-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Καλά σου λέει ρε Skullone, τι είναι αυτά που γράφεις μεσημεριάτικα;
Γλαφυρότατος!
Και καλά θα κάνει ο spiros που συμβουλεύει (ΠΟΛΥ κακώς) για αγορά του 1400αριού να θυμηθεί πόσες εκατοντάδες άνθρωποι δολοφονήθηκαν από τα VW Golf/Jetta 1.050, Peugeot 305 1.1, SEAT Ibiza Junior και άλλα τέτοια ασθενικά κατασκευάσματα που πωλήθηκαν στην ελεεινή απομίμηση βυζαντινού πορνείου που με θράσος χιλίων πιθήκων αυτοαποκαλείται 'Ελλάς'. .
προφανως εχεις κανει ΛΑΘΟΣ!!!!!! πουθενα δεν λεω να παρει το 1400, καθε αλλο το αντιθετο λεω, διαβασε με πιο ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ την επομενη φορα!!!!!
-
Παιδια ειναι απλο το θεμα!ΚΥΒΙΚΑ!Ειναι πολυ βασικο για ενα αυτοκινητο ειδικα στην εποχη μας που υπαρχει μια ταση αυξησης του βαρους των αυτοκινητων.Τα τεκμηρια καταργουνται συντομα οποτε ουτε οικονομικα υπαρχει σοβαρο προβλημα.Με τα ιδια χρηματα προτιμηστε κυβικα&αλογα παρα δερματινα καθισματα και ζαντες.Ειναι βεβαια απαραιτητο το αυτοκινητο να διαθετει ολα εκεινα που μας κανουν τη ζωη πιο ευκολη αλλα ας μην ειμαστε υπερβολικοι.Εξαλλου οι βασικες εκδοσεις των αυτοκινητων πλεον εχουν σχεδον τα παντα(με λιγες εξαιρεσεις).Τα 1600 κυβικα για μικρομεσαιο αυτοκινητο πιστευω πως ειναι απαραιτητα.Οτιδηποτε πιο κατω το θεωρω συμβιβασμο.Το αποκορυφωμα στη λογικη του 'full-extra' ειναι το fiat stilo.Μικρομεσαιο αυτοκινητο 1200 κιλων με κινητηρα 1250 cc και 80 αλογα.Αν κατι τετοιο δεν ειναι επικικδυνο τοτε τι ειναι;
Ας λογικευτουμε.Η ενεργητικη ασφαλεια ερχεται πρωτα απο την παθητικη.Καλυτερα κυβικα&γκαζι που βοηθουν στο ασφαλες προσπερασμα παρα 6 αεροσακοι και δερματινα καθισματα.2 αντι για 4 η 6 αεροσακους δεν κανουν ενα αυτοκινητο λιγοτερο ασφαλες.Αντιθετα 80 αλογα αντι για 100 η 110 κανουν ενα αυτοκινητο πιο επικινδυνο.Η διαφορα στα χρηματα ειναι μικρη και ο συμβιβασμος απο πλευρας ανεσης αμελητεος,κατα τη γνωμη μου παντα.Ελπιζω να βοηθησα,ευχαριστω. -
Πρέπει επιτέλους να στηλιτεύσουμε τις διαφημιστικές εκστρατείες των αυτοκινητοβιομηχανιών που προωθούν την ηλιθιότητα ως τρόπο επιλογής αυτοκινήτου ('δεν είναι Golf!!!') ή προβάλλουν την παθητική ασφάλεια ως ατού έναντι της ενεργητικής, δίνοντας ασθενικούς κινητήρες (FIAT Stilo, Peugeot 307 1.4 και όλα γενικώς τα υπέρβαρα, τεθωρακισμένα και αισχρά αργά αυτοκίνητα). Αυτά πρέπει να καταγγελθούν επιτέλους διά του Τύπου και να απαιτήσουμε να σταματήσει η ηλιθιοποίηση των πάντων.
-
Πρέπει επιτέλους να στηλιτεύσουμε τις διαφημιστικές εκστρατείες των αυτοκινητοβιομηχανιών που προωθούν την ηλιθιότητα ως τρόπο επιλογής αυτοκινήτου ('δεν είναι Golf!!!') ή προβάλλουν την παθητική ασφάλεια ως ατού έναντι της ενεργητικής, δίνοντας ασθενικούς κινητήρες (FIAT Stilo, Peugeot 307 1.4 και όλα γενικώς τα υπέρβαρα, τεθωρακισμένα και αισχρά αργά αυτοκίνητα). Αυτά πρέπει να καταγγελθούν επιτέλους διά του Τύπου και να απαιτήσουμε να σταματήσει η ηλιθιοποίηση των πάντων.Skullone έθιξες κάτι που κι εμένα μου την έχει δώσει στα νεύρα: Αυτήν την ΑΘΛΙΑ διαφήμιση του Golf. Αν και ελάχιστες φορές με έχει επηρεάσει διαφήμιση (υποσυνείδητα μπορεί και περισσότερες, ποιος ξέρει; ), η συγκεκριμένη με έχει ενοχλήσει τόσο πολύ που ακόμη κι αν δεν υπήρχε άλλο αυτοκίνητο στην αγορά θα έμενα με το παλιό μου, ή με το λεωφορείο, αντί να αγοράσω Golf. Εντωμεταξύ ο βλάκας ο διαφημιστής έχει πέσει στην παγίδα του ονόματος Golf με τα μούτρα, καθώς αφενός η γκόμενα (γιατί περί τέτοιας πρόκειται) είναι φανερό ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ από αυτοκίνητα και αφετέρου το moto 'Αυτοκίνητο ή Golf;' γι' αυτούς που ψάχνονται λιγάκι απαντιέται απερίφραστα με τη λέξη: 'ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ'!!!!! Όχι ότι το Golf δεν είναι καλό αμάξι... αλλά έως εκεί!
-
να ηταν και καμια γκομενα της προκοπης.... κομματια να γινει
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
να ηταν και καμια γκομενα της προκοπης.... κομματια να γινειΙσως επιτηδες δεν ειναι κανενας θεοκομματος. Ε! δεν διαφημιζουν και καμμια ALFA βεβαια.
Αληθεια ρε παιδια ξεφυγαμε απο το θεμα η μου φαινεται?
Λοιπον στο θεμα μας εχω να προτεινω οχι στο PEUGEOT 1.4. Δεν ειναι μονο οτι ειναι 1400. αλλα και οτι εχει πολυ λιγους ιππους. Παρε καλυτερα την XSARA 1.6. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
να ηταν και καμια γκομενα της προκοπης.... κομματια να γινειΓκόμενα;;;; Πού την είδες τη γκόμενα;;;; Αυτό το πράγμα είναι χωματουργικές εργασίες!!!! Μπάζο του κερατά είναι!!!
-
να ηταν και καμια γκομενα της προκοπης.... κομματια να γινει
Γκόμενα;;;; Πού την είδες τη γκόμενα;;;; Αυτό το πράγμα είναι χωματουργικές εργασίες!!!! Μπάζο του κερατά είναι!!!
H klassikh 35ara... Pou katanthse to Golf... Apo aytokinhto gia neous egine 'must' gia gerontokores....
Eidika to kainourio pou einai antigrafh tou 307Sorry pou jefyga apo to 8ema, alla san katoxos Golf, mono ntroph mporw na ais8an8w gia ayth th diafhmish...
-
Απανταω στην αποψη του φιλου για το 206:Βασικα το 206 1.4 το οδηγω εδω και 3 χρονια.Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω βαλει ποτε 4 ατομα με α/c σε ανηφορικα στροφιλίκια, παντως εχω κανει διάφορα, εχω φτασει τα ορια του και επιμενω ότι πηγαινει αξιοπρεπώς.και να φαντασθεις ότι είμαι κολλημένος με την οδήγηση σε μία καλή 'ειδική διαδρομή' οπως έλεγε και ο Νικος Δήμου παλαιότερα.ο μόνος λόγος που δεν πήρα 106 rallye ήταν το τεκμήριο.Το 307 1.4 τώρα είναι άλλη υποθεση.Εδώ το 1.6 είναι μονόδρομος.
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
το moto 'Αυτοκίνητο ή Golf;' γι' αυτούς που ψάχνονται λιγάκι απαντιέται απερίφραστα με τη λέξη: 'ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ'!!!!!Πες τα, Χρυσόστομε!!!! Εγώ σαν κάτοχος Golf το οποίο το πήρα ως ανταλλαγή ενός Tipo αν μπορούσα θα ξαναάλλαζα! Μπορεί να είναι τρακτέρ όσον αφορά τις λακούβες (με 80άρια προφίλ λάστιχα τι να καταλάβει;) αλλά αν χρειαστεί να αποφύγεις κάτι μούτρα, μούτρα, μούτρα ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ! (εμ, 80άρι προφίλ είναι αυτό!). Αν δείτε Golf να έρχεται κατά επάνω σας αποφύγετέ τον, όσο κι αν σας φαίνεται λογικό πως θα κρατήσει. Με αυτό το αυτοκίνητο πουλάς ΜΟΥΡΗ, με την οποία και αγοράζεις ΟΙΚΟΠΕΔΟ!
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Πρέπει επιτέλους να στηλιτεύσουμε τις διαφημιστικές εκστρατείες των αυτοκινητοβιομηχανιών που προωθούν την ηλιθιότητα ως τρόπο επιλογής αυτοκινήτου ('δεν είναι Golf!!!') ή προβάλλουν την παθητική ασφάλεια ως ατού έναντι της ενεργητικής, δίνοντας ασθενικούς κινητήρες (FIAT Stilo, Peugeot 307 1.4 και όλα γενικώς τα υπέρβαρα, τεθωρακισμένα και αισχρά αργά αυτοκίνητα). Αυτά πρέπει να καταγγελθούν επιτέλους διά του Τύπου και να απαιτήσουμε να σταματήσει η ηλιθιοποίηση των πάντων.
Skullone έθιξες κάτι που κι εμένα μου την έχει δώσει στα νεύρα: Αυτήν την ΑΘΛΙΑ διαφήμιση του Golf. Αν και ελάχιστες φορές με έχει επηρεάσει διαφήμιση (υποσυνείδητα μπορεί και περισσότερες, ποιος ξέρει; ), η συγκεκριμένη με έχει ενοχλήσει τόσο πολύ που ακόμη κι αν δεν υπήρχε άλλο αυτοκίνητο στην αγορά θα έμενα με το παλιό μου, ή με το λεωφορείο, αντί να αγοράσω Golf. Εντωμεταξύ ο βλάκας ο διαφημιστής έχει πέσει στην παγίδα του ονόματος Golf με τα μούτρα, καθώς αφενός η γκόμενα (γιατί περί τέτοιας πρόκειται) είναι φανερό ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ από αυτοκίνητα και αφετέρου το moto 'Αυτοκίνητο ή Golf;' γι' αυτούς που ψάχνονται λιγάκι απαντιέται απερίφραστα με τη λέξη: 'ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ'!!!!! Όχι ότι το Golf δεν είναι καλό αμάξι... αλλά έως εκεί!
Αν κάποιος παρατηρήσει το ταμπλό του αυτοκινήτου που δεν είναι
Golf θα δει ότι μοίαζει παρά πολύ με το 307 (ίσως να είναι αυτό δεν
βάζω το χέρι μου στη φωτία...) -
307 είναι, φαίνονται τα τάσια όταν σηκώνεται ηγκαραζόπορτα και πέφτει φως.
-
Ο χρήστης BTS έγραψε:
307 είναι, φαίνονται τα τάσια όταν σηκώνεται ηγκαραζόπορτα και πέφτει φως.Σωστός! Το ίδιο έχω παρατηρήσει κι εγώ. Αλήθεια είναι άραγε απολύτως νόμιμο αυτό; Αν πάντως δεν εμπίπτει σε καμία νομική διάταξη, είναι 'βρόμικο παιχνίδι' από τη VW
-
Έχετε υπόψιν σας ότι τα 307 έχουν παρουσιάσει πολλά προβλήματα με
το multiplex τους όταν ο καιρός είναι υγρός.
Γνωστός μου το έχει πάει 3 φορές για 'στεγανοποίηση'. -
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΑΜΠΛΟ ΚΟΙΝΩΣ ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Ι VW ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑ ΤΟ 307 ΦΥΣΙΚΑ (ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ).
-
Ο χρήστης pastri έγραψε:
Σωστός! Το ίδιο έχω παρατηρήσει κι εγώ. Αλήθεια είναι άραγε απολύτως νόμιμο αυτό; Αν πάντως δεν εμπίπτει σε καμία νομική διάταξη, είναι 'βρόμικο παιχνίδι' από τη VW
Η συγκεκριμένη διαφήμιση είναι απαράδεκτη διότι πετάει φανερά λάσπη στον αντίπαλο, με μοναδικό επιχείρημα το αλλαζονικό 'Δεν είναι Golf'.
Απορώ πως δεν έχει κάνει ακόμα μήνυση η Πεζώ.Πάντως μεγάλη μερίδα των αγοραστών Golf σκέφτονται σαν την εν λόγω δεσποινίδα ... 'Δεν είναι Γκολφ'...κάτι ξέρουν οι διαφημιστές....
-
Den 3erw ti ginetai alla thumamai ton eauto mou otan bghke to kainourgio Golf kai ematha thn ippodunamh tou gelaga gia xronia.......Polloi lene oti bgazei parapanw......egw den 3erw ti bgazei 3erw pou to exei enas filos mou kai to exw odhghsei arketes fores ...to ama3i apla sernetai..........sou dinei thn entupwsh sthn arxh oti trabaei logw rophs kai meta apla se kremaei.......................
Mporei na thewrhthw prokathleimenos logw tou oti eimai filoIapwnas....
alla ektimw ta kala autokinhta.........kai to golf IV den to thewrw ena apo auta....apla plhrwneis polu to anoma pou exei ftia3ei apo ta alla 3 ...
Gia to 307 kaluterh epilogh krinw 1.6.......apla paei arketa kala.......
-
Ο χρήστης BTS έγραψε:
Σωστός! Το ίδιο έχω παρατηρήσει κι εγώ. Αλήθεια είναι άραγε απολύτως νόμιμο αυτό; Αν πάντως δεν εμπίπτει σε καμία νομική διάταξη, είναι 'βρόμικο παιχνίδι' από τη VW
Η συγκεκριμένη διαφήμιση είναι απαράδεκτη διότι πετάει φανερά λάσπη στον αντίπαλο, με μοναδικό επιχείρημα το αλλαζονικό 'Δεν είναι Golf'.
Απορώ πως δεν έχει κάνει ακόμα μήνυση η Πεζώ.Πάντως μεγάλη μερίδα των αγοραστών Golf σκέφτονται σαν την εν λόγω δεσποινίδα ... 'Δεν είναι Γκολφ'...κάτι ξέρουν οι διαφημιστές....
Συμφωνω σxεδον ολα αλλα με μια παρατηρηση. Πιστευω οτι αυτη η διαφημιση κανει μεγαλη ζημια στο golf. Καταρχην σιγα μην προσεξουν οι επηρεασμενοι απο την διαφημιση (=δυσφημιση) αγοραστες του golf οτι το αυτοκινητο του τυπου ειναι peugeot 307. Και κατα δεύτερο ο τυπος της διαφημισης το εψαξε και εκανε την καλυτερη αγορα αυτοκινητου γι αυτον (οπως αναφερει για καποια συστηματα του αυτοκινητου κ.λ.π.). Τι να μας πει λοιπον αυτη η ψοφια γκομενα για αγορα αυτοκινητου που αποτι καταλαβα βλεπει το αυτοκινητο σαν επιπλο και δεν ξερει και δεν την ενδιαφερει τιποτα αλλο παρα το να κατεβαζει τα μουτρα της. Τον βλεπω τον τυπο να μαλλον να την χωριζει παρα να αγορασει golf.
Και για να μην ξεφυγουμε και απο το θεμα μας. Φιλε gmoisidis
τα πραγματα ειναι απλα. Μην παρεις 1.4 θα το μετανιωσεις. Τουλαχιστον παρε το 1.6 με λιγοτερο εξοπλισμο. -
Αυτή η ηλίθια διαφήμιση είναι μια κίνηση απελπισίας για το πανάχρηστο Golf.
-
Ο χρήστης chatasos έγραψε:
Έχετε υπόψιν σας ότι τα 307 έχουν παρουσιάσει πολλά προβλήματα με
το multiplex τους όταν ο καιρός είναι υγρός.
Γνωστός μου το έχει πάει 3 φορές για 'στεγανοποίηση'.
ΑΓΟΡΑ PEUGEOT 307 1.4