-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Οι πιο αληταράδες ταρίφμεν είναι στον ηλεκτρικό της Κηφισιάς. Μιλάμε για μαφία με τα όλα της, χειρότερη κι από αυτήν του Σταθμού Λαρίσης. Εκεί, αν θες να πας σε προορισμό που απέχει παραπάνω από ένα χιλιόμετρο από το λημέρι των ταριφομαφιόζων, πρέπει να έχεις προσημειώσει τα στοιχεία του ταρίφα, να είσαι συνέχεια με το '100' σχηματισμένο στο κινητό ή να οπλοφορείς.Μάλλον δεν έχεις ζήσει τον απόλυτο τρόμο της μαφίας των ταξιτζήδων (ο θεός να τους κάνει) στο ΚΤΕΛ Λιοσίων γιαυτό λες...
-
Δεν είναι από Ελληνικούς δρόμους, αλλά είναι για γέλια:
http://www.heferito.com/image_folder/woodsentra2.jpg
Κάποιος δε διάβασε τις οδηγίες τοποθέτησης της φτερούγας...
http://www.heferito.com/image_folder/Ce ... ng-250.jpg
Όσο πιο πολλές μπούκες, τόσο πιο καλά...
http://www.corsasport.co.uk/carimages/1309/sobad.jpg
Πώς να καταστρέψετε ένα Cossie... (μέρος 1ο)
http://www.corsasport.co.uk/carimages/1 ... 495732.jpg
Πώς να καταστρέψετε ένα Cossie... (μέρος 2ο)
http://www.corsasport.co.uk/carimages/1 ... 220232.jpg
Τι κάνει ο Γιαπωνέζος κάγκουρας...
http://dave.openmonkey.com/img/car_tailpipes.jpg
Χειμερινός ξενώνας για αδέσποτες γάτες (μέρος 1ο)
http://dave.openmonkey.com/img/car_exaust.jpg
Χειμερινός ξενώνας για αδέσποτες γάτες (μέρος 2ο)
-
Επίσης κάτι που δεν είναι από τους ελληνικούς δρόμους ( αν και θα μπορούσε στην κατάσταση που βρίσκονται αυτοί ) αλλά είναι αν μη τι άλλο παράξενο
http://www.wreckedexotics.com/newphotos ... 341b.shtml -
Φωτάκια στοπ υπάρχουν πάνω στα πίσω φώτα, υπάρχει συνήθως και ένα κεντρικό ψηλά στο πίσω τζάμι, άντε βάζουμε και κανένα πάνω στην αεροτομή, μερικοί βάζουν και έξτρα (που μπορεί και να αναβοσβύνουν), βάλε και άλλη μία σειρά από μέσα στην εταζέρα, αλλά φωτάκια του στοπ μέσα στην μπούκα της εξάτμισης!!!! .
Είδα χθες Κορόλλα δεκαετίας (αυτή των 3 όγκων), λευκή με 4-5 λεντάκια στο εωτερικό της κατάληξης (που ήταν αρτετά μεγάλης διαμέτρου) της εξάτμισης, που άναβαν μαζί με τα στοπ...ούδεν άλλο σχόλιο... -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Επίσης κάτι που δεν είναι από τους ελληνικούς δρόμους ( αν και θα μπορούσε στην κατάσταση που βρίσκονται αυτοί ) αλλά είναι αν μη τι άλλο παράξενο
http://www.wreckedexotics.com/newphotos ... 341b.shtmlΑΝ ΕΙΧΕΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΑ ΤΕΘΟΡΑΚΙΣΜΕΝΑ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΝΟΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ.
24 ΕΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗ ΜΕ ΑΡΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΑΝΤΡΙ. -
Γιατί, τα νέον κάτω απ'το δάπεδο και τις άλλες καγκουριές απ'το 2Fast2Furious πού τα βάζεις;
-
Γεια χαρά σε όλους - πρώτη φορά γράφω στο forum.
Απλά ήθελα να προσθέσω (αν δεν έχει ήδη ειπωθεί) οτι υπάρχουν 2 ακραίες κατηγορίες ανθρώπων: εκείνοι που επιδεικνύονται (λιγότερο η περισσότερο) ασχέτως αν δείχνουν κάτι ουσιαστικό για αυτούς ή τους άλλους (υποκειμενικό κι αυτό) και εκείνοι που απλά δεν έχουν την τάση επίδειξης είτε απο εσωστρέφεια είτε απο ντροπή είτε...Αναφέρομαι πάντα σε επίδειξη ικανοτήτων αλλά και υλικών αποκτημάτων. Τέλος τώρα στη φιλολογία.
Η σχέση αυτού που λέω με την αυτοκίνηση και τα θέματα που την αφορούν ελπίζω να είναι προφανής. Τις 2 αυτές (ακραίες) κατηγορίες ανθρώπων είναι πολύ εύκολο να τις ξεχωρίσει κανείς στους ελληνικούς δρόμους (σε άλλες χώρες δεν έχω πάει και δε γνωρίζω) έστω κι αν οδηγήσει ελάχιστα.
Αν έχουμε 'δημοκρατία' στη χώρα μας, αυτό φαίνεται εύκολα από την ευκαιρία που παρέχεται στον 'καθένα' να αποκτά άδεια οδήγησης, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει οτι αποκτά και νέες ικανότητες σε σχέση με την προηγούμενη κατάσταση (οδηγική τουλάχιστον).
Φυσικά υπάρχουν άνθρωποι που ανήκουν σε ενδιάμεσες κατηγορίες.
Η κατάσταση στους δρόμους κάνει και τον πιο ευδιάθετο να γίνεται επιθετικός συχνά.Ανασταλτικός παράγοντας (όχι πάντα)για να μη συμβεί αυτό είναι να έχει προηγηθεί υπηρεσία προς τη Μαμά Πατρίδα. Ένα παράδειγμα:Αργά το βράδυ στη Γ.Λύρα στην Κ.Κηφισιά (δρόμος με 5-6 μεγάλα σαμάρια) κινούμενος συναντώ όχημα χαμηλωμένο με φτερούγες,μπούκες,φιλτροκούτια κλπ κινούμενο μπροστά μου με 20 χλμ max. Φτάνοντας στοα φανάρι μετά τη Γ.Λύρα μας πλαγιάζει, κατεβαίνει τύπος ύψους 1.60 max φουσκωμένος έτοιμος να μαλώσει ζητώντας το λόγο που του αναβόσβηνα τα φώτα. Με καμιά διάθεση λογομαχίας και με ευγένεια του εξηγώ οτι αυτό συμβαίνει λόγω των σαμαριών πίσω του, οπότε και βραχυκυκλώνει, μένει εκεί να κοιτά τα σαμάρια και συνεχίζω το δρόμο μου. Μετάνιωσα που δεν του μείωσα το ύψος, αλλά εκ φύσεως είμαι ήρεμος. Τι κι αν είχε πινακίδες επαρχιακές - άλλωστε οι αυτόχθονες Αθηναίοι δεν είναι πάνω απο 60.000.
Ωστόσο τα χειρότερα στους δρόμους τα βλέπω απο ανθρώπους 'ώριμους' μετά τα 40 περίπου, που αν δεν κάνω λάθος δεν δικαιολογούνται. Τουλάχιστον στους 20άρηδες και εκεί τριγύρω βράζει ακόμα το αίμα και δεν διαθέτουν συναίσθηση του κινδύνου πολλές φορές.
Τελοσπάντων, πάει μακριά η ιστορία.Sorry αν κούρασα.
Ευχαριστώ. -
Αναστροφη μεσα στη Βασιλισσης Σοφιας στο υψος της αγγλικης πρεσβειας
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
Αναστροφη μεσα στη Βασιλισσης Σοφιας στο υψος της αγγλικης πρεσβειαςΚλασικότατο μόλις κάποιοι ηλίθιοι δούνε κίνηση προς Σύνταγμα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ο ασχετίλας οδηγός του πρώτου αντί να σανιδώσει γκάζι και να κόψει τιμόνι για να αποφύγει το σκύλο, πλακώθηκε στα φρένα και σταμάτησε καταμεσίς της παραλιακής, εκεί που όλοι τρέχουν.Σπύρος
καλησπέρα
Δεν κατάλαβαίνω... τι να σανιδώσει το γκάζι????? άμα σου πεταχτεί κάτι απότομα μπρόστα σου αντι να πατήσεις σταδιακά φρένο (αμα μπορεις), θα πατήσεις γκάζι???????? Εγώ ξέρω ότι πρέπει να ελαττώσεις ταχύτητα και να προσπαθήσεις να το αποφύγεις, όχι να γκαζώσεις..... Μήπως δεν κατάλαβα?
-
Μια πολύ καλή μέθοδος για να αποφύγεις σκύλο είναι να του κορνάρεις δυνατά. Αμέσως μαζεύεται εκεί απ'όπου πετάχτηκε. ΟΚ, τον τρομάζεις, αλλά πιο καλά να τρομάξει λίγο παρά να καταλήξει χτυπημένος ή σκοτωμένος - άσε που γλιτώνεις και τον κίνδυνο ενός απότομου ελιγμού με μεγάλη ταχύτητα. Χώρια τις ζημιές που ΔΕΝ θα πάθει το αυτοκίνητό σου.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Μια πολύ καλή μέθοδος για να αποφύγεις σκύλο είναι να του κορνάρεις δυνατά. Αμέσως μαζεύεται εκεί απ'όπου πετάχτηκε. ΟΚ, τον τρομάζεις, αλλά πιο καλά να τρομάξει λίγο παρά να καταλήξει χτυπημένος ή σκοτωμένος - άσε που γλιτώνεις και τον κίνδυνο ενός απότομου ελιγμού με μεγάλη ταχύτητα. Χώρια τις ζημιές που ΔΕΝ θα πάθει το αυτοκίνητό σου.Νομίζω ότι ένας τρομαγμένος σκύλος είναι πολύ ευκολότερο νά χτυπηθεί από αυτοκίνητο Κώστα.Δύο φορές μέχρι τώρα πού έχω δεί μέ τα μάτια μου τέτοιο περιστατικό,ο σκύλος αφού τρόμαξε περνώντας τό δρόμο,γύρισε πανικόβλητος πρός τά πίσω όπου καί χτυπήθηκε.Εννοείται ότι είχε ήδη περάσει τή μία κατεύθυνση,καί επιχειρούσε νά περάσει καί τή δεύτερη.
-
Ναι, αν έχει περάσει τη μία κατεύθυνση, αυξάνεται ο κίνδυνος. Το θέμα είναι να του κορνάρεις όταν αρχίζει να περνάει, για να μαζευτεί και να τη γλιτώσει.
-
Ο χρήστης DimisGR έγραψε:
ο ασχετίλας οδηγός του πρώτου αντί να σανιδώσει γκάζι και να κόψει τιμόνι για να αποφύγει το σκύλο, πλακώθηκε στα φρένα και σταμάτησε καταμεσίς της παραλιακής, εκεί που όλοι τρέχουν.
Σπύρος
καλησπέρα
Δεν κατάλαβαίνω... τι να σανιδώσει το γκάζι????? άμα σου πεταχτεί κάτι απότομα μπρόστα σου αντι να πατήσεις σταδιακά φρένο (αμα μπορεις), θα πατήσεις γκάζι???????? Εγώ ξέρω ότι πρέπει να ελαττώσεις ταχύτητα και να προσπαθήσεις να το αποφύγεις, όχι να γκαζώσεις..... Μήπως δεν κατάλαβα?
σταδιακά φρένο σε τέτοια περίπτωση πολύ δύσκολο. Απότομα φρένο και αλλαγή πορείας απλά σκοτώθηκες, οπότε αλλάζεις πορεία με γκάζι για να αποφύγεις την τετάκα, μπας και τη γλιτώσει ο σκύλος, αλλά και αυτοί που έρχονται από πίσω.
Σπύρος
-
Ίσως να χρειάζεται και παίξιμο των αλάρμ για προειδοποίηση ότι υπάρχει κίνδυνος... (ΑΝ προλάβεις)
-
Μια φορα που παραλιγο να χτυπησω σκυλο ασυνειδητα πατησα γκαζι και τον απεφυγα στην τριχα! Μαλιστα θυμαμαι οτι ηταν βραδυ, ο σκυλος ηταν μαυρος και οταν κοιταξα μετα πισω στο καθρεπτη αυτος συνεχιζε να διασχιζει αμεριμνα το δρομο, με τον ιδιο ΠΟΛΥ ΑΡΓΟ ρυθμο!!!!
-
Απο την μεχρι τωρα εμπειρια μου (μενω 20 Κm εξω απο την πολη σε χωριο)
οταν σου πεταχτει ζωο (σκυλος,αλεπου,γατα)9 στις 10 φορες γυρνουν πισω απο εκει που πεταχτηκαν οταν τους κορναρεις,δεν πρεπει να αναβοσβησεις τα μεγαλα φωτα γιατι τυφλωνονται και 'παγωνουν' επιτοπου,αυτο ισχυει και για τους σκατζοχοιρους που μολις φοβηθουν πετανε τα αγκαθια και μενουν ακινητοι.Βεβαια μιλαμε για ζωα που γενικα φοβουνται τα αμαξια και οχι ζωα που εχουν μεγαλωσει στην πολη και ειναι συνηθησμενα στον θορυβο και τα αυτοκινητα. -
Χτές βράδυ φεύγοντας απο το Κορωπί, πήρα την Βάρης/Κορωπίου με κατεύθυνση πρός τη Βάρη. Περιτό να σας πώ ότι μου έφυγε η μαγκιά μέχρι να φτάσω στα Βλάχικα. Τι να πώ για τον κολώδρομο. Οτι δεν έχει πουθενά στοιχειώδη φωτισμό, ότι πουθενά δεν σε προειδοποιεί για το τι βρίσκετε αι μπροστά σου, για τις αμέτρητες λακούβες του που περιέργως ήταν γεμάτες νερό. Για το οδόστρωμα που αν μη τι άλλο είναι σα πλισσές. Ετσι λοιπόν πηγαίνοντας σε χαμηλή ταχύτητα, μου ήλθαν κατά νου οι ατελείωτες συζυτήσεις που γίνονται στο forum σχετικά με την ασφάλεια που προσφέρουν τα σημερινά σύγχρονα μοντέλα. Λάθος λοιπόν κύριοι. Πάρτε όποιο υπερσύγχρονο μοντέλο και τρέξτε το στη Βάρης/Κορωπίου και θα δήτε πώς όλα τα συστήματα ασφαλείας που διαθέτει πάνε περίπατο όσο θα βρίσκεστε επάνω σε αυτό το δρόμο. Τελειώνοντας θα είθελα να εξάρω την ικανότητα ορισμένων Ελλήνων Sena & Soumaher για τις ασύληπτες μαλακίες τους σε κάτι τέτοιους δρόμους!
-
Ο χρήστης kilo έγραψε:
Χτές βράδυ φεύγοντας απο το Κορωπί, πήρα την Βάρης/Κορωπίου με κατεύθυνση πρός τη Βάρη. Περιτό να σας πώ ότι μου έφυγε η μαγκιά μέχρι να φτάσω στα Βλάχικα. Τι να πώ για τον κολώδρομο. Οτι δεν έχει πουθενά στοιχειώδη φωτισμό, ότι πουθενά δεν σε προειδοποιεί για το τι βρίσκετε αι μπροστά σου, για τις αμέτρητες λακούβες του που περιέργως ήταν γεμάτες νερό. Για το οδόστρωμα που αν μη τι άλλο είναι σα πλισσές. Ετσι λοιπόν πηγαίνοντας σε χαμηλή ταχύτητα, μου ήλθαν κατά νου οι ατελείωτες συζυτήσεις που γίνονται στο forum σχετικά με την ασφάλεια που προσφέρουν τα σημερινά σύγχρονα μοντέλα. Λάθος λοιπόν κύριοι. Πάρτε όποιο υπερσύγχρονο μοντέλο και τρέξτε το στη Βάρης/Κορωπίου και θα δήτε πώς όλα τα συστήματα ασφαλείας που διαθέτει πάνε περίπατο όσο θα βρίσκεστε επάνω σε αυτό το δρόμο. Τελειώνοντας θα είθελα να εξάρω την ικανότητα ορισμένων Ελλήνων Sena & Soumaher για τις ασύληπτες μαλακίες τους σε κάτι τέτοιους δρόμους!Γιατί 'γκρινιάζεις'; αυτός είναι ένας υπερσύγχρονος δρόμος που συνδέει την παραλιακή με το αεροδρόμιο και μάλιστα χωρίς διόδια. Δεν φτάνει που πηγαίνεις τσάμπα γλυτώνοντας την Α.Ο., φωνάζεις κι όλας;
Φαντάσου να πήγαινες και από το 'δρόμο' που σε βγάζει Αγ.Μαρίνα για να γλυτώσεις αντί να πηγαίνεις κομβόι στη Βάρης-Κορωπίου
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Γιατί 'γκρινιάζεις'; αυτός είναι ένας υπερσύγχρονος δρόμος που συνδέει την παραλιακή με το αεροδρόμιο και μάλιστα χωρίς διόδια. Δεν φτάνει που πηγαίνεις τσάμπα γλυτώνοντας την Α.Ο., φωνάζεις κι όλας;Φαντάσου να πήγαινες και από το 'δρόμο' που σε βγάζει Αγ.Μαρίνα για να γλυτώσεις αντί να πηγαίνεις κομβόι στη Βάρης-Κορωπίου
Εχεις απόλυτο δίκιο. Η αλήθεια είναι ότι ότι όχι μόνο στο αεροδρόμιο αλλά και στα κυπαρισάκια σε βγάζει ο δρόμος. Ξέρεις, προάστιο σε τόπο χλοερό, τόπο αναψυξεως.
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!