-
ΕΙΣΑΙ ΕΞ' ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ-ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΙΜΗΜΑ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ)
ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ(ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ)ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ!
ΤΙΜΩΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑ Η ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ (ΑΝ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥ)
Η ΦΩΤΙΑ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ(ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΓΝΟΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗΣ ΣΟΥ) ΘΑ ΣΕ ΞΕΤΡΥΠΩΣΕΙ!'ΑΦΟΥ ΕΠΕΣΕ Η ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ'
Ζαν Ζακ ΡουσσοΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ,ΑΛΛΙΩΣ........
-
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
GAVRIIL1:
Ναι. Ολοι καθομαστε και ακολουθουμε την κυβερνηση εδω. Δεν το ηξερες? Εδω ειναι η πραγματικη ΕΣΣΔ! Ξεχνα το 'the land of the free'. Χαζοι το εβγαλαν και ηταν για την Ελλαδα. Οχι για τις ΗΠΑ.>ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ:''ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΣ'' ΚΑΙ ''ΤΗ ΖΩΗ ΕΝ ΤΑΦΩ''
ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ (ΒΛ.ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ)ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΚΙ΄ΕΜΕΙΣ
ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ SEATTLE!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 150.000 ΑΤΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ 300ΕΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΑΜΕΡΙΚΗ!SAXOGUS2 έγραψε:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ?ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ!ΠΟΥ!
GAVRIIL1:Ερχομαστε στο 'τι ειναι προσωπικο και τι οχι'. Το τι ψυφιζω τυχαινει να ειναι πρωσοπικο θεμα. Το να ρωτας εσυ παιζεις τον ρολο της 'παρανομης' καμερας και παρακολουθησης. Οφθαλμοφανεστατο οτι δεν καταλαβαινεις την διαφορα ακομη.>
ΕΓΩ ΔΕ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ!ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ!
ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΔΕ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΕΒΡΑΙΟΣ!
ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ,ΔΕ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ!
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΜΕΝΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΝΟΙΑΣΤΕΙ!!!!ΜΠ. ΜΠΡΕΧΤ
Τι εννοεις 'που'? Στις ΗΠΑ φυσικα.
-
Ο χρήστης ECHO έγραψε:
ΕΙΣΑΙ ΕΞ' ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ-ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΙΜΗΜΑ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ)
ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ(ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ)ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ!
ΤΙΜΩΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑ Η ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ (ΑΝ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥ)
Η ΦΩΤΙΑ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ(ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΓΝΟΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗΣ ΣΟΥ) ΘΑ ΣΕ ΞΕΤΡΥΠΩΣΕΙ!'ΑΦΟΥ ΕΠΕΣΕ Η ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ'
Δεν εχω ιδεα για το τι μιλας στο παραπανω. Ισως επηδει δεν εχει να κανει τιποτε με τις καμερες στην Αθηνα...που τιχαινει να ειναι το θεμα μας.
-
Παιδιά γειά σας!!!Μολις (κυριολεκτικά) γύρισα και προσπαθώ να διαβάσω ολα τα θέματα (φρούδες ελπίδες) αλλα γίνεται Ο χαμός!!!
Να μα συγχωρέσετε αλλα δεν διάβασα οοολες τις σελίδες αυτού του θέματος,παρ' ολα αυτά θα ήθελα να σημειώσω κάτι:
Καθε φορά που αρχίζει διάλογος με τον gavriil1 το πράγμα οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε αντιπαράθεση μεταξύ ΗΠΑ/Ελλάδας!!
Νομίζω οτι ο καθένας μπορεί να εχει ακριβώς αυτό που του αρέσει!Και οταν το αποκτά ειναι ευτυχισμένος!
Γράφει κάπου ο gavriil οτι ναι μεν η βόλτα στο πάρκο ειναι ιδιωτική υπόθεση αλλα ΑΝ ερθει κάποιος και σε μαχαιρώσει τοτε καλύτερα να υπήρχε η κάμερα!!Εγω με αυτό το σκεπτικό διαφωνώ 100% (που λεει και ο φίλος Gavriil) αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι εκείνος ειναι λάθος!Αλλωστε ολα τα συστήματα που δημιουργούνται σε πολλούς (τους πιο πολλούς αρέσουν).
Σε εμάς στην Ελλάδα πολλά απο αυτά φαίνονται απο ανούσια εως επικίνδυνα αλλα και τι με αυτό?Αν οι Αμερικανοί (και ο gavriil Αμερικανός ειναι γιατι ετσι αισθάνεται) το θέλουν οι υπόλοιποι..την βόλτα τους!!!
Αλλα αν πρόκειται να γίνεται συζήτηση επι αυτών των θεμάτων ας ανοίξουμε ενα αλλο topic!Ξεκινήσατε απο τις κάμερες τις Τροχαίας στην Αθήνα και φτάσατε (φτάσαμε) στις ΗΠΑ!!!!
Καλώς σας βρήκα....γιατι ετσι μ' αρέσει!! -
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
.... τυχαινει να ζουμε στην πιο ελευθερη κοινωνια στον πλανητη σημερα......
Αυτό τι σε κάνει να το υποστηρίζεις;
Είναι πολύ βαριά κουβέντα και απορώ από που πηγάζει.Τι με κανει να το υποστηριζω? Χμμμ... Για να δουμε. Εζησα εδω 10 χρονια και 22 στην Ελλαδα. Τα ειδα εδω, τα ειδα και εκει.
Σου φτανει αυτο?
Σαφώς και δεν μου αρκεί μια υποκειμενική σκέψη σε μια τοσο ευαίσθητου περιεχομένου διατύπωση. Η ελευθερία είναι πολυτιμη λέξη και πρέπει να προσέχουμε που και πως τη χρησιμοποιούμε.
Τα περί 'land of the free' δεν μου ακούγονται διαφορετικά, από φθηνές καραμέλες που βρίσκει κανείς σε αφθονία, στο περίπτερο του καπιταλισμού που σε κυβερνάει με τους εκάστοτε αντιπροσώπους του, που έχεις την ψευδαίσθηση πως ψηφίζεις και νοιάζονται για σένα.
Έτσι όπως το λες πάντως, σημαίνει πως κατά τη γνώμη σου (σας) ισχύει κάτι τέτοιο, οπότε καλά θα κάνεις να το διατυπώνεις ως εξής: «Πιστεύουμε πως ζούμε στην πιο ελεύθερη κοινωνία του πλανήτη σήμερα» -
ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ (ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ) ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ?
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ 4Χ4?
ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ?(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ)?
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ?
ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗ ΔΥΣΗ?ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΩΣΩΠΙΚΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟ?
ΘΑ ΜΠΩΡΕΣΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ(ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ)ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ?
ΠΕΣΤΕ ΜΕ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ.
ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΟΡΡΥ,ΑΛΛΑ ΕΙΣΕ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ) 100%ΛΑΘΟΣ.Opws elege kai o Kavathas: Abyssos h psyxh tou an8rwpou.
ΦΙΛΕ ΑΓΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ
Μην στεναχωριεσαι Χαντερ. Ολα ειναι μια χαρα. Προβληματα υπαρχουν αλλα λυνονται λιγο πολυ. Πρωσοπικα σε διαβαιβεω οτι εισαι 100% ελευθερος αυτη την στιγμη. Ακομη και εαν υπηρχαν 10 φορες παραπανω καμερες απο οτι σημερα στην Αθηνα, κτλ.
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ?
ΗΡΘΕ Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ,ΘΑ'ΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.
ΤΟ'ΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ? -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Παιδιά γειά σας!!!Μολις (κυριολεκτικά) γύρισα και προσπαθώ να διαβάσω ολα τα θέματα (φρούδες ελπίδες) αλλα γίνεται Ο χαμός!!!
Να μα συγχωρέσετε αλλα δεν διάβασα οοολες τις σελίδες αυτού του θέματος,παρ' ολα αυτά θα ήθελα να σημειώσω κάτι:
Καθε φορά που αρχίζει διάλογος με τον gavriil1 το πράγμα οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε αντιπαράθεση μεταξύ ΗΠΑ/Ελλάδας!!
Νομίζω οτι ο καθένας μπορεί να εχει ακριβώς αυτό που του αρέσει!Και οταν το αποκτά ειναι ευτυχισμένος!
Γράφει κάπου ο gavriil οτι ναι μεν η βόλτα στο πάρκο ειναι ιδιωτική υπόθεση αλλα ΑΝ ερθει κάποιος και σε μαχαιρώσει τοτε καλύτερα να υπήρχε η κάμερα!!Εγω με αυτό το σκεπτικό διαφωνώ 100% (που λεει και ο φίλος Gavriil) αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι εκείνος ειναι λάθος!Αλλωστε ολα τα συστήματα που δημιουργούνται σε πολλούς (τους πιο πολλούς αρέσουν).
Σε εμάς στην Ελλάδα πολλά απο αυτά φαίνονται απο ανούσια εως επικίνδυνα αλλα και τι με αυτό?Αν οι Αμερικανοί (και ο gavriil Αμερικανός ειναι γιατι ετσι αισθάνεται) το θέλουν οι υπόλοιποι..την βόλτα τους!!!
Αλλα αν πρόκειται να γίνεται συζήτηση επι αυτών των θεμάτων ας ανοίξουμε ενα αλλο topic!Ξεκινήσατε απο τις κάμερες τις Τροχαίας στην Αθήνα και φτάσατε (φτάσαμε) στις ΗΠΑ!!!!
Καλώς σας βρήκα....γιατι ετσι μ' αρέσει!!Συμφωνω Κουκ. Οποτε εξεφρασα αποψη για οτιδηποτε, παντοτε υπαρχει καποιος ή καποιοι που αρχιζουν και γενικευουν την γνωμη μου ως 'των Αμερικανων' και κριτικαρουν ολη την χωρα και τον πλυθησμο της και γενικευουν. Αλλα ετσι ειναι οταν λοιπουν τα ουσιωδη επιχειρηματα. Σορρυ.
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Είναι πολύ βαριά κουβέντα και απορώ από που πηγάζει.Τι με κανει να το υποστηριζω? Χμμμ... Για να δουμε. Εζησα εδω 10 χρονια και 22 στην Ελλαδα. Τα ειδα εδω, τα ειδα και εκει.
Σου φτανει αυτο?
Σαφώς και δεν μου αρκεί μια υποκειμενική σκέψη σε μια τοσο ευαίσθητου περιεχομένου διατύπωση. Η ελευθερία είναι πολυτιμη λέξη και πρέπει να προσέχουμε που και πως τη χρησιμοποιούμε.
Τα περί 'land of the free' δεν μου ακούγονται διαφορετικά, από φθηνές καραμέλες που βρίσκει κανείς σε αφθονία, στο περίπτερο του καπιταλισμού που σε κυβερνάει με τους εκάστοτε αντιπροσώπους του, που έχεις την ψευδαίσθηση πως ψηφίζεις και νοιάζονται για σένα.
Έτσι όπως το λες πάντως, σημαίνει πως κατά τη γνώμη σου (σας) ισχύει κάτι τέτοιο, οπότε καλά θα κάνεις να το διατυπώνεις ως εξής: «Πιστεύουμε πως ζούμε στην πιο ελεύθερη κοινωνία του πλανήτη σήμερα»ΟΚ δηλαδη εσυ λες οτι ξερεις οτι εμεις (οι Αμερικανοι πολιτες) ΔΕΝ ζουμε σε μια ελευθερη χωρα? Ή στην πιο ελευθερη χωρα? Αυτο λες?
Επισης, τι εννοεις με το '...τους εκάστοτε αντιπροσώπους του, που έχεις την ψευδαίσθηση πως ψηφίζεις και νοιάζονται για σένα.' Δηλαδη αλλους ψηφιζω εγω και αλλοι βγαινουν στο τελος? Και το οτι δεν νοιαζοντε πραγματικα, πως το ξερεις και απο ποιες εμπειριες? Εσυ δηλαδη ξερεις καλυτερα απο μενα το πως ειναι η ζωη (μου), ή ακομη και η ζωη (γενικα), εδω στις ΗΠΑ? Αυτο λες?
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ (ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ) ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ?
ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ?(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ)?
ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗ ΔΥΣΗ?ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΩΣΩΠΙΚΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟ?
ΘΑ ΜΠΩΡΕΣΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ(ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ)ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ?
ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΟΡΡΥ,ΑΛΛΑ ΕΙΣΕ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ) 100%ΛΑΘΟΣ.Opws elege kai o Kavathas: Abyssos h psyxh tou an8rwpou.
ΦΙΛΕ ΑΓΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ
Μην στεναχωριεσαι Χαντερ. Ολα ειναι μια χαρα. Προβληματα υπαρχουν αλλα λυνονται λιγο πολυ. Πρωσοπικα σε διαβαιβεω οτι εισαι 100% ελευθερος αυτη την στιγμη. Ακομη και εαν υπηρχαν 10 φορες παραπανω καμερες απο οτι σημερα στην Αθηνα, κτλ.
ΤΟ'ΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ?Και ο λυκος ποιος ειναι σε αυτην την περιπτωση κατα τα την αποψη σου? Διοτι εκει ειναι ολο το θεμα κατα τα την δικη μου αποψη. Το ξεχωρισμα των λυκων απο τα προβατα.
-
Σου φτανει αυτο?
Έτσι όπως το λες πάντως, σημαίνει πως κατά τη γνώμη σου (σας) ισχύει κάτι τέτοιο, οπότε καλά θα κάνεις να το διατυπώνεις ως εξής: «Πιστεύουμε πως ζούμε στην πιο ελεύθερη κοινωνία του πλανήτη σήμερα»ΟΚ δηλαδη εσυ λες οτι ξερεις οτι εμεις (οι Αμερικανοι πολιτες) ΔΕΝ ζουμε σε μια ελευθερη χωρα? Ή στην πιο ελευθερη χωρα? Αυτο λες?
Eγώ δεν λέω τίποτα. Εσύ λες μεγάλα λόγια που δεν μπορείς με κανέναν τρόπο να στηρίξεις.
Επισης, τι εννοεις με το '...τους εκάστοτε αντιπροσώπους του, που έχεις την ψευδαίσθηση πως ψηφίζεις και νοιάζονται για σένα.' Δηλαδη αλλους ψηφιζω εγω και αλλοι βγαινουν στο τελος? Και το οτι δεν νοιαζοντε πραγματικα, πως το ξερεις και απο ποιες εμπειριες? Εσυ δηλαδη ξερεις καλυτερα απο μενα το πως ειναι η ζωη (μου), ή ακομη και η ζωη (γενικα), εδω στις ΗΠΑ? Αυτο λες?
Ο νοών νοείτο...
-
ΤΟ'ΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ?Και ο λυκος ποιος ειναι σε αυτην την περιπτωση κατα τα την αποψη σου? Διοτι εκει ειναι ολο το θεμα κατα τα την δικη μου αποψη. Το ξεχωρισμα των λυκων απο τα προβατα.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Ο ΛΥΚΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΜΕΡΑ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.
ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΧΤΟΥΜΕ
ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΝΝΟΕΙΣ ΣΑΝ ΛΥΚΟΥΣ ΞΕΡΩ ΝΑ ΦΥΛΑΓΟΜΑΙ.
ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΝΟΩ ΕΓΩ ΣΑΝ ΛΥΚΟΥΣ ΟΧΙ.
ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ.ΕΓΩ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΩΜΟΥΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ -
Σου φτανει αυτο?
Eγώ δεν λέω τίποτα. Εσύ λες μεγάλα λόγια που δεν μπορείς με κανέναν τρόπο να στηρίξεις.
Ο νοών νοείτο...
OK τοτε να ρωταω εσενα για το τι πρεπει να νομιζω για την ζωη της χωρας εδω που ζω. Τι λες?
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΧΤΟΥΜΕ
ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ.ΕΓΩ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΩΜΟΥΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ-
Οπως ειπα πολλες φορες, δεν υπαρχει θεμα καμερας μεσα σε σπιτι καποιου. Κατι τετοιο ειναι αντισυνταγματικο εδω και εκει.
-
Δηλαδη για σενα η καμερα ειναι πιο 'λυκος' απο τον εγκληματια? Και εκει ειναι ολη η διαφωνια νομιζω.
-
Για να δυσκολευτω να εκικοινωνω? Εχω ακουσει πολυ χειροτερα απο αυτα.
-
-
Ο χρήστης ECHO έγραψε:
ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΣΩΘΗΚΑΜΕ?
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΓΝΟΕΙ ΤΗ ΛΕΞΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ.ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. -
ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ.ΕΓΩ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΩΜΟΥΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ-
Οπως ειπα πολλες φορες, δεν υπαρχει θεμα καμερας μεσα σε σπιτι καποιου. Κατι τετοιο ειναι αντισυνταγματικο εδω και εκει.
-
Δηλαδη για σενα η καμερα ειναι πιο 'λυκος' απο τον εγκληματια? Και εκει ειναι ολη η διαφωνια νομιζω.
-
Για να δυσκολευτω να εκικοινωνω? Εχω ακουσει πολυ χειροτερα απο αυτα.
ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΩ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΕΙ (ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ)Η ΕΞΟΥΣΙΑ.
ΕΠΙΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΩΤΕΡΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΩΤΕΡΟΙ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.
ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.ΜΗΠΩΣ ΓΛΥΤΩΣΕ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ?ΝΟΜΙΖΩ ΟΧΙ.(ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙΩΡΘΩΣΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΖΗΣΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ)
ΑΥΤΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΙΔΙΕΤΑΙΡΑ ΑΝΥΣΗΧΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΙΣΘΩ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΚΟΠΑΔΙΟΥ (ΠΟΥ ΤΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ)
ΣΟΡΡΥ ΑΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΑ -
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΩ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΕΙ (ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ)Η ΕΞΟΥΣΙΑ.
ΕΠΙΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΩΤΕΡΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΩΤΕΡΟΙ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.
ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.ΜΗΠΩΣ ΓΛΥΤΩΣΕ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ?ΝΟΜΙΖΩ ΟΧΙ.(ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙΩΡΘΩΣΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΖΗΣΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ)
ΑΥΤΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΙΔΙΕΤΑΙΡΑ ΑΝΥΣΗΧΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΙΣΘΩ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΚΟΠΑΔΙΟΥ (ΠΟΥ ΤΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ)
ΣΟΡΡΥ ΑΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΑΕαν εχεις την εντυπωση οτι 'ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΕΙ (ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ)Η ΕΞΟΥΣΙΑ', τοτε καταλαβαινω για πιο λογο δεν μπορεις να δεις το οφελος που αναφερω εγω απο την παρακολουθηση. Αλλα να ξερεις οτι κανεις λαθος για την χωρα των ΗΠΑ αλλα και της Ελλαδος. Η εξουσια και η εγκληματικοτητα ειναι ανταγωνιστες.
-
OK τοτε να ρωταω εσενα για το τι πρεπει να νομιζω για την ζωη της χωρας εδω που ζω. Τι λες?
Αυτό που λες είναι άσχετο με οτιδήποτε.
Και πάλι όμως, έχεις ξεφύγει από την ουσία αυτού που σε ρώτησα.
Όταν δηλαδή λες, πως η χώρα σου είναι η δημοκρατικότερη του πλανήτη
εμπεριέχεται έντονα το στοιχείο της σύγκρισης με όλες τις άλλες χώρες του πλανήτη.
Αυτό που σε ρώτησα ήταν, γιατί η χώρα σου είναι πιο δημοκρατικότερη από άλλες χώρες, σαν τη δική μου για παράδειγμα.(Βέβαια τις θέλουμε μερικές επαναλήψεις για να την πιάσεις την ερώτηση αλλά δεν πειράζει.)
-
Δημήτρη φτάνει ρε φίλε! Μην το γυρίζετε σε πολιτική κουβέντα.Για να ειναι κάποιος (στην συγκεκριμένη περίπτωση ο συν-forum-ιστας gavriil) ευχαριστημένος με αυτά που εχει σημαίνει οτι τίποτα και κανένας δεν μπορεί να του λέει οτι η επιλογή του ειναι για...τα μπάζα.Αν σε εμάς της απο εδω οχθης δεν αρέσουν κάποια πράγματα ας φροντίσουμε να μην τα λουστούμε!!!
Οσον αφορά στις κάμερες της Τροχαίας στην Αθήνα,προσωπικά θεωρώ οτι ειναι απλά ενα μέτρο που θα επιτρέψει σε κάποιο αντιπρόσωπο να πουλήσει μπόλικες κάμερες,στην ΔΟΕ να εχει την μαγιά για το σύστημα ασφαλέιας της Ολυμπιάδας αλλα δεν πρόκειται να βοηθήσει επι της ουσίας το πρόβλημα του κυκλοφοριακού της Αθήνας,Θεσσαλονίκης και των αλλων μεγάλων Ελληνικών πόλεων!
Αλλωστε τι νόημα εχουν οι κάμερες οταν με μια απλή αστυνόμευση σε συγκεκριμένα σημεία των δρόμων που ολοι ξέρουν θα μπορούσαν να αποτραπούν οι οδηγοί απο το να παρανομήσουν!!! -
Αυτό που λες είναι άσχετο με οτιδήποτε.
Και πάλι όμως, έχεις ξεφύγει από την ουσία αυτού που σε ρώτησα.
Όταν δηλαδή λες, πως η χώρα σου είναι η δημοκρατικότερη του πλανήτη
εμπεριέχεται έντονα το στοιχείο της σύγκρισης με όλες τις άλλες χώρες του πλανήτη.
Αυτό που σε ρώτησα ήταν, γιατί η χώρα σου είναι πιο δημοκρατικότερη από άλλες χώρες, σαν τη δική μου για παράδειγμα.(Βέβαια τις θέλουμε μερικές επαναλήψεις για να την πιάσεις την ερώτηση αλλά δεν πειράζει.)
Ξεφυγα απο το θεμα. Wow!
Αφου και γω προβατο αμερικανακι ειμαι και πρεπει να με βοθησεις λιγο παραπανω με τον να επαναλαμβανεις ερωτησεις για να τις πιασω απο σενα τον πανεξυπνο Ελληνα...γιατι κανεις διαλογο μαζι μου? Εγω χαζος ειμαι. Τι ξερω απο ζωη στις ΗΠΑ και προ παντων τι ξερω απο ελευθερια και δημοκρατια? Επισης τι ξερουν οι Αμερικανοι απο δημοκρατια και ελευθερια?
Στην Ελλαδα, οι ραδισταθμοι και η τηλεοραση απελευθερωθηκαν 13 χρονια πριν. Στις ΗΠΑ ηταν ελευθερα τοτε που πηγαιναν οι προ-παπουδες πας με τα γαιδουρακια στο περιβολι.
Στην Ελλαδα εισαι υποχρεωμενος να ψυφισεις. Στις ΗΠΑ οχι.
Πανε να ξεκινησεις μια επιχηρηση δικη σου στις ΗΠΑ και μια στην Ελλαδα.
Τα αλλα τα αφηνω σε εσενα.
-
[quote='gavriil1
Στην Ελλαδα, οι ραδισταθμοι και η τηλεοραση απελευθερωθηκαν 13 χρονια πριν. Στις ΗΠΑ ηταν ελευθερα τοτε που πηγαιναν οι προ-παπουδες πας με τα γαιδουρακια στο περιβολι.Στην Ελλαδα εισαι υποχρεωμενος να ψυφισεις. Στις ΗΠΑ οχι.
Πανε να ξεκινησεις μια επιχηρηση δικη σου στις ΗΠΑ και μια στην Ελλαδα.
Τα αλλα τα αφηνω σε εσενα.[/quote]
Φιλε Gavriil μην οδηγείς και εσυ τα πράγματα σε δρόμους 'δύσκολους' και μάλιστα με συγκρίσεις τουλάχιστον οχι σωστές!
Το παράδειγμα πέρί απελευθέρωσης -κατ' εμε- ειναι ατυχές!
Οι προγονοί μας (και δικοί σου πρόγονοι,αλλο αν τωρα εισαι Αμερικανός στην υπηκοότητα ) κατάφεραν και δημιουργησαν μια κοινωνία δημοκρατική και ανεκτική με συνθήκες που οι Αμερικανοί (αυτοί που γεννήθηκαν εκει εννοώ,οχι οι μετανάστες που δημιούργησαν τις ΗΠΑ) δεν εζησαν ποτε μέχρι τωρα.Πόλεμοι,Κατοχή, Χούντες κλπ κλπ.Οταν λοιπόν αυτοί ζούσαν σε συνθήκες αθλιες οι ΗΠΑ τους δάνειζαν,τους εστελναν υλικά με το αζημίωτο δημιουργώντας υποδομές.Για αυτό μην τα μπλέκουμε,σε παρακαλώ πολύ.
Το χειρότερο που συνέβη στα 150 χρόνια Ιστορίας της Αμερικής ειναι η επίθεση στους Δίδυμους Πύργους (εγκλημα!) αλλα τίποτα αλλο (ουτε το Pearl Harbor που εγινε 2000 χλμ μακριά σε ενα νησί).
Η ψήφος που ειναι υποχρεωτική στην Ελλάδα ειναι καλό,γιατι το κατηγορείς?Αν στις ΗΠΑ που ειναι προαιρετική ψήφιζε το 70% το πληθυσμού θα μπορούσες να μιλήσεις για ωριμότητα λαού.Ορίστε,πάλι κατάληξα να πολιτικολογώ,συγγνώμη!!
ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ λοιπόν -το ξαναλέω- ειναι χωρίς ΝΟΗΜΑ!!!!!
Kameres kai o megalos adelfos(oxi to thlepaixnidi...)