-
Κάθε μέρα μου σπάει τα νεύρα αυτό που γίνεται στην Κατεχάκη: όπου έχει επιπλέον λωρίδα για δεξιές στροφές (η οποία συνεχίζεται λίγα μέτρα μετά το φανάρι), ο κάθε έξυπνος μπαίνει και συνεχίζει ευθεία, καθυστερώντας όλη τη δεξιά λωρίδο αμέσως μετά το φανάρι. Το χειρότερο είναι ότι σχεδόν κάθε μέρα έχει τροχονόμους στα φανάρια (λόγω διαχείρισης της κίνησης από και προς περιφερειακή Υμμητού) αλλά δε λένε ποτέ τίποτα!!
Για να είμαι δίκαιος, πριν από μερικές μέρες είδα έναν τροχονόμο που σταμάτησε ακριβώς στο φανάρι κάποιον, πιθανότητα για αυτή του την καφρίλα, και σκέφτηκα προς στιγμήν να κατέβω να του πω μπράβο (επειδή έκανε τη δουλειά του - στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος...)
-
Ειναι απιστευτη η αντιδραση των πισω σου (οταν εισαι πρωτος )στα φαναρια.Με το που θα γινει πρασινο θα σου εχουν ηδη κορναρει να ξεκινησεις.Με τα αντανακλαστικα που εχουν ολοι αυτοι οι βιαστικοι στην F1 θα εκαναν τις καλλυτερες εκκινησεις .Τι L.C. και 10% σπιναρισμα στην εκκινηση, αυτοι δεν παιζονται.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ειναι απιστευτη η αντιδραση των πισω σου (οταν εισαι πρωτος )στα φαναρια.Με το που θα γινει πρασινο θα σου εχουν ηδη κορναρει να ξεκινησεις.Με τα αντανακλαστικα που εχουν ολοι αυτοι οι βιαστικοι στην F1 θα εκαναν τις καλλυτερες εκκινησεις .Τι L.C. και 10% σπιναρισμα στην εκκινηση, αυτοι δεν παιζονται.Ξερεις το αστειο που λει πως ενας Βελγος αναμεσα στις αλλες εντυπωσεις του απο το ταξειδι του ελεγε οτι στην Ελλαδα τα φαναρια αναβουν πρασινο οταν τους κορναρεις.
-
Υπάρχουν και χειρότερα.Βρισκόμαστε σε επαρχιακή πόλη και ένας τύπος είναι πρώτος στη σειρά στο φανάρι και όταν ανάβει το πράσινο κορνάρει και μετά φεύγει.Γιατί το κανε;Άπό συνήθεια λέει...(αθηναίος γαρ)
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ειναι απιστευτη η αντιδραση των πισω σου (οταν εισαι πρωτος )στα φαναρια.Με το που θα γινει πρασινο θα σου εχουν ηδη κορναρει να ξεκινησεις.Με τα αντανακλαστικα που εχουν ολοι αυτοι οι βιαστικοι στην F1 θα εκαναν τις καλλυτερες εκκινησεις .Τι L.C. και 10% σπιναρισμα στην εκκινηση, αυτοι δεν παιζονται.Φίλε 'BILL33' ,
δεν ξέρω εάν έχεις αντιληφθεί τί έκανες ???
Έδωσες τον ορισμό του ...μικρότερου χρονικού διαστήματος !!!!!!
ΕύγεΑποστόλης.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Υπάρχουν και χειρότερα.Βρισκόμαστε σε επαρχιακή πόλη και ένας τύπος είναι πρώτος στη σειρά στο φανάρι και όταν ανάβει το πράσινο κορνάρει και μετά φεύγει.Γιατί το κανε;Άπό συνήθεια λέει...(αθηναίος γαρ)φυσικά για να προειδοποιήσει αυτούς που περνάνε με κόκκινο
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ειναι απιστευτη η αντιδραση των πισω σου (οταν εισαι πρωτος )στα φαναρια.Με το που θα γινει πρασινο θα σου εχουν ηδη κορναρει να ξεκινησεις.Με τα αντανακλαστικα που εχουν ολοι αυτοι οι βιαστικοι στην F1 θα εκαναν τις καλλυτερες εκκινησεις .Τι L.C. και 10% σπιναρισμα στην εκκινηση, αυτοι δεν παιζονται.Οταν είμαι πρώτος στο φανάρι και μου το κάνουν αυτό, ξεκινάω σβέλτα (όχι με σπινάρισμα ή κάτι τέτοιο, απλά γρήγορα.) Λογικά αυτοί που κορνάρουν βιάζονται να φύγουν, σωστά? Λάθος. Ποτέ, μα ποτέ δε με έχει ακολουθήσει κάποιος σε ρυθμο, πάντα πίσω μένουν. Αρα δε βιάζονται.
-
για να γινω λιγο ο δικηγορος του διαβολου
ποιος ξερει τι θα εχουν δει τα ματια τους; μπορει ο μπροστα να ειναι οντως πολυ μπροστα και να μη βλεπει το φαναρι, μπορει να βαζει make-up η κραγιον , η να αλλαζει σταθμο στο ραδιο. Ουτε εγω προσωπικα νομιζω οτι οι περισσοτεροι το κανουν επειδη βιαζονται αλλα θελουν να 'ξυπνισουν' τους μπροστα.
ε και εδω ερχεται και η παροιμια 'των φρονημων τα παιδια πριν εινασουν μαγειρευουν' οποτε γιατι να μη κορναρουν λιγο νωριτερα; -
ΠΡΟΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΛΑΝΤΑ 1200 4ΠΟΡΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΟΝ ΠΙΣΩ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ ΕΦΕΡΕ ΒΛΑΣΤΗΣΗ!
ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΛΑΣΤΙΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ ΕΙΧΕ ΦΥΤΡΩΣΕΙ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ !
ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΕΚΚΙΝΗΤΟ! -
Ο χρήστης Leoussis έγραψε:
ΠΡΟΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΛΑΝΤΑ 1200 4ΠΟΡΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΟΝ ΠΙΣΩ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ ΕΦΕΡΕ ΒΛΑΣΤΗΣΗ!
ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΛΑΣΤΙΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ ΕΙΧΕ ΦΥΤΡΩΣΕΙ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ !
ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΕΚΚΙΝΗΤΟ!τελικα αυτοι οι κατοχοι των λαντα εχουν ανατυγμενο το οικολογικο φρονημα. σε ενα λαντα γνωστου ειχε φυτρωσει μεσα σιταρι και τριφυλλι στο πατωμα των πισω καθησματων..επισης το σκυλι τους εμενε στο πορτ-μπαγαζ
και το κλασσικο: δεν ξερω αν υπαρχει στην αθηνα η γενικα, παντως στην αλεξ/πολη που εχουμε πολλους μεταναστες απο ρωσσια και γενικα ανατολικεσ χωρες κυκλοφορουν πολλα λαντα με φιμε τζαμια, ηχοσυστημα που 8α ζηλευαν πολλοι και εννοειται με μπασα στο τερμα. ΑΑΑΑ και σπορ εξατμισεις! παντα βαμμενα σε ενα εντονο μπλε χρωμα -
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Ειναι απιστευτη η αντιδραση των πισω σου (οταν εισαι πρωτος )στα φαναρια.Με το που θα γινει πρασινο θα σου εχουν ηδη κορναρει να ξεκινησεις.Με τα αντανακλαστικα που εχουν ολοι αυτοι οι βιαστικοι στην F1 θα εκαναν τις καλλυτερες εκκινησεις .Τι L.C. και 10% σπιναρισμα στην εκκινηση, αυτοι δεν παιζονται.
Φίλε 'BILL33' ,
δεν ξέρω εάν έχεις αντιληφθεί τί έκανες ???
Έδωσες τον ορισμό του ...μικρότερου χρονικού διαστήματος !!!!!!
ΕύγεΑποστόλης.
Οπότε εδώ στη Θεσσαλονίκη οι οδηγοί δεν κάνουν για F1, γιατί απλά, στα φανάρια, δε σου κορνάρει κανείς συνήθως.
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
και το κλασσικο: δεν ξερω αν υπαρχει στην αθηνα η γενικα, παντως στην αλεξ/πολη που εχουμε πολλους μεταναστες απο ρωσσια και γενικα ανατολικεσ χωρες κυκλοφορουν πολλα λαντα με φιμε τζαμια, ηχοσυστημα που 8α ζηλευαν πολλοι και εννοειται με μπασα στο τερμα. ΑΑΑΑ και σπορ εξατμισεις! παντα βαμμενα σε ενα εντονο μπλε χρωμαΑν βρεθείς ποτέ Καλλιθέα θα πάθεις πλάκα με όλα τα φταγμένα Σαμάρα με που κυκλοφορούν με ρώσικη φολκ μουσική να ξεχύνεται στη διαπασών από τα ανοιχτά φιμέ τζάμια.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
και το κλασσικο: δεν ξερω αν υπαρχει στην αθηνα η γενικα, παντως στην αλεξ/πολη που εχουμε πολλους μεταναστες απο ρωσσια και γενικα ανατολικεσ χωρες κυκλοφορουν πολλα λαντα με φιμε τζαμια, ηχοσυστημα που 8α ζηλευαν πολλοι και εννοειται με μπασα στο τερμα. ΑΑΑΑ και σπορ εξατμισεις! παντα βαμμενα σε ενα εντονο μπλε χρωμα
Αν βρεθείς ποτέ Καλλιθέα θα πάθεις πλάκα με όλα τα φταγμένα Σαμάρα με που κυκλοφορούν με ρώσικη φολκ μουσική να ξεχύνεται στη διαπασών από τα ανοιχτά φιμέ τζάμια.
τουλαχιστον εσας ακουονε και φολκ, εμας εδω πρωτα τα μπιτακια γινονται μοδα στη ζιμπαμπουε και μετα τα παιζουν τα λαντα ¨η φολκ ομωσ ειναι διαχρονικη
-
Τι λέτε βρε παιδιά, εδώ είμαστε ποιο προχωρημένοι. Κυκλοφορούν μέχρι και αντιγραμμένα πειρατικά CD με μπιτάκια Ρώσικα και με Video Clip παρακαλώ.
-
Μάλιστα... το είδα κι αυτό...
Χθες το βράδυ είπα να πάω με τους γονείς μου για μια βόλτα στο κέντρο... Βγαίνοντας από τον περιφερειακό του Καρέα και κατηφορίζοντας την Κατεχάκη (είχε αρκετή κίνηση, οποία έκπληξις), κάποια στιγμή και μέσα στην κίνηση βλέπω μια σκούρα λουρίδα μπροστά στο αυτοκίνητο... Την ακολουθώ και αντιλαμβάνομαι ότι σταματάει ακριβώς κάτω από το ντεπόζιτο του βυσσινί Opel Kadett εικοσαετίας που ήταν μπροστά μου!
Το είχε αντιληφθεί και ένας ταξιτζής από δίπλα, σταματάει στο πλάι του Kadett, το λέει στον οδηγό, τίποτα αυτός, τσούλαγε... Πάω κι εγώ δίπλα του, του το φωνάζω, χαμογέλαγε σα χάνος... Απ'ό,τι αντιλήφθηκα δεν πρέπει να ήταν Ελληνας (τουλάχιστον φατσικά δεν έμοιαζε) και δεν το λέω λόγω ρατσισμού, αλλά τουλάχιστον αν ήταν Ελληνας ίσως (ίσως, έτσι? ) να καταλάβαινε αυτό που του λέγαμε... Ισως από την άλλη ήταν πολύ απασχολημένος με την κοπελιά του, η οποία είχε γύρει στον ώμο του...
Τελικά αφού είδα ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα, φρόντισα να φύγω γρήγορα από δίπλα του, μην κάνει κανένα μπουμ και ψαχνόμαστε... Πάντως είχε μια ωραιότατη τρύπα στο ντεπόζιτο, από την οποία κάθε φορά που ξεκίναγε έπεφτε και μια χούφτα βενζίνη, και μετά συνέχιζε να χάνει στην πορεία του...
Επεισοδιακή η βόλτα για άλλη μια φορά!
Ελληνικοί δρόμοι = εγγύηση για την καθημερινή σας δόση αδρεναλίνης!!!
-
Κάτι παρόμοιο είχα συναντήσει σε VW κλούβα, αλλά αυτός έχανε την βενζίνη μόνο στις στροφές. Τον σταμάτησα και του είπα τι συμβαίνει. Το ψάξαμε μαζί και είδαμε ότι πριν από την τάπα του ρεζερβουάρ είχε σπιράλ σωλήνα που είχε κοπεί και έχανε στις στροφές όταν ήταν μέχρι επάνω γεμάτο.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μάλιστα... το είδα κι αυτό...Χθες το βράδυ είπα να πάω με τους γονείς μου για μια βόλτα στο κέντρο... Βγαίνοντας από τον περιφερειακό του Καρέα και κατηφορίζοντας την Κατεχάκη (είχε αρκετή κίνηση, οποία έκπληξις), κάποια στιγμή και μέσα στην κίνηση βλέπω μια σκούρα λουρίδα μπροστά στο αυτοκίνητο... Την ακολουθώ και αντιλαμβάνομαι ότι σταματάει ακριβώς κάτω από το ντεπόζιτο του βυσσινί Opel Kadett εικοσαετίας που ήταν μπροστά μου!
Το είχε αντιληφθεί και ένας ταξιτζής από δίπλα, σταματάει στο πλάι του Kadett, το λέει στον οδηγό, τίποτα αυτός, τσούλαγε... Πάω κι εγώ δίπλα του, του το φωνάζω, χαμογέλαγε σα χάνος... Απ'ό,τι αντιλήφθηκα δεν πρέπει να ήταν Ελληνας (τουλάχιστον φατσικά δεν έμοιαζε) και δεν το λέω λόγω ρατσισμού, αλλά τουλάχιστον αν ήταν Ελληνας ίσως (ίσως, έτσι? ) να καταλάβαινε αυτό που του λέγαμε... Ισως από την άλλη ήταν πολύ απασχολημένος με την κοπελιά του, η οποία είχε γύρει στον ώμο του...
Τελικά αφού είδα ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα, φρόντισα να φύγω γρήγορα από δίπλα του, μην κάνει κανένα μπουμ και ψαχνόμαστε... Πάντως είχε μια ωραιότατη τρύπα στο ντεπόζιτο, από την οποία κάθε φορά που ξεκίναγε έπεφτε και μια χούφτα βενζίνη, και μετά συνέχιζε να χάνει στην πορεία του...
Επεισοδιακή η βόλτα για άλλη μια φορά!
Ελληνικοί δρόμοι = εγγύηση για την καθημερινή σας δόση αδρεναλίνης!!!
Και μετά μου λέτε Cannonball ...
-
6:30 το πρωί, ανεβαίνω τον Κηφισό για να πάρω την Καβάλας προς Κόρινθο. Η εθνική έχει έξοδο δεξιά που σε ανεβάζει σε γέφυρα 2 (στενών) λωρίδων για να στρίψεις αριστερά στην Καβάλας. Ο δρόμος άδειος και παρότι ανέβηκα με αρκετά (>100) είπα να κρατηθώ δεξιά. Στρίβοντας όμως η γέφυρα, ακριβώς μπροστά μου στα 10 μέτρα ένας ασημί προφυλακτήρας (ολόκληρος!!!) έκλεινε όλη τη λωρίδα. Πώς δεν σκοτώθηκα στο βρεγμένο θάυμα είναι (νά ναι καλά τα καινούρια μου Pirelli+Kayaba...). To πέτυχε κανείς άλλος το....κελεπούρι?
Σπύρος
-
Το ξέρατε ότι δεν υπάρχει πλέον το φανάρι στην Ερμού στο Σύνταγμα?
Ε, Εγώ δεν το ήξερα αλλά έπρεπε να το υποθέσω...Ένας πανικός...
Τα μισά αυτοκίνητα να περνάνε, τα άλλα μισά να σταματάνε, άλλοι να περνάνε όσο πιο γρήγορα μπορούνε για να μην τους πατήσουν...Ένα τραγικό θέαμα!Και θα μου πείτε, μα καλά δεν ακούς ειδήσεις?
Έλα όμως που το φανάρι υπάρχει ακόμα!
Δηλαδή αν εγώ δεν έχω ενημερωθεί, και δω ότι υπάρχει φανάρι που δεν δουλεύει πρέπει να υποθέσω ότι θα έχει καταργηθεί!
Και δεν πρέπει να απορήσω γιατί δεν υπάρχει ένας τροχονόμος!
Ευτυχώς μου το εξήγησε ένας **ευγενικότατος **αστυνομικός οπότε τώρα πλέον ξέρω... -
Όταν η ανθρώπινη βλακεία ξεπερνάει κάθε όριο,'φτιάχνεις' πεζοδρόμια, ρίχνεις τσιμέντο και γύρω γύρω δεν βάζεις καμία κορδέλα.
Έτυχε να φανταστώ ότι δεν έχει παγώσει το τσιμέντο
Άλλοι που δεν το υπέθεσαν (λες και θα έπρεπε) όπως βλέπετε από τις πατημασιές έπεσαν μέσα στο τσιμέντο σε βάθος περίπου 15 εκατοστά.(τα μηχανάκια στην διάβαση είναι άλλη υπόθεση)ΗΜΑΡΤΟΝ!
http://homepages.pathfinder.gr/sirgus/4 ... medo%2Ejpg
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!