Sep 23, 2002, 8:50 PM

Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:

Επίσημα, το ελληνικό κράτος όπως και η προπαγάνδα, αν υπήρχε, θα ήταν υπέρ της χώρας σου και όχι κατά. Σκέψου το. Επίσημα δεν μας συμφέρει να είμαστε αντιαμερικάνοι.

Σωστα. Και γιαυτο η επισημη Ελληνικη σταση στον πολεμο στην Σερβια απο το....ΝΑΤΟ! (και οχι ΗΠΑ οπως το εχετε καταντησει στην Ελλαδα), ηταν συμφωνοι με το ΝΑΤΟ και την ΗΠΑμερικανικη σταση κατα του Μιλοσεβιτς, οπως επισης και αυτη κατα του Αφγανισταν οπως ξερεις.

Επισημα δεν σας συμφερει να ειστε Αντι-Αμερικανοι και δεν ειστε. Επισημα.

Συμφωνουμε. Απο εκει και περα ομως αρχιζουν τα λυπηρα. Τουλαχιστον λυπηρα.

Μου φαίνεται πως κι εσείς από ίδιους δημοσιογράφους ενημερώνεστε, που όπως εγώ, άλλα βλέπουν κι άλλα γράφουν. Πότε ήταν η θέση της Ελλάδας θετική στο ΝΑΤΟ απέναντι στην Γιουγκοσλαβία;

Εκτός αν σαν επίσημη θέση εννοείς την θέση που κρατάει μια χώρα μετά από μήνυμα σαν αυτό που είπε ο Μπούς μετά τις 11/9/01 για το ποιος είναι φίλος και τα λοιπά... Σε αυτήν την περίπτωση δεν έκανε η Ελλάδα το ΝΑΤΟ ένα με τις ΗΠΑ, οι ΗΠΑ το έκαναν!

Αμφισβητεις οτι η επισημη σταση της Ελλαδος για τον πολεμο στην Σερβια ηταν ταυτοσημη με αυτη των υπολοιπων μελων του ΝΑΤΟ? Δηλαδη τι ειπε ο Σιμητης ΕΠΙΣΗΜΑ στα μελη? Εμεις δεν συμετασχουμε στον πολεμο διοτι διαφωνουμε? Για ποιους δημοσιογραφους μιλας? Εαν δεν μπορουμε καν να συμφωνυσουμε στα παραπανω, εχω δικιο που ειμαι διστακτικος να επεκταθω στα ποιο συγκεκριμενα και καυτερα θεματα.