-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ TECHNIC KAI TON SADO ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ VOLVO .ΕΤΣΙ ΠΑΙΔΙΑΑ?ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ!!!!!α!ειπα μην!!!!Πρόβλημα ; Μπάαααα.....!!
Βέβαια θα προτιμούσα ένα από τα ''άλλα'' που λέγαμε , αλλά κι εγώ αν μπώ στο S60 μπορεί να γίνω κρυφοVolv-άκιας...
Περιμένω πρόσκληση !
(Καλά για τον sado δεν το συζητάω, έρχεται και μόνος του, σφαίρα, για Volvo) -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Βέβαια θα προτιμούσα ένα από τα ''άλλα'' που λέγαμε , αλλά κι εγώ αν μπώ στο S60 μπορεί να γίνω κρυφοVolv-άκιας...
Nα είσαι σίγουρος!
Περιμένω πρόσκληση !
(Καλά για τον sado δεν το συζητάω, έρχεται και μόνος του, σφαίρα, για Volvo)Έρχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Εχω το εικονιζόμενο **Citroen Saxo VTS 120 **(το οποίο θα γίνει αυτόκινητο βόλτας) και κατα φθινόπωρο μεριά θα αποκτήσω κι ένα Τοyota Avensis 1,8 Sol για τα οικογενεικά βάρη που έρχονται.. .
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εχω το εικονιζόμενο **Citroen Saxo VTS 120 **(το οποίο θα γίνει αυτόκινητο βόλτας) και κατα φθινόπωρο μεριά θα αποκτήσω κι ένα Τοyota Avensis 1,8 Sol για τα οικογενεικά βάρη που έρχονται.. .Σάββα, De Facto τελικά?
-
Ναι δυστυχώς...αναζητώ αλλού ένα μεσσαίο οικογενειακό αφού η μαμά Citroen δεν με ικανοποιεί καθόλου με το C5 της...
Το Saxaκι θα παραμείνει όμως σε μένα μιας και δεν πάει η καρδιά μου να το δώσω..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ναι δυστυχώς...αναζητώ αλλού ένα μεσσαίο οικογενειακό αφού η μαμά Citroen δεν με ικανοποιεί καθόλου με το C5 της...Το Saxaκι θα παραμείνει όμως σε μένα μιας και δεν πάει η καρδιά μου να το δώσω..
Καλάαααααα
-
Προσωπικά δεν έχω αυτοκίνητο,αλλά θα γράψω της οικογένειας:ένα rover 416si του 96 και ένα fiat punto 1.4sporting του '03.
-
Opel Astra G 1.4 Sport εγω
Mitsubishi Outlander 2.0 Sport ο πατερας μου
-
Tο οικογενειακό μου : Ford Mondeo 1.8 Trend
Και για τη πόλη : Punto 1.2 8V SX -
Καλησπεριζω το forum!!
Απο σημερα ειμαι ενας ευτυχης κατοχος μια Lancia Delta Hf tubo `92!
Εχω παθει την πλακα μου... :ο))
-
Δηλαδή μιας 1600 ΗF?
Να γράψεις το ταχύτερο εντυπώσεις
-
Δε νομιζω να εχω ξαναγραψει αλλα δεν ειμαι και σιγουρος. Λοιπον:
Toyota Corolla E12 1.4 5D
VW Golf III 1.4 5D
Toyota Yaris (2000) 1.3 5DΥ.Γ.: Βασικα μπορουμε να γραψουμε και απο το υπολοιπο σοι;
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Δηλαδή μιας 1600 ΗF?Να γράψεις το ταχύτερο εντυπώσεις
ναι ναι αυτοοοοοοοο.
Το μεγαλειο του ιταλικου αυτοκινητου... :ο)θα γραψω συντομα, προς το παρον προσπαθω να συνελθω...
-
Μιας και έχω μείνει στην προ 2-3ετίας καταχώρηση...
Το Ίμπιζα παραμένει ως έχει, και προστίθεται η 156 Σπορτβάγκον 2,4JTD 01/01 και το σκουτεράκι το Χόντα Σπέισι 125 του '86.
-
Ένα Ford Focus RS και ένα Renault Clio 1.8 16V Monaco Blue...
-
Έχω τη χαρά να κατέχω μία Alfa 147 TI
-
Ο χρήστης focusRS έγραψε:
Ένα Ford Focus RS και ένα Renault Clio 1.8 16V Monaco Blue...Ωπ....! Αυτός είσαι !
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ένα Ford Focus RS και ένα Renault Clio 1.8 16V Monaco Blue...
Ωπ....! Αυτός είσαι !
Σωστος ο παιχτης!!!
-
Honda Civic Type-R 04
Yamaha Fazer 600 99 (μοτό)και η γυναίκα μου ένα Peugeot 106 R 1.3 (αν και τώρα τελευταία έχει ψιλοβγει στη σύνταξη)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Honda Civic Type-R 04
Yamaha Fazer 600 99 (μοτό)και η γυναίκα μου ένα Peugeot 106 R 1.3 (αν και τώρα τελευταία έχει ψιλοβγει στη σύνταξη)
Τόσο μεγάλη γυναίκα έχεις;
Tι αυτοκίνητο έχουμε Part III - Αποτελέσματα...