-
Ο χρήστης kilo έγραψε:
Διαβάζω αυτα που λέτε για τον επεναπροσδιορισμό των ορίων ταχύτητας για τις διπλές και τριπλές λωρίδες κλπ. και αναρωτιέμαι μήπως είστε εκτός τόπου. Εδώ δεν αποφασίζουν να φαρδύνουν λίγο το δρόμο που πάει για Χαλκίδα και άμα πέσεις πίσω απο τουβλάδικο θα τη βγάλεις μέχρι τη γέφυρα η την εθνική με 40, γιατί έτσι και αποφασίσεις να προσπεράσεις και ειδικά στην ευθεία πρίν απο το Βαθύ, σύγουρα πληρώνεις πρόστιμο για υπερβολική ταχύτητα (όριο 60 χιλιόμετρα) και κάποιους πόντους για διπλή λωρίδα. Και ξέρετε γιατι δεν φαρδαινει ο δρόμος? Μη νομίζετε ότι είναι θέμα απολοτριώσεων κλπ. Είναι για τα φέρι Ωροπού/Ερέτριας.
Κι τελιώνοντας. Καταλάβετε ότι το κράτος γνωρίζει την κατάσταση του οδικού δικτύου καθώς επίσης γνωρίζει ότι με τις υπερβολικές ταχύτητες σύγουρα θα πάμε στα θυμαράκια, και για τούτο μας προστατεύει. Γελάτε ε? Ναι και όμως μας προστατεύει για δικό του όφελος πρώτα. Ενας ταξιδεμένος δεν πληρώνει φόρους/χαράτσια δεν καταναλώνει, κλπ. Ενας ανάπηρος όχι μόνο δεν πληρώνει αλλά τον πληρώνουν και απο πάνω. Ο υγειής όμως πληρώνει τα πάντα, κάθε λογής φόρους κλπ.
Λοιπόν μην περιμένετε να δείτε καλυτέρευση στο οδικό δίκτυο. Και να είμαστε και ευχαριστημένοι διότι πρίν απο κάποια χρόνια για να πάς Πάτρα έκανες το σταυρό σου πρίν φύγεις και όταν έφτανες!!!ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΥΜΦΩΝΩ!
ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΓΕΙΗΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΗΚΟΟΥΣ)ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩΝΤΑΣ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΧΑΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ'ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ( ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ),ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ?
ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΩΝ 30ΚΜ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ Ε.Ο.ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ 40ΚΜ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ?
ΚΑΠΟΤΕ Ο ΖΟΥΡΑΡΙΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΜΕΓΟΜΙΖΟΚΑΛΛΙΣΤΗΣ(ΑΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΣΩΣΤΑ) ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΡΜΕΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΛΛΥΤΕΡΗΣ ΜΙΖΑΣ -
Ο χρήστης fast&safe1 έγραψε:
Συγνώμη ρε παιδιά αλλά το αμάξι μου ούτε φτιαγμένο είναι ούτε τίποτα ….. δεν μπορώ να καταλάβω την άρνηση , τον προβληματισμό και την ειρωνεία σας σε κάτι το οποίο είναι οφθαλμοφανές …. Η τροχαία δεν ελέγχει για να μας προστατεύει … ελέγχει για να εισπράττει …. Ούτε επανάσταση λέμε να κάνουμε , ούτε τίποτα …..Απλά να αντιδράσουμε σε κάτι που μας έχει γίνει βραχνάς τα τελευταία 10 χρόνια και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίζει να μας πνίγει για αρκετά χρόνια ….. αναρωτιέμαι αν τα όρια στους δρόμους σας ικανοποιούν ή γενικά αν είσαστε ευχαριστημένοι με τις συνθήκες οδήγησης ….. στην πρώτη πλημμύρα καταστράφηκαν δεκάδες αυτοκίνητα και το κράτος έκανε την πάπια …. Άντε να πάρεις την αξία από την ασφαλιστική ….. ούτε μία παραίτηση…. Ούτε καν μία μήνυση …… μου λέτε ότι έχουμε άλλα προβλήματα που έχουν προτεραιότητα…..ναι αλλά εδώ είναι forum για αυτοκίνητα… αυτό μας καίει εδώ και για αυτά μιλάμε … και δεν νομίζω να αυξάνεται ο κίνδυνος (ευχαρίστηση) όταν πηγαίνω στη Εθνική με 105 στη μεσαία λωρίδα και με γράφει το όργανο για υπερβολική ταχύτητα…. Όσο για τα 180 χρονιά μετά …. Θα έλεγα ότι 180 χρόνια πριν υπήρχαν υπόδουλοι με τις ίδιες αντιλήψεις που “έβαζαν το γάιδαρο μπροστά από το κάρο“ ……Κατανοώ αυτά που γράφεις fast&safe1 αλλά το να ξεκινήσουν 100,200 άντε στη καλύτερη 800 άτομα να αντιδράσουν,είναι επανάσταση για τα δεδομένα της χώρας μας.
Έπειτα ν'αντιδράσεις απέναντι σε ποιον?Άφου το 90% των FOROUMΑΔΩΝ θα τους τιμήσει στις επόμενες εκλογές με την ψήφο τους!(ΠΡΑΣΙΝΑ,ΚΟΚΚΙΝΑ,ΜΠΛΕ)
Οπότε είναι καλό να εκτονώνουμε τις ιδεες μας στο Forum!!!
Αλλά την μοναδική στιγμή που υποτίθεται πως επιλέγουμε(ΕΚΛΟΓΕΣ) ξαναπέφτουμε στο ίδιο σκεπτικό που λέει:ΕΓΩ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ .......!
Έπειτα δεν είναι σωστό να μπαίνεις στο σκεπτικό των αυτοκινητάδων.(...ναι αλλά εδώ είναι forum για αυτοκίνητα)και ειδικά στο FORUM των 4Τ που οι κοινωνικές ανησυχίες καταγράφονται σε κάθε τεύχος του!ΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΛΕ(ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ-ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ)
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ!!!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕ Σ΄ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΧΩ ΔΕΚΤΕΙ ΔΥΟ ΚΛΗΣΕΙΣ!
-
ρε παιδιά ..... δεν έχω καταλάβει πως πολιτικοποιήθηκε το θέμα .... Η πρόταση μου δεν είναι να δημιουργήσουμε κόμμα , ούτε να κατέβουμε στις εκλογές .... η πρόταση μου είναι να δημιουργήσουμε σύλλογο.... από το σημείο αυτό μέχρι να φτάσουμε στο σημείο να μιλάμε για κόμματα , νομίζω οτι έχει τεράστια διαφορά ..... απλή λογική .... όσοι περισσότεροι , τόσο ποιοι ισχυρός ο λόγος τους και η αντίδρασή τους ..... και να πω το εξής παράδειγμα .... φτιάχνουμε το σύλλογο και με τις προτάσεις - ιδέες μας κατεβαίνουμε στα διόδια και τα μοιράζουμε στους οδηγούς .... με τη μία ο σύλλογος έγινε γνωστός ..... και σίγουρα θα έρθουν και νέα μέλη ..... που θα φέρουν νέα μέλη ...... γιατί θα δουν ότι αυτά που σκέφτονται , τα σκέφτονται και άλλοι ..... γιατί σίγουρα η πλειοψηφία των οδηγών έχει τις ίδιες ανησυχίες με μας αλλά δεν έχουν ένα τρόπο να εκφραστούν ...... και μετά αρχίζουμε τις κινητοποιήσεις μας ....... ρε παιδιά .... δεν λέω κάτι τρελό.... η πρόταση είναι ξεκάθαρη .... ατομικά ο καθένας δεν μπορεί να κάνει κάτι για την αδικία .... συλλογικά μπορούμε να πετύχουμε πολλά ......
-
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
ΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΛΕ(ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ-ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ)ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ!!!
κανείς δεν κατηγόρησε τους μπλε γιατί τους υποχρεώνουν να το κάνουν....
εξήγησε μου πως εννοείς την 'ατομική' επανάσταση.....
Εγω έφαγα 2 κλήσεις σε 24 ώρες
-
Ο χρήστης Fast@Safe έγραψε:
ΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΛΕ(ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ-ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ)
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ!!!
κανείς δεν κατηγόρησε τους μπλε γιατί τους υποχρεώνουν να το κάνουν....
εξήγησε μου πως εννοείς την 'ατομική' επανάσταση.....
Εγω έφαγα 2 κλήσεις σε 24 ώρες
ΕΝΝΟΩ ΠΩΣ ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΠΕΡΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Κ.Τ.Λ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ,ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΕΝΩ ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥΣ ΧΡΗΖΕΙΣ ΠΑΛΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ!(ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ)
ΠΡΩΤΑ ΝΙΚΑΣ ΤΩΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ!ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ,ΟΤΙ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ! -
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ,ΟΤΙ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ!Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες ....όμως .... ακόμα και αυτοί που σου λένε άλλα ... όταν ανέβουν στην εξουσία κάνουν άλλα .... άρα... το θέμα δεν είναι ποιόν θα ανεβάσεις αλλά πως θα τον πιέσεις να κάνει αυτά που πρέπει
-
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΜΠΛΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΙ ΟΣΟ ΓΟΑ ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΜΕ 140 ΑΝΤΙ ΓΙΑ 120, ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑΞΙΔΕΥΩ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΑ ΥΠΕΡΟΓΚΑ-ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΑΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ; ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΜΗ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΜΩΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ Η ΨΗΦΟΣ, ΤΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ. Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ. ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΣΩΣΤΟ), ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ (ΛΑΘΟΣ) ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ (ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΔΡΟΜΩΝ), ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ Η ΑΠΟΧΗ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΥΡΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΟ 50%, ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ; ΠΟΤΕ.
-
Φταίνε ΚΑΙ τα στρουμφάκια για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται την εξουσία που τους έχει δοθεί και για τη συμπεριφορά τους.
Kameres kai o megalos adelfos(oxi to thlepaixnidi...)