-
Ο χρήστης tm έγραψε:
.... τρομερη αναλυση ....!Οδηγεις 28 χρονια και εμπλεκεσαι σε κοντρες (βεβαια) με πιτσιρικαδες (κατα κυριο λογο) που εχουν σαξοραλα και θελουν να αποδειξουν τις οδηγικες τους ικανοτητες και τον κουβα που οδηγουν! Εσυ τι αποδυκνειεις σε αυτους και στον εαυτο σου?? Αν δεν ηθελες να αποδειξεις και εσυ κατι ΔΕΝ θα συμμετειχες σε τιποτε απ' ολα αυτα!
Αυτος που ξερει, δεν ενδιαφερεται να μαθει ο αλλος οτι ξερει!Το θεμα ειναι, αν μπλεκεσαι σε τετοια πραγματα, δε βλεπω σε τι διαφερεις απ' αυτους που το προκαλουν!!
Κοίταξε να μην αρχίσουμε τα ίδια όπως και με το Δημήτρη, είπαμε κάναμε ένα test drive και τίποτα παραπάνω. Κανενός η ζωή δεν κυνδίνεψε, κανενός το αυτοκίνητο δεν γρατζουνίστηκε. Και κάτι βασικό, ποτέ δεν είπα ότι ο άλλος οδηγός ήταν πιτσιρικάς. Το μόνο που χάλασε στο τέλος τη σούπα ήταν ότι ο ένας απο τους δυό μας δεν είχε το θάρος να παραδεχτεί ότι δεν του έκατσε. Τέλος κοίταξε η πρόκληση είναι πάντα πρόκληση, και αντιδράς ανάλογα. Εφ'όσον είσαι εραστής των συγγινήσεων που προσφέρει η έντονη και γρήγορη οδήγηση τότε απαντάς. Και αυτό όχι πάντα, αλλά πότε-πότε έτσι για να ξυπνάνε τα αίματα. Το ίδιο πιστεύω θα κάνεις αν προκληθείς και απο μιά γυναίκα. Εκτός αν........?
-
Ο χρήστης takiskoym έγραψε:
Εφ'όσον είσαι εραστής των συγγινήσεων που προσφέρει η έντονη και γρήγορη οδήγηση τότε απαντάς. Και αυτό όχι πάντα, αλλά πότε-πότε έτσι για να ξυπνάνε τα αίματα. Το ίδιο πιστεύω θα κάνεις αν προκληθείς και απο μιά γυναίκα. Εκτός αν........?
... τωρα δηλαδη, παραδεχεσαι οτι εχεις τα ιδια κομπλεξ με τους τυπους που πανε γυρευοντας για κοντρα! Θες και εσυ να αποδειξεις τον 'ανδρισμο' σου (για να χρησιμοποιησω το γραφικοτατο και πετυχημενο συσχετισμο που εκανες!)! Γιατι δεν το ελεγες απο την αρχη να τελειωνουμε ??
Παω πασσο! μενω πισω και αφηνω τους 'ανδρες' να ανοιγουν τον δρομο!
Αντε γεια μας! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
.... τρομερη αναλυση ....!Οδηγεις 28 χρονια και εμπλεκεσαι σε κοντρες (βεβαια) με πιτσιρικαδες (κατα κυριο λογο) που εχουν σαξοραλα και θελουν να αποδειξουν τις οδηγικες τους ικανοτητες και τον κουβα που οδηγουν! Εσυ τι αποδυκνειεις σε αυτους και στον εαυτο σου?? Αν δεν ηθελες να αποδειξεις και εσυ κατι ΔΕΝ θα συμμετειχες σε τιποτε απ' ολα αυτα!
Αυτος που ξερει, δεν ενδιαφερεται να μαθει ο αλλος οτι ξερει!Το θεμα ειναι, αν μπλεκεσαι σε τετοια πραγματα, δε βλεπω σε τι διαφερεις απ' αυτους που το προκαλουν!!
!!! Α - Ψ - Ο - Γ - Ο - Σ !!!
Δεν θα μπορούσες να το εκφράσεις καλύτερα...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Γιατι δεν το ελεγες απο την αρχη να τελειωνουμε ??
Παω πασσο! μενω πισω και αφηνω τους 'ανδρες' να ανοιγουν τον δρομο!
Αντε γεια μας!Για κάντο ψιλά το τελευτάιο σου Σαραντάφυλε
-
Ωρα 06:40. Τόπος, λίγο μετά τα διόδια του Σχηματαρίου. Κατεύθυνση πρός Αθήνα. Βρίσκομαι με κάπου 120 χιλιόμετρα στην αριστερή λωρίδα. Ξαφνικά αναβοσβήνουν φώτα πίσω μου και βλέπω στον καθρέπτη μου ένα Ibiza. Εντάξι λέω και ανεβαίνω στα 140. Τα φώτα ξαναπαίνουν απο πίσω μου. Αντε λέω να ανέβω και άλλο και πάω στα 160. Το ίδιο σκηνικό και πάλι. Τα φώτα ξαναπαίζουν απο πίσω μου. Πατάω και άλλο και ανεβαίνω στα 190. Κοιτάζω πίσω μου δεν τον βλέπω, αλλά το μάτι μου πέφτει στον δεξιό καθρέπτη και τον παρατηρώ που έχει πιάσει τη μεσαία λωρίδα και το φουκαριάρικο το Ibiza βφάζει φωτιές, αλλά δεν φαίνεται ότι μπορεί να με ακολουθήσει και μένει πίσω. Βέβαια η ευθεία κάπου τελειώνει και τα 190 δεν συνήστανται καθόλου και έτσι μοιραίως κόβω και βέβαια κάπου το Ibiza με προσπερνά απο δεξιά κορνάροντας μου και ο οδηγός του μου έκανε την γνωστή χειρονομία.
Και ερωτώ εσάς. Εκανα κάπου λάθος? Αφού πήγαινα με τέτοια ταχύτητα που δεν εμπόδιζα την γρήγορη κίνηση, ή εξ ορισμού τα Ibiza πρέπει πάντα να προσπερνούν το προρευόμενο αυτοκίνητο?Αυτο νομιζω οτι ειναι το πρωτο ποστ που εγραψες για την 'κοντρουλα'.
Αυτος ειχε ιμπιζα, εσυ ειχες κορολλα τ σπορτ.Ξερεις λοιπον οτι απο χερι εισαι απο πανω λογω διαφορας ιπποδυναμης.Και δεν τον αφηνειςνα σε προσπερασει αλλα τον 'υποχρεωνεις'να ανεβαζει ταχυτητα αφου ξερεις οτι παντα θα εισαι ταχυτερος.
Και στο τελος Ιμπιζα και οδηγος εβγαζαν φωτιες.
Και ερχεσαι τωρα και λες οτι εισαι εραστης των συγκινησεων που προσφερει η εντονη και γρηγορη οδηγηση.
Λοιπον εραστη εισαι οφ σαιντ.Αν ηταν κανενα ισχυροτερο αυτοκινητο ναι το καταλαβαινω αλλα......
Φροντισε την αλλη φορα να βρεις κανενα Ζασταβα να νιωσεις ακομα μεγαλυτερη συγκινηση. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ωρα 06:40. Τόπος, λίγο μετά τα διόδια του Σχηματαρίου. Κατεύθυνση πρός Αθήνα. Βρίσκομαι με κάπου 120 χιλιόμετρα στην αριστερή λωρίδα. Ξαφνικά αναβοσβήνουν φώτα πίσω μου και βλέπω στον καθρέπτη μου ένα Ibiza. Εντάξι λέω και ανεβαίνω στα 140. Τα φώτα ξαναπαίνουν απο πίσω μου. Αντε λέω να ανέβω και άλλο και πάω στα 160. Το ίδιο σκηνικό και πάλι. Τα φώτα ξαναπαίζουν απο πίσω μου. Πατάω και άλλο και ανεβαίνω στα 190. Κοιτάζω πίσω μου δεν τον βλέπω, αλλά το μάτι μου πέφτει στον δεξιό καθρέπτη και τον παρατηρώ που έχει πιάσει τη μεσαία λωρίδα και το φουκαριάρικο το Ibiza βφάζει φωτιές, αλλά δεν φαίνεται ότι μπορεί να με ακολουθήσει και μένει πίσω. Βέβαια η ευθεία κάπου τελειώνει και τα 190 δεν συνήστανται καθόλου και έτσι μοιραίως κόβω και βέβαια κάπου το Ibiza με προσπερνά απο δεξιά κορνάροντας μου και ο οδηγός του μου έκανε την γνωστή χειρονομία.
Και ερωτώ εσάς. Εκανα κάπου λάθος? Αφού πήγαινα με τέτοια ταχύτητα που δεν εμπόδιζα την γρήγορη κίνηση, ή εξ ορισμού τα Ibiza πρέπει πάντα να προσπερνούν το προρευόμενο αυτοκίνητο?Αυτο νομιζω οτι ειναι το πρωτο ποστ που εγραψες για την 'κοντρουλα'.
Αυτος ειχε ιμπιζα, εσυ ειχες κορολλα τ σπορτ.Ξερεις λοιπον οτι απο χερι εισαι απο πανω λογω διαφορας ιπποδυναμης.Και δεν τον αφηνειςνα σε προσπερασει αλλα τον 'υποχρεωνεις'να ανεβαζει ταχυτητα αφου ξερεις οτι παντα θα εισαι ταχυτερος.
Και ερχεσαι τωρα και λες οτι εισαι εραστης των συγκινησεων που προσφερει η εντονη και γρηγορη οδηγηση.
Λοιπον εραστη εισαι οφ σαιντ.Αν ηταν κανενα ισχυροτερο αυτοκινητο ναι το καταλαβαινω αλλα......
Φροντισε την αλλη φορα να βρεις κανενα Ζασταβα να νιωσεις ακομα μεγαλυτερη συγκινηση.Δημήτρη, θέλεις να το κουβεντιάσουμε το θέμα? η απλά η όλη υπόθεση είναι στο ότι τα έβαλα με το μικρό Ibiza?
-
Προς αρμόδιους......ο kilo και takiskoym είναι το ίδιο πρόσωπο ή κατάλαβα λάθος
Αν ναι κριμα, αν οχι δεν πρεπει να τσιμπάμε.
-
Ο χρήστης kilo έγραψε:
Φροντισε την αλλη φορα να βρεις κανενα Ζασταβα να νιωσεις ακομα μεγαλυτερη συγκινηση.Δημήτρη, θέλεις να το κουβεντιάσουμε το θέμα? η απλά η όλη υπόθεση είναι στο ότι τα έβαλα με το μικρό Ibiza?
Στέλιο, να χαρείς, άσε πλέον αυτο το θέμα, γιατι έχει κουράσει τους πάντες. Εγώ ετσι την είδα εκείνη τη στιγμή και έτσι έκανα. Αντίδραση της στιγμής? ισως. Αλλά ας το τελειώνουμε εδώ γιατί δεν έχει νόημα πλέον.
Τάκης
-
Ρε παίδες χαλαρώστε! Την τρίχα τριχιά πάμε να κάνουμε! Αμάν... Και όπως είπε κάποιος σχετικά διάσημος , ο αναμάρτητος να ρίξει πρώτος. Άντε γιατί πολλη πολιτική ορθότητα έπεσε εδω μέσα...
Υ.Γ. Με το ΄σχετικά διάσημος΄ ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανείς, πλάκα κάνω.
-
Στέλιο, να χαρείς, άσε πλέον αυτο το θέμα, γιατι έχει κουράσει τους πάντες. Εγώ ετσι την είδα εκείνη τη στιγμή και έτσι έκανα. Αντίδραση της στιγμής? ισως. Αλλά ας το τελειώνουμε εδώ γιατί δεν έχει νόημα πλέον.
Τάκης
Τάκη έχει καλώς. Εξ άλλου κανείς αναμάρτητος.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Έλα ρε Κώστα, χαλλλάρωσε! Βλέπεις ότι όλοι οι άλλοι έδωσαν τόπο στην οργή και δεν το συνεχίζουν, άστο να πάει...Ντίμη, καλωσήρθες κι από μένα.
file mou kalimera
den iparxei provlima, sizitisi kanoume ! Den malonoume ! Na eisai kala
-
Απο μενα τελος.Παμε για αλλα.
-
Kalimera se olous
Blepo anapsane ta aimata pali !!!!!! As kanoume kai ligo kalapouri den peirazei.....Min eimaste olo stin tsita !!!!!
Xairetisamata se olous !
-
Τάκης
Αν δεν κάνω λάθος το δικό σου θέμα-συμβάν είχε τελειώσει και το επανέφερες εσύ.
Σωστά?:-? Προς αρμόδιους......ο kilo και takiskoym είναι το ίδιο πρόσωπο ή κατάλαβα λάθος
Αν ναι κριμα, αν οχι δεν πρεπει να τσιμπάμε.
Και εγώ αυτό κατάλαβα...
Λάθος? -
Για να σας λύσω την εύλογη απορία σας μεταξύ 'takiskoym' και 'kilo'.
Με τον Στέλιο, δηλαδή τον kilo είμαστε γείτονες και συνάδελφοι. Πολλές φορές γράφουμε στο forum απο το ίδιο μηχάνιμα του γραφείου μας, ή όταν βρίσκομαι σπίτι του ή αυτός εμένα. Ετσι καμιά φορά μπορεί να απαντήσω εγώ σε κάτι ενώ έχει κάνει logon εκείνος, και ανάποδα. Το ίδιο συμβάν έχει ξαναγίνει και στο παρελθόν.
Ελπίζω ότι ξεκαθάρισα το θέμα, και ότι δεν είμαι πάλι foul απέναντί σας.Τάκης
-
Για να σας λύσω την εύλογη απορία σας μεταξύ 'takiskoym' και 'kilo'.Με τον Στέλιο, δηλαδή τον kilo είμαστε γείτονες και συνάδελφοι. Πολλές φορές γράφουμε στο forum απο το ίδιο μηχάνιμα του γραφείου μας, ή όταν βρίσκομαι σπίτι του ή αυτός εμένα. Ετσι καμιά φορά μπορεί να απαντήσω εγώ σε κάτι ενώ έχει κάνει logon εκείνος, και ανάποδα. Το ίδιο συμβάν έχει ξαναγίνει και στο παρελθόν.
Ελπίζω ότι ξεκαθάρισα το θέμα, και ότι δεν είμαι πάλι foul απέναντί σας.Τάκης
Οκ .... μια απλή απορία ήταν και πιστεύω λογική.
-
Και μια δικια μου εμπειρια απο τους KING OF THE ROAD.Τεταρτη βραδυ γυρνω απο Αθηνα Τριπολη.Μετα τα διοδια τησ Ελευσινας ο δρομος λογω εργων περιοριζεται σε 2 λωριδες και βρισκομαι πισω απο ενα ΡΟΒΕΡ 214 στην αριστερη λωριδα .Του αναβοσβηνω τα φωτα αρκετες φορες αλλα περα βρεχει,ενω η δεξια λωριδα ειναι αδεια ,βγαζω δεξι φλας περναω απο δεξια φτανω την νταλικα που ηταν μπροστα μου ,εχοντας αφησει το ροβερ σε αποσταση τουλαχιστον τριων τριαξονικων και βγαζω αριστερο φλας .Ελενχω προσεκτικα και βγαινω αριστερα .Με το που βγαινω αριστερα και πλησιαζω το πιο μπροστα αυτοκινητο απο εμενα τσιμποντας ελαφρα τα φρενα βλεπω απο τον μεσαιο καθρεπτη το ροβερ να με εχει πλησιασει σε ελαχιστη αποσταση και να μου αναβοσβηνει τα φωτα (ισως τσαντισμενος επειδη τον προσπερασα).Χωρος για να κανω δεξια δεν υπηρχε λογω των φορηγων οποτε για καμποσα χιλ με πηγενε κολλητα αναβοσβηνοντας φωτα.Λιγο πριν τη κακια σκαλα βρισκω κενο δεξια και τον αφηνω να περασει γιατι φαινοταν οτι πηγενε για καυγα. Φευγει μακρυα χωρις να τον βλεπω,και φτανω στο καινουργιο κομματι της κακιας σκαλας οπου βλεπω ενα ΠΕΖΟ ΡΑΛΙ να προσπαθει να περασει το ιδιο ροβερ που πηγενε στην αριστερη λωριδα χωρις να ειναι κανεις στην δεξια λωριδα.Βγαινουμε απο την κακια σκαλα ,ανοιγει ο δρομος σε 4 λωριδες και τον περναμε και οι δυο κανονικα γιατι αποφασησε ο επιτελους να κανει δεξια!!!!!!!!Ηταν μια απο τις ελαχιστες φορες
που φοβηθηκα αλλο οδηγο στα 12 χρονια που οδηγω ,ηταν μεθυσμενος χαπακομενος δεν ξερω ,παντως φοβηθηκα πολυ γιατι δεν πρεπει να στεκοταν στα καλα του ο οδηγος του Ροβερ.
Παντως σε τετοιες περιπτωσεις μαλλον πρεπει να δινεις τοπο στην οργη και να απομακρυνεσαι . -
Τόπος Αθηνών Θεσσαλονίκης
Στην Λαμία με διπλή διαχωριστική το όριο είναι 110χλμ.
Πιο πάνω στην Σούρπη νομίζω με μπαριέρα και κάτι ατελείωτες ευθείες το όριο είναι πάλι 110 χλμ. Πήγε να βγει και ένας Τροχαίος για να με κεράσει αλλά το μετανιωσε γιατί και οι τρείς λωρίδες ήταν κατειλημένες (εγώ στην αριστερή φρενάρωντας) προσπερνούσα λεωφορείο και ΙΧ
Ρε σεις τι γίνεται με τα όρια της 1 σε Μαγνησία και Λάρισα με τέτοιες δρομάρες? -
Σήμερα προσπέρασα στην Ε.Ο Αθ-Λαμίας στο ύψος του Αγ.Στεφάνου, τον γνωστό Βεργή - Πρόεδρο των Οικολόγων, με Renault 4 να πηγαίνει 70 χιλ/ω στην αριστερή μόνος του.
Τον γνώρισα βέβαια από την ταμπέλα που έχει πίσω, πάνω από την πινακίδα, διαστάσεων 50Χ50 εκ, χρώματος πράσινου, που μας λέει ότι είναι αυτός και είναι και πρόεδρος των οικολόγων... -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ρε σεις τι γίνεται με τα όρια της 1 σε Μαγνησία και Λάρισα με τέτοιες δρομάρες?Απλά δεν άλλαξαν τα όρια όταν έφτιαξαν τον δρόμο.
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!