Sep 23, 2002, 7:35 PM

Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:

Όμως διαφωνείς πολύ παθιασμένα και χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα σε αυτό το θέμα, όπως γινόταν από την άλλη πλευρά στο αυτοκινητιστικό θέμα των διακοπών σου. Γιατί;

Πως ειναι δυνατον να 'διαφωνω παθιασμενα' οταν ακομη δεν εχω αρχισει να γραφω την γνωμη μου? Και ο λογος που 'διαφωνω ...χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα ' ειναι επηδει δεν εχω αποφασισει εαν θα αρχισω να γραφω αυτα τα επιχειρηματα. Δεν βλεπεις τι γραφω?

Μα ακριβώς επειδή ως εκείνο το σημείο διαφωνούσες σε όλα μέν, αλλά δεν είχες πει και τίποτα για να υποστηρίξεις την αντίθετη πλευρά σου είπα πως διαφωνείς παθιασμένα χωρίς επιχειρήματα. Το παθιασμένα αντιστοιχεί στο 'όχι σε όλα'.

Μόνος σου παραδέχτηκες πως δεν έγραψες επιχειρήματα. Το αν έχεις και δεν τα γράφεις, ή αν δεν έχεις, εγώ δεν μπορώ να το ξέρω, σωστά; Και αν δεν ΘΕΛΕΙΣ να τα πεις, τότε συνήθως αδιαφορείς. Και όταν αδιαφορέις δεν διαφωνείς.

Εσύ όμως διαφώνησες, άρα έχεις άποψη, άρα πρέπει να έχεις και επιχειρήματα. Δεν τα δείχνεις όμως, οπότε δίνεις την εντύπωση πως οι άλλοι έχουν δίκιο και εσύ διαφωνείς από πείσμα! Ακριβώς ό,τι σου έκαναν εσένα στο θέμα που άνοιξες για τις διακοπές σου και σου έλεγαν πως έχεις άδικο χωρίς να απαντούν επί του θέματος. Και σου είπα και σε άλλη δημοσίευση στο ίδιο θέμα: όσους πέφτουν να σε φάνε κακοπροαίρετα, μην τους απαντάς, αλλά αν δν γράψεις την γνώμη σου είναι σαν να μην έχεις γνώμη.

Προσωπικά δεν ξέρω αν θα με πείσεις ή όχι, μπορεί ναι, μπορεί όχι, μάλλον όχι. Αν όμως δεν ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ την γνώμη σου, τότε δεν θα μάθω καν πως υπάρχει η άλλη όψη!!!