Γαλλόφιλοι συμφορουμίστες (κι εγώ τέτοιος είμαι) μην τρελαινόμαστε. Ο Takinen έχει δίκιο.
Κι εγώ Rallye έχω και στρίβει υπέροχα και παίρνει μέρος σε αναβάσεις και ασφάλτινα ράλλυ μόνο με ένα roll-cage και τέσσερα λάστιχα. Όμως:
- Μακριά από χώμα, μόνο οι ελληνικές γούβες φτάνουν για να κάνουν το μπροστινό σύστημα ξεχαρβαλωμένη κουδουνίστρα.
- Συχνά πυκνά προβληματάκια: βάσεις μηχανής, αντλία βενζίνης, ηλεκτρικές (μικρο)σαχλαμαρίτσες, αμορτισέρ με ζωή 20000 χλμ.
- 'Γερνά' γρήγορα: τριξίματα, κρεμάσματα πλαστικών κ.α.
...αλλά συνεχίζει να στρίβει υπέροχα και μέχρι στιγμής δεν με έχει 'αφήσει' ποτέ. Σημειωτέον οι παραπάνω βλάβες δεν αφορούν μόνο το δικό μου αμάξι, καθώς τις έχω δει σε πάμπολλους 'συναδέλφους'.
Από την άλλη και με εμπειρία 6 χρόνων με Nissan Sunny 1.3 του 84 μπορώ να πω μετά βεβαιότητας ότι ΔΕΝ ΕΣΠΑΓΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ. Βλάβες 0 και μιλάμε για το πρώτο μοντέλο που φτιάχτηκε στο ελληνικό εργοστάσιο. Κάποιοι μίλησαν περί συμπεριφοράς του οδηγού πάνω στα γαλλικά. Κι όμως φίλοι, αυτά που έκανα στο Sunny, δεν διανοήθηκα να τα κάνω στο Rallye. Ήμουν βέβαιος ότι θα με άφηνε στα κρύα του λουτρού...
Βέβαια, παρά τις αναρτήσεις, παρά τα λάστιχα, παρά τις μικροεπεμβάσεις στον κινητήρα, ένα Sunny είναι πάντα ένα... Sunny. Και τίποτε περισσότερο... Ο νοών νοείτο.