεδο του forum;Επειδή είμαι καινούριος.. Για τους αστυνομικούς τώρα:Είναι σαφές πως διάφοροι από αυτούς κατατάσσονται στο Σώμα,μόνο για να το παίξουν εξουσία.Γενικά,πολλά συμβάντα έχουν κλονίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου.Αλλά σε ένδειξη υγιούς αντίδρασης,οφείλουμε να επιζητούμε από την αστυνομία να ανταποκρίνεται στο ρόλο της.Αν ο αστυνομικός έχει στην πλάτη του το βάρος της αμφισβήτησης και της αδιαφορίας του πολίτη για την πάταξη του εγκλήματος,να είσαι βέβαιος πως δε θέλει πολύ να κάνει το λάθος εν ώρα υπηρεσίας.Όπως ζητάς να κρατήσουμε επίπεδο στο forum,έτσι θα πρέπει να ειδιώκουμε οι υπηρεσίες του κράτους να ανταποκρίνονται στο ρόλο τους.Και αυτό δε γίνεται ούτε με ύβρεις,ούτε με αφοριστικούς χαρακτηρισμούς.
-
Ο χρήστης trexa_gyreve έγραψε:
Πέρα απο αυτό,είναι δεδομένο πως ο όρος χρησιμοποιείται υποτιμητικά-υβριστικάΣαφέστατα!!!
Δεν θα ασχοληθώ με το 1% των...αστυνομικών αλλά με το 99%
Εσύ μπορείς να ασχολείσαι με το 1% και να τους καλείς 'ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ'
Δικαίωμα σου!!!Αν θες να μιλάς για επίπεδο στο forum,φρόντισε να το κρατάς ψηλά.
Πιστεύω ότι το κάνω..με 1000 παρά κάτι posts
Δέχομαι και παρατηρήσεις...Δεν είμαι σε θέση να μιλήσω για το επίπεδο του forum;Επειδή είμαι καινούριος..
Με αυτό το nickname εννοείς??
Για τους αστυνομικούς τώρα:Είναι σαφές πως διάφοροι από αυτούς κατατάσσονται στο Σώμα,μόνο για να το παίξουν εξουσία.
Μήπως οι διάφοροι που λες είναι η πλειοψηφία??
Αλλά σε ένδειξη υγιούς αντίδρασης,οφείλουμε να επιζητούμε από την αστυνομία να ανταποκρίνεται στο ρόλο της.Αν ο αστυνομικός έχει στην πλάτη του το βάρος της αμφισβήτησης και της αδιαφορίας του πολίτη για την πάταξη του εγκλήματος,να είσαι βέβαιος πως δε θέλει πολύ να κάνει το λάθος εν ώρα υπηρεσίας.
Αυτό είναι κάτι που ακούω για 1η φορά στην ζωή μου!!!
ότι τα λάθη τα κάνουν εν ώρα υπηρεσίας γιατί έχει στην πλάτη του το βάρος της αμφισβήτησης και της αδιαφορίας του πολίτη !!! Ok!!Αυτή η αμφισβήτηση και η αδιαφορία ήρθε από το πουθενά??
Δεν νομίζω.. -
Είναι ολοφάνερο ότι κάτι δεν πάει καλά με την αστυνόμευση στην Ελλάδα (τουλάχιστον στους δρόμους). Ως κάτοικος εξωτερικού (Αγγλία) δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα με τους εδώ αστυνομικούς, αν και με έχουν σταματήσει πολλές φορές, αλλά είναι πάντα ευγενικοί μέχρι αηδίας . Δεν θέλω να μπω σε συγκρίσεις τύπου: «Α εδώ στο εξωτερικό είναι όλα υπέροχα…», μιας και κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αλλά τις αρκετές φορές που έχω έρθει Ελλάδα τα τελευταία χρόνια τα μπλόκα στα οποία έπεσα δεν ήταν καθόλου μα καθόλου ευχάριστα. Αναρωτιέμαι αν είναι τελικά θέμα παιδείας των οργάνων ή θέμα φοβίας πως αν σου μιλήσουν άσχημα θα βρουν μπελά. Χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες θα θυμηθώ τη φορά που έκανα το λάθος να πω σε ένα όργανο να μου μιλήσει πιο ευγενικά… μάζεψα μπινελίκια για το υπόλοιπο της αυτοκινητιστικής μου καριέρας. Πάλι καλά που δε με πυροβόλησε… Αυτό είναι απλά φασισμός. Τίποτε άλλο δεν έχω να πω .
-
Είναι λοπόν Σάββατο βράδυ και μετά από ένα χαλαρό ποτό στο μπαράκι της περιοχής μου(είμαι από επαρχία) πηγαίνω με παρέα να τσιμπίσουμε κάτι σε ένα fast food.Οπως καταλαβαίνετε στην επαρχία όλοι μεταξύ μας γνωριζόμαστε μεταξύ άλλων και των αστυνομικών της περιοχής/Ετσι λοιπόν βγαίνοντας από το αμάξι ο ένας από τους δύο οι οποίοι εν ώρα υπηρεσίας είναι στο φαγάδικο και του δίνουν να καταλάβει(πίνοντας ουζάκι) με φωνάζει με το επίθετό μου και αρχίζει να με κατηγορεί στον συνάδελφό του (άγνωστος για μένα) για διάφορα άσχετα πράγματα συγκεκριμένα?ο ταδε? 'όλο τρέχει κάνει επικύνδυνους ελιγμούς γενικά να τον προσέχεις'.
Ακούγοντας αυτά τους ΄καλησπερίζω όλο ειρωνεία και πάω να παραγγείλω
Εκείνη τη στιγμή πετάγεται ο άλλος και λέει....¨
'Πριν πέντε μήνες σε είδα να τρέχεις υπερβολικά σου έκανα συνιάλο και νόημα να σταματήσεις αλλά επιδεικτικά με αγνόησες...'
Εχω μείνει παγωτο και προσπαθώ να συγκρατηθώ για να μην τον βρίσω...
Ουδέποτε έκανα κάτι τέτοιο γιατί απλούστατα εκείνη την εποχή μόλις είχα απολυθεί από φαντάρος και δεν είχε περάσει ούτε δίμηνο....
Μην ξέρωντας τι να του απαντήσω μάλλον του είπα ότι το αμαξάκι το κόκκινο που είδε ίσως να μην ήταν δικό μου και αν ήταν ίσως ήταν ο πατέρας μου....
Γιατί δε τον ρωτάτε τους είπα στο σπίτι είναι......
Τώρα τι να πει κανείς....
Προσπαθούν να καλυφθούν από κάτι και το κάνουν αυτό?Στάχτη στα μάτια επείδη στην υπηρεσία τους πίναν ουζάκι?Και το καλύτερο?Μετά το φαγοτόπι ζητούσανε και ωμό καφέ για να μην μυρίζουν ούζο.Αυτό είναι...
Τελειώνοντας να πω ότι δεν είναι γενικό το κακό όσο και αν υπάρχουν τέτοια περιστατικά.Με έχουν σταματήσει και άλλες φορές για κάποιες μικροπαραβάσεις και δεν με έχουν γράψει ενώ θα μπορούσαν γιατί είχανε δίκιο.
Πιστεύω είναι και στο χαρακτήρα του καθενός
Απλά κατά 70% συμπεριφορά και νοοτροπία είναι απαράδεκτη από πλευρά τους. -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Ως γνωστόν κάνω κάποιες επισκευές οπότε το αυτοκίνητο είναι μέσα στο αστάρι και στον σιδηρόστοκος άρα έχει διάφορα χρώματα και μαζί με το τρίψιμο που έχω κάνει είναι πραγματικά παράξενο το θέαμα...Πλατεία Αγ.Παρασκεύης ξεπαρκάρω και ο μπάτσος με την κλασική έξυπνη φάτσα μου πετάει την ατάκα : «Πρόσεχε μεγάλε μην τρακάρεις γιατί το έχεις και φρεσκοβαμμένο όπως βλέπω...» γελώντας μαζί με άλλους 3 συναδέλφους...
Αυτό είναι επάγγελμα!! Σεβασμός στον πολίτη!!!! Ευγένεια! *Τι επίπεδο *που λέει και ο Μαρίνος!!!
Τι να πει κανείς για αυτούς ...Να τους λυπηθείς? Να νευριάσεις? Να γελάσεις με τα χάλια τους? Τι αξίζει άραγε??
Κρίμα που δεν το οδηγούσε καμία γυναίκα εκείνη τη στιγμή το αυτοκίνητο μου να το βάψουνε από την χαρά τους και οι 3 ηλίθιοι σε 5 λεπτά...
Μάλλον να τους λυπάσαι τελικά...(εκτός από εξαιρέσεις 0,000001% για να αποφύγουμε παρεξηγήσεις...)
Ρε αδερφε πολυ δηλητηριο χυνεις για μια πλακα που εκαναν τα παιδια πες κι εσυ μια αστεια κουβεντουλα δε χαθηκε ο κοσμος ολα εδω μενουνε και κυριως οι κακιες μιλα τους,πες κατι,δε θα σε φανε δεν ειναι ολοι (το 99.9999% κατ'εσενα...) ''μπατσοι''
ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΠΙΑ ??? ΓΙΑΤΙ Να τους λυπηθείς??? ΓΙΑΤΙ Να νευριάσεις???
Δηλ. τι επρεπε να κανουν??? μολις ειδαν το αμαξι σου το οποιο οπως λες κι εσυ''είναι πραγματικά παράξενο το θέαμα'' λογω βαψιματος...να τα βαψουν μαυρα??? Χαμογελα φιλε μου θα δεις τη ζωη με...αλλο ματιΦιλικα Λαμπρος
-
Ο χρήστης Labros έγραψε:
Ως γνωστόν κάνω κάποιες επισκευές οπότε το αυτοκίνητο είναι μέσα στο αστάρι και στον σιδηρόστοκος άρα έχει διάφορα χρώματα και μαζί με το τρίψιμο που έχω κάνει είναι πραγματικά παράξενο το θέαμα...
Πλατεία Αγ.Παρασκεύης ξεπαρκάρω και ο μπάτσος με την κλασική έξυπνη φάτσα μου πετάει την ατάκα : «Πρόσεχε μεγάλε μην τρακάρεις γιατί το έχεις και φρεσκοβαμμένο όπως βλέπω...» γελώντας μαζί με άλλους 3 συναδέλφους...
Αυτό είναι επάγγελμα!! Σεβασμός στον πολίτη!!!! Ευγένεια! *Τι επίπεδο *που λέει και ο Μαρίνος!!!
Τι να πει κανείς για αυτούς ...Να τους λυπηθείς? Να νευριάσεις? Να γελάσεις με τα χάλια τους? Τι αξίζει άραγε??
Κρίμα που δεν το οδηγούσε καμία γυναίκα εκείνη τη στιγμή το αυτοκίνητο μου να το βάψουνε από την χαρά τους και οι 3 ηλίθιοι σε 5 λεπτά...
Μάλλον να τους λυπάσαι τελικά...(εκτός από εξαιρέσεις 0,000001% για να αποφύγουμε παρεξηγήσεις...)
Ρε αδερφε πολυ δηλητηριο χυνεις για μια πλακα που εκαναν τα παιδια πες κι εσυ μια αστεια κουβεντουλα δε χαθηκε ο κοσμος ολα εδω μενουνε και κυριως οι κακιες μιλα τους,πες κατι,δε θα σε φανε δεν ειναι ολοι (το 99.9999% κατ'εσενα...) ''μπατσοι''
ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΠΙΑ ??? ΓΙΑΤΙ Να τους λυπηθείς??? ΓΙΑΤΙ Να νευριάσεις???
Δηλ. τι επρεπε να κανουν??? μολις ειδαν το αμαξι σου το οποιο οπως λες κι εσυ''είναι πραγματικά παράξενο το θέαμα'' λογω βαψιματος...να τα βαψουν μαυρα??? Χαμογελα φιλε μου θα δεις τη ζωη με...αλλο ματιΦιλικα Λαμπρος
Δεν είναι ακριβώς έτσι Λάμπρο...
Δεν νομίζω ότι εκφράζω κανένα μίσος
Εκφράζω πολλά συναισθήματα εκτός από μίσος.
Θες απογοήτευση? Αμφιβολία? Ανασφάλεια ? Διάφορα...Αλλά ναι Λάμπρο το 90% (το υπολόγισα πάλι ) είναι άτομα που με την στολή γίνονται άλλοι άνθρωποι...(άνθρωποι?)
Γιατί να κρύβουμε την αλήθεια??
Να μην παραδεχόμαστε τα προφανή???Αυτό το αστείο θα το έλεγε κάποιος αστυνομικός εκτός από Έλληνα?
Γιατί ? Δεν έχει humor ο Γάλλος αστυνομικός? Όχι απλά σέβεται τους άλλους και δεν τους μιλάει σαν να τους ξέρει 10 χρόνια !
Αυτό μας έφαγε στην Ελλάδα! Ότι γνωριζόμαστε όλοι σαν να είμαστε αδέρφια ...Δεν με πείραξε το αστείο γιατί είναι αναμενόμενο και έχω γελάσει και με διάφορα παρόμοια αστεία (από γνωστούς πάντα...Είναι τόση μεγάλη σύμπτωση που κανένας περαστικός δεν έχει πει ένα τέτοιο αστείο?? Μα καλά 5 μήνες δούλευα στο δρόμο ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ και ένας περααστικός δεν είχε humor να πει ένα τέτοιο αστείο να γελάσω και εγώ??) αλλά με πείραξε το ειρωνικό στυλάκι που δεν μπορεί να το ξέρει κανείς εκτός από εμένα που το είδα...
Δεν είναι το αστείο... είναι πως το λες..Λυπάμαι αλλά με τον τρόπο που το είπε δεν γέλασα ούτε εγώ ούτε οι επιβάτες!! Ίσως να μην έχει κανείς humor!
Για την ακρίβεια ήμουνα στην Αγ.Παρασκεύη όπως είπα στα Goodys μόλις μισό λεπτό με alarm και κοιτούσα μήπως έχει θέση να παρκάρω κάπου...
Εκεί άκουσα την ευγενική φωνή που μου λέει : «Έλα , δεν καθόμαστε...φεύγουμε φεύγουμε...» φωνάζοντας και μετά το τρομερό αστείο μόλις πάω να ξεπαρκάρω από εκεί που ήμουνα...1)Αν ήμουνα κανένας 40αρης με την γραβάτα θα το έλεγε ??
2)Αν δεν φορούσε την στολή Λάμπρο και ήταν μόνος του και όχι με άλλους 3 θα το έλεγε?? (δεν θέλω ψέματα!!!)
3)Ο γερμανός αστυνομικός θα μου μιλούσε έτσι?
4)Αν ήταν ο αστυνομικός με την στολή του και έμπαινε στο αυτοκίνητο του (όχι της αστυνομίας) που ήταν στην ίδια κατάσταση με το δικό μου και άκουγε το ίδιο αστείο από εμένα...πως θα αντιδρούσε λες? Χαμογελώντας και προσθέτοντας και αυτός μια ατάκα?Περιμένω με αγωνία την άποψη σου για να δούμε αν είναι θέμα δικιάς μου έλλειψης humor ή στολής...
-
ψύλλους στ'άχυρα γυρεύεις Κώστα...
μακάρι η απαράδεκτη συμπεριφορά των μπάτσων όλη κι όλη να περιοριζόταν στο ειρωνικό σχόλιο που άκουσες. Έλα όμως που αυτό είναι το λιγότερο...
Σπύρος
-
Τελος παντων δε θελω να μπω στην ατερμονη διαδικασια να απαντησω απλα επισημαινω πως ναι μεν σε καποια που λες παραπανω με βρισκεις συμφωνο και σε αλλα οχι απο κει και περα μη βαζουμε ολους και ολα σε ενα ''τσουβαλι'' ετσι φιλε μου?Αυτο δεν ειναι δικαιο πιστευω...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ψύλλους στ'άχυρα γυρεύεις Κώστα...μακάρι η απαράδεκτη συμπεριφορά των μπάτσων όλη κι όλη να περιοριζόταν στο ειρωνικό σχόλιο που άκουσες. Έλα όμως που αυτό είναι το λιγότερο...
Σπύρος
Έχεις απόλυτο δίκιο!
Τελος παντων δε θελω να μπω στην ατερμονη διαδικασια να απαντησω απλα επισημαινω πως ναι μεν σε καποια που λες παραπανω με βρισκεις συμφωνο και σε αλλα οχι απο κει και περα μη βαζουμε ολους και ολα σε ενα ''τσουβαλι'' ετσι φιλε μου?Αυτο δεν ειναι δικαιο πιστευω...
'
Χέρομαι που έστω και σε λίγα συμφωνούμε...είναι κάτι αυτό!
Όσο για το τσουβάλι να είσαι σίγουρος ότι δεν έβαλα ΟΛΟΥΣ και ΟΛΑ...
Να σου πω ωστόσο ότι τυχαίνει να έχω γνωρίσει αρκετούς αστυνομικούς σε παρέα...
Τέτοιο αυτοσαρκασμό πρώτη φορά βλέπω!!!! -
αστειατορας ηταν ο τυπος?
τεσπα δε θα με πολυενοχλουσε αλλα μη μας γινει και συνηθεια γιατι εδω στην ελλαδα αφεντικα και δουλοι....ειμαστε γενικα αγενεις και αδιακριτοι... -
Ο χρήστης Labros έγραψε:
Τελος παντων δε θελω να μπω στην ατερμονη διαδικασια να απαντησωΤότε δεν μπορούμε να κάνουμε και διάλογο...
Κρίμα... -
Αυτο ακριβως γιατι αμα αρχισουμε εδω δε θα τελειωνουμε αδερφε με αυτο το θεμα κι εχω και πολλα αλλα να κανω και δυστυχως δε προλαβαινω συγχωρα με....
-
Ο χρήστης Labros έγραψε:
Αυτο ακριβως γιατι αμα αρχισουμε εδω δε θα τελειωνουμε αδερφε με αυτο το θεμα κι εχω και πολλα αλλα να κανω και δυστυχως δε προλαβαινω συγχωρα με....Ένας διάλογος δεν τελειώνει όταν κάποιοι συμφωνούν...(γιατί τότε πολλές φορές δεν θα τελείωνε ποτέ!)
Εξάλλου δεν είναι απαραίτητο κάποιοι να συμφωνούν...
Ο διάλογος τελειώνει όταν και οι 2 πουν ξεκάθαρα την άποψη τους με επιχειρήματα και όχι «σε άλλα συμφωνώ και σε άλλα όχι»
Όταν βρεις λίγα λεπτά αν θες απαντάς στις απλές ερωτήσεις μου που είχα κάνει :
1)Αν ήμουνα κανένας 40αρης με την γραβάτα θα το έλεγε ??
2)Αν δεν φορούσε την στολή Λάμπρο και ήταν μόνος του και όχι με άλλους 3 θα το έλεγε?? (δεν θέλω ψέματα!!!)
4)Αν ήταν ο αστυνομικός με την στολή του και έμπαινε στο αυτοκίνητο του (όχι της αστυνομίας) που ήταν στην ίδια κατάσταση με το δικό μου και άκουγε το ίδιο αστείο από εμένα...πως θα αντιδρούσε λες? Χαμογελώντας και προσθέτοντας και αυτός μια ατάκα?Φιλικά,
Κώστας
-
Αρχή δακτυλίου χτες και αντί να κάθονται και να αποτρέπουν όσους έμπαιναν κατα λάθος είτε από άγνοια, είτε από ηλίαση μετά από διακοπές, καθόντουσαν και έγραφαν αβέρτα!!!
Αλλο ένα παράδειγμα ότι η τροχαία μας αντί να προλαμβάνει απλά θέλει να 'λαμβάνει'! Και τα κανάλια αντί να τους κράξουν που δεν άφησαν 2-3 ημέρες να ενημερωθεί όλος ο κόσμος που το ξέχασε ρε παιδί μου στην τελίκη... έδειχναν έναν υπεύθυνο που έλεγε πως ενημερώνουν τον κόσμο, ενώ το αμέσως επόμενο πλάνο ήταν μία κυρία σε jeep που λάμβανε χαρούμενη και γεμάτη κατανόηση (λόγο cameras μάλλον) την κλήση της... είμαι κεφάτη γυρίζω από δακτύλιο....
-
Ο χρήστης MarWax έγραψε:
Αρχή δακτυλίου χτες και αντί να κάθονται και να αποτρέπουν όσους έμπαιναν κατα λάθος είτε από άγνοια, είτε από ηλίαση μετά από διακοπές, καθόντουσαν και έγραφαν αβέρτα!!!Αλλο ένα παράδειγμα ότι η τροχαία μας αντί να προλαμβάνει απλά θέλει να 'λαμβάνει'! Και τα κανάλια αντί να τους κράξουν που δεν άφησαν 2-3 ημέρες να ενημερωθεί όλος ο κόσμος που το ξέχασε ρε παιδί μου στην τελίκη... έδειχναν έναν υπεύθυνο που έλεγε πως ενημερώνουν τον κόσμο, ενώ το αμέσως επόμενο πλάνο ήταν μία κυρία σε jeep που λάμβανε χαρούμενη και γεμάτη κατανόηση (λόγο cameras μάλλον) την κλήση της... είμαι κεφάτη γυρίζω από δακτύλιο....
αυτο μου θυμιζει την γνωστη συνηθεια των περισσοτερων συμπολιτων μας που ενω γνωριζουν οτι η ταδε ημερομηνια ειναι καταληκτικη για την δεινα υποχρεωση τους πανε ολοι την τελευταια στιγμη δημιουργωντας ατελειωτες ουρες και υποβαλουν τον εαυτο τους σε απιστευτη ταλαιπωρια ενω διαμαρτυρωνται γιατι δεν δοθηκε παραταση που μπορει και να δοθηκε αλλα δεν τους εφτασε!!!!!
ολο γκρινια γκρινια γκρινια για ολα.
καλα να παθουν ολοι αυτοι που και καλα νομιζοντας οτι η τροχαια δεν θα τους γραψει πρωτη μερα επαναφορας του δακτυλιου τον παραβιασαν εν γνωσει τους κανοντας τους χαζους οτι ταχα μου δεν το καταλαβαν!!!!!
αθανατη νεοελληνικη κουτοπονηρια σε ολο της το μεγαλειο!!!!!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Όταν βρεις λίγα λεπτά αν θες απαντάς στις απλές ερωτήσεις μου που είχα κάνει :
1)Αν ήμουνα κανένας 40αρης με την γραβάτα θα το έλεγε ??
4)Αν ήταν ο αστυνομικός με την στολή του και έμπαινε στο αυτοκίνητο του (όχι της αστυνομίας) που ήταν στην ίδια κατάσταση με το δικό μου και άκουγε το ίδιο αστείο από εμένα...πως θα αντιδρούσε λες? Χαμογελώντας και προσθέτοντας και αυτός μια ατάκα?Φιλικά,
Κώστας
1.Γιατι να μη στο ελεγε δηλαδη???θα τον ετρωγες η οι σαρανταρηδες εχασαν το χιουμορ τους???
2.ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕ (ΔΕ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ) δηλ.αν ηταν μονος του θα τον φοβοτανε???για ποιο λογο ενα αστειο εκανε!!!Κι εγω εχω κανει αρκετες φορες αστεια και μου εχουν κανει δεν εχω να χωρισω κατι με κανενα ουτε ειμαι κακομουτσουνος!!! τουναντιον μαλιστα...
3.Ο Γερμανος αστυνομικος δε θα σου ελεγε ετσι οντως ενω απο την αλλη απ'οσο ξερω οταν σου μιλαει ο Γερμανος καθεσε ΣΟΥΖΑ !!! Ουτε τον γραφεις και δε σταματας σε μπλοκα...
4.ΝΑΙ θα χαμογελαγε εαν ηταν ενας ευθυμος ανθρωπος αυτο δε θα ηταν και το σωστο αλλωστε???Η θα επρεπε να αρχισει τα μπινελικια επειδη αυτος ειναι οργανο της ταξης???και δε ''σηκωνει'' αστεια???
Εγω προσωπικα θα ανταπεδιδα το αστειο και θα χαμογελουσα φιλε...δεν ειναι ολα στραβα πολλες φορες εμεις τα βλεπουμε η τα κανουμε κι ολαςΦιλικα Λαμπρος
-
Διαβασα καλυτερα ενα απο τα post σου για αυτο το θεμα και μου ειχε διαφυγει η φραση «Έλα , δεν καθόμαστε...φεύγουμε φεύγουμε...» εαν οντως το ειπαν εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ θα επρεπε να ειναι πιο ευγενικοι...
Οσον αφορα το αστειο που ειπαν και που εγινε αφορμη για το post σου παραμενω στις θεσεις μου.Φιλικα
-
Ο χρήστης Labros έγραψε:
Διαβασα καλυτερα ενα απο τα post σου για αυτο το θεμα και μου ειχε διαφυγει η φραση «Έλα , δεν καθόμαστε...φεύγουμε φεύγουμε...» εαν οντως το ειπαν εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ θα επρεπε να ειναι πιο ευγενικοι...
Οσον αφορα το αστειο που ειπαν και που εγινε αφορμη για το post σου παραμενω στις θεσεις μου.Φιλικα
Οκ
Εγώ τις απόψεις σου ήθελα να ακούσω και χαίρομαι που τις άκουσα.
Μερικές απαντήσεις τις περίμενα και άλλες όχι.Μακάρι αυτή η κουβέντα να γίνει και από κοντά σε κάποια συνάντηση του forum που ελπίζω να καταφέρω να βρεθώ
μπατσολογικη και μπατσοσυμπεριφορα