ακούστε και τούτο:
πριν 3-4 χρόνια, χειμώνας, 6 το απόγευμα, παραλιακή στο ρεύμα προς πειραιά, στην τελευταία ευθεία πριν το ειρήνης και φιλίας, πηγαίνω αριστερά με καμιά 120άρα και βλέπω μπροστά μου -τι άλλο- καινούρια mercedes να πηγαίνει αργά σαν το θάνατο (όχι παραπάνω απο 50). Η μεσαία λωρίδα ψιλογεμάτη, λέω 'σιγά μην κινδυνέψω για να σε περάσω κόπανε, θα κάνεις δεξιά θέλεις δεν θέλεις'. Ανάβω αριστερό φλας από μακριά, τίποτα. Πλησιάζοντας αρχίζω και πετάω φώτα, πάλι τίποτα. Φρενάρω φυσικά (πίσω μου άδεια η αριστερή) και κοιτάω να δω με τι όργιο έχω μπλέξει πάλι. 'Εχουμε και λέμε:
ήταν 'θεία' 60 χρονών τουλάχιστον, με οξυζενέ μαλλί, με κατεβασμένο το σκιάδιο του οδηγού (νύχτα έξω έτσι?), αναμένο το λαμπάκι στο καθρεφτάκι που βρίσκεται εγκατεστημένο στο σκιάδιο και έβγαζε με τσιμπιδάκι τα φρύδια της. Ναι καλά ακούσατε, ΘΕΙΑ ΜΕ MERCEDES ΕΒΓΑΖΕ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΜΠΙΔΑΚΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕ 50 ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ!!!!
περιττό να σας πω ότι τελικά ΝΑΙ την πέρασα από δεξιά, ΝΑΙ μπήκα απότομα μπροστά της, ΝΑΙ έπεσα με το αριστερό στα φρένα (και το δεξί στο γκάζι) μέχρι να της πεταχτούν τα μάτια έξω από το φόβο και ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑΙ στο φανάρι που κάνει δεξιά για καστέλλα μου ζήτησε το λόγο.
η συνέχεια, την οποία και έκοψε η λογοκρισία αφού είχε πλέον ραγίσει αγγείο στο μάτι μου από την τσαντίλα, μπορεί να περιγραφεί ως εξης: @$^% #$^&#% ^&$&$%^&%
Σπύρος