-
..και μια που λέτε για κίνηση σε μονόδρομους, τελευταία έχει γίνει μόδα η αντίθετη κίνηση σε αυτοκινητόδρομους. Μιλάω για την Αττική οδό που γυρνάνε πίσω επειδή δεν θέλουν να πληρώσουν τα διόδια. Και δεν φτάνει αυτό μας το δείχνουν κάθε μέρα στα κανάλια, αλλά δεν φαίνεται να ιδρώνει κανείς....αχ, Ελλάδα...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
..και μια που λέτε για κίνηση σε μονόδρομους, τελευταία έχει γίνει μόδα η αντίθετη κίνηση σε αυτοκινητόδρομους. Μιλάω για την Αττική οδό που γυρνάνε πίσω επειδή δεν θέλουν να πληρώσουν τα διόδια. Και δεν φτάνει αυτό μας το δείχνουν κάθε μέρα στα κανάλια, αλλά δεν φαίνεται να ιδρώνει κανείς....αχ, Ελλάδα...Σε προειδοποιούν όμως πως μπαίνεις σε δρόμο σε διόδια; Σε παλιά σημεία (Γέρακα) το έλεγε, οπότε είσαι αδικαιολόγητος. Αν όμως ΔΕΝ το λένε, κανονικά πρέπει να μπορείς να μπείς τσάμπα για να γυρίσεις, ή να σου ανοίξουν δρόμο να φύγεις από άλλη δωρεάν δίοδο. Δεν μπορεί να σου λένε 'ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΠΟ ΕΔΩ', να ΜΗΝ σου υποδεικνείουν άλλη εναλλακτική και να μην σε προειδοποιούν πως ΕΔΩ ΚΟΣΤΙΖΕΙ και μετά να στα ζητούν κι αποπάνω... Όμως επειδή λείπω από πριν ανοίξει το καινούριο κομμάτι και τώρα που γύρισα δεν πολυκυκλοφόρησα, δεν ξέρω για την σήμανση...
-
Μπορεί να έλειψα καιρό και να μην βγήκα, αλλά τις κλασσικές πλέον ανωμαλίες τις είδα... Χθες πήγα κέντρο. Σε δρόμο που ήταν παρκαρισμένοι ΠΑΝΤΟΥ (ΙΧ και μηχανάκια) και μετά βίας χώραγα, πήγε να χωθεί από το πλάι μηχανή. Ευτυχώς τον είδα και έστριψα δεξιά. Οριακά δεν έγδαρα το πεζοδρόμιο για να γλιτώσει ο αριστερός καθρέφτης μου, αλλά τελικά μου τον πέτυχε ο κάφρος δικυκλιστής. Ευτυχώς με το μπουφάν του. Μάλιστα του έστριψε το τιμόνι από το χτύπημα και παραλίγο να σωριαστεί πάνω σε καμιά 20αριά παρκαρισμένα μηχανάκια.
Αργότερα, πάλι με τον ίδιο τρόπο πετάχτηκε μεγάλη μηχανή αυτήν την φορά. Εκεί μόλις που θα ξεκίναγα, οπότε απλά δεν ξεκίνησα. Μου πέτυχε τον καθρέφτη με την πλαστική μπαγκαζιέρα. Αν δεν είχα μαύρο καθρέφτη θα είχα γρατζουνιά. (βασικά θα είχα πολλές, αφού τα μηχανάκια δεν έχουν το Θεό τους...) Μετά του κορνάρισα και αυτός άρχισε να χτυπιέται πάνω στην σέλα του, λες και έχασε τα τελευταία του λεφτά στο καζίνο.
Μελλοθάνατοι της ασφάλτου...
-
Welcome home
-
ακούστε και τούτο:
πριν 3-4 χρόνια, χειμώνας, 6 το απόγευμα, παραλιακή στο ρεύμα προς πειραιά, στην τελευταία ευθεία πριν το ειρήνης και φιλίας, πηγαίνω αριστερά με καμιά 120άρα και βλέπω μπροστά μου -τι άλλο- καινούρια mercedes να πηγαίνει αργά σαν το θάνατο (όχι παραπάνω απο 50). Η μεσαία λωρίδα ψιλογεμάτη, λέω 'σιγά μην κινδυνέψω για να σε περάσω κόπανε, θα κάνεις δεξιά θέλεις δεν θέλεις'. Ανάβω αριστερό φλας από μακριά, τίποτα. Πλησιάζοντας αρχίζω και πετάω φώτα, πάλι τίποτα. Φρενάρω φυσικά (πίσω μου άδεια η αριστερή) και κοιτάω να δω με τι όργιο έχω μπλέξει πάλι. 'Εχουμε και λέμε:
ήταν 'θεία' 60 χρονών τουλάχιστον, με οξυζενέ μαλλί, με κατεβασμένο το σκιάδιο του οδηγού (νύχτα έξω έτσι?), αναμένο το λαμπάκι στο καθρεφτάκι που βρίσκεται εγκατεστημένο στο σκιάδιο και έβγαζε με τσιμπιδάκι τα φρύδια της. Ναι καλά ακούσατε, ΘΕΙΑ ΜΕ MERCEDES ΕΒΓΑΖΕ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΜΠΙΔΑΚΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕ 50 ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ!!!!
περιττό να σας πω ότι τελικά ΝΑΙ την πέρασα από δεξιά, ΝΑΙ μπήκα απότομα μπροστά της, ΝΑΙ έπεσα με το αριστερό στα φρένα (και το δεξί στο γκάζι) μέχρι να της πεταχτούν τα μάτια έξω από το φόβο και ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑΙ στο φανάρι που κάνει δεξιά για καστέλλα μου ζήτησε το λόγο.
η συνέχεια, την οποία και έκοψε η λογοκρισία αφού είχε πλέον ραγίσει αγγείο στο μάτι μου από την τσαντίλα, μπορεί να περιγραφεί ως εξης: @$^% #$^&#% ^&$&$%^&%
Σπύρος
-
Το είδα και αυτό...
Γερανός (από τους μεγάλους, όχι αυτοί που σηκώνουν ένα πιάνο!! αλλά άνετα ένα λεωφορείο, με μήκος 15 μέτρα περίπου?) να μην χωράει να στρίψει σε μία γωνία της κυψέλης...Τελικά αποφάσισε να στρίψει στο στενό που ήθελε από την άλλη πλευρά (δηλαδή όπως κατέβαινε δεν έστριψε αριστερά αλλά παράνομα δεξιά, που χώραγε) και έτσι διήνυσε την Αριστοτέλους (Θα είναι 3 Km δρόμος) με ΟΠΙΣΘΕΝ...Τι ορατότητα έχει ένας τέτοιος γερανός ???
ΕΛΕΟΣ!
-
ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΚΚΟΥΒΩΝ – ΚΑΜΑΡΑΚΙΑ – ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΩΝ – ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΚΛΠ, ΑΛΛΑ Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΔΡΟΜΩΝ. ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΕ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ – ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. ΕΜΑΣ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ (ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΛΑΙΛΑΠΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΙ) ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ 4Χ4 ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΕΝΕΙΟΦΟΡΟ ΟΔΗΓΟ (ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ). ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΜΙΑ ΚΩΜΟΠΟΛΗ 60 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ. ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΕΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ. ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΕΝΟΣ, ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΕΙΝΟΣ (ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ) ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΕ ΤΩΝ ΚΑΜΠΟ ΤΗΣ ΜΕΣΑΡΑΣ, ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΠΟΡΟΤΕΡΑ ΜΕΡΗ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ (ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΑΠΟ ΝΤΑΛΙΚΕΣ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΕΠΙΣΗΣ (ΟΡΔΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥΣ ΘΕΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΡΟΧΟΦΟΡΑ). ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΩ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΡΕΛΑΣ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
.................ΟΔΗΓΟ (ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ). ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΜΙΑ ΚΩΜΟΠΟΛΗ 60 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ. ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΕΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ. ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΕΝΟΣ, ...............:αουτς!!!!!!!!! ακομα ποναω οταν πηγαινοντας για να παρακολουθησω αγωνες μοτοσυκλετας στο ''αεροδρομιο'' στο τυμπακι το 1985 επεσα φαρδυς πλατης με ενα καναρινί suzuki PE 175 ENDURO μες την μεση στον κεντρικο δρομο ενος χωριου γλιστρωντας στα νερα ανακατεμενα με μουστο απο τα βαρελια που επλεναν και ειχε γεμισει ο δρομος απο δαυτα.
πραγματικα τραγικοι δρομοι οπως σε ολη την ελλαδα αλλωστε!!!!!!
στην ορεινη μανη μεχρι πριν λιγα χρονια ο ασφαλτοταπητας ηταν απο εποχης Παπαδοπουλου [του γνωστου Γιωργου της επταετιας] και μαλιστα ειχαν να το λενε οτι μονο αυτος τους ειχε προσεξει!!!!!!!!!!
-
ΚΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΚΙ ΑΥΤΟ....
ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΟ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΡΕΥΜΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΠΗΓΕ ΜΕ ΟΠΙΣΘΕΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΜΕΤΡΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ!!! -
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΟ. ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΥΝΑΝΤΩ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΚΙΝΙΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ!!! ΜΙΑ STOP, ΜΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΣΤΡΟΦΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΣΤΡΟΦΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!! ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΙΧΟΣ ΥΨΟΥΣ ΤΡΙΩΝ ΜΕΤΡΩΝ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ? ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΩ!!!
-
Διαβαστε ενα κουφο. Βρισκομαι Αθηνα (πριν αρκετα χρονια) στο δρομο του μουσικου μεγαρου. Ωρα αιχμης, κυκλοφορια που εσεις που ζειτε στην Αθηνα καταλαβαινετε...
Ολοι με δευτερη ταχυτητα ηταν (και με υπομονη)
Ξαφνικα στο ρευμα της καθοδου ενας παταει φρενο, χειροφρενο και οτι αλλο ειχε, κανει επιτοπου στροφη 180 μοιρων , και με εκπληκτικη μανια αρχιζει να οδηγει στο αντιθετο ρευμα, με ελιγμους που δεν μπορω να χαρακτηρισω. Συνεχισε ετσι για περιπου 500 μετρα μεχρι που βρηκε μια τρυπα στο διαχωριστικο και περασε στην ανοδο.
ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Διαβαστε ενα κουφο. Βρισκομαι Αθηνα (πριν αρκετα χρονια) στο δρομο του μουσικου μεγαρου. Ωρα αιχμης, κυκλοφορια που εσεις που ζειτε στην Αθηνα καταλαβαινετε...
Ολοι με δευτερη ταχυτητα ηταν (και με υπομονη)
Ξαφνικα στο ρευμα της καθοδου ενας παταει φρενο, χειροφρενο και οτι αλλο ειχε, κανει επιτοπου στροφη 180 μοιρων , και με εκπληκτικη μανια αρχιζει να οδηγει στο αντιθετο ρευμα, με ελιγμους που δεν μπορω να χαρακτηρισω. Συνεχισε ετσι για περιπου 500 μετρα μεχρι που βρηκε μια τρυπα στο διαχωριστικο και περασε στην ανοδο.
ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΝΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΣΑΙ!!!
-
Παιδιά έχετε δει γυναίκες οδηγούς να τσακώνονται?Πολύ πλάκα.Πριν λίγο καιρό στη γλυφάδα μια ταξιτζού με μια άλλη-δε ξέρω γιατί-τσακωνόντουσαν.Και εκτός απ' το βρισίδι έπεσαν και κανα δυο σπρωξίδια. ΙΣΟΤΗΤΑ τι νόμιζες?
-
Και εκτός αυτού βγήκε και η συνοδηγός να τσαμπουκαλευτεί!
-
Exete dei mpounies na peftoun mesa apo ta aytokinita;
Pro 5etias,ston kentriko dromo tou dasous Xaidariou,ligo meta to emporiko kentro,konta stin plateia,egine to skiniko.
An kserete apo ekei,o dromos einai stenos,yparxoun parkarismena kai apo tis 2 plevres kai me 2 revmata kykloforias.
Ena taxi xtypise kathreftes me ena ix kai opos irthan oi odigoi parathyro-parathyro,ksekinisan stin arxi me kosmitika epitheta kai meta me mpounies,epeidi den mporousan na vgoun,o kathenas apo to kathisma tou!!!!!!!!!!!!
Anapaytika,na min kourastoun kiolas ta paidia
Poly gelio ekeino to vrady!!!!!!!! -
λάθος...
-
ÁÐÏ ÈÅÓÓÁËÏÍÉÊÇ ÃÉÁ ×ÁËÊÉÄÉÊÇ ÓÔÏ ÐÑÙÔÏ ÐÏÄÉ (ÊÁÓÓÁÍÄÑÁ) ÃÉÁ 2 1/5 ×ÑÏÍÉÁ(97-00 ÁÕÃ) Ç ÄÉÁÐËÁÔÕÍÓÇ ÔÏÕ ÄÑÏÌÏÕ ÓÊÏÍÔÁÖÔÅ ÓÔÇÍ ÁÑÍÇÓÇ ÔÙÍ ÂÅÍÆÉÍÁÄÙÍ ÍÁ ÌÅÔÁÊÉÍÇÓÏÕÍ ÔÁ ÂÅÍÆÉÍÁÄÉÊÁ ÌÅÑÉÊÁ ÌÅÔÑÁ ÐÉÓÙ,ÌÅ ÉÄÁÉÔÅÑÏ ÓÈÅÍÏÓ ÄÅ ÁÕÔÁ ÐÏÕ ÅÉ×ÁÍ ÖÔÉÁ×ÔÅÉ ,ÔÁ ÍÏÌÉÌÁ ÅÉ×ÁÍ ÌÅÔÁÊÉÍÇÈÅÉ ÊÁÍÏÍÉÊÁ .ÅÔÓÉ ÕÐÇÑ×ÁÍ ÄÕÏ ËÙÑÉÄÅÓ ÏÐÏÕ ÓÔÇÍ ÌÉÁ ÐÇÃÁÉÍÅÓ ÌÅ 120-140 ÊÁÉ Ç ÄÅÕÔÅÑÇ ÁÍÁ ÄÉÁÓÔÇÌÁÔÁ ÓÅ ÅÖÅÑÍÅ ÓÅ ÐÏËÕ ÊÏÍÔÉÍÇ ÅÐÁÖÇ ÌÅ ÔÉÓ ÁÍÔËÉÅÓ .ÊÁÉ ÏËÁ ÁÕÔÁ ÓÅ ÐÅÑÉÏ×Ç ÐÏÕ ÇÔÁÍ ÔÏÕÑÉÓÔÉÊÇ ÌÅ ÊÕÑÉÏ ÐÅËÁÔÏËÏÃÉÏ ÃÅÑÌÁÍÏÕÓ!!!ÖÁÍÔÁÆÅÓÔÅ ÔÇÍ ÅÊÐËÇÎÇ ÔÙÍ ÁÍÈÑÙÐÙÍ ÁÕÔÙÍ ÂËÅÐÏÍÔÁÓ ÁÕÔÁ ÔÁ ×ÁËÉÁ.ÅÐÉÓÇÓ ÅÐÅÉÄÇ ÔÏ ÊÑÁÔÏÓ ÌÁÓ ÓÊÅÖÔÏÔÁÍ ÅÉ×ÁÍ ÁÖÇÓÅÉ ÌÅÔÁ ÁÐÏ 2-3ÊÌ ÅÕÈÅÉÁÓ ÌÉÁ ÕÐÅÑÏ×Ç ÐÁÑÁÊÁÌØÇ ÊÁÔÇÖÉÏÑÉÊÇ ÐÏÕ ÁÍ ÄÅÍ ÅÉ×ÅÓ ÊÁÔÅÂÁÓÅÉ ÄÅÕÔÅÑÁ ÂÏÇÈÏÕÓÅÓ ÓÔÏ ÄÉÁÊÏÓÌÏ ÔÏÕ ÐÅÑÉÂÁËËÏÍÔÏÓ ×ÙÑÏÕ .ÁÍ ÊÁÐÏÉÏÓ ×ÑÇÓÉÌÏÐÏÉÇÓÅÉ ÁÕÔÏÍ ÔÏÍ ÄÑÏÌÏ -ÅÃÙ ÅÐÁØÁ ÐËÅÏÍ -ÁÓ ÐÅÉ ÁÍ ÔÏÍ ÅÖÔÉÁÎÁÍ.ÐÁÑÁÑÐÁÍÙ ÁÐÏ 1 Ï×É ÁÑÊÅÉ.
-
σε ποιο ύψος εννοείς?μετά το τσάνταλη?δε μπορω να καταλάβω που εννοείς ακριβώς...
-
Παιδιά φοβερό αυτό το topic, έκανα καινούργιο συκώτι με μερικές δημοσιεύσεις...
Έχω πολλά να θυμηθώ, αλλά ένα πολύ γελοίο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το εξής: Πριν μερικά χρόνια δούλευα στο Ν.Ηράκλειο και για να πάω στο γραφείο έκοβα δρόμο από μια μεγαλούτσικη ανηφόρα, που ήταν και μονόδρομος. Ξέφευγα έτσι από την κίνηση της Λ. Ηρακλείου. Ο δρόμος ήταν στενός και με παρκαρισμένα εκατέρωθεν.
Κάποια μέρα λοιπόν, ανεβαίνοντας εγώ αμέριμνος τι βλέπω; Μια Lancia Dedra να κατεβαίνει ανάποδα το μονόδρομο, με ταχύτητα τουλάχιστον 3 φορές πάνω από το όριο, στο τιμόνι μια ... θείτσα (55+ ετών) με βαμένο ξανθό μαλλί και παραπλεύρως συνοδηγός άλλη μια ... ανακατασκευασμένη γιαγιάκα.
Όλα αυτά πρόλαβα να τα αποτυπώσω μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, ενώ το μυαλό μου πάλευε να απαλλαγεί από τις φρικαλέες εικόνες της σύγκρουσης που θα επακολουθούσε. Μάλλον ο θεός των Ελλήνων Οδηγών (μερικοί λένε ο Ροζ Πάνθηρας) ήταν κοντά μου εκείνο το πρωϊνό, καθώς βρήκα ένα άνοιγμα ανάμεσα στα παρκαρισμένα και κάπως το έχωσα. Η θειά πέρασε ξυστά από τον καθρέφτη μου. Το πιο συγκλονιστικό της όλης υπόθεσης, ήταν ότι δεν είδα κάποια έκφραση φόβου στα μάτια της (γιατί κάποιος θα μπορούσε να υποθέσει ότι έχασε τα φρένα της, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων). Είχε μια μακάρια έκφραση στην ηλίθια φάτσα της, που θα σας κοβόταν το αίμα αν τη βλέπατε. Μάλιστα μου φάνηκε ότι συζητούσε κιόλας με το άλλο σούργελο.
Δεν χρειάζεται να προσθέσω ότι έκανα 5 λεπτά να συνέλθω και να συνεχίσω...
-
γέλασα με την ψυχή μου!!!! προσπαθούσε να θυμηθεί τι κάνει το μεσαίο πεντάλ...
θυμαστε τη φάση με τον Βέγγο και τη σχολή οδηγών...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!