-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ KARTING ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ Μ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ SPORT.ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ,ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΤ,ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ,ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΟΥ SPORT,NA ANTAΛΛΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ,ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ,ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ,ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ,ΓΝΩΣΕΙΣ,ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ KARTING ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ FORUM ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ KARTING .ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΟ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ,ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ. -
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ KARTING ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ Μ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ SPORT.ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ,ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΤ,ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ,ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΟΥ SPORT,NA ANTAΛΛΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ,ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ,ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ,ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ,ΓΝΩΣΕΙΣ,ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ KARTING ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ FORUM ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ KARTING .ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΟ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ,ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
Σαφως και να δημιουργηθει...με προλαβες μαλιστα. Ειναι παραξενο που ο ειδικος τυπος τοσα χρονια δεν ασχολειται με την προβολη των αγωνων Kart...
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Σαφως και να δημιουργηθει...με προλαβες μαλιστα. Ειναι παραξενο που ο ειδικος τυπος τοσα χρονια δεν ασχολειται με την προβολη των αγωνων Kart...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΕΓΡΑΨΑ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ κ.ΤΡΑΚΟΥΣΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ. -
ΕΙΜΑΙ 15 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΤ ΑΛΛΑ Η ΕΠΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ(ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΝΩ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ)ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΟΙΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ?ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΩΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΡΤ(ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΟ)ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ 10-15 ΓΥΡΟΥΣ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!
-
Ο χρήστης tonykre έγραψε:
ΕΙΜΑΙ 15 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΤ ΑΛΛΑ Η ΕΠΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ(ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΝΩ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ)ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΟΙΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ?ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΩΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΡΤ(ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΟ)ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ 10-15 ΓΥΡΟΥΣ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!Δες στους 'Ελληνικοί Αγώνες' το θέμα 'Παράπονα με kartdromo'
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=695 -
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Σαφως και να δημιουργηθει...με προλαβες μαλιστα. Ειναι παραξενο που ο ειδικος τυπος τοσα χρονια δεν ασχολειται με την προβολη των αγωνων Kart...Δεν είναι παράξενο αν σκεφτείς ότι οι αγώνες καρτ δεν προσφέρουν το ίδιο θέαμα με τους αγώνες αυτοκινήτου (σε πίστα), ενώ βέβαια δεν υπάρχει σύγκριση με το θέαμα που δίνουν τα ραλυ.
Το πλεονέκτημα των αγώνων καρτ είναι το κατά πολύ φθηνότερο κόστος τους, καθώς ακόμα και με διαθέσιμο ποσό κάτω του εκατομμυρίου βρίσκεις ένα μεταχειρισμένο αγωνιστικό καρτ. Με ποσό της τάξεως των 15 ευρώ μπαίνεις σε μια πίστα και κάνεις όσο αντέχεις (γιατί ειδικά τον πρώτο καιρό που είσαι απροπόνητος δεν αντέχεις και για πολύ..)
-
Στο περιοδικό Formula 1 έχω δει από το τεύχος Φεβρουαρίου και μετά να ασχολούνται με το καρτ. Έχουν κάνει μία προσπάθεια προσέγγισης. Σε εκείνο το τεύχος είχαν ένα αφιέρωμα για το καρτ γενικότερα. Τα Πρωταθλήματα, τις τιμές για να λάβεις μέρος- για τον εξοπλισμό, τις ηλικίες για κάθε κατηγορία κλπ. Από τότε και σε κάθε τεύχος καλύπτουν αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, Rotax Max Challenge και Biland Challenge. Αλλά και διάφορες συνεντεύξεις. Ελπίζουμε και περιμένουμε, βέβαια, να δούμε κι άλλα πράγματα πάνω στο καρτ.
-
Όλα καλά με το καρτ, αλλά το να νοικιάσεις είναι κατα τη γνώμη μου ασύμφορο. Αυτό γιατί και ανάγκη έχεις τον κάθε ένα, και την πλάκα σου δεν κάνεις για μόνο 10 λεπτά, και γρήγορα δεν πάει, και φοράς βρωμοκράνη (χα, χα)....
Αν είχα περισσευούμενα θα αγόραζα ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο αγωνιστικό, δίχρονο, τζι τζι, για να κάνω τα όργιά μου στις πίσται των Αφιδνώνε και του Αγίου Κοσμά, και όπου αλλού. Και θα είχα το Στρατή να μου φτιάχνει ηλεκτρονικά όργανα και καλούδια....και να πώς οργανώνεις ένα ωραίο χόμπυ.
KARTING