-
ΣΩΣΤΟΣ....ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΟΧΘΗ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΡΑΦΕΙΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ.ΔΗΛ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ!!!!ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΕΚΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΚΡΙΜΑ
-
Gavriil εισαι περα για περα λαθος ή μαλλον καλυτερα εχεις εξισωθει πληρως με την 'αμερικανικη λογικη' . Καλυτερο παραδειγμα απο αυτο του skullone δεν υπαρχει. Καλα πηγαν να τον σκοτωσουν τον ανθρωπο...Αυτα που λεει τα εχω δει και εγω στην φιλοσοφικη!!! Καλυτερα να εισαι κολομβιανος μεγαλεμπορος κοκας παρα να μπλεξεις με 'πολιτικα' στα πανεπιστημια. Δεν πιστευω να εχετε ξεχασει τον Τεμπονερα...Παιδια ας σταματησουμε εδω γιατι δεν βγαζει πουθενα και ισως να οξυνθει περισσοτερο. Εκει στις ΗΠΑ μπορει να σου φαινεται σωστο φιλε μου αλλα ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ. Δεν εχω ζησει στα χρονια της δικτατοριας, αλλα πιστεψε με θα σκοτωνα οποιονδηποτε 'μπατσο' και κυριως οποιονδηποτε 'ρουφιανοχαφιε' της γειτονιας και ας πεθαινα μετα. Ολοι ξερουν την υποκρισια της αμερικης σε αυτα τα θεματα. Αν νομιζεις οτι εκει περνας καλα επειδη εχεις ενα Α εισοδημα και μια Α ποιοτητα ζωης ΟΚ, αλλα μην μας λες εμας 'στο Ελλαντα' οτι τετοια πραγματα ειναι σωστα...Κατα τα αλλα σου ευχομαι να μην υποστεις ποτε τις συνεπειες των ενεργειων του κρατους σας 'για το καλο σας' γιατι δεν θα σου αρεσει καθολου φιλε μου...
-
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ Ο ΜΑΚΙΝΕΝ,ΕΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ Ο VTECMANIAC90 ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ!!!!!!
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΟΗΤΕΥΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΜΕΣΑ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΠΡΟ.ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ Ή ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΚΙΛΟΤΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΜΕΝΗΣ ΣΤΑΡΛΕΤΙΤΣΑΣ!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΙΧΟΥΣ,ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ,ΤΗΛ/ΝΑ Κ.Ο.Κ.
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΙ ''ΦΙΛΟΙ'' ΜΑΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ!!ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ:''ΑΦΟΥ ΔΕ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΔΕ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...''
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ!ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΥΦΥΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!
Π.Χ.:
OI Η.Π.Α. ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ, ΜΕ ΙQ 25!ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΙ'ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΥ:
''ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ Ή ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.''ΑΒΡΑΑΜ ΛΙΝΚΟΝ
...ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Η ΣΙΩΠΗ....(Α.Μ.)
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Το οτι ο Αμερικάνικος λαός είναι θύμα μιας ατελείωτης προπαγάνδας το ακούμε χρόνια.
Το να μην μπορούν όμως να αντιληφθούν να αυτονόητα εγώ δεν το περίμενα!
Μιλάμε για απίστευτη μαλθακοποίηση !!!
Να δούμε τι θα δούμε σε καμιά 10αριά χρόνια.Τουλάχιστον χαίρομαι που ο Έλληνας, ακόμα και αυτός που ανήκει στην υποκουλτούρα δεν είναι τέτοιο πρόβατο. Ευτυχώς που σε πολλά θέματα είμαστε ακόμη βάρβαροι και συνεχίζουμε ακάθεκτοι στο δρόμο μας.
( για πόσο όμως; )Τακ σκεψου το. Ειναι δυνατον τα προβατα αυτου του πλανητη να ειναι η μονη 'υπερδυναμη' οπως εσεις μας/τους αποκαλυτε? Κατι δεν παει καλα με αυτην την σκεψη. Δεν νομιζεις?
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Ok ,
την απάντηση την γνωρίζω , πριν ακόμα γράψω το post.
Anyway...
ειδωμενWow! Και προφητης δηλαδη? 'Φτιστε τον'
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δεν είναι καθόλου υποθετικά.
...
Σε πολύ λίγο χρόνο εταιρίες ευρέσεως εργασίας (human resourses και head hunters) θα τα διαθέτουν.
Για διαβασε το παραπανω ξανα. Προβλεπεις το μελλον. Αρα υποθετεις. Πως δεν ειναι υποθετικα? Το τι κανουν οι μεγαλες εταιριες το βλεπουμε εμεις εδω πριν απο εσας. Δεν υπαρχει λογος για θεμα πανω σε αυτο ακομη. Τα πραγματα ειναι υπο ελενγχο.
Θες να πεις ότι τα ιατρικά ιστορικά και ο όρκος του Ιπποκράτη δεν αξίζουν τίποτα μπροστά στο κέρδος κάποιων ασφαλιστικών εταιριών? Αν έκαναν νόμο για ελεύθερο ιατρικό ιστορικό θα το δεχόσουν?
Μα δεν μιλαμε για να μην παρεχουμε σε καποιον ιατρικη περιθαλψη. Και βεβαια θελω ολοι να εχουν δικαιωμα περιθαλψης οταν την χρειαζοντε. Μιλαμε για ποσο πρεπει να πληρωνεις εσυ ασφαλεια που καπνιζεις 4 πακετα τσιγαρα την μερα και πινεις αλλα 4 μπουκαλια ουισκι την μερα. Γιατι εγω (ο υγιεις και σωστος πολιτης) να πληρωνω τα δικα σου σπασμενα σε περιπτωση που και οι 2 πληρωνουμε παρομοια ασφαλιστρα? Αυτο ειναι το δικο σου δικαιο? Η Δημοκρατια?
Παρακαλουθηση για την συσωρευση πληροφοριων για να γινει η ζωη πιο δικαιη. Αυτο ειναι το μοτο της υποθεσης.
-
Ο χρήστης VTECMANIAC90 έγραψε:
ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο GABRIIL ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΚΕΙ, Η΄ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΣΤΑΣΗ. ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ. ΠΡΩΤΑ Big Brother & BAR, ΜΕΤΑ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ. ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ, ΡΑΝΤΑΡ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ 50 ΧΛΜ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ - Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ - ΟΔΟ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΑΤΡΩΝ. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ, ΠΕΙΣΑΝΕ ΚΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ 'ΝΟΗΜΟΝΕΣ' ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΟΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ...-
Οπως εγραψα πριν, δεν θελω ουτε ποτε θα γινει να εχω καμερες μεσα στο σπιτι μου. Η παρακολουθηση γινετε μονο σε δημοσιους χωρους. Με το ζορι μην βαζεις λογια στο στομα μου.
-
Μαυρο κουτι στο αυτοκινητο οχι για να ειδοποιητε η αστυνομια οταν πας πανω απο ΧΧ χλμ/ω αρα για να ειδοποιητε η αστυνομια και το ασθενοφορο οταν ενεργοποιηθει αεροσακος. Το μυαλο σου (ως Ελλην αφου μας ονομασατε 'προβατα' και 'αμερικανακια'), μην παει παντα στο κακο. Κανεις δεν σε κυνηγαει. Κανεις δεν τα εχει μαζι σου εαν εισαι ενταξει με την κοινωνια γυρω σου.
-
Δεν 'μας' επεισε κανεις για τιποτε εδω στο Αμερικα. Εμεις τα 'αμερικανακια' που ολα τα πιστευουμε και τοσο χαζοι που ειμαστε, τυχαινει να ζουμε στην πιο ελευθερη κοινωνια στον πλανητη σημερα. Το οτι η παρακολουθηση θα χρισημοποιηθει μονο για καλους σκοπους, πρωτα εμεις θα τεσταρουμε και σου υποσχομαι οτι δεν θα τους αφησουμε να το παρουν αστεια το θεμα. Οι νομοι για την παρακολουθηση θα ειναι τετοιοι και θα γραφθουν με τετοιο τροπο που να κανουμε το παν για να υπαρξουν οσο λιγοροι δυσαρεστιμενοι. Και ολα αυτα για τις ΗΠΑ. Εσεις γραψτε τους δικους σας νομους ή μην γραφετε τιποτε σε περιπτωση που δεν θελετε την παρακολουθηση γενικως και καθολου. Δικαιωμα σας.
Ω! By the way, το να γραφεις με μαγαλα γραμματα δεν σημαινει οτι η γνωμη σου ακουγεται παραπανω ή περνετε πιο σοβαρα. Ή κατι τετοιο τελος παντων.
-
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
ΣΩΣΤΟΣ....ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΟΧΘΗ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΡΑΦΕΙΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ.ΔΗΛ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ!!!!ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΕΚΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΚΡΙΜΑΤο περιεργο ειναι οτι καπως εχουμε εδω 300 εκ. πλημενους εγκεφαλους και 'αμερικανακια' και καπως....δεν ξερω πως...ο προεδρος τους (που δεν το ξερουν οι μισοι αυτων by the way)...ειναι...πλανηταρχης. Ακου να δεις. Για Γκινες ε?
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Gavriil εισαι περα για περα λαθος ή μαλλον καλυτερα εχεις εξισωθει πληρως με την 'αμερικανικη λογικη' . Καλυτερο παραδειγμα απο αυτο του skullone δεν υπαρχει. Καλα πηγαν να τον σκοτωσουν τον ανθρωπο...Αυτα που λεει τα εχω δει και εγω στην φιλοσοφικη!!! Καλυτερα να εισαι κολομβιανος μεγαλεμπορος κοκας παρα να μπλεξεις με 'πολιτικα' στα πανεπιστημια. Δεν πιστευω να εχετε ξεχασει τον Τεμπονερα...Παιδια ας σταματησουμε εδω γιατι δεν βγαζει πουθενα και ισως να οξυνθει περισσοτερο. Εκει στις ΗΠΑ μπορει να σου φαινεται σωστο φιλε μου αλλα ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ. Δεν εχω ζησει στα χρονια της δικτατοριας, αλλα πιστεψε με θα σκοτωνα οποιονδηποτε 'μπατσο' και κυριως οποιονδηποτε 'ρουφιανοχαφιε' της γειτονιας και ας πεθαινα μετα. Ολοι ξερουν την υποκρισια της αμερικης σε αυτα τα θεματα. Αν νομιζεις οτι εκει περνας καλα επειδη εχεις ενα Α εισοδημα και μια Α ποιοτητα ζωης ΟΚ, αλλα μην μας λες εμας 'στο Ελλαντα' οτι τετοια πραγματα ειναι σωστα...Κατα τα αλλα σου ευχομαι να μην υποστεις ποτε τις συνεπειες των ενεργειων του κρατους σας 'για το καλο σας' γιατι δεν θα σου αρεσει καθολου φιλε μου...Φιλε Δελτα, εγω παντα μιλουσα για το πως τα βλεπω τα πραγμτα εδω στις ΗΠΑ. Εσεις ειστε οι Ελληνες πολιτες, εσεις κανετε τους Ελληνικους νομους. Ποτε δεν ειπα ή υπονοησα οτι ετσι θα επρεπε να ηταν τα πραγματα στην Ελλαδα.
-
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ Ο ΜΑΚΙΝΕΝ,ΕΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ Ο VTECMANIAC90 ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ!!!!!!
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΟΗΤΕΥΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΜΕΣΑ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΠΡΟ.ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ Ή ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΚΙΛΟΤΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΜΕΝΗΣ ΣΤΑΡΛΕΤΙΤΣΑΣ!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΙΧΟΥΣ,ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ,ΤΗΛ/ΝΑ Κ.Ο.Κ.
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΙ ''ΦΙΛΟΙ'' ΜΑΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ!!ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ:''ΑΦΟΥ ΔΕ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΔΕ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...''
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ!ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΥΦΥΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!
Π.Χ.:
OI Η.Π.Α. ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ, ΜΕ ΙQ 25!ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΙ'ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΥ:
''ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ Ή ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.''ΑΒΡΑΑΜ ΛΙΝΚΟΝ
...ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Η ΣΙΩΠΗ....(Α.Μ.)
Η προσωπικη σου ζωη ειναι προσωπικη σου ακομη και με την παρακολουθηση. Εαν εισαι εγκληματιας ομως και κανεις κακο στην δικη μου/σου κοινωνια, ειναι τωρα....δικη μου υποθεση. Θα σε βρω και θα σου παρω την ελευθερια.
Εσεις στο Ελλαντα φυλακες δεν εχετε? Ελα τωρα.
-
Σ'ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ
ΘΑ ΛΕΜΕ ΟΧΙ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΞΥΔΙ
ΚΑΙ ΞΙΦΟΛΟΓΧΗ
ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑ(ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ) -
ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ (ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ) ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ?
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ 4Χ4?
ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ?(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ)?
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ?
ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗ ΔΥΣΗ?ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΩΣΩΠΙΚΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟ?
ΘΑ ΜΠΩΡΕΣΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ(ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ)ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ?
ΠΕΣΤΕ ΜΕ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ.
ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΟΡΡΥ,ΑΛΛΑ ΕΙΣΕ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ) 100%ΛΑΘΟΣ. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ (ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ) ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ?
ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ?(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ)?
ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗ ΔΥΣΗ?ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΩΣΩΠΙΚΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟ?
ΘΑ ΜΠΩΡΕΣΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ(ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ)ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ?
ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΟΡΡΥ,ΑΛΛΑ ΕΙΣΕ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ) 100%ΛΑΘΟΣ.Opws elege kai o Kavathas: Abyssos h psyxh tou an8rwpou.
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΟΡΡΥ,ΑΛΛΑ ΕΙΣΕ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ) 100%ΛΑΘΟΣ.Opws elege kai o Kavathas: Abyssos h psyxh tou an8rwpou.
ΦΙΛΕ ΑΓΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Το να εχεις εμπιστοσυνη στην κυβερνηση σου ειναι καλο πραγμα ακομη και εαν μιλαμε για το επιπεδο της Ελληνικης κυβερνησης. Ακομη και αυτη (η κυβερνηση) ειναι καλοπροαιρετη και προσπαθει για το καλο των πολιτων πρωτα.Λέμε και ανέκδοτα εδώ μέσα?
-
GAVRIIL 1:Η προσωπικη σου ζωη ειναι προσωπικη σου ακομη και με την παρακολουθηση. Εαν εισαι εγκληματιας ομως και κανεις κακο στην δικη μου/σου κοινωνια, ειναι τωρα....δικη μου υποθεση. Θα σε βρω και θα σου παρω την ελευθερια.
Εσεις στο Ελλαντα φυλακες δεν εχετε? Ελα τωρα.
ΟΤΑΝ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΘΕΑΜΑ!
ΚΑΘΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΠΟΨΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΕΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΣΑΣ ΝΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΤΟN ΒΛΑΚΟΜΠΟΥΣ ΜΕ ΑΛΛΑ 533ΕΚΑΤ$ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΣΠΗΛΙΕΣ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΟΣΜΟ,ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.ΕΦΟΣΟΝ ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ 300ΕΚ. ΟΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ 150ΕΚ.
ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ(ENRON),ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ,ΤΡΑΙΝΑ Κ.Λ.Π. ΑΛΛΑΞΑΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΙ ΚΑΡΕΚΛΑΤΟΙ,ΑΛΛΑΖΟΝΕΣ,ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΥΔΕΣ.Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ?ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ!ΠΟΥ!
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ!!
-
Για να μην νομίζουν μερικοί ότι αυτά θα τα ζήσουμε στον τόπο μας σε πολλά χρόνια σας ενημερώνω ότι υπάρχουν εταιρίες (γνωρίζω τουλάχιστον 2) και στην Ελλάδα που υποβάλλουν σε 'προαιρετικό' ιατρικό έλεγχο τους υπαλλήλους...
Για να μην θεωρηθώ απόλυτος, έχω να πω ότι συμφωνώ με κάποιες μορφές παρακολούθησης ειδικά εδώ στην Ελλάδα. Με εκνευρίζει για παράδειγμα να κατεβαίνω (καθημερινά) την Μεσογείων, να κινούμαι κανονικά στην λωρίδα μου και από δεξιά στον λεωφορειόδρομο να περνάνε άνετα οι έξυπνοι λες και εγώ δεν έχω πρόβλημα να κάνω Αγ. Παρασκευή -Πατήσια 1h 10min;;. Δεν συμφωνώ με τις κάμερες αλλά είναι ο μόνος τρόπος (δυστυχώς) για να ελέγχονται ορισμένες παραβάσεις των νόμων. -
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Το τι κανουν οι μεγαλες εταιριες το βλεπουμε εμεις εδω πριν απο εσας. Δεν υπαρχει λογος για θεμα πανω σε αυτο ακομη. Τα πραγματα ειναι υπο ελενγχο.Υπο έλεγχο των μυστικών υπηρεσιών!!!
Παρακαλουθηση για την συσωρευση πληροφοριων για να γινει η ζωη πιο δικαιη. Αυτο ειναι το μοτο της υποθεσης.
Συγνώμη αλλά αυτό είναι παραμύθι.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Σ'ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ
ΘΑ ΛΕΜΕ ΟΧΙ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΞΥΔΙ
ΚΑΙ ΞΙΦΟΛΟΓΧΗ
ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑ(ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ)Πέστα ρε Τζιμάκο!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΟΡΡΥ,ΑΛΛΑ ΕΙΣΕ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ) 100%ΛΑΘΟΣ.Έχεις απόλυτο δίκιο. Δυστυχώς δεν ξέρω πως θα γλιτώσουμε, απλώς να το αναβάλλουμε λιγάκι. Το τι θα πω στα παιδιά μου το έχω σκεφτεί πολλές φορές και δεν έχω καταφέρει να το απαντήσω.
Αυτή την καραμέλα με το ότι πολιτισμός, δημοκρατία, δικαιοσύνη και ελευθερία είναι το δυτικό πρότυπο αναπτυξης δεν το καταλαβαίνω. Το καταλαβαίνουν όμως όλες οι 'πολιτισμένες' κυβερνήσεις και μας το επιβάλλουν. Μάλλον έτσι κερδίζουν περισσότερα.
Θ'αρχίσω να ψάχνω για βουνό σιγά-σιγά.
Kameres kai o megalos adelfos(oxi to thlepaixnidi...)