-
Την Τρίτη στην Ηλιούπολη έχει λαϊκή. Βλέπω έναν παππού με το μπαστούνι του να είναι πάνω στη νησίδα. Σταματάω (λίγο λοξά για να μην του βγει κανένας άλλος από την δεξιά λωρίδα) και αρχίζει σιγά-σιγά να περνάει. Και μετά περνάει και μια κυρία με τα ψώνια και μια άλλη με δυο παιδιά και μια άλλη και μια άλλη...
Και ξέρετε το κουφό. Ήμουν εκεί ενάμιση λεπτό καθώς περνούσαν πεζοί και ΚΑΝΕΝΑΣ από την ουρά που είχε σχηματιστεί πίσω μου δεν κόρναρε! -
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Και ξέρετε το κουφό. Ήμουν εκεί ενάμιση λεπτό καθώς περνούσαν πεζοί και ΚΑΝΕΝΑΣ από την ουρά που είχε σχηματιστεί πίσω μου δεν κόρναρε!Αυτό μπορούμε να το μεταφράσουμε ως δείγμα εκπολιτισμού
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Και ξέρετε το κουφό. Ήμουν εκεί ενάμιση λεπτό καθώς περνούσαν πεζοί και ΚΑΝΕΝΑΣ από την ουρά που είχε σχηματιστεί πίσω μου δεν κόρναρε!
Αυτό μπορούμε να το μεταφράσουμε ως δείγμα εκπολιτισμού
Κομματάκι δύσκολο , μάλλον θα είχαν πρόβλημα στα .... ηλεκτρικά .
Πέρα απο την πλάκα , μήπως να ανοίξουμε ένα topic με :
'ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ' ????Γιατί , ας μήν είμαστε μονίμως γρινιάρηδες , συμβαίνουν και σωστά , όπως
αυτό που εξιστόρησε ο TGD .Αποστόλης.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σήμερα προσπέρασα στην Ε.Ο Αθ-Λαμίας στο ύψος του Αγ.Στεφάνου, τον γνωστό Βεργή - Πρόεδρο των Οικολόγων, με Renault 4 να πηγαίνει 70 χιλ/ω στην αριστερή μόνος του.
Τον γνώρισα βέβαια από την ταμπέλα που έχει πίσω, πάνω από την πινακίδα, διαστάσεων 50Χ50 εκ, χρώματος πράσινου, που μας λέει ότι είναι αυτός και είναι και πρόεδρος των οικολόγων...Εδώ θα έπρεπε ένας τροχαίος να έχει μια μεγάλη ντουντούκα και, αντιγράφοντας τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στο 'Αχ και να'ξερες', να του κάνει 'ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΕΞΙΑ ΡΕ Π@Π@ΡΑ!!!'
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
'ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ' ????
Γιατί , ας μήν είμαστε μονίμως γρινιάρηδες , συμβαίνουν και σωστά , όπως
αυτό που εξιστόρησε ο TGD .
Αποστόλης.Οριζεσαι εθελοντης
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
'ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ' ????
Γιατί , ας μήν είμαστε μονίμως γρινιάρηδες , συμβαίνουν και σωστά , όπως
αυτό που εξιστόρησε ο TGD .
Αποστόλης.Οριζεσαι εθελοντης
πόσο γουστάρω την εδραίωση της δημοκρατίας Και η πλάκα είναι πως αν μας πει κάποιος 'ορίζεσαι εθελοντής' στανταρ υπακούμε και το κάνουμε Το βρίσκω φοβερό (κοιτάτε πχ να δείτε πως ο αποστόλις θα το ανοίξει το θέμα, όντως )
-
Eπιστροφή από θεσσαλονίκη Κυριακή βράδυ σε δρόμο 3 λωρίδων + Λεα,και τι βλέπουμε:
http://homepages.pathfinder.gr/StAz/112 ... FIMG%2Ejpg
To ασημί focus να πηγαίνει με 40 χλμ μονόπαντα(μάλλον από σπασμένο δεξί ακρόμπαρο),το λάστιχο να τρίβεται στο αμάξωμα(ακουγονταν) και μια ουρά από 20-30 αυτοκίνητα πίσω του να περιμένει πότε θα γίνει το μπαμ.....
-
Την καθαρα δευτερα του 2003 ειδα την πιο ακριβη μετοπικη (σχεδον live) στη ζωη μου. Στο ορος φαλακρο λιγο πιο κατω απο το χιονοδρομικο κεντρο σε σημειο που πιανει παγο για 100 μετρα ενα Range Rover με ενα Grand Cherokee ειχαν γινει μαλιοκουβαρα επειδη ο εξυπνος ροβερακιας καθοτι ηταν ο 'θεος' του βουνου κατεβαινε σαν τρελος και οταν πατησε στον παγο εγινε η μοιραια 'συναντηση'. Παλι καλα ομως γιατι σε εκεινο το σημειο ειχε γκρεμο τουλαχιστον 100 μετρα.
-
Ενα απιστευτο, που εκανα ο ιδιος μετα απο προτροπη ξαδερφου (το λεγαμε για πλακα μια ασχετη στιγμη μεταξυ μας, και τελικα το εκανα...)
Αναβαση βουνου, πριν 2-3 χρονια με το Lada. Οπως καταλαβαινετε, δεν ηταν και η καλυτερη μου οταν ειδα μεγαλο φορτηγο φορτωμενο με μπαζα να ανεβαινει με ρυθμο χελωνας. Αλλα που να προσπερασεις στην ανηφορα με το Lada....
Το φορτηγο ειχε στο πλαι επιγραφη 'Αφαιρεσης - Μεταφορες μπαζων Ο Κωστας, κινητο # ταδε...'Μετα απο 4-5 λεπτα που πηγαιναμε τρενακι λοιπον, σκαει το τηλ και ακολουθει ο εξης διαλογος
Kacey: Ναι γεια σας, ο Κωστας, μεταφορες μπαζα κλπ?
'Κωστας': Ναι, ποιος ειναι?
Kacey:Ε, ειμαι το ασπρο Lada απο πισω σας
'Κωστας': !!!! Ε, μαλιστα, τι συμβαινει?
Kacey: Μηπως μπορειται στο επομενο φαρδυ σημειο του δρομου να κοψεται λιγο και να μου κανετε σημα αν ειναι ελευθερα να περασω?
'Κωστας': !!!!!! Ε ναι παλικαρι μου, να εδω περναΚαι εκει προσπερασα
-
κορυφαίο!!!
Σπύρος
-
αψογος!
-
Και ενώ βλέπω κάποιον να ξεπαρκάρει ανάβω alarm και μέχρι να φύγει πετάγεται από το καφενείο δίπλα στο δρόμο, κάποιος και αφήνει στο δρόμο 2 καρέκλες και 1 τραπέζι.
Έμεινα ξερός!
Του λέω ευγενικά 'μπορώ να παρκάρω κλπ κλπ'και η απάντηση του ήταν σαφέστατη ΟΧΙ!
-Γιατί?
-Έτσι!Αμέσως σκέφτηκα, ή κάθομαι και τσακώνομαι και τελικά ίσως καταφέρω να παρκάρω με διάφορα μπινελίκια και ξένες γλώσσες ή πάω στο καλό και κάνω άλλα 20 λεπτά για να βρω θέση.
Μετά από έναν μικρό διάλογο αποφάσισα να φύγω γιατί δεν είχα καμία όρεξη να δω το αυτοκίνητο μου παρκαρισμένο μεν αλλά με ένα σπασμένο τζάμι αφού μιλάμε για την οδό φυλής.
Κατά σύμπτωση αυτός που ξεπάρκαρε, τον βλέπω συχνά σε αυτή την θέση και μόνο!!!!
ΕΛΛΑΔΑ for ever.
-
Θα γινομουν πολυ κακος αν ελεγα οτι αυτος χρειαζεται μια καλη κατσαβιδια απο την μια ακρη μεχρι την αλλη???
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Θα γινομουν πολυ κακος αν ελεγα οτι αυτος χρειαζεται **μια καλη κατσαβιδια **απο την μια ακρη μεχρι την αλλη???Kαλυτερα σπυρο μια καρεκλια..με τα καρεκλοποδαρα να στοχευουν τα οπισθια του!
-
Ουτε κατσαβιδια ουτε τιποτα. Τηλ στην αστυνομια, ΑΠΑΙΤΗΣΗ να ερθουν γρηγορα (ολο και καποιο περιπολικο θα κυκλοφορουσε εκει διπλα αφου ηταν στην Φυλης) και προστιμο για καταληψη οδοστρωματος. 50 χιλιαρικακια νομιζω, με την κληση να γραφει πανω τον # ταυτοτητας του οποτε θα του ερθει κατ'ευθειαν στην φορολογικη του δηλωση
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ουτε κατσαβιδια ουτε τιποτα. Τηλ στην αστυνομια, ΑΠΑΙΤΗΣΗ να ερθουν γρηγορα (ολο και καποιο περιπολικο θα κυκλοφορουσε εκει διπλα αφου ηταν στην Φυλης) και προστιμο για καταληψη οδοστρωματος. 50 χιλιαρικακια νομιζω, με την κληση να γραφει πανω τον # ταυτοτητας του οποτε θα του ερθει κατ'ευθειαν στην φορολογικη του δηλωσηΑυτή ήταν η πρώτη σκέψη μου.
Αλλά επειδή είναι λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι μου δεν ήθελα να με βάλουν στο μάτι και μετά να βρω καμία πόρτα μέσα ή παράθυρο σπασμένοΠοτέ δεν ξέρεις με ποιόν τα βάζεις.
-
Δυστηχως ομως εκει στηριζονται και αυτοι... οτι θα πεις 'Που να μπλεκω, ποιος ξερει τι μπορει να ειναι αυτος... και αλλα τετοια...
(δεν το παιζω μαγκας... και εγω λασπη θα εκοβα, απλα λεμε...) -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Αυτή ήταν η πρώτη σκέψη μου.
Αλλά επειδή είναι λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι μου δεν ήθελα να με βάλουν στο μάτι και μετά να βρω καμία πόρτα μέσα ή παράθυρο σπασμένοΠοτέ δεν ξέρεις με ποιόν τα βάζεις.
Ενταξει, δεν εχεις παρα να παρεις τηλεφωνο την αστυνομια 5-6 μερες μετα, οταν θα ξανακανει το ιδιο.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ενταξει, δεν εχεις παρα να παρεις τηλεφωνο την αστυνομια 5-6 μερες μετα, οταν θα ξανακανει το ιδιο.
Βασικα να κανω μια ερωτηση... οταν κανεις καταγγελια στην αστυνομια δεν πρεπει να ειναι επωνυμη??? αρα παλι εισαι στοχος... εχουνε γνωστους αυτοι και βρισκουνε ποιος πηρε τηλ... αρα παλι τα ιδια...
ΓΙΝΕΤΑΙ να κανεις ΑΝΩΝΥΜΗ καταγγελια?? -
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Βασικα να κανω μια ερωτηση... οταν κανεις καταγγελια στην αστυνομια δεν πρεπει να ειναι επωνυμη??? αρα παλι εισαι στοχος... εχουνε γνωστους αυτοι και βρισκουνε ποιος πηρε τηλ... αρα παλι τα ιδια...
ΓΙΝΕΤΑΙ να κανεις ΑΝΩΝΥΜΗ καταγγελια??Μπα...δεν νομίζω...
Αλλιώς θα παίρνανε όλοι και θα λέγανε ελάτε εδώ, ελάτε εκεί κλπ κλπ!!!Ακόμα και για παράπονο για τον απέναντι που βάζει δυνατά μουσική πάλι δίνεις όνομα...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!