-
Κάτι ενδιαφέρον
http://www.dbnet.ece.ntua.gr/~vz...Dejavu.htm'...Φυσικά, και οι Αραβες θα ήθελαν να τερματιστεί η παγκόσμια τρομοκρατία. Αλλά θα ήθελαν επίσης να προσθέσουν μερικά ακόμα ονόματα στη λίστα. Θα ήθελαν να δουν τον κ. Σαρόν να λογοδοτεί για τις σφαγές στην Σάμπρα και την Σατίλα, μια σφαγή που έγινε από τους Λιβανέζους συμμάχους του Ισραήλ -που εκπαιδεύτηκαν από τον Ισραηλινό στρατό- το 1982. Με 1.800 νεκρούς, μόνο το ένα τέταρτο εκείνων που σκοτώθηκαν στις 11 Σεπτεμβρίου.
Οι Σύριοι στη Χάμα θα ήθελαν να προσθέσουν τον Ριφάατ Αλ-Ασαντ, τον αδερφό του μακαρίτη πρώην προέδρου της χώρας, στη λίστα των τρομοκρατών, για τις μαζικές δολοφονίες που εκτέλεσαν οι Αμυντικές Ταξιαρχίες του στην πόλη ξανά το 1982. Με 20.000 νεκρούς, υπερδιπλάσιους του απολογισμού της 11ης Σεπτεμβρίου.
Οι Λιβανέζοι θα ήθελαν να δικαστούν οι Ισραηλινοί αξιωματούχοι που σχεδίασαν την Ισραηλινή εισβολή στο Λίβανο το 1982, στην οποία 17.500 άνθρωποι, οι περισσότεροι πολίτες, σκοτώθηκαν -και πάλι υπερδιπλάσιοι εκείνων της 11ης Σεπτεμβρίου. Οι χριστιανοί Σουδανοί θα ήθελαν να απαγγελθούν κατηγορίες στον πρόεδρο Ομάρ Αλ-Μπασίρ για μαζικές δολοφονίες.
Αλλά, όπως έχουν ξεκαθαρίσει οι Αμερικανοί, κυνηγούν τους τρομοκράτες εχθρούς τους, όχι τους τρομοκράτες φίλους τους που σφαγιάζουν πληθυσμούς έξω από τις Αμερικανικές σφαίρες συμφερόντων. Ακόμα και οι τρομοκράτες που ζουν άνετα στις ΗΠΑ, αλλά δεν έχουν πειράξει την Αμερική είναι ασφαλείς: για παράδειγμα, ο φιλο-Ισραηλινός εθνοφρουρός που δολοφόνησε δύο Ιρλανδούς στρατιώτες του ΟΗΕ στο νότιο Λίβανο το 1980 και τώρα ζει στο Ντιτρόιτ, αφού έφυγε ανέγγιχτος από το Τελ Αβιβ. Η Ιρλανδική κυβέρνηση έχει το όνομα και τη διεύθυνσή του, αν ενδιαφέρεται το FBI -αλλά φυσικά δεν ενδιαφέρεται.
Έτσι, δεν μας ζητείται να πολεμήσουμε την παγκόσμια τρομοκρατία. Μας ζητείται να πολεμήσουμε τους εχθρούς της Αμερικής. Αν αυτό σημαίνει να σκοτώσουμε τους δολοφόνους που ευθύνονται για τις θηριωδίες στην Ουάσινγκτον και τη Ν. Υόρκη, λίγοι θα διαμαρτυρηθούν. Αλλά εγείρεται το ερώτημα γιατί αυτές οι χιλιάδες αθώων είναι σημαντικότερες -και αξίζουν περισσότερο την προσπάθεια και το αίμα μας, ίσως- από όλες τις άλλες χιλιάδες αθώων...'
Robert Fisk, ένας από τους γνωστότερους αμερικανούς πολεμικούς ανταποκριτές των τελευταίων χρόνων
-
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
GeorgeTabs, πότε τελείωσες το Pierce?
Class of '94. Γιατί, ήσουν κι εσύ εκεί; Πάντως αν το 75 στο nickname σου εκφράζει έτος γέννησης μου ρίχνεις ένα χρόνο
Ναι τελείωσα το 1993
-
Αν θέλουμε να μιλήσουμε για τρομοκρατία νομίζω ότι το άρθρο που δημοσίευσε ο sotiris λέει τα περισσότερα. Κι εμείς σαν Έλληνες έχουμε να θυμηθουμε πολλές γενοκτονίες που κανείς αμερικανός δεν 'ετρεξε' να αποδώσει δικαιοσύνη. Τίποτα παραπάνω για τους φοβησμένους από τον Σαντάμ πολίτες τις ΗΠΑ.
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Σκοτωνεται κοσμος. Γιατι ομως? Γιατι ο Μιλοσεβιτς δεν ηθελε να κανει πισω και δεν ενδιαφεροτανε αμα μερικοι (η και πιο πολλοι) πατριςτες του σκοτωνοντουσαν. Οποτε Η αρνηση του Μιλοσεβιτς ειχε αποτελεσμα να αρχισουν οι βομβαρδισμοι και να σκοτωθουν κοσμος.
Ενα ο Μολοσεβιτς δεν αρνιοταν δεν θα ειχαμε βομβαρδισμους και δεν θα ειχαμε ουτε νεκρους Αλβανους ουτε νεκρους Σερβους.
Είναι αρκετά εύκολο να υπεραπλουστεύεις. Από τη στιγμή όμως που δε γνωρίζεις τι προέβλεπε η συνθήκη του Rambouillet την οποία αρνήθηκε να υπογράψει ο Μιλόσεβιτς, καλό είναι να είσαι πιο προσεκτικός.
Catalyst, σταμάτα σε παρακαλώ! Εγώ χτες είδα σε DVD το 'Behind enemy lines' και τώρα είμαι σίγουρος ότι οι Σέρβοι είναι οι κακοί και οι καλοί Αμερικάνοι ήρθαν για να προστατέψουν τους καημένους Μουσουλμάνους και για κανέναν άλλο λόγο. Οι δε κακοί Σέρβοι με κάθε ευκαιρία ήθελαν να σκοτώσουν Αμερικάνους διότι αυτοί θα αποκάλυπταν τις ασχημίες τους. Ευτυχώς όμως οι Αμερικάνοι στο τέλος τους σκότωσαν όλους με τα ελικόπτερά τους.
Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. -
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Παιδια καλημερα σας.
Με καθαρο μυαλο και ενω πρεπει να διαβασω διοτι οι εξετασεις ειναι πολυ κοντα,καθομαι πρωτα να διαβασω τα post σε ενα απο τα πιο ενδιαφεροντα θεματα που εχουν τεθει.
Επειδη ομως ειμαι φοιτητης ιατρικης και ενας φοιτητης πρεπει να ειναι ορθολογιστης,δυστυχως δε μπορω να ακολουθησω τη ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ που θετουν οι κκ.Titsataki k Gavriil.
Επομενως παρακαλω ολους οσους εχουμε γραψει σε αυτο το θεμα,να σταματησουμε επειδη πολυ απλα δε μπορουμε οσο φιλοτιμες προσπαθειες και να κανουμε να αλλαξουμε τα πιστευω των παιδιων που μενουν στην Αμερικη.
Δε θα βγει καμμια ακρη οσες σελιδες και να γραψουμε και εως τωρα εχουμε ηδη γραψει 13 ολοκληρες.
Ετσι αφηστε μας κ.κ.Gavriil k Titsataki στις πανασχετες πεποιθησεις μας,στο σκοταδισμο,στο αντιαμερικανικο μισος και στο κομπλεξ κατωτεροτητας που μας διακατεχει........Πολυ ευχαριστως. Επιτελους βλεπω οτι υπαρχει λιγο Γνωθι Σαυτο
ΥΓ Οπως βλεπεις ξερω και εγω να ειμαι ειρωνικος
-
ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ.
ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ?ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑΛΑΣΣΑ!
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ,ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ,ΘΑ ΘΕΩΡΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΝΗ(ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ) ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ.ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΔΙΩΡΘΩΣΕΤΕ ΚΑΤΙ.......
-
Γενικά επειδή είναι εύκολο να είσαι ειρωνικός...
Understanding The Consequences of America's Foreign Policies ???????
Τι ανοησίες είναι αυτες; Γινονται αυτά τα πράγματα; Αυτό μας έλειπε τώρα να αμφισβητούμε τις καλές προθέσεις των ΗΠΑ. Αλλά τι περιμένεις να ακούσεις από έναν former air force pilot from Pakistan and now a US citizen; Κανας κομπλεξικός αντιαμερικάνος θα είναι κι αυτός που δεν σεβεται το ψωμί που του προσφερει η νέα του πατρίδα. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!!! ...του αλήτη -
Ο χρήστης sotiris έγραψε:
Σε γενικές γραμμές πιστεύω, πως τα Φυσικά και δεν είναι αντιπροπευτικές, έχοντας ξοδέψει πάρα πολλές ώρες σε πολιτικά forums συνομιλώντας με Αμερικάνους, Ευρωπαίους, ισραηλινούς ακόμη και Τούρκους μπορώ να σας πώ ότι σε πολλά θέματα μπορέσαμε να συμφωνήσουμε, φυσικά υπήρχαν και οι παράλογα δογματικοί με 'επιχειρήματα' σαν του γαβριηλ που δεν τους είχε εκτίμηση κανένας και μετά απο λίγο σταματουσαμε να τους δίνουμε σημασία. Οι λαοί φυσικά και δεν έχουν τίποτα να χωρίσουνε, όλοι είμαστε θύματα μιας παγκόσμιας καταδυνάστευσης που δεν γνωρίζει σύνορα. 'Ομως αν πρέπει να μιλήσουμε για εξωτερικές πολιτικές χώρών διαβάστε το παρακάτω.Καλα εσυ το λες 'δογματικοι' εγω το λεω πραγματιστες. Και απο την αλλη μερια οι ιδεολογοι.
Με τις φαντασιωσεις και τα σχεδια για το παγκοσμιο καλο.
Τελικα ενα εχω καταλαβει. Οτι στην Ελλαδα του 70 και 80 ηταν ολοι ιδεολογοι φιλοσοφικοι. Εκτος παραγαμτικοτητος ομως. Και το 2000 + ακομα υπαρχουν πολλοι τετοιοι. Ελπιζω να εισαστε μια μειοψηφεια γιατι αλλοιως θα ενδιαφερεστε πως να σωσετε ολες τις φυλες του κοσμου εκτος απο την δικη μας(την ελληνικη).Οσον αφορα τις συζητησεις σε ολα τα φορουμ. Για χρονια πηγα στα σχολεια εδω στην Αμερικη (αντε στις ΗΠΑ) και μιλισα με οτι φυλη θελεις. Πολλες φορες συμφωνουσαμε και πολλες φορες οι δικια τους 'σωστη' γνωμη ηταν λαθος για εμενα. Οποτε μιλαγαμε για ωρες... και δεν αλλαζε τιποτα. Αυτο τωρα γινεται βαρετο πολυ γρηγορα.
Οι λαοί φυσικά και δεν έχουν τίποτα να χωρίσουνε, όλοι είμαστε θύματα μιας παγκόσμιας καταδυνάστευσης που δεν γνωρίζει σύνορα. 'Ομως αν πρέπει να μιλήσουμε για εξωτερικές πολιτικές χώρών διαβάστε το παρακάτω.
Αυτο ειναι κλασικο.
Εναντια στον ιμπρεριαλισμο των γουρουνιων (αμερικανων).
Αμεριακανοι φονιαδες των λαων.
Εναντια στο μααστριχ (αυτο ειναι λιγο πιο καινουργιο).
Η εργατια εναντια στο στην κρατικη καταπιεση.και φυσικα
Προλεταριοι ολου του κοσμου ενωθητε.συντροφικοι χαιρετισμοι
Νικος
strike 3
-
Μπράβο titsataki. Πάλι κατάφερες να πάρεις το ζουμί από όσα σου λένε και να απαντήσεις ακριβώς στο θέμα. Φαντάζομαι οι εκθέσεις σου στο σχολείο θα ήταν όλες εντός θέματος.
By the way, το σύνθημα είναι 'φονιάδες των λαών, Αμερικάνοι' και όχι 'Αμεριακανοι φονιαδες των λαων'.
-
Καλα εσυ το λες 'δογματικοι' εγω το λεω πραγματιστες. Και απο την αλλη μερια οι ιδεολογοι.
-Αγαπητέ μου νομίζω ότι ήμουν ξεκάθαρος, αλλά αν θέλεις να σου το διευκρινήσω δογματικός είναι αυτός που δεν δέχεται τη γνώμη του άλλου θεωρόντας ώς μοναδική αλήθεια τη δική του, με αποτέλεσμα σε επίπεδο διακρατικών σχέσεων να έχουμε πολεμικές εντάσεις. Είμαι σίγουρος ότι δεν εννοείς έτσι τον πραγματισμό, ο οποίος έχει να κάνει με τα πραγματικά δεδομένα μιας κατάστασης.-
Με τις φαντασιωσεις και τα σχεδια για το παγκοσμιο καλο.
Τελικα ενα εχω καταλαβει. Οτι στην Ελλαδα του 70 και 80 ηταν ολοι ιδεολογοι φιλοσοφικοι. Εκτος παραγαμτικοτητος ομως. Και το 2000 + ακομα υπαρχουν πολλοι τετοιοι. Ελπιζω να εισαστε μια μειοψηφεια γιατι αλλοιως θα ενδιαφερεστε πως να σωσετε ολες τις φυλες του κοσμου εκτος απο την δικη μας(την ελληνικη).Ε? Για ποιό πράγμα μιλάς? Διαβάζω και ξαναδιαβάζω αυτά που έγραψα και δεν μπορώ να καταλάβω πώς έβγαλες αυτά τα συμπεράσματα. Οσον αφορά τις ιδεολογίες που αναφέρεις θα σου πώ ότι λυπάμαι αν νομίζεις ότι ο κόσμος στερείται καποιας ιδεολογίας. Με χαρά μου βλέπω όμως ότι ενδιαφέρεσαι για την σωτηρία της Ελληνικής φυλής. Ορμώμεμος απο το τελευταίο σε ρωτώ πώς αντέδρασες στην εξής δήλωση του Χένρι Κισιγκερ **'Ο Ελληνικός ****λαός είναι ατίθασος και γι'αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθειά στίς πολιτιστικές του ρίζες....
Να πλήξουμε την γλώσσα, την θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα...' **Οσον αφορα τις συζητησεις σε ολα τα φορουμ. Για χρονια πηγα στα σχολεια εδω στην Αμερικη (αντε στις ΗΠΑ) και μιλισα με οτι φυλη θελεις. Πολλες φορες συμφωνουσαμε και πολλες φορες οι δικια τους 'σωστη' γνωμη ηταν λαθος για εμενα. Οποτε μιλαγαμε για ωρες... και δεν αλλαζε τιποτα. Αυτο τωρα γινεται βαρετο πολυ γρηγορα.
Με τη διαφορά ότι στο internet έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με ανθρώπους που ζουν στις χώρες τους και αντιμετωπίζουν τα καθημερινά προβλήματα των χωρών τους.΄Το να μιλάς για ώρες και να μην αλλάζει τίποτα είναι κλασσικό παράδειγμα αντιπαράθεσης δογματικών ανθρώπων.
Αυτο ειναι κλασικο.
Εναντια στον ιμπρεριαλισμο των γουρουνιων (αμερικανων).
Αμεριακανοι φονιαδες των λαων.
Εναντια στο μααστριχ (αυτο ειναι λιγο πιο καινουργιο).
Η εργατια εναντια στο στην κρατικη καταπιεση.και φυσικα
Προλεταριοι ολου του κοσμου ενωθητε.Αυτό με έκανε να λυθώ στα γέλια, μην προσπαθείς τόσο γρήγορα να βάλεις ταμπέλα σε έναν άνθρωπο. Φυσικά βάζοντάς του ταμπέλα μπορείς να τον αντιμετωπίσεις ευκολότερα. Αλλά βρε Νίκο μου όχι και κομμουνιστής χα χα πιο πολύ προς το άλλο άκρο γέρνω αν θές οπώσδήποτε να μου βάλεις ταμπέλα, αν και θα δυσκολευτείς
συντροφικοι χαιρετισμοι
Νικος
Με ειλικρινα φιλικούς χαιρετισμούς
Σωτήρης -
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Παιδια καλημερα σας.
Με καθαρο μυαλο και ενω πρεπει να διαβασω διοτι οι εξετασεις ειναι πολυ κοντα,καθομαι πρωτα να διαβασω τα post σε ενα απο τα πιο ενδιαφεροντα θεματα που εχουν τεθει.
Επειδη ομως ειμαι φοιτητης ιατρικης και ενας φοιτητης πρεπει να ειναι ορθολογιστης,δυστυχως δε μπορω να ακολουθησω τη ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ που θετουν οι κκ.Titsataki k Gavriil.
Επομενως παρακαλω ολους οσους εχουμε γραψει σε αυτο το θεμα,να σταματησουμε επειδη πολυ απλα δε μπορουμε οσο φιλοτιμες προσπαθειες και να κανουμε να αλλαξουμε τα πιστευω των παιδιων που μενουν στην Αμερικη.
Δε θα βγει καμμια ακρη οσες σελιδες και να γραψουμε και εως τωρα εχουμε ηδη γραψει 13 ολοκληρες.
Ετσι αφηστε μας κ.κ.Gavriil k Titsataki στις πανασχετες πεποιθησεις μας,στο σκοταδισμο,στο αντιαμερικανικο μισος και στο κομπλεξ κατωτεροτητας που μας διακατεχει........Πολυ ευχαριστως. Επιτελους βλεπω οτι υπαρχει λιγο Γνωθι Σαυτο
ΥΓ Οπως βλεπεις ξερω και εγω να ειμαι ειρωνικος
Ναι ξερεις και εσυ να εισαι ειρωνας βεβαια αυτο που δεν ξερεις ειναι οτι ζεις σε μια εικονικη πραγματικοτητα τυπου ΜΑΤΡΙΧ με τη μονη διαφορα οτι ενω υπαρχουν πολλοι Κιανου Ριβς που προσπαθουν να σε αφυπνησουν,εσυ δεν καταλαβαινεις τιποτα.
Παντως μαθε τουλαχιστον αυτο:[/b]Α ΡΕ ΚΟΛΟΜΒΕ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ.**
Και προσεχε μην γραφεις συντροφοι,προλεταριοι,Μαο,Che,Μαρξ και αλλα τετοια διοτι η CIA καραδοκει και μπορει προληπτικα να εισβαλει στο χωρο σου.Ειμαστε σε μια νεα εποχη Μακαρθισμου αλλωστε.Τι ειπες αυτα δεν γινονται???Ειπαμε προληπτικη ιατρικη...
See you.** -
...
-
???
(για τα ερωτήματα που έμειναν αναπάντητα, ίσως γιατί οι απαντήσεις πονάνε περισσότερο από τις ερωτήσεις) -
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ!!
ΑΠ΄ΤΗ ΜΙΑ ΟΙ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΧΑΖΟΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ Ή ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΩΔΙΑΚΗ TV KAI NOMIZOYN OTI EINAI ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 90% ΑΠ΄ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΕΙΤΕ ΘΑ ΕΠΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒ.ΕΝΩΣΗ(ΚΑΘΩΤΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ 2 ΚΟΜΜΑΤΑ,ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ!)
ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΛΥΦΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΥΝΕΙ!!
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΓΜΑ PAXAMERICANA ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΗΛΙΟΣ!ΒΛ.http://www.indymedia.org/front.php3?article_id=203312
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ 2003
ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΣΑΣ -
Τώρα που μάλλον καταλάγιασε η ένταση μπορούμε να γελάσουμε λίγο. Βρε παιδιά πώς εκλέχτηκε αυτός ο άνθρωπος?
George Bush Jr , μερικά απο αυτα που έχει πεϊ:
1 Ο Αμερικανικος λαος ειναι ο πιο εξυπνος Αμερικανικος λαος στον κοσμο
2 Το ολοκαυτωμα ηταν μια αθλια περιοδος στην Ιστορια του εθνους μας.
Εννοω της ιστοριας αυτου του αιωνα. Αλλα ολοι ζησαμε σ' αυτον τον αιωνα. Εγω δεν εζησα σε αυτον τον αιωνα
3 Το μελλον θα ειναι καλυτερο αυριο
4 Η Νιγηριανη ηπειρος
5 Τα περισσοτερα προιοντα που εισαγουμε, ερχονται απο το εξωτερικο
6 Ειναι καιρος για την ανθρωποτητα να μπει στο ηλιακο συστημα
7 Θελω να καλωσορισω την κυρια Bush και τους συναδελφους αστροναυτες
8 Η ελπιδα του εθνους μας ειναι οι οικογενειες. Εκει αποκτουν ονειρα τα φτερα
9 Υπαρχει μεγαλη εμπιστοσυνη στο προσωπο μου. Το βλεπω ολη την ωρα οταν ερχονται ανθρωποι και μου λενε 'Μην μας απογοητευεις αλλη φορα'
10 Οσοι απο μας ασχοληθηκαν με τον αγροτικο τομεα, αντιλαμβανομαστε ποσο αδικη ειναι η θανατικη ποινη
11 Θα εχουμε τους καλυτερα εκπαιδευμενους Αμερικανους σε ολο τον κοσμο
12 Για την NASA το διαστημα αποτελει ακομα, πρωτη προτεραιοτητα
13 Εχω δικες μου αποψεις με τις οποιες πολλες φορες δεν συμφωνω
14 Πιστευω οτι το ανθρωπινο γενος μπορει να συνυπαρξει ειρηνικα με τα ψαρια
15 Θα χρειαστουν ενα σωρο επιθεωρητες του IRA... (αντι για IRS, Inland Revenue Services)
16 Το φυσικο αεριο ειναι ημισφαιρικο
17 Οι Ταλιμπαν ειναι ροκ συγκροτημα (ειναι φυλη στο Αφγανισταν)
18 Yes, we must work along with the Grecians (αντι για Greeks)
-
-
Ειναι προπαγανδα των Ελληνικων εντυπων.Μην τα πιστευετε αυτα.
-
Νομίζω πως θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον να μας εξηγήσει ο Μπους τις σχέσεις του με την οικογένεια Λάντεν. Θεωρώ απολύτως απίθανο ο Οσάμα να είναι ο μοναδικός 'κακός' της οικογένειας.
Επίσης, Γαβριήλ, titsataki... Αφήστε το. Συμπολίτες σας (παραλίγο να πω συμπατριώτες σας) στοχαστές και εξαιρετικά μορφωμένοι (πλην όμως μάλλον ενοχλητικοί), όπως ο Τσόμσκυ κι ο Φισκ καταρρίπτουν τα 'επιχειρήματά' σας ένα προς ένα και, κυριολεκτικά, δεν αφήνουν ούτε κολυμπηθρόξυλο.
Όσον αφορά το Σαντάμ και το Κουβέιτ. Δεν τρέφω καμία μα καμία συμπάθεια προς το Σαντάμ. Κι αυτός ένας δικτατορίσκος είναι από τους πολλούς που εξέθρεψαν οι ΗΠΑ (Νοριέγκα, Παπαδόπουλος κλπ - ή μήπως ξεχνάμε τα πρόσφατα γεγονότα που η κυβέρνηση των ΗΠΑ θεωρούσε το στρατιωτικό πραξικόπημα κατά του λαοφιλούς και δημοκράτη Ούγκο Τσάβεζ ως 'βήμα προς τη δημοκρατία' - κάτι που καταδεικνύει πώς ακριβώς εννοούν τη δημοκρατία αι ΗΠΑ - ; ). Αλλά ούτε για τα κοπρόσκυλα τους Κουβεϊτιανούς πετρελαιάδες τρέφω καμία συμπάθεια. Τι έγινε που εισέβαλε ο Σαντάμ εκεί; Τους πήρε τις Ρολλς-Ρόυς; Στενοχωρήθηκαν οι αμερικανικές πετρελαϊκές βιομηχανίες που τινάχτηκαν στον αέρα οι συμβάσεις τους; Έσταξε η ουρά του γαϊδάρου, για να το πω χοντρά.
Κι αν νομίζετε ότι το εμπάργκο κατά του Ιράκ (εξαιτίας του οποίου εκατομμύρια άμαχοι πεθαίνουν της πείνας) πονάει το Σαντάμ (που μόνο το τομάρι του κοιτάει), γελιέστε. Πιο λαοφιλή τον έκανε, γιατί σου λέει 'ιδού, επειδή εσείς θέλετε εμένα, οι κακοί Δυτικοί σας βάζουν και λιμοκτονείτε'. Αμ, δεν ξέρετε εσείς τα αμερικανάκια το παραμύθι με τον ήλιο και τον άνεμο... Μάλλον πρέπει να σας το ξαναθυμίσω. Ήταν ένας βοσκός και από πάνω τσακώνονταν ο ήλιος κι ο άνεμος ποιος θα τον κάνει να βγάλει την κάπα του. Αρχίζει λοιπόν ο άνεμος να λυσσομανάει, να φύγει η κάπα από πάνω απ΄το βοσκό. Έλα όμως που με τον αγέρα κρύωνε ο βοσκός και έσφιγγε πιο πολύ την κάπα επάνω του να ζεσταθεί. Φύσηξε, φύσηξε ο άνεμος, τίποτα. Ο βοσκός εκεί, κουλουριασμένος και ντυμένος την κάπα του. Ε, βγήκε ο ήλιος, ζεστάθηκε το κοκαλάκι του βοσκού, κι αμέσως την έβγαλε.
Αυτό το παραμυθάκι από έναν 'κομπλεξικό' λαό.
Μην πιάσω καλύτερα το Σαρόν και όλο το φασιστικό/ρατσιστικό ιδεολόγημα του Ιουδαϊσμού (όπως πηγάζει από το χυδαιότερο πόνημα όλων των εποχών, τη 'θεόπνευστη' Βίβλο, που 'ο Αγών μου' του Χίτλερ ωχριά μπροστά της. Αναφορικά δε με την 'ιστορικότητά της', σας παραπέμπω στο άρθρο του Michael Massing στους N.Y. Times της 9ης Απριλίου του τρέχοντος έτους, στο οποίο γίνεται αναφορά στην ανάγκη αναθεώρησης της προσέγγισης της 'Τορά') και των παραγώγων του (Χριστιανισμός - όπως προέκυψε από τα μισογυνικά και φιλοολιγαρχικά κηρύγματα του Παύλου, αλλά και τα ανθελληνικά παραληρήματα των αληταγίων τύπου Ιωάννη 'Χρυσόστομου', ο οποίος ήταν ο ηθικός αυτουργός του εμπρησμού της Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας). Κι αυτός ένα κάθαρμα είναι, ένας εγκληματίας. Αλλά αι ΗΠΑ τον έχουν μη βρέξει και μη στάξει. Και, για τις ΗΠΑ, τρομοκράτης δεν είναι αυτός, αλλά οι άμαχοι και άοπλοι Παλαιστίνιοι. Νομίζετε πως αν δεν ήταν απελπισμένοι οι Παλαιστίνιοι θα ζώνονταν πυρομαχικά; Προτιμούν να πεθάνουν παρά να ζουν έτσι! Τουλάχιστον όμως - αυτό είναι το σκεπτικό πίσω από τις επιθέσεις αυτοκτονίας - ας δείξουν και στους Ισραηλινούς πώς είναι να πεθαίνεις στα καλά καθούμενα, χωρίς λόγο - ή μάλλον, με μόνο λόγο το ότι είσαι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ (που την έννοια της διαφορετικότητας ο Ελληνισμός τη δεχόταν και τη σεβόταν - απόδειξη οι βωμοί 'τω αγνώστω θεώ' που υπήρχαν στα λιμάνια των πόλεών μας για να ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα οι ξένοι που επισκέπτονταν την Ελλάδα για οποιοδήποτε λόγο - , ενώ ο Ιουδαϊσμός και οι δυο θρησκείες που ξεπήδησαν από αυτόν την ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ και την ΠΟΛΕΜΟΥΝ).
Έρρωσθε.
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Ειναι προπαγανδα των Ελληνικων εντυπων.Μην τα πιστευετε αυτα.Xε Χε they wish
American Dream. Η άλλη όψη του νομίσματος